17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

POLITIKA: Vlajka EU nad Hradem?

Vztyčení vlajky Evropské unie na Pražském hradě bude jedním z prvních kroků po uvedení do úřadu, řekl Zeman deníku Právo s tím, že na slavnost pozve i předsedu Evropské komise Manuela Barrosa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Matura 7.2.2013 8:48

Úsměvná tečka.

Pane autore, eurofob vašeho ražení byl mezi kandidáty pouze jeden a skončil beznadějně poslední. To o něčem svědčí. To že nakonec největším eurohujerem na Hradě bude ten, koho jste viděli jako svoji záchranu a použili jste pro jeho zvolení všechny možné odporné prostředky, je už jen taková úsměvná tečka.  

P. Zeman 7.2.2013 8:43

Re: Vážení eurofobové,

Proč by ji měl hned někdo pálit? Napadlo to vás, eurofila, což o vás dost vypovídá :-/. Nám stačí, když tam nebude viset.

J. Barto 7.2.2013 8:39

Re: Vážení eurofobové,

Je to takovy hezky zvyk v arabskych statech.Pali vlajku a jeste ji pri tom daji narez. V pozadi Hradcany, bude to nadhera.

P. Lenc 7.2.2013 8:27

Re: Autore

Jistě, kopnout si do prezidenta Klause, nejen že to je IN, ale foukáte si tím na vaše minnráky a bolístky.Jsem občanem České republiky a tak jako Klaus nejsem zvědavý, aby mně nějaký úředník s Bruselu nařizoval jak si mám utírat zadek.A to modré co má viset na Hradě?Ať visí, o to víc lidí bude znechuceno.

P. Pavlovský 7.2.2013 8:09

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

Pokud vím, pro křesťany Ježíš Bůh je, není jenom pro židy a to vy asi nebudete :-).

Nemluvím jenom za sebe, mluvím za všechny, kteří volil S. Shw. a teď mají škodolibé uspokojení, že vy, euroskeptici, jste si zvolili eurofederalistu.

Ovšem moc jiných šancí jste neměli, jediným euroslkeprikem mezi 9 kandidáty byla Bobšíková, která dostala pár procent. Nezdá se vám, že je vás zoufale málo?

P. Pavlovský 7.2.2013 8:03

Re: Zeman to udělá z titulu vítěze v přímé volbě!

To si teď přece budeme s chutí zpívat s Milošem!

 Ten a celá ČSSD si  přece pořád věší nad hlavu obraz T.G.M!

"Ach synku,synku" , byla  oblíbená píseň T. G. MASARYKA, KE KTERÉMU SE MILOŠ HLÁSÍ!

P. Rajman 7.2.2013 7:58

Stačí ty volené

J. Mannheim 7.2.2013 7:42

Re: Demokracie je tam,

jsou ovšem různé úhly pohledu, a ten, jež se mnohým jeví vlkem, může se jiným jeviti jako jehně a naopak. I když, aligátor bude spíš patřit mezi vlky, na tom se asi shodneme, ale na vlčím nebo jehněčím faktoru jeho předchůdce asi stěží.

J. Mannheim 7.2.2013 7:34

Re: Autore

nebojte, ještě se to tady dočteme od Matějky, Streita (od toho to bude obzvlášť expresivní - nepoužívám výraz vulgární), Hurvínka a dalších jim podobných. Věřím, že nás všemi těmito články redakce psa obšťastní.

E. Heusinger 7.2.2013 7:29

Vážení eurofobové,

kdy a kde budete protestně pálit vlajku EU? A TV NOVA pozvete?

M. Stuchlik 7.2.2013 7:28

Re: Raději by jste měl Čechy,Morava a Slezsko?

Nikoliv, lidi si vybrali to horší špatné. Od KGBáckého poskoka lze čekat jen to nejhorší. Nebyl zákeřnější, podlejší kandidát než Zeman.

M. Stuchlik 7.2.2013 7:27

Autore

zeptejte se "pravičáků" z klausjugend, ti vám vysvětlí proč je správné, aby prezident byl EUhujer, který provádí to co u soupeře kritizoval. Na ideologické veletoče jsou zvyklí.

J. Heincl 7.2.2013 7:25

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

Nepochopíte. Já nebrečím, já teď protestuji proti jednomu konkrétnímu úmyslu. A nevím, proč o sobě a mluvíte v plurálu a mě oslovujete také plurálem. Co máte jménem Božím na mysli, to opravdu nevím. Já jsem o Bohu nic nepsal.

E. Sevrát 7.2.2013 7:21

Re: Zeman to udělá z titulu vítěze v přímé volbě!

Smát se prohře svého kandidáta je opravdu neotřelé.Zřejmě jste se těšil jak budete zpívat s Karlem a Kalouskem na Hradčanech "Ach synku,synku" pod protektorátní vlajkou Euroříše.

P. Pavlovský 7.2.2013 7:11

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

Zvolili  jste si ho, tak teď nebrečte!

Nám právě v tomhle (vztah k EU) M. Z. nevadí.

A neberte jméno Boží nadarmo!

J. Heincl 7.2.2013 7:04

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

Pane Pavlovský, Vy se snad nenávistí k lidem, kteří nevolili K. Schwarzenberga, jednou udusíte. Dokážete pochopit, že občan může kritizovat skutky politika, kterému dal hlas ve volbách? Víte, co je to tolerance vůči lidem s jinými názory, v tomto případě politickými?

