19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Charlie 2.9.2008 20:43

Předloni dostala Národní strana 0,17 procenta hlasů

Jenže to bylo předloni. Mezi tím byly Lety u Písku, Karlovy Vary, ..  Národní Strana dostane víc hlasů než předloni. Jde jen o to, aby lidé pochopili, že i když se Národní Strana nedostane do parlamentu, že jejich hlasy nejsou ztracené. Že jsou kopancem do řiti etablovaným partajím a něco takového není nikdy ztracené.

Můj hlas dostanou.

Jouda 2.9.2008 16:07

NS

Díky snaze a nadšení ostatních stran dotáhnout k nám co nejvíce parazitů z podivných necivilizovaných zemiček má NS moje sympatie. Nechápu proč někdo touží po tom aby u nás nespokojení muslimští bastardi dělali bordel 8-o ,ale volit je nebudu ,protože jsem pro NATO ,pro radar ,proti trestu smrti a dalším 3,14čovinám , ale dobrovolně si lákat na vlastní území hejna kobylek ,to nechápu .Stačí co k nám prosákne z divokýho východu.

Milan 2.9.2008 15:30

Docela mne překvapuje,

že i pan Neff se přidává k tomu hysterickému hledání společného nepřítele.

Jovo Miks 2.9.2008 14:23

Zatim proti nim nic nemam

Politika je to, co vime vsichni. Sliby se slibuji,blazni se raduji.Kdyz neni zakazana KSCM (a tam zakonne duvody jsou), proc zakazovat protipol?Statni Hamiltonove Burgerove zatim prohrali vsechno,Perry Mason vitezi!Nebagatelizujme Diag Human, tam to podle me neni fair, ale podle zakona ano,i kdyz blahe pameti pan Bojar (s prvnim  s laptopem v Cesku) se zachoval jako podrazak.Ale tehdy jsem OH volil, budu tedy platit svych pomernych 1000 Kc (mozna 2000 kvuli nedobytnosti od virtualnich socek co hraji v me pracovni dobe automaty).Prvni chyba je omluvitelna.Druhou nechci udelat,Paroubek s poutkem od saka na prste me v pristich volbach neoslnuje.Pokud se Profesor vrati do ODS, budu je volit,pokud ne, mam alternativu.

ceskej Honza 2.9.2008 12:20

soudruh Hitler nemel ani zdaleka tak dobrý program jako NS.

A kam to dotáhl!  :-/

stínový občan 2.9.2008 12:06

Vlnobití se sice

zatím nekoná, ale přijde zcela určitě. Naštvanost obyčejných (slušných) lidí se stávajícím systémem vládnutí stoupá geometrickou řadou a NS toho (legálně) využívá. Jsem dalek adorovat jakýkoli partajní spolek, poněvadž bez ohledu na hlásanou ideologii se v mocenské praxi chová v podstatě stejně (viz  níže uvedené příklady v dnešní debatě, vřele s nimi souhlasím). Imigrační zvěrstva z dílny ministrů ODS a neschopné Džamily mohou být onou pověstnou kapkou, po níž hrnec přeteče.;-(

bibabu 4.9.2008 9:39

Re: Vlnobití se sice

Jak onehdy krásně napsal na NP Vlk, Evropa plná šílenců chráníci motýly a úředníky!! Nechci být evropským občanem, chci být občanem České republiky. Nechci být majoritní utlačovanou skupinou, kde právo má ukřičená parazitující menšina a Evropa je podporuje. Nechci, aby  nás vychovavala a mentorovala Džamila, mě vychovala matka v kontextu  křesťanskou kulturou, nám stačí desatero. Toto je především naše země, nedejme si ji vzít. Jedinec, slušnost  ať je kriteriem morálky Svobidný člověk odmítá být stádem celé EU. NS není zcela moji stranou, ale její úspěch závisí právě na posluhovačích těch evropských šílenců a samozvaných úředníků, kteří jsou tak nebezbeční celé Evropě.  

