29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Vláda záměrně decimuje střední třídu

V novém zacílení sociálních demokratů na voliče se živnostníci samozřejmě neobjevili. A velkopodnikatele Babiše nezajímají, ten potřebuje do svých podniků zaměstnance. A tak EET, kontrolní hlášení a hlavně třicet tisíc nových zaměstnanců státu, které tato vláda přijmula, padá na živnostníky jako kobercové bombardování.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Lenc 19.12.2016 10:13

Re: pane Švejnochu

Pane Švejnochu, reagovat na socialistické výblitky je naprosto zbytečné.Můžete argumentovat jak chcete, ale tyto"všechno vím, všechno znám" stejně nepřesvědčíte.A nejkrásnější je, když o sobě prohlašují že jsou podnikatelé, ale ve svém "podnikání" mají tolik času, že se mohou hodiny zviditelňovat na Psu.

J. Kulheim 19.12.2016 9:10

Re: pak senátor Jirsa ....

Socialistická vláda potřebuje peníze. Před volbami pan Babiš říkal, že uniká 100 miliard Kč, které on vybere. Zatím plánuje rozpočtové dluhy v období ekonomického růstu. Říká, že EET přinese do státního rozpočtu cca 10 miliard Kč.Uvidíme.

Nikde jsem nepostřehl, že by někdo z této vlády mluvil o tom, že tato vláda sníží náklady na chod "státu". Mluví s pouze o tom jak vybrat co nejvíc peněz. A tomu mnozí tleskají. Asi jsou to ti, kteří jsou napojeni na státní penězovod, stejně jako pan Babiš potřebuje dotace.

Píše se jenom o EET. Jsou to hlavně jiná daně a poplatky, které jsme nuceni platit. Daně a poplatky, které platíme. -Daň z příjmů + sociální a zdravotní pojištění cca 45%. Dále daň z nemovitostí, daň z nabytí nemovitých věcí, silniční daň.-Daň spotřební, DPH /podnikatel, zákazník v obchodě/, ekologická (daň z elektřiny, ze zemního plynu a z pevných paliv), spotřební daň, poplatky za znečištění vzduchu či vody, poplatky za odpad,.--Poplatky- dálniční, koncesionářský, soudní, notářský, správní, poplatky místní/např. lázeňský pobyt, ubytovací, vstupné, psi, parkovací a p./, déle clo, bankovní, komora, poštovné, balné, atd. rozhlas, televize.

Dostáváme za to přiměřenou službu od státu? Proč máme platit solárníkům cca 40 miliard Kč ročně. K čemu jsou nám "neziskovky, které podporuje stát ročně asi 12 miliadr Kč.ATD.

T. Pansky 19.12.2016 3:17

Pan Babis pokracuje v zavadeni korporatniho socialismus ...

... coz jinymi slovy nici male podnikatele. To je ale presne to, co chce, to jsou jeho volici. Navic naprosto odrovnava sveho soka, CSSD. Pravice tise nekde place v koute a doplaci na svou arogance za poslednich dvacet let.

P. Schon 19.12.2016 7:04

Re: Pan Babis pokracuje v zavadeni korporatniho socialismus ...

Pravice zde vládla 20let?

P. Švejnoch 19.12.2016 7:15

Re: Pan Babis pokracuje v zavadeni korporatniho socialismus ...

Nu, na to, abyste byl arogantní, není nutno sedět ve vládě, či snad ano?