2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vont 15.5.2009 21:27

prostitut

Jemelík už musel psát za minulého režimu. Tihle lidé se nemění, vždy píší na objednávku pro vedoucí stranu.

Kajda 15.5.2009 17:36

Pane Jemelíku, toto myslíte vážně?

Zdá se, že většinová společnost konečně poklesla až k mravnímu postoji, v kterém jí členství v KSČ z kariérních důvodů a zahození rudé knížky při prvním listopadovém zahřmění v r. 1989 už nevadí. Ti, kteří se na rozdíl od našich nových vládců vzdali kariéry, aby se nezašpinili členstvím v KSČ, jsou pak ovšem za hlupáky a disidenti a zvláště političtí vězni za směšné bojovníky s větrnými mlýny.

Vždyť většina disidentů byla též komunisty a to kovanými stalinisty. Kdyby je v roce 1968 z KSČ nevyhodili, tak by se z nich nikdy žádní disidenti nestali a svoji kariéru pod rouškou KSČ by budovali vesele dál. Vaše moralizování tak působí více nežli směšně(Y)

Jiřík 15.5.2009 17:35

Jemelíku,oddaný modrý služebníku

Paroubek je strašný,Zeman byl hrozný,Gross nevzdělaný,no každý kdo byl v čele ČSSD se dle Vás nepovedl.No to víte,nedostudovaných lampasáků s chováním řeznického psa je nedostatek,ODS měla velké štěstí.Však ji také zajistil cestu do bezvýznamnosti.Ta spodina co mu tak tleská na NP,je minoritou.Pište pro ni dál,potřebují Vás.

Ludva 15.5.2009 17:19

Kdo svrhnul vládu ?

Opozice získala ve volbách legálních 100 hlasů, po přebězích poslanců jich měla 96 pak 97. S tím vládu nesvrhnete ani náhodou. Takže házet všechno na Paroubka je chucpe. Spíše Topolánka svrhly jeho špinavé metody, které se, správně, obrátily proti němu. Jojo - kdo s čím zachází....... A pozitivní je, že bude ještě možno napravit špatný dojem z českého předsednictví, zahájený Entropou.

Ludva 15.5.2009 17:21

Re: Kdo svrhnul vládu ?

Nevědomky jsem se dost trefil do názorů pana prezidenta v LN, které jsem četl až po příspěvku.

H.K. 15.5.2009 17:29

Re: Kdo svrhnul vládu ?

Pro vyslovení nedůvěry vládě M.T.  hlasovalo 101 poslanců. Každý hlas má stejnou váhu. Ostatní jsou spekulace o ničem.

Ryba 15.5.2009 16:50

Viděno z jednoho břehu

Článek je dokonalou reportáží pohledu na současné události z jednoho břehu řeky, když ovšem události plují uprostřed po proudu.

Ten pán pouze prokázal, že jsme stále národem nesmiřitelných protistran "pod jednou" a "pod obojí" a jsme kdykoliv připrtaveni  upálit ty druhé někde ve stodole nebo na faře. 

Honza 15.5.2009 17:29

Re: Viděno z jednoho břehu

Proč p.Paroubek nepřevzal vládu a do voleb neprokázal jak je nejskvělejší?

Landys 15.5.2009 16:44

Autor zřejmě tvořil těsně po zvracení z toho nutkavého dávení .

;-€A zjevně se nenacházel ještě ve zcela stbilizovaném stavu (hlavně duševním). Ve standardním rozpoložení by nám mohl pak ozřejmit, co je šíleného na svržení vlády arogantních hulvátů, podvodníků, intrikánů a korupčníků. Nebyly spíš šílené ony okolnosti, za nichž vznikl ten vládní hybrid ? (Ne)zvolení činitelé se chovali  jako kdyby byli zvoleni 90 % populace, při tom se celou dobu potáceli na vratkých nohou dvou zaprodanců z řad opozice. Paroubek dostal nálepku šílence, co je ale potom Topolánek, který s výrazem imbecila chodil po Sněmovně se zvednutým prostředníkem, kopal do cizích aut, mlátil teportéry, chtěl s mlátit na pohřbu ? Tak si říkám, kde autor článku a další modří úderníci do teď žili a odkud spadli, a ještě k tomu tak nešťastně přímo na hlavu ? Také si zkouším představit, co bychom tady i v investigativních médiích typu MF DNES, Lidové noviny aj. četli, kdyby na místě Topolánka byl Paroubek, a naopak. Kdo z nich by byl pasován na šílence (a určitě i několikrát korunovaného)?

H.K. 15.5.2009 16:53

Re: Autor zřejmě tvořil těsně po zvracení z toho nutkavého dávení .