Katr 2.9.2008 11:30

Chystá se asi

uzákonění vedoucí role jiné strany...

darny 2.9.2008 11:24

Ne-vážený Nefe,

Politický program této strany, i když  k němu mám výhrady, je asi jediný přijatelný, na rozdíl od programů dvou nejsilnějších stran a dalších pidistran, které své závazky - "Smlouvy s voličem" stejně nedodržují. Volič je sprostě obelhán, podveden a ve finále okraden různými pseudoreformami.. Je jedno, jestli to je zeleným Buršíkem v doprovodu rozeřvané Káti se zbytečnou poradkyní Džamilou a věčně spícím ministrem zahraničí, nebo křupanským premiérem s velkými gulemi, který se nestydí vyjádřit své hnědomodré názory přímo ukázkově vztyčeným prostředníkem a nacistickým výrokem "Es kommt der tag". Postoje oranžových politiků netřeba komentovat, tam je to dle pořekadla: "Kam vítr, tam plášť".

Je jen a jen na voličích v příštích volbách, pro koho se rozhodnou. Vzhledem k tomu, že voliči mají plné zuby různých afér našich politiků, které zůstávají nepotrestány - řízení v opilosti, různé zlodějny politiků, nebo jejich rodiných příslušníků, různého špinavého politikaření a špinavých politických dohod a i lidové tvořivosti našich pseudoposlanců a pseudosenátorů, při vytváření a přijímání zákonů, ať se týkají čehokoliv. Vždy se hraje hra: "Já na bráchu a brácha na mně."

Chápu potom obavu a strach z programu (neprogramu) Národní starny, který oslovuje občany napříč celým politickým spektrem. V tom programu je dost pravdy, která je bohužel veřejným tajemstvím. Je to tichý postoj mnoha občanů a snad možná i politiků.Politici ovšem v rámci politické korektnosti se bojí toto vyslovit nahlas, aby je náhodou někdo nežaloval za diskriminaci, či podněcování rasové nesnášenlivosti.

Proto naši mocní prezentují tuto zatím malou konkurenci jako stranu ultrapravicovou se sklony k fašismu. Mají totiž obavy, aby náhodou tato strana nesílila a časem je neodstranila z politiky, resp. od jejich koryt.

Karel 2.9.2008 11:52

Re: Ne-vážený Nefe,

Nedejte se nachytat. je to jen Krysařova píšťalka. Celý ten "program" NS je ukázkovou sbírkou populistických frází. Podle hesla "Co chce národ slyšet, to mu zaspíváme." Zvlášť v ekonomické oblasti z  toho nerealizují nic. I kdyby měli dvěstě poslanců. Dílem zjistí, že to nejde (sociální stát při razantním snižování daní), dílem by byli sami proti sobě (státní správa, výběrová řízení, korupce) a dílem jim to nebude dovoleno (zásahy do vlastnických poměrů firem). Narazí na EU a nadnárodní koncerny. Musela by vypuknout hodně velká krize, aby mohli začít vládnout klackem. Pak by za cenu hromadných zločinů realizovali malou část svého "programu". Není o co stát.

Historik 2.9.2008 13:30

To, co chce národní strana, chce nemalý počet občanů po celé Evropě

Proto se toho eurokrati tak bojí, byli by nakonec vymeteni všichni. Ale poučit se z toho nejsou schopni.

bibabu 4.9.2008 9:53

Re: Re: Ne-vážený Nefe,

Karle, pokud politické strany neuchopí problém, který hýbe velkou části společnosti, pak půjdou za tímto krysařem, který jim slíbí právě to. Náladfa společnosti je tím lakmusovým papírem, a pokud si to strany neuvědomí, dříve nebo později společenské problémy narostou do té míry, že budou muset být řešeny. Je to ostatně to jediné, co je ozdravným mechanismem a nástrojem evoluce. V Demokratické společnosti to tak funguje, v totalitmích, kde zákaz blokuje pozvonému vývoji a narovnáni tlaků, pak je to revoluce. Je nebezpečí, že se k moci dostanou autorativní skupiny, které uzurpuji moc, ale taková situace nastává pravě proto, že společenské problémy se dlouhodobě neřeší a společnost se dostává do krize, která tuto situaci navodí.

