26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
j 17.4.2009 13:36

Re: Právě zde se nalézá veškeré duševní bohatství národa ...

Ale vše jde zakázat je jen důležité to dobře podat aby vám ještě lidé  tleskali. Vždyť s tím máme zkušenosti

Hobo 17.4.2009 13:25

Re: To není možné,dělá to jen pro prachy!

I dnes se rodí ideologičtí hlupáčci.

Hobo 17.4.2009 13:24

Re: Na rozdíl

Jasně, kompetentní a sociální je jen vláda, která schopným a pracovitým sebere a neschopným a líným ze zbytku sebraného usype.

Landys 17.4.2009 13:14

Právě zde se nalézá veškeré duševní bohatství národa ...

;-€Jestli jsem ty dnešní příspěvky vyhodnotil správně, pak právě tady se dnes nalézají všichni  jedinci,co mají jako jediní  v této zemi zdravé úsudky. Víc jich už nebude. Ale čím to, že největší potřebu sdělovat svá moudra ostatním mají zejména jedinci s výraznou mentální nedostetečností. A čím míň toho mohou sdělit, tím jsou usilovnější ve své tvůrčí práci. No co - mají počítače - zakázat jim to nelze. Globalizace je holt globalizace -aspoň máme možnost sledovat i globální pitomce. 8-o

František 17.4.2009 13:11

Jsem zosobněná tolerance

Ale stejně je autor článku blbeček. Nechte si změřit IQ pane Jelínku.

pivak 17.4.2009 13:07

Masarykova delnicka akademie

Tak sem si schvalne nasel co to je MDA, nebot o teto instituci jsem jeste neslysel. Bohuzel organizaci, kde predsedou predstavenstva je Zaoralek, nemohu brat vazne ani ve snu. Masaryk se musi obracet v hrobe.

dave 17.4.2009 12:22

Re: eskalování politických vlivů na média

Děkuji, že jste nevyvracel Ráthou otočku s poplatky a zákaz drahé léčby za jeho ministrování. Možná ten paralen je jen "primitivní omílaná floskule" ale nějak jsem si nevšim, že by Julínek zakázoval nemocnicím a doktorům "drahé" operace nebo léčbu.

ps 17.4.2009 11:57

Já se teda, s ohledem na poslední vývoj v politice, jako vítěz necítím,

spíš jako oběť parobkovy bezohledné touhy po moci.

historik 17.4.2009 11:49

Re: Tak teď jste tu nas..l hodně lidí

Mně pan Jelínek nemůže nas.. Mně nenas.. ani Husák. Mně nenas..li ani ti, co nezlomně věří v pravdu ruděoranžovou. Oni zase budou potřebovat k rozdávání naše peníze. A až nám je všechny seberou, tak nas...ou sami sebe a půjdou zase zvonit klíčkama. Ono totiž rozdávat jde jenom když je z čeho.

j 17.4.2009 11:12

Re: Tak teď jste tu nas..l hodně lidí

Modrou pravdu?

Minutus 17.4.2009 10:56

Tak teď jste tu nas..l hodně lidí

;-D;-D;-D Hlavně těch, co věří nezlomně ve svou modrou pravdu.

Hudec 17.4.2009 10:23

U pana Jelínka jsem si na to už zvykl.

(1) Dělá závěr, když ještě zdaleka není konec. (2) A ten závěr, který dělá, není jenom "trochu mimo terč". Je to střela úplně opačným směrem od terče. Jak může být vítěz občan v zemi, která právě totálně ztratila svoji kreditibilitu? Občan, který bude muset ze své kapsy investovat do zbytečné organizace voleb? A vůbec nakonec, občan zde nemůže být vítěz v případě, že vítězem bude Klaus. Což se snadno a brzy může stát.

Brundibar 17.4.2009 10:19

Pane Jelínku

Já nevím, že to pořád zkoušíte. Ty vaše cinty mimo liháč už nikdo nečte (možná pár zapálených komenčů, kteří by si rádi připadali moderní).

A označit občana za vítěze v téhle situaci může jen někdo, komu se nedostalo náležitého (základního) vzdělání.

Začněte zase fárat. Doby, kde se manuálové dosazovali do pozic inteligence už jsou za námi (neříkám, že za vámi).

vládík 17.4.2009 10:15

A v krajích lze vládnout bez špetky etiky?

??

  Jak zkrátit destabilizující vládu středočeského kraje??

jirka.s. 17.4.2009 9:53

Re: To není možné,dělá to jen pro prachy!

