1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Čech 26.3.2009 10:07

Soudruhu gerontovi

Milý geronte, soudruh Tlusý není žádný Quisling, ale je to obyčejný překábatěný komunista, který se do ODS neměl nikdy dostat. Qusling byl přímočarý člověk, který uvěřil v té době módnímu nacismu a celý život byl nacistou - byl to gauner, ale ne podrazník a chameleon. Naprori tomu Tlustý byl komunistou, pak rychle převlékl kabát  a hned nám začal dávat lekce z pravicové politiky. Bylo velkou chybou ODS, že do svých řad brala  tyto bezpáteřné konjunkturalistické, ambiciózní a všeho schopné gangstery! A opravdu nevím vážený soudruhu geronte co máte na mysli, (pokud ještě vůbec myslíte) vaším tvrzením, že "Topolánek si chtěl pozvat cizí mocnost do země". Pokud tím máte na mysli projektovaný protiraketový radar s necelou stovkou amerických specialistů, kteří by ho obsluhovali a kteří by k nám mohli přijít pouze po schválení oběma komorami našeho parlamentu, tak nevím co to má společného s "pozváním cizí mocnosti do země". To vy - komunisté jste si na nás Čechy pozvali před 40 lety 600 000 ruských hrdlořezů, kteří nás tady drželi pod krkem 21 let!  A teď jste najednou přecitlivělí ke stovce Američanů, kteří by tady byli výhradně pro ochranu Evropy před iránskými atomovkami. A přiznejete se tady milý geronte, že byste nás s vaším kumpánem - soudruhem Klausem chtěli zase dostat do ruského chomoutu zpátky! Prvním krokem k tomu je samozřejmě destrukce EU na které už usilovně pracujete a dalším rozklad ODS. Pak byste nás zase chtěli manažovat vy komančové. Na to ale zapomeňte demente (pardon geronte). Vy komunisté už nevládnete ani v Rusku a ruský nacionalista Putin se vás zbaví hned jak mu pomůžete a nahradí vás svými lidmi! 

gerontusinza 26.3.2009 11:07

Pane Čechu mnohomluvné, ale jako vždy vycházíte z vadných premis......Re: Soudruhu gerontovi

jinu ako vždycky..... vy skutečně považujte za komunistu každého kdo s vámi nesouhlasí?   ;-D Víte  kdyby blbost nadenášela..... mě je jedno co vy vzýváte a koho si stavíte na pidestal..... Já ovšem vaše pitomé vzory nemíním akceptovat a nechci s vámi diskutovat, není o čem......  pokud tohle podporuje Topolánka, tak to mluví samo za sebe......;-D;-D S bohem pane..:-/

Kuchl 26.3.2009 11:26

Re: Pane Čechu mnohomluvné, ale jako vždy vycházíte z vadných premis......Re: Soudruhu gerontovi

Ale geronte , nač ty urážky na celkem smysluplné vyjádření v předchozím . Buďte nad věcí a netrapný !;-)

gerontusinza 26.3.2009 13:37

Nad věcí se vám zachtělo abych byl......?Re: Pane Čechu mnohomluvné, ale jako vždy vycházíte z vadných premis......Re: Soudruhu gerontovi

pane stačí pozorně přečíst to smysluplné vyjádření a pak následné a není to k ničmu jinému než na kopnutí do (Y) No prostě Topolánkovština.....pokud chápete... Hezký den

F. Čech 26.3.2009 12:11

Chcete snad popřít geronte, že jste si na nás Čechy nepozvali před 40 lety 600 000 ruských vojáků