Karel 2.9.2008 11:18

Zase zákazy?

V zemi, kde mohou sedět v parlamentu Komunisti, jsou úvahy o zákazech stran přinejmenším pokrytecké. Můžete hlásat jakékoliv svinstvo, hlavně vás musí být hodně. Jasné a smutné poučení.

Alfons 2.9.2008 10:27

Nečas je adept na Nobelovku.

Dozrává postupně na politika 1ní kategorie. ;-D

ok 2.9.2008 9:13

dovoz Vietnamců

Je dobré si uvědomit, že dovoz tisíců Vietnamců zajistí velmi slušný nárust popularity této straně.

Obyčejní venkované (třeba v tom Bruntále, kde není práce), kteří nemohou sehnat slušně placenou práci vzhledem k nízké kvalifikaci, budou tyto Vietnamce oprávněně považovat za konkurenci na trhu práce, která je skutečně existenčně ohrožuje.

Řadový český venkovan s IQ=100 jen těžko může konkurovat "elitnímu" Vietnamci, který by za normálních podmínek ve své zemi pracoval jako inženýr nebo učitel - ti průměrní Vietnamci s IQ=100 totiž zůstanou doma, ti se do Čech neprobojují.

Historik 2.9.2008 13:35

Re: dovoz Vietnamců

To se týká nejen Vietnamců, ale např. i Ukrajinců. Neplatí to obecně pro muslimy. Mimochodem, v takové Dubaji dělají všechny hrubé práce cizinci (např. Pakistánci), nikoho tam ale ANI NENAPADNE dávat jim nějaké zelené karty s příslibem trvalého pobytu. Nejsou tak pitomí, aby s někým dělili o příjmy z ropy a nemusí být ani politicky korektní, protože takový nesmysl je nemůže napadnout.

Jovo Miks 2.9.2008 14:40

Re: dovoz Vietnamců

Mimo misu,kvalifikace neni narok, ale zasluha. Dovzdelavam se denne 3 hodiny a pritom pracuji.Laptop za 4000 neni investice,ale spotrebni zbozi.Socky na odlehlych okresech tabori na pive a doma maji Samsungy za 25 tisic. Muj syn se zakladkou byl u distribucni firmy pul roku zadarmo, dnes,po 2 letech u jine firmy (s doporucenim te predchozi,ktera mu nieplatila,(snad obedy a obcas 400 Kc v patek,aby mel,podle sefa,na disko),ma za dispecerskou praci 16000.Mam za to, ze pracovitost,i kdyz mam IQ 90 ,staci k tomu, aby se clovek chytil.Musi ale chtit.Prace je, ale fleky nejsou.

ok 2.9.2008 15:49

Re: Re: dovoz Vietnamců

Mluvíte o jiném tématu než já. Samozřejmě, že kvalifikace je zásluha. POkud ale firma CHCE Vietnamce (z mnoha důvodů, především ale proto, že jsou v pozici "vězňů", protože prostě nemají stejnou svobodu pohybu jako místní), nemají místní Češi šanci, i kdyby se udřeli k smrti zadarmo.

Prostě buď chceme mít prosperující zemi se spokojenými občany, nebo chceme mít bohaté firmy a živořící občany. Zelené karty - to je ta druhá varianta: živořící Češi ve vlastní zemi, firmy využívající exkluzívní polohu Čech a zároveň využívající extrémně levné pracovní síly z Vietnamu. Je to zneužití historického dědictví Čech ve prospěch cizinců.

