29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ruda 5.9.2006 8:04

Re: Re: Podle sebe soudím tebe

Pánové nebo co jste, kecáte, je vidět, že o tom jak to probíhá v ODS víte houby. Když už chcete kritizovat, tak byste si měli nejdříve získat alespoň relevantní informace.

Solitér 5.9.2006 7:21

Re: Podle sebe soudím tebe

Článek ve Zlínských novinách_Pražské vedení ODS i přes odpor Zlínské organizace dosadilo na volitelné místo na kandidátku do komunálních voleb ...." Přesný datum-19.srpna.To nesvědčí o tom,že by jste měl pravdu ve své poznámce.Zkrátka řečeno,základní organizace ODS musí tančit jak v Praze pískají.Takže všechno jedna verbež,ať již ČSSD ,ODS či jiné politické strany.

raptor 5.9.2006 10:37

Ono to bylo ve Zlíně mnohem složitější.

Grémium (což se prosím nerovná výkonné radě, aby bylo jasno, na té by to podle mne neprošlo) dosadila na 10. místo kandidátky, respektive učinil tak zmocněnec, protože nikdo jiný nemůže  (a já s Vámi souhlasím, že se tak nemělo stát) oponenta, který od jara vystupoval proti kandidátce na primátorku, zakládal nové místní sdružení a podobně. Zřejmě k tomu vedla ty, co tenhle krok splichtili, vidina, že to znepřátelené skupiny smíří. :-/

solitér 5.9.2006 10:55

Re: Ono to bylo ve Zlíně mnohem složitější.

Díky za upřesnění.Snad jen dodat-jedná se o komunální volby,takže 10-té místo na kandidátce se rovná stoprocentnímu zvolení.

raptor 5.9.2006 11:28

Mno, ono jde o stávajícího primátora. :-))

Který je nově zvolen poslancem. Takhle, abych byl stručnej: ještě v hluboké zimě jsem brknul v závěji o svýho člena výkonné rady a ptám se, co je novýho, a on povídá: "Čoveče, ve Zlíně se to se.e."

Ta kandidátní listina se tam od března schvalovala třikrát a po každém schválení nastal šílenej jekot, že to zase není správně. Kdyby to bylo na mně, já bych jim sebral licence, dal jim měsíc na nové ustavení místního sdružení, tzn. že by všichni, kdo by měli zájem, museli znovu podat přihlášku do ODS, atd. atd.

Ale chápu, že bylo před parlamentními volbami a nikdy ze zlínských nechtěl být vláčen novinami.

Prostě jednou za čas krize někde vybublá - a tahle byla veliká.

solitér 5.9.2006 12:01

Re: Mno, ono jde o stávajícího primátora. :-))

A právě v tom vidím prokletí české politiky-či spíše politiků.K tomuto "boji frakcí" se schyluje vždy,když se na obzoru objeví nová koryta-pokud jsem vás dobře pochopil tak k problémům došlo před parlamentními volbami-a průzkumy ukazovaly že těch koryt pro ODS bude více než v minulosti.A nastal strach,že na každého by nemuselo dojít.Ale to se týká všech politických stran,nejen té vaší.Proto slovo "politik" se stalo synonymem pro slova jako kariérista,zloděj,podvodník a spoustu jiných.Což je pro tento stát tragédie.

raptor 5.9.2006 12:15

Bojůvky se množí obvykle před volbami, to máte recht. :-)

Aby bylo jasno - mám informace kusé a z vlastních zkušeností vím, že historie podobných sporů bývají složité. Nepodezírám proto příliš Úlehlu a vůbec Ondrovou, že by tu situaci zavinili. Leda ji včas neubrzdili. A přeju jim, aby už to bylo za nimi, uraženci postupně odpadli, nerváci se zklidnili a věrné členstvo se příliš neotrávilo.

Stalo se mi v mým městečku něco podobnýho. Zájmová parta se povrtala v nose, rozhlídla se, neomylně zacílila na nejméně perspektivního člena městské rady (který fakt pěkně oddává, určitě hlasuje s rozumem, ale práce a nápadů odvádí nejméně), jenž, protože je hodnej tvor a vyslechl je, aniž by jim rovnou řekl, že jsou vizionáři a takhle to prostě technicky a finančně nepude (představte si, abyste byl v obraze, třeba imaginární výstavbu sportovního zařízení) a rozhodli se, že když je tak hezky poslouchá, tak by jim tu radnici mohl řídit. Přivlekli do ODS hlouček manželek, tet a spolužaček a znavigovali je, jak hlasovat v primárkách. Přiznávám, že jsem jednu chvíli sám přemýšlel, že požádáme výkonnou radu, aby nám odebrala licenci k činnosti. Nicméně jsme to tak ňák překlepali, rok jsme strávili právě tím bržděním emocí, primárky zvládli, máme potencionální koaliční partnery na povolební vyjednávání - a teď už jen musíme vyhrát ty volby. :o ))

?? 5.9.2006 4:30

Lukáši Poraděnko, zalez pod kámen !!

Nesnaž se nás přesvědčit, že jsi ještě větší blbec nežli jsme mysleli !;-O(Y)Rv

Miroslav Zikmund 5.9.2006 4:17

Už je to tady

Historická legitimita. A je to! Po těch letech u vlády prostě mají pocit, že jim ten stát patří a právo vládnou mají jen oni. Jen je to potřeba tak nějak zdůvodnit.  Za chvíli se budou ohánět vedoucí úlohou a každýho, kdo to nebude chtít respektovat budou označovat za zpátečníka  a reakcionáře. Lidí, kteří tento slovník v minulosti často používali nakonec mají mezi sebou spoustu.

jezevec 5.9.2006 2:32

božínku to je KANEC!!!

tak vláda která bude mít hlubší politickou podporu, historickou legitimitu a delší trvání.