To vám zřejmě nevadilo, že se Rusové nikoho na nic neptali a nějaké schvalování parlamentem o tom, zda mohou a nebo nemohou přijít je nezajímalo: Američané nás zdvořile žádají o to, zda by u nás nemohli, bez nároků na finanční participaci z naší strany, postavit zařízení pro naši ochranu před jaderným napadením ze strany teroristů. Když jim to magoři vašeho střihu v parlamentě nepovolí nic se tady stavět nebude! Proč vás toto znepokojuje a neznepokojuje vás naopak to, že Irán už brzy, nejdéle do dvou let bude mít i funkční jadernou bombu i raketu, která k nám doletí a touha pustit to někam na zkažený západ je zřejmě neopustí. Do USA ještě dlouho nedostřelí, ale my nejsme tak daleko - Peršané byli i pěšky ve Starém Řecku každou chvíli. Až tu raketu ti iránští šílenci odpálí tak někam spadne a ta jejich atomovka někde vybuchne  - pokud ji něco nezničí ještě ve stikolilometrové výšce nad zemí. A zničit ji může jedině protiraketová obrana, kterou nám nabízí jedině USA. Určitě ji nezastaví ani kecy vás a soudruha Tamáše, ani výhrůžky pana Putina! Pokud nám podobnou ochranu nabídne zadarmo i Putin nejsem proti a můžeme o tom uvažovat. Ovšem vy, vážený soudruhu jste si na argumenty nikdy nepotrpěl a pořád jen dokola papouškujete vaše bolševické hospodské žvásty. Myslím, že už nastal čas milý soudruhu geronte zašít se  do svého pokojíku v domově důchodců a svěřit se do odborné péče gerontologů.

jamna 26.3.2009 11:57

Re: Proč tohle bylo napsáno tak mnohomluvně.....

Souhlas.

Dušan Streit 26.3.2009 9:02

Je to v rukou prezidenta, zatím

Klaus má šanci zamíchat kartami (a tak ovlivnit nejen "Lisabon", ale i příští volby):

http://streit.blog.idnes.cz/c/76162/Klausova-sance-vlada-snu.html  :-D

Topolánek si to zasloužil (podvádět se nemá):

http://streit.blog.idnes.cz/c/76354/Sdilim-radost-ze-smutku-Topolanka-a-smutek-z-radosti-Paroubka.html

Možná se Paroubek chytil do vlastní pasti.

M. Zima 26.3.2009 9:21

Pane Streit,

jste momentálně na chvostu dějin, a to proto, že se se spojenectvím kLaus - Paroubek nedokážete vyrovnat. Uniká Vám, že je ten puč až nečesky solidně připraven a že jeho cílem je "Oposiční smlouva zadními dveřmi". Chasník Topolánek nepatřil k prognostické klice a neměl vazby na pražskou mafii, ani nepoznal, kdy bylo na čase hodit kLause přes palubu.

Počkejte pár dní a v ODS se ozvou realisté, kteří se vykašlou na Topolánka a v národním zájmu budou s Bémem moderátní k Paroubkovi a většina ODS půjde jako ovce, protože ji povede vidina bezstarostného kradení, jako  za velkých prognostiků.

gerontusinza 26.3.2009 9:28

Zimo šílené........Re: Pane Streit,

to si vážně myslíte že co ODSák to zloděj?  Já sice chápu že mají nejlépe propracovanou zlodějskou metodiku jak získat za pakatel majetky z veřejných prostředků, ale nepředpokládám, že jsou tací všichni..... a Bém inu to záleží převážně na ODSákách ale jako pravičáky je jaksi neberu ani náhodou... ovšem trvat že za vše může Klaus to už je taky paranoa, nemyslíte....?;-)

M. Zima 26.3.2009 9:38

Že může hradní šašek za všechno

jsem netvrdil. Jenom jsem zachytil, že opět Jakl věděl předem, co "pan president " udělá. Mohu Vám jenom s jistotou říct, že na Západě by v takovéto situaci šli po tocích peněz a tím by se nemohli vyhnout ČEZu, kterému utíká s jeho hazardní atomovou fantasmagorií čas. Předpokládám, že víte, o kolik tam jde.

BTW: Myslíte, že by Topolánek padl bez kLausova přičinění? Dokonce u EU nejsou o tom žádné pochyby.

gerontusinza 26.3.2009 11:16

Lituji pane, pokud sledujete konání pana Topolánka, Re: Že může hradní šašek za všechno

tak byste měl vědět že neustále roste množina lidí které nakakává  a tak se nelze divit těm koncům.......;-) Mě spíš udivilo že to nepřišlo mnohem dřív, ten člověk podrazil každého kdo mu pomohl k moci včetně voličů....... a pak se, s těmito způsoby, udržet, je skutečně nad síly takového jedince.....;-D   Nevím co si "myslí" v EU, to je jejich věc..... ale je jednoduší, než vytvářet konspirační teorie, přihlédnou k nakakanosti jednotlivých aktérů a Klaus mu dal jednoznačně najevo co si myslí o něm a jeho politice..... apak mlýt ještě o povinnosti pověření sestavit vládu je dostatečně ubohé aby tento člověk šel od válu jednou pro vždy.....Lituji, váš pohled nesdílím.... asi proto že tady v tom bordelu žiju...