A.S. Pergill 2.9.2008 9:04

Naštvanost lidí narůstá

Takže narostou počty těch, kdo budou volit někoho mimo parlament. NS je jedna z mála alternativ s přijatelným programem (s cca 1/3 souhlasím, cca 1/3 jsem ochoten tolerovat a s cca 1/3 nesouhlasím). To je mnohem lepší poměr než u kterékoli parlamentní strany, kde se poslední položka pohybuje zpravidla vysoko nad 50% (především s ohledem na to, co jejich lidé v parlamentu reálně dělají).

Sunny 2.9.2008 9:52

Re: Naštvanost lidí narůstá

Asi tak.... NS má v programu věci, které jsou mi hrubě proti srsti, např. nesouhlas s členstvím v NATO, odpor proti radarové základně v Brdech - myslím, že to jsou věci, které silně souvisí s národní bezpečností a nevím jak by NS bez NATO chtěla garantovat bezpečnost ČR. Prostřednictvím naší armády nebo Národní gardy? Při vší úctě - to těžko...Co se týče EU, celkem souhlasím - nejsem přesvědčená o nutnosti Lisabonské smlouvy a evropském superstátu.  V souvislosti s cikány souhlasím s absolutně rovnými podmínkami, jsme rovnoprávní občané a to včetně povinností. A co mě zajímá velice, je otázka imigrace. EU s tím má velké problémy a my je budeme mít brzy taky, pokud se něco nezmění. Co se týče hrozby islamizace, o tom ani nemluvím, to je věc, která naše politiky absolutně nezajímá. A jednou se nám to nejspíš vymstí... Někomu může připadat směšný národovecký patos, ale to považuji za nepodstatné. Jistě, NS není ideální, ale to není žádná politická strana. Jen mi zatím připadá jako možná volba.

Tvrdas 2.9.2008 11:04

Re: Re: Naštvanost lidí narůstá

NS muze garantovat bezpecnost zeme...tim ze nepostavi do sveho cela chazarske agenty...dokud  chazarska smecka steka , je to s NS v poradku

Sunny 2.9.2008 11:16

Re: Re: Re: Naštvanost lidí narůstá

S těmi chazarskými agenty jste mě dostal:-)

brok 2.9.2008 13:51

Re: Re: Naštvanost lidí narůstá

Jsem pro NATO a radar. Proto nevolím NS. Ale všechny ostatní body jejího programu mi vyhovují. Myslím si dokonce, že program NS je volen tak, aby vyhovoval většině občanů. NS nemá vhodnou propagaci a nemá dobrého šéfa. Posuzujete-li SZ z hlediska volitelnosti, je vlastně až za NS, ale Bursík vzbudil (částečně oprávněný) dojem, že jsou pokračovateli "pravdolásky (OH, ODA, US) a tím získal hlasy naivků a dostal SZ do parlamentu. Jakmile Bursík odejde, končí i SZ v parlamentu. A teď si představte, že by Bursík vstoupil do NS a přivedl ji k rozumu. Bursík je skutečný "politický turista", takže to není vyloučeno.

Jovo Miks 2.9.2008 14:51

Re: Re: Naštvanost lidí narůstá

Vite,ono to neni tak hrozne,jak to vypada.Kazda predchozi vlada zanecha stopy ve forme zavazku,ktere presahuji daleko pres jedno,i dve volebni obdobi.V teto situaci ani Obama nic nezmuze,ani McCain nebude king,maji jen omezeny prostor, ale maji moznost to zneprijemnit tem dalsim. Zmena, i kdyz se zda fatalni, je jen trik,to by musela prijit zase nejaka revoluce,zruseni zakonu,vypovezeni mezinarodnich konvenci,to si dnes nikdo nedovoli.Kocarnik zanechal Sobotkovi chlivek,ten se na to 3 roky vymlouval,ale pripravil past na Miru Kalouska,ktery se v tom zase placa a svadi to na Sobotku,ale zadelal na problemy tomu dalsimu....