...arogantních hulvátů, podvodníků, intrikánů a korupčníků.

Biolíh, Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt StanislavaGrosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl, Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, Fencl pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,Arbitráž s CME, Skandály Karla Srby, Internet do škol, Tunelování podniku Liberta, Kavan agent StB, Přikryl agent StB,

Proto je nejlepší rozdávat peníze daňových poplatníků voličům,zejména před volbami. Pastelkovné, šrotovné, a p. Z cizího krev neteče. Svoje peníze si někde uložit do letního sídla na Floridě. Důchodcům dát pár korun.

Jiřík 15.5.2009 17:26

Re: Autor zřejmě tvořil těsně po zvracení z toho nutkavého dávení .

Mentoši,to jsou pseudokauzy,ani jedna se neprokázala,Zato ODS nechala rozkrást co se dalo-s požehnáním mediíí....

H.K. 15.5.2009 17:32

Re: Autor zřejmě tvořil těsně po zvracení z toho nutkavého dávení .

Zato ODS nechala rozkrást co se dalo-s požehnáním mediíí....

Co nechala ODS rozkrást? ODS nemůže za to, že Zgraba, Gross, Kraus, fencl, atd. jsou chmatáci a využili toha, že vládli.

egi 15.5.2009 20:50

Re: Autor zřejmě tvořil těsně po zvracení z toho nutkavého dávení .

to je vše pravda, ještě vzpomenu křest knihy  u nejmenovaného politika. Ale to bych ještě jaž tak překousl, protože problémy jsou u ODS i ČSSD. Ale co mi vadí nejvíce, je velice velký stupeň arogantnosti pánů Paroubka a Ratha. Je to přímo úměrné snaze se podbízet voličúm, které chtějí oslovit - jednoduchým a primitivním. A těch je bohužel v naší společnosti dost.

jirka.s. 15.5.2009 23:19

Re: Autor zřejmě tvořil těsně po zvracení z toho nutkavého dávení .

Měl by sis, lampeduso, více všímat svého humidoru! Posledně si prý Bufo bufo stěžoval, že ten tvůj doutník, co jsi mu nabídl, byl moc vlhký! Nebo že bys mu ho nejdříve nahříval ve vlastní  ;-O ???  ;-D

Alena 15.5.2009 16:36

mlácení prázdné slámy

Pokud se něco ve světě probírá tak to není ani pád vlády ani Paroubek. To všechno je totiž legitimní a pro demokratické státy pochopitelné. Jedině co je pro svět nepochopitelné je chování pana prezidenta, který si počíná ne jako zvolená hlava státu (ODS a KSČM  a KDÚ), ale jako soukromá osoba, která jde v zahraniční politice proti směru vládní politiky

H.K. 15.5.2009 16:47

Re: mlácení prázdné slámy

...něco ve světě probírá.....

Kde je ten svět kde se probírá V.K? My probíráme naše problémy.

xxxxKubeš 15.5.2009 16:06

Článek

je přesný a skvělý R^. Vstup do EU ovšem podporuji a to kvůli Rusku.

Ryba 15.5.2009 16:40

Re: Článek

Já ho zase podporuji kvůli USA

hafusak2 15.5.2009 15:58

Ten článek je:

Bla bla bla Paroubek, ble ble ble Rath, fuj fuj fuj LS, bacha bacha bacha komunistické nebezpečí. A vo vo vo vo tom to je.

vládík 15.5.2009 15:53

To přece platí i na jiného - konzervativního- politika:

".... autoritářství, nesnášenlivost k odlišným názorům, závistivost, dětinské

nutkání rozkopávat na pískovišti bábovičky nepřátelských kluků a také

nechuť k prezidentovi republiky, spojená s potřebou zdůrazňovat svou

velikost vytahováním se nad ním.".

Kelner 15.5.2009 15:24

Trapnost

Vážený pane autore, neznám Vás a nic o Vás nevím. Přesto věřím tomu, že pokud si za rok přečtete tento svůj článek budete se cítit trapně.  Jednoduše a stručně nulový obsah, jen propagandistické žvanění, které by asi neotisklo Rudé právo v padesátých letech. Pokud nic neumíte, běžte se živit jinak. Takové kecy pravici rozhodně nepomohou.

jo 15.5.2009 13:41

zase všeobecné kecy

kdyby to napsal o kterékoliv straně, sedělo by to. Jsou to pouze ideové žvásty bez ceny jako z Rudého Práva v r. 88. ...Rv

hm 15.5.2009 13:41

Pane Jemelíku......

jste nenapodobitelný a vždy mě pobavíte,zkuste také někdy přemýšlet!:-D

František Vízek 88.100.57 15.5.2009 13:40

http://www.hrad.cz/cz/ustava_cr/index.shtml

Podle ústavy je naše hlava státu „neodpovědná“ a hlavně SOUČÁST moci výkonné, jejímž vrcholným orgánem je vláda (viz text ústavy). Prezident by měl vrcholný orgán exekutivy plně respektovat, když v průběhu jednání vlády ani náznakem nevznesl připomínky, přestože se může jednání zúčastnit kdykoli i bez pozvání. 