Dušan Streit 26.3.2009 10:22

Re: Pane Streit,

Děkuji, že vždy "kvalifikovaně" vyvracíte mé příspěvky. :-D Nemůžete mi prokázat lepší službu. R^

M. Zima 26.3.2009 11:01

Škoda, že

nejste schopen Vaše příspěvky obhájit. Ale vždyť já jenom nevyvracím, také vyslovuji uznání, např. Lucie Bílá by byla skutečně lepší ministriní obrany, kvůli zpěvu, a to beru jako Vy v úvaru, že před Vlastou lezli Talibánci na stromy.

BTW: Nedávno jste tak nadšený dojem z mé oponentury nedělal. Co se stalo?

BuBu 26.3.2009 8:54

Holt Jyrka to má v genech !

Tak se nedivme, že využil (či zneužil) první možnosti, jak se přiblížit své vysněné vládě s komunisty !!!

Holt někdo se narodí vlasatý, někdo holohlavý . . . a někdo jako komunista - Gottwaldův klon !!! Já sice nevím z jakých důvodů Jyrka nevstoupil do KSČ rovnou (možná to bylo proto, že by mu táta přerážel hnáty . . . nebo máma nedala nažrat), ale je jisté že jako národně-frontovní bratr udělal pro rozkvět a vládu KSČ daleko více - než jako člen KSČ !!!

Celý svůj život, za budování socialismu, zasvětil odkazu Vítězného února . . . . a tyto velkolepé myšlenky se v něm zakořenily tak silně a tak hluboko, že si bez nich svůj život Vůdce strany . . . nedokáže představit a řídí se heslem : Kdo nejde se mnou - jde proti mě !!!! A toto vidění světa je - a vždy bude . . . jeho vůdčí stranickou ideou !!! Nic na tom nezmění fakt, že tuto, ryze bolševickou politiku, dělá pod pláštíkem "rádoby-demokratické" strany - KSČSSD !!!

M. Zima 26.3.2009 9:00

Až na tu maličkost, že Topolánka poslal k ledu kLaus, vynikající úvaha českého pravicového intelektuála. Kvůli Vám, kvůli mizerné pravici jsou komis tak silní Vy troubo.

gerontusinza 26.3.2009 9:22

I když na rozdíl od vás bych si netroufl tvrdit, Re: Až na tu maličkost, že Topolánka poslal k ledu kLaus, vynikající úvaha českého pravicového intelektuála. Kvůli Vám, kvůli mizerné pravici jsou komis tak silní Vy troubo.

že za věechno může Klaus (leda rozhodnutím vystoupit z ODS) ovšem že komunisti posilují (tedy nevymírají jak si představují) je evidentní a je to právě kvůli zlodějské nikoli skutečně pravicové politce (kde by se vzuala.....)....... Pan Topolánek žije v představách o "horních" 10 000 občanech zajímavých pro něj a zbytku mopslíků poskakujících kolem těchto "horních"...... Co naděláte, všichni nemají na to být podnikateli a podnikat převážně na penězích z veřejných fondů.......;-) Tak to by se mě taky, sakra, podnikalo....;-D;-D a mopslíkem? to teprve ne.....

BuBu 26.3.2009 9:31

Re: Když tedy já jsem podle Vás . . . .

. . . Trouba z "mizerné pravice" - tak mi tedy povězte, jak byste podle současného debilního volebního zákona sestavil vládu, když máte na výběr : 30-ti procentní ODS . . . 30-ti procentní KSČSSD . . . 14-ti procentní KSČ . . . 6-ti procentní ZS . . . a 7-mi procentní křivé lidovce ???8-o8-o8-o 

Co ale je reálné, to je : Z 30% pro KSČSSD . . . udělat 14 % !!! To by ale v zemi nesměli žít post-komunističtí Dobytci, kteří, i když vidí, že ČSSD=KSČ - tak je přesto kvůli nesplnitelným slibům . . . 30-ti korunám . . . volí ! Volí a nevidí, že KSČSSD vede zemi zpět do let budování socialismu a bezuzdnému zadlužování země na úkor příštích generací !!!   