M. 2.9.2008 16:10

Re: Naštvanost lidí narůstá

NS má v programu mnoho aspektů, které jsou nepřijatelné pro dost velkou část společnosti - paradoxně pro tu část liberálnější (v klasickém smyslu), a tedy takňák "evropštější", pokud za evropskost pokládáme +/- i to, co nám zbylo z předkřesťanské antiky (a co dál kultivovaly renesance, osvícenství a právě ten klasický liberalismus, který - např. E. Kanta! - od osvícenství těžko odseparovat).

Konkrétně mám na mysli přístup k jiným sexualitám a jiným rekreačním drogám, ale další diskutéři by jistě našli další aspekty. Na NS je smutné, že tyto "nepěknosti" nedokáže transcendovat, přestože je jasné, že je sebou (i) vleče jako dávné dědictí, nebo (ii) si je kultivuje ze vzdoru.

Třeba pro nelásku NS k jinosexuálům opravdu nevidím jiný důvod, než že jiné "hnědé" party v Evropě taky nerady jinosexuály (dědictví) a že současný establishment jinosexuály rád (vzdor). Nojo hergot, ale jak může NS chtít mluvit za "národ", když z něj vyloučí, řekněme, circa 10% sexuálních minorit nebo circa 30% mladých lidí (ti co rekreačně až pravidelně preferují jiné než alkoholové "drogy"). Buď chce být NS vlastenecká, ale pak by měla zahrnout co nejvíc "našich" lidí, ať ve svém volném čase dělají cokoli, nebo chce být prostě jen fašistická, a pak ať si trhne nohou.

Jinak řečeno, tuzemští vlastenci potřebují svého Pima Fortuyna. Kdyby se téhle role ujala Dr. Endelmanová, má můj hlas. Pokud se jí neujme... hernajz, já mám svých povinností dost, nechcete už někdo - něco - udělat za mně? :-P

Historik 2.9.2008 8:47

Vláda a státní orgány jednají v mnoha případech PROTI ZÁJMU OBČANŮ

a proto řadě politiků vadí, že se někdo odváží říci že "král je nahý." Vrcholem zrady národních zájmů jsou Nečasovy "zelené karty."

stínový občan 2.9.2008 11:47

Re: Vláda a státní orgány jednají v mnoha případech PROTI ZÁJMU OBČANŮ

R^!

darny 2.9.2008 11:57

Re: Vláda a státní orgány jednají v mnoha případech PROTI ZÁJMU OBČANŮ

R^R^R^R^R^

Jovo Miks 2.9.2008 15:01

Re: Vláda a státní orgány jednají v mnoha případech PROTI ZÁJMU OBČANŮ

Ano, v zajmu obcanu by mohly byt trojclenne agitky,ktere za doprovodu mestskeho policisty , dvou dobrovolniku od Adventistu sedmeho dne a tak 2 sluzebnich psu, budou navstevovat Nonstop herny a rozdavat  letaky o tom, ze by se melo pracovat a tim zabranit, aby nas sesrotovali imigranti.Desatnik Armady Spasy by pritom mohl troubit pred hernou na trumpetu a svobodnice tlouci na bubinek.Nikdo z tech lidi v tech hernach,kteri maji demonstrativne oprene berle o barovy pult a neostrihane nehty, aby zapusobili na lekarskou revizni komisi (je to osvedcena praktika)uz nikdy nebudou pracovat, jen brat davky. Protestujete proti zelenym kartam,ale nemate odvahu nikomu ukazat zlutou,natoz vytahnout cervenou!

Emil XX 2.9.2008 19:22

Re: Re: Vláda a státní orgány jednají v mnoha případech PROTI ZÁJMU OBČANŮ

A jak to víte, že nemají odvahu ukázat červenou kartu??? A ty herny bych klidně nechal zavřít.