J. Hruška 7.2.2013 6:31

Re: Moc s vámi souhlasím,

Od Stalingradu po Paříž, přes spáleniště, přes krvavé řeky, jdou mstící pluky neochvějně dál..... Stali nebo Hitler, Putin nebo Ollán, do Prahy, pod praporem revoluce, HURÁÁÁ. Škoda, že je modrý s hvězdami a ne rudý se srpem a kladivem. Čest práci.

J. Mrázek 7.2.2013 6:06

S Kárlem se mohlo zpívat německy...

...lidi zvolili jistotu a známou "ptačí chřipku" namísto nejisté a nečitelné "prasečí chřipky"... takže radši lepší známé zlo, než nejisté a mnohem  potenciálně horší neznámé dobro....

J. Mrázek 7.2.2013 6:01

Raději by jste měl Čechy,Morava a Slezsko?

Podepsané Káárlem ? Je to menší zlo, Zeman . Byla prostě volba mezi tím, jestli chcete ptačí chřipku (víte, jak na ní a co od ní čekat), nebo prasečí chřipku, kdy si nemůžete být jistý mičím....lidi si vybrali logicky to lepší špatné. Vaše posměšné zpívání mohlo taky dopadnout "...uber Alles..."

P. Pavlovský 7.2.2013 4:15

Re: Souhlas

Vtip je v tom, že právě tohle těm 45%, kteří volili K. Schw., vůbec nevadí, naopak.

Vadí to jenom vám, Klausovcům a pak ještě KSČM - euroskeptikům.

Dobře vám tak!

P. Pavlovský 7.2.2013 4:13

Re: Demokracie je tam,

Volili jste ho přes naše protesty, podporovali jste ho v jeho darebácké kampani! Tak si teď nestěžujte!

P. Pavlovský 7.2.2013 4:11

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

Vtip je v tom, že právě tohle těm 45%, kteří volili K. Schw., vůbec nevadí, naopak.

Vadí to jenom vám, Klausovcům a pak ještě KSČM - euroskeptikům.

Dobře vám tak!

P. Pavlovský 7.2.2013 4:08

Zeman to udělá z titulu vítěze v přímé volbě!

My, kteří jsem ho nevolili,  se můžeme jenom smát.

Pokud jde o zahr. politiku, půjdou oba finalisté světem jako jednovaječná dvojčata za potlesku P+L.

A vy, Klausovci, kteří jste pomohli Zemana dostat na Hrad se teď pod tou vlajkou EU můžete na  Hradčanech shromáždit a zazpívat starou komunisticko-dělnickou: Teď když máme co jsme chtěli, do rachoty z vesela:-)

T. Pansky 7.2.2013 3:50

Re: Nazorna ukazka ceske malosti. Autor to napsal velmi ...

Omluvam se " volby skoncily ".

P. Maleček 7.2.2013 2:36

Vlajku EU nad hradem vyvěsila ODS

jo, jo p. Polanecký, kdyby jste vy i s tou vaší ODSkou tak divoce a posměšným šklebem na tváři nerozkrádali stát, tak na hradě by vlajka EU nevlála. Stejně jako by komunisté neseděli ve vládách krajů - zatím jen krajů.

Jak to říkaly naše babičky - nejdřív je potřeba zamést si před vlastním prahem.

J. Kanioková 7.2.2013 1:44

Moc s vámi souhlasím,

ale kdybych uměla zařídit petici, tak bych to jako první záležitost preferovala.

A ještě přidám odkazy na informace, ze kterých se mi dělá šoufl -  Fízlovací systém, o kterém se mlčí. Přečtěte si, co všechno o vás mohou vědět - http://jdem.cz/x6y27

a info z EP - Ivo Strejček - Včera vystoupil v Evropském parlamentu francouzský prezident Hollande. Byla to pestrá směsice evropského socialismu smíchaná s novodobým francouzským euroimperialismem. Korunu všemu ovšem nasadil předák evropských liberálů Verhofstadt, když řekl, že "vytvoříme řísi dobra od Atlantiku po Ural".  Překvapivě přesná výpoveď o současné EU.

D. Švik 7.2.2013 1:14

Re: Pane Polanecký...

Pokud vím tak kníže říkal, že by modrý hadr vyvěsil, jen při oficiální bruselantské návštěvě...což samozřejmě není o mnoho lepší. S fiskálním paktem máte naprosto pravdu.

D. Švik 7.2.2013 1:11

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

také to byla ode mne ironie...je třeba se ale, zvednout a prostě to tomu opilci nedovolit. Dnes tu jeden blb diskutoval, že je jedno jaký hadr visí na hradě. Ne, není. Je to naprosto zásadní věc. Je v tom symbolika, jestli jsou lidi ještě vůbec schopni vstát od kompů a něco udělat a nebo si již jen nechají s.át na hlavu.

J. Vyhnalík 7.2.2013 1:09

Re: Pane Polanecký...

Tak ta vlajka se mi nelíbí, ale KS by ji vyvěsil jistě také a navíc by prosazoval fiskální pakt a to je daleko významnější ústupek. Fakticky jde o rezignaci na samostatnou rozpočtovou politiku a o přenesení pravomocí do Brusele. Ministerstvo financí by se tak redukovalo na centrální berňák.

J. Kanioková 7.2.2013 1:03

Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

jak jste na to přišel.... ta bude tleskat...