M. Zima 26.3.2009 9:42

Topolánek padl především díky tomu, že přitahuje idioty jako magnet. A to od Dalíka po Burcíka. Propadl především kvůli vlastní neschopnosti, až blbosti, ne kvůli parlamentním počtům.

BuBu 26.3.2009 9:53

Re: Topolánek padl především díky tomu, že přitahuje idioty jako magnet. A to od Dalíka po Burcíka. Propadl především kvůli vlastní neschopnosti, až blbosti, ne kvůli parlamentním počtům.

Pořád mi ale neodpovídáte na otázku - jak byste sestavil (při současném volebním zákonu) . . . pravicovou vládu, která by plnila na 100% svůj "pravicový program", se kterým šla do voleb  . . . aniž by se ohlížela, co tomu řeknou ostatní koaličníci !!!

Když předpokládám, že nad 50 % ve volbách je utopie . . . :-/

Öman 26.3.2009 10:26

Re: Topolánek padl především díky tomu, že přitahuje idioty jako magnet. A to od Dalíka po Burcíka. Propadl především kvůli vlastní neschopnosti, až blbosti, ne kvůli parlamentním počtům.

Zima je obyčejný nenávistný levicový tupoun. Ten vám neodpoví skutečně na nic

M. Zima 26.3.2009 11:09

Teď se přeci nic sestavovat nedá,

místo sestavovavání měl dávno napadnout kLause za zmršený volební zákon, za intriky a za to, že kLaus zprznil vše, na co sáhl. Topolánek prohrál už při kLausově volbě.

tom 26.3.2009 8:54

propagandistický blábol postkomouše

Jste si jist, že průměrně inteligentní člověk s čistou minulostí volí dobrovolně zločinecké spolčení ODS? A řeči, že se jedná o menší zlo, jsou o ničem. ODS rozhodně není pravicová strana, jen si chce na to hrát a dělá pravici ostudu. To ale její voliči nevidí, protože neví ani jak má pravicová strana vypadat. Nikdy jí nezažili. A tak v čele této strany je bývalý lampasák, který přísahal věrnost socialistické vlasti a pochází z vysoké bolševické rodiny. Jako téměř celé vedení ODS, které se chce vydávat za pravici. Typické české řešení. O levici nemluvím, tam je to pochopitelné. Za komunismu jsem v emigraci volil CSU, skutečnou pravicovou stranu, kde by něco takovéhleho nebylo vůbec myslitelné. Dnes žiji opět v zahraničí a jsem finanční sponzor nejstarší politické a pravicové strany na našem úzení, Národní strany. Té, o které neznalý postbolševici prohlašují, že je krajněpravicová, aby se sami mohli vydávat za pravicovou. To proto, že jim vzdělání neumožňuje vyhledávat nezávislé informace na internetu. Třeba v encyklopediích typu Wikipedie, a to i cizojazyčné.

michal 26.3.2009 9:20

Re: propagandistický blábol postkomouše

Na ja nevim, ale od kdy plati amigos z CSU jako pravicova strana? A kdyz ta Narodni strana...nebyla by v Bavorsku treba NPD ;-) vhodnejsi?

tom 26.3.2009 10:57

Re: propagandistický blábol postkomouše

Vžyť to na konci svého příspěvku konstatuji. To říkají na Jánském vršku, že? Jinak bych prosil o nějaké shody programu u Národní strany a NPD. Ale protože jste je nikdy nečetl, tak nepřdpokládám odpověď. Vám to přeci řekl Langr a tato hodnověrná osoba to přeci musí vědět. To ho učili na stranickém školení. A i objektivní tisk to přeci píše. Tak nač hledat informace. To by jste mohl být také moc chytrý a to se v Česku nenosí.

J. Hašek 26.3.2009 8:53

obecně vžitý omyl

Pozn. Neříká to Švejk, ale paní Mullerová Švejkovi. Neznáte Švejka?

gerontusinza 26.3.2009 9:10

Ne on je to "novinář"Re: obecně vžitý omyl

ty jenom pýšou správně gramaticky a to že to nemá hlavu ani patu jim nevadí a ani lež jim nevadí či polopravda.........;-D Papír snese všechno..... ..... ovšem i průměrně inteligentní člověk pochopí s kým má tu "čest"....;-D

Tino 26.3.2009 8:49

Nic zvláštního se nestalo

Nebyla porušena ústava a hraje se politická hra podle daných pravidel. Tendence prosocialisticky orientovaných byly vidět odpočátku a ne až dnes. Brát z cizího je u nás tak zažité, že připadá většině lidí normální. Tahle norma se jistě v současnosti i budoucnosti vymstí nám všem, ale s tím nějak nejde hnout.

