5.6.2024 | Svátek má Dobroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Renata D. 4.9.2006 9:42

Re: Proč se některé strany bojí nových voleb?

To co tady píšete jsou fakta nebo aspoň podložená analýza nebo jenom Vaše přání.  Stačilo by se podívat do nedaleké historie, kdy v dobách Grossových afér Vám podobní psali o konci ČSSD. V životě a v politice obzvlášť platí že jednou jsi dole a jednou nahoře. Takže nevěřte tomu, že by KDU-ČSL končila nebo že by voliči ĆSSD hromadně začali volit Paroubka. Ať je jaký chce, vytahl ČSSD z 10 na 30 procent a to se počítá.  Volby do Senátu a do komunálu tak jako jindy opět neukážou nic. Kdyby totiž něco ukazovaly, tak by ODS vyhrála v parlamentních volbách rozdílem dvou tříd. A jak je známo, nestalo se tak, takže raději více analyzujte a nevymýšlejte si.

charlie 4.9.2006 9:38

Re: Re: Topoiánek jako předsaeda vclády

Zase chybějí argumenty, není liž pravda.

Malý Aston 4.9.2006 9:20

Proč se některé strany bojí nových voleb?

Pravicové strany se nebojí,jsou dvě možnosti. Jedna je že vyhrají a druhá že prohrají. Vzhledem k tomu,že jejich příznivci jsou občané vzdělaní a samostatně se živící,občané svobodní a pracovití,nemůže je nic ohrozit. V nejhorším případě udělají vše možné i nemožné aby se měli ještě lépe a do státní kasy neplatili nic,ať si levičáci pomohou jak chtějí.Pravičáky nespojuje žádná ideologie ani marxistická ani náboženská,jen víra,že práce přináší prospěch všem a bohatý občan=bohatý stát. Zelení se nebojí,mají své voliče,nepřistoupili zatím na vydírání levice a ještě posílí. KDU se pokusila,nedotáhla co chtěla a zřejmě končí. Příznivci ČSSD pochopili,že je naprosto jedno,zda volí Paroubka nebo Filipa a budou volit Filipa.ČSSD oslabí a komunisté posílí.Takže volby nechce Paroubek,protože pohnojil co se dalo,volby nechtějí KDU protože neznají zda prolezou a KSČM se ještě jasně nevyjádřila. Zatím počítají zda je Paroubek poškodil nebo zda je posílil. A Paroubek neustále ztrácí a ztrácí,nikdo mu již nevěří a jednat s ním nebude. Zda to je nebo není pravda ukáží volby do senátu a obecní volby.

jirka.s. 4.9.2006 8:38

Re: Topoiánek jako předsaeda vclády

Buďto si uvař meduňkové thé nebo sežer celou tubu meprobamatu najednou a až se uklidníš, tak pak teprve zasedni ke klávesnici, ale ještě lepší by bylo, kdybys šel  rovnou do (Y).!!!!!!

satan 4.9.2006 8:33

ale ale...

právo cancat si pentli je právem každého politologa, kvalitu téhož prověří čas - někdy týden, někdy rok. ovšem připojovat za každý canc (neplacenou) reklamu na komerční dílka autora mi připadá jako dost slušné chucpe

Lea 4.9.2006 7:38

Re: Mirco 1

žádná ústava není dokonalá. Na tom "splácání" se podílel také  Vojtěch Cepl.

Vlali 4.9.2006 7:37

proč si necháte nadávat?

Nepište pravdu (nebo něco možného) co se dotýká schopnosti vládnout Tokešem. Pište proti Pablbkovi nebo Kalouskovi. To vám každý podepíše a máte klid. Zkoušet přesvědčit hlupáky o jejich hlouposti se většinou nevyplácí (neb jsou agresivní).

Renata D. 4.9.2006 7:35

Re: Opravdu...

No ono by se o té ústavě dalo také říci, že ji celkem bez problému schválil parlament v době, kdy byl v čele vlády Klaus, parlamentu Uhde (oba jsou pod ní také podepsání) , vládla pravicová koalice a ODS měla ve vládě dokonce většinu.  Že by nějaký Jičinský tohle všechno mohl přehlasovat??? ;-D;-D;-D

Ale 4.9.2006 6:25

Já vás chápu

Osobně jsem byl (a stále jsem) na vaší straně v událostech kolem vašeho odchodu z 51Pro. Způsob vaší msty - chodit a pomlouvat - mi připadá už trochu moc!

jos 4.9.2006 4:02

Topoiánek jako předsaeda vclády

který by nás měl zasrupovat v zahraničí, to je úděsná představa- už nám tam nadělal dost "reklamy" Václav Klaus.

Mirco1 4.9.2006 3:02

Opravdu...

...  bych chtěl být "politologem". Plodit obden článek, většinou popírající to, co jsem napsal před týdnem s jediným trvalým leitmotivem: politici jsou blbí a já z toho mám radost.

Přenechat vládu chytrým politologům (něco jako chtít po hudebních kriticích něco zkomponovat) by patrně přivedlo jakoukoli zemi na pokraj občanské války během půl roku. Vážně Daneš by mě zajímalo, jak byste si na Topolánkově místě vedl vy. A že od vás není moc vidět kritika s odpuštěním debilní ústavy, kterou mimo jiné splácal bolševik Jičínský, který si tu taktéž často plácá játra (v paměti mi utkvěl jeden jeho příspěvek z doby krátce po volbách, kdy byl ještě poněkud vyplašen a tvrdil, že ODS by měla přepustit křeslo předsedy parlamentu ČSSD, protožr to tu je zvykem, jen v minulém období, kdy vyhrála ČSSD to bylo malinko jinak, ale to proto, že byli na předsedu dva kandidáti a zrovna jako na potvoru vyhrál ten za ČSSD).