BINGO

kterápak to asi bude?

KCČSSD, a? . . . . . a? . . . . . . A?

VOM 5.9.2006 8:13

Re: božínku to je KANEC!!!

Mohla by to být klidně ODS, ale bez Klause, Langra, Tlusťocha a spol. Tahle partička je skutečně za zenitem a obávám se, že žádné volby nevyhraje, i když soupeř není zrovna ve formě. Paroubka nebo komouše je možné volit ze zoufalství, ale tihle hoši doplnění o zVenclíky z regionů už prostě nikoho nezajímají. Když nejsou zákazníci v bordelu spokojeni, musí se vyměnit personál, pošoupat s postelema nepomůže.

Láďa 5.9.2006 9:00

Re: Bordel.

Jojo, Gross byl vyměněnej! :-)))

Herakleitos 5.9.2006 2:28

Autore jsi tu omylem, nebudou s tebou souhlasit

Těch pár reakcí mi připomnělo to o těch potrefených husách. Nebo když dva dělají totéž.....

Aquagenic 5.9.2006 1:59

Nepíše se mi to lehko, ale...

... Aston sem pořád cpe nějaký socany. Vízek, Jelínek, Jičínský...

Možná ale chce na příkladech dokázat, že co socan, to blbec.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 5.9.2006 2:48

Re: Nepíše se mi to lehko, ale...

R^:-D

Loki_F 5.9.2006 19:38

Re: Aquagenic: "Nepíše se mi to lehko, ale..."

Díka panu Jelínkovi lze skutečně konstatovat: Q.E.D.!

Naneštěstí platí ještě další pravidlo (viz výsledek voleb):

Exempla trahunt! };D

lookas 5.9.2006 1:40

Kecal a hlupak

Jelinku, kdyz odhlednu od vsech tech jedovatych blabolu co pises (vykat ti nebudu, vazne si to ubozak jako ty nezaslouzi), tak si priste alespon nastuduj kdo je vlastne Dalik (zadny lobbysta, nybrz pouhy asistent Topolanka) ... Ten lobbysta v teto kauze se jmenoval Vecerek ...

VOM 5.9.2006 1:51

Re: Kecal a hlupak

Připusťme, že Dalík neloboval, ale asistoval. Jaký další blábol má ctěný přispěvatel na mysli?

lookas 5.9.2006 3:35

Re: Re: Kecal a hlupak

Treba srovnavani podivneho a zmateneho pripadu

Dalika&Vecerka&Koristky, se zcela jasnou korupci "peti ceskych

na stole" ... treba paroubkovske blaboly o Steigerwaldove prisluhovacstvi ODS ... staci?

spaldings 5.9.2006 5:22

Re: Re: Kecal a hlupak

Nic nepřipouštějme. Tak to je. A protože Autor to nepochybně ví, a přesto napíše něco jiného, je lhář. Úmyslně lže.

Gandalf 5.9.2006 12:34

Re: Kecal a hlupak

"(vykat ti nebudu, vazne si to ubozak jako ty nezaslouzi)"

Delate chybu. Kdyz blbec zacne tykat slusnemu cloveku, nestava se tim automaticky slusnym. Ale kdyz slusny clovek zacne tykat blbci, okamzite tim klesa na jeho uroven.

Petr 5.9.2006 1:26

Legitimita

Vláda s historickou legitimitou v parlamentní demokracii. Pane Jelínku v demokracii davají vládě legitimitu pouze a jen svobodné, tajné a rovné demokratické volby.

Když tak čtu tady ten Váš blábol, mám čím dál větší pocit, že Vás demokratickému smýšlení učil stranický šéf Paroubek. Ten také přirovnává svobodné, tajné a rovné demokratické volby k únoru 1948.

pavel 99 5.9.2006 7:37

Re: Legitimita

ostatně "paroubkovská úprava" tajných voleb je každému, kdo není zcela zaslepen ideologickými brýlemi, známa. Tak zřejmě vypadá ta "správná" demokracie.

VOM 5.9.2006 1:21

Je to smutné, ale nezbývá než s autorem souhlasit

Stručný a výstižný popis současného marasmu. Inža z Proseka holt tlačí na pilu. Začíná to být zajímavé, politické veletoče nabývají na intenzitě a japonské boční chvaty tu a tam vystřídá zednická facka. Třeba Bedřich Moldán by mohl vyprávět. Zítra se určitě zase něco semele. A až se to toho cirkusu vloží komouši to bude čágo belo.

Karel 5.9.2006 9:14

Re: Je to smutné, ale nezbývá než s autorem souhlasit

Kdo je inža z Proseka  - su Nepražák, tož o tom nemám páry.

NevericiTomas 5.9.2006 0:41

Hehe

tahle Zaoralkova podrztaska bude o nekom psat, ze razitkuje dokumenty....? (Y)

Luky 5.9.2006 0:30

Tak to je drsný

ale už ti to Právo leze trochu na mozek... Ono to taky asi musí být síla, být v redakci s těma agentama přisluhovačema Fraňkem, Hanákem a spol;-P

hornet 5.9.2006 1:49

Re: Tak to je drsný

On není v redakci Práva, on kočíruje sociálnědemokratický VÚML, tzv. Masarykovu dělnickou akademii. 

ll 5.9.2006 7:31

Nejen pro pobavení.

http://www.cssd.cz/vismo/dokumenty2.asp?u=422010&id_org=422010&id=5119&p1=0&p2=&p3=

Luky 5.9.2006 11:11

Re: Re: Tak to je drsný

Já vím, že není, ale píše tam stejně často, jako by tam byl...;-D