Případné mimořádné volby zase jen vyústí v pat nebo v těsnou rodílnost mezi pravicí a levicí a váhy budou ovlivňované středovými stranami i přeběhlíky stejně jako dřív. Jedině žeby valná část pravice rezignovala na marnost svého osobního snažení a dala se socialistickou cestou. Levice se rozhodně nezmenší, protože tam v ideích je jasno - brát co nejvíc ze "společného". A tak nám vlastně nic nehrozí, krom prohloubení společenského marasmu, na který jsme zvyklí. Takže staré známé - kdo nekrade okrádá rodinu ne že bude oprášeno, ale rozvinuto do ještě větší šíře.

Ti kdo jste podváděli v danění, kdo jste neoprávněně pobírali dávky pro pomoc sociálně slabým, nezaměstnaným, invalidním, kdo jste čerpali nemocenské bez nemoci, kdo jste z žen brali finanční pomoc svobodným matkám a přitom jste žili s partnerem otcem svých dětí načerno, i ti kdo jste načerno pracovali a vyhýbali se platbě státu, který za vás platil nemocenskou a sociální, kdo jste plánovitě povinné období vzali zaměstnanecký poměr abyste opět přešli pod pracák a stát tak za vás hradil vaše odvody státu a nejinak i ti, kteří jste s pomocí korupce získávali zakázky pro své podnikání a i ti kteří jste v úřadech se nechali korumpovat a společně pak vydělávali balík a mnoho, mnoho dalších chytráků, tak vy všichni se NEMUSÍTE BÁT!!  NIC ZVLÁŠTNÍHO SE NESTALO PÁDEM VLÁDY! Pro vás tady v Česku bude ještě hodně dlouho móc dobře!Rv

Informace 26.3.2009 8:41

Ruská media

V různých komentářích světového tisku k pádu Topolánskovy vlády zasluhuje pozornost reakce ruských medií. Ve valné části nacházíme stručnou neutrální zprávu, ale v provládních mediích jasně převažuje uspokojení nad současnou situací, která vede v první řadě k pozdržení nebo dokonce krachu amerických plánů protiraketové obrany. Tak Komsomolskaja pravda vychází s titulem Amerikanskie plany PROvalilis v Čechii. Jiná media, na př. Gazeta, přinášejí vyjádření velvyslance při NATO Rogozina, který mimo jiné dodává, že strany, které by mohly vytvořit novou vládní koalici, zaujímají daleko příznivější postoje vůči Rusku než Topolánkův kabinet.

Přehled různých komentářů ze strany ruských politiků najdete  http://www.tiscali.cz/news/news_center_000000.0012406.html.

Kromě toho jsem na RIA Novosti našel zprávu, že delegaci EU na summitu s Ruskem povede prezident Klaus.

Nechci komentovat, ale jsou to věci dost znepokojující.

 

M. Zima 26.3.2009 8:48

To s tím vedením delegace bylo přeci již dávno domluveno.

Co je ale skutečný problém, který zústal Topolánkově partě totálně utajen je české plynové selhání. Na tom prokázali Topolánek, Vondra, Hrabě, Burcík, jednoznačně, jací jsou blbci.

M. Zima 26.3.2009 8:36

Na to "bydlení jinde" se vykašlete Holásek,

zústaňte si v tom českém ucpaném bidetu a vychutnějte si s Neffem, Doležalem, kLausovými voliteli, a celou tou "pravou" neschopnou bandou plody vlastního snažení, vládu odborníků Béma s ministry Wajglem, Juřančíkovou, Kuberou, Kavanem, Toepferem, Jaklem, atd., plnou sílu českého kLausifátu. Já to Vám i Evropě přeji, užijte si to, a táhněte z EU, nikdy jste tam s Vaší vyčůraností a neschopností neměli být přijati. Až vypadnate, nebudu se za Vás už muset stydět, budete tam, kam patříte.