V.Klaus by měl tudíž přestat s obstrukcemi a podepsat... Pokud má problém, potom jsou příklady z historie – může abdikovat.  Vždyť jsme parlamentní demokracií a prezidentský slib o dodržování ústavy a zákonů je  - jednoznačný. Závěr: Vrcholným orgánem vládní moci je vláda, prezident  jako hlava státu je součást moci výkonné.

viz:   http://www.hrad.cz/cz/ustava_cr/index.shtml  

František Vízek 88.100.57 15.5.2009 13:42

A Lisabonská smlouva?

Topolánek měl pravdu: "Schválení Lisabonské smlouvy nám prosazování národních zájmů poněkud ztíží. Nepřijetí nám to zcela znemožní..."

Díky této větě se otevřela oči dalším členům ODS v Senátu a smlouva byla přijata i tady výraznou (větší než ústavní) většinou...

kmotrdrobek 15.5.2009 12:55

Politika "Malá domů"

Jsme uzavřeni v nepřetržitém seriálu předvolebních kampaní, kde jdou servítky stranou. V zájmu vlastního prospěchu se strany předhánějí v nesplnitelných slibech ve snaze získat mne, hloupého voliče, na svou stranu. Po vítězných volbách jdou sliby strannou a upevňují se podnikatelskomafiánské vztahy. Paměť nás hloupých je ovšem krátká. Dohlídne tak maximálně čtvrt ruku zpět. Pak může kolotoč slibů začít nanovo. Jedinou snahou poslanců je urvat co nejvíc placených korýtek a vydržet u lizu co nejdéle. A tak sliby ČSSD před volbami 2002 byly za jejich vlády zapomenuty, aby to podobně při dalších volbách zopakovala pro změnu ODS. Důkaz naší sklerózy je těžké prezentovat právě pro tu sklerózu. Pro ilustraci: halasné odmítání J.Paroubka jakékoliv spolupráce s KSČM před krajskými volbami na podzim 2008 se během měsíce změnilo v plodnou spolupráci, vychvalování KSČM D.Rathem a na jaře letošního roku nastal čas sondování, jestli by už lid skousnul otevřené spoluvládnutí s komunisty. Po evropských volbách nás čekají předčasné (možná), pak běžné, senátní, krajské, a pořád dokola. Sami si za to můžeme, že nejsme ochotni něco změnit a hlasy dáváme těmto velkým stranám, čímž směřujeme zpět do totality.>-!!!!

hank bukowsky 15.5.2009 12:17

Nevím, pane Jemelíku, co vás přivedlo k trapárně

dělat pravicového politruka?

Cesta do pekel jako předchúdci Havel, Klaus, Zeman.

Starý J. 15.5.2009 12:07

ladik53

....Chvíli jsem o tom přemýšlel a pak mě napadl jen jeden příklad a to je zákon o tzv. regulačních poplatcích, který byl ve Sněmovně protlačen tuším většinou jednoho hlasu ....

Nezesměšňujte se! Jak bylo dnes odhlasováno jeho zrušení? Tuším většinou jednoho hlasu!

Vy levicoví horlivci jste opravdoví komici! V minulém období stejným způsobem - většinou jednoho hlasu opilého Kota vyhozeného z ODS - protlačovali socani všechny zákony. Než přišel Paroubek a vládl s komunisty, místo s koaličními partnery, které měl jen na krití udajné demokratičnosti vlády!

Vy snad máte všichni HOSIPA (ho.no si pamatuji!), nebo jste naprosto duševně indisponovaní, že zde útočite na věci, které jste nedávnoé dělali Vy sami!

Alespoň nepiště, že jste "u toho chvíli přemýšlel"! Kdyby to byla pravda, tak byste raději o protlačování jedním hlasem  mlčel!

Starý J. 15.5.2009 12:08

Re: ladik53

P.S. Opravuji úděsnou hrubku :....krytí....

ladik53 15.5.2009 12:50

Re: ladik53

A byla dnes znemožněna a potlačena diskuze? Jestli ne, a pak bylo hlasováno, je vše demokratické. Pokud je ale potlačena diskuze, jedná se o nedemokratické jednání, čili totaĺitu!