Ale, no tak, Astone!!! Copak znáš málo mladých flákačů, kterým je úplně jedno jak to rektum smrdí, hlavně, že nemusí makat? 8-o

jirka.s. 17.4.2009 9:49

Re: eskalování politických vlivů na média

Zajímavé, najednou nevíš jak je tomu s babama u dRátha, ale Topolánkovi počítáš každý orgasmus!

Divák 17.4.2009 9:30

Občan-vítěz??

Nechápu jak může někdo napsat takovouto hovadinu a věřit ve zralý úsudek českého občana který se mnohokrát projevil jako blb, snad jen proto aby si mohl stále stěžovat na to jak to každý vede špatně?Ten občan zatím raději volí toho, kdo mu namaže med kolem huby v podobě poplatků a slibů,ten občan který zapoměl doložky,tuzexové poukázky,StB..-to má být vítěz?To je jen blbá ovce,člen stáda bez myšlenky.

viktor čistič 17.4.2009 9:23

Re: eskalování politických vlivů na média

pokud jde o ty 2 ženy, Paroubek se alespoň urychleně rozvedl, což mu dává možnost si vybrat ženu dle libosti. jak to je u Ratha nevím. každopádně pokud máte ženu a žijete u milenky (k tomu jste předseda vlády), nemusí to budit dobrý dojem. mně osobně je to ovšem jedno. a paralen zdarma - nechte si už ty vaše primitivní stokrát omílané floskule, já jsem např. naposledy dostal podobný lék na RP ještě za totáče. pokud to některý doktor napíše na RP, je to hlavně jeho chyba a ne toho "nejchudšího" pacienta. 

Jan 17.4.2009 9:22

Re: Na rozdíl

Na takové nesouvisející hlouposti se skutečně těžko reaguje!Ale něco z vašeho většího "alter ego" z vás "čouhá"!

dave 17.4.2009 9:13

eskalování politických vlivů na média

Vytrhl jsem z kontextu toto větu abych na ní ukázal, že pokud ČT na podnět Paroubka zruší publicistický pořad "Bez obalu" a to včetně realizačního týmu tak je to správné a státotvorné. Pokud se ale na popud Topolánka pokusí Dalík o neodvysílání jedné reportáže je to přečin velikosti vlastizrady.

Ano je třeba všem měřit stejným metrem, ale kolik lidí má sílu reagovat na socialistické lži a srovnávat to co říkali o ostatních v době kdy to stejné dělají sami. A dovolím si uvést několik dalších příkladů:

Topolánek a jeho 2 ženy špatné, Rath a jeho 2 ženy v pořádku, Paroubek a jeho 2 ženy také v pořádku.

Rath chtěl poplatky u lékaře a bylo to správné ale teď se o tom nesmí mluvit, "Julínkovné" je špané protože nejchudší nedostávají paralen zdarma i když na druhou stranu jsou peníze na drahou léčbu, kterou Rath za svého ministrování pozastavil.

Malý Aston 17.4.2009 9:13

Re: Na rozdíl

Vy píšete o vládě soudruha Gottwalda? Snad jste si špatně přečetl článek nebo jste zapomněl že je 20 let od pádu zločineckého komunistického režimu a my si Vás soudruhu ještě dobře pamatujeme včetně Vašeho zrádce Fierlingera , který tak jako Paroubek vehnal sociální demokraty do té zločinecké organizace.Kdo se spojuje s komouši je sám komouš.;-(

Malý Aston 17.4.2009 9:08

To není možné,dělá to jen pro prachy!

Jak může občan Jelínek,který snad umí nejen psát ale i číst psát takové hovadiny,  to nechápu. Chápu nějakého ukřivděného úsekového důvěrníka KSČ,bývalého šéfa nějaké stranické buňky kterému ukradli tu moc rozhodovat kdo půjde nebo nepůjde na školu,kdo dostane výjezdní doložku do jugošky nebo nějakého klíčníka,který zvonil pod hesleme " Žít jako kapitalista a pracovat jako za socialismu".Chápu i ty,co komoušům,lidovcům a bratru Paroubkovi sloužili v rámci Národní Fronty a na stará kolena si něchtějí přiznat byli jsme volové.Ale co vede v podstatě ještě mladého soudruha Jelínka aby tak otevřeně lezl do zadku Paroubkovi a Filipovi to nechápu. Snad jen to že mu za to hodně a hodně platí.:-/

Jan 17.4.2009 9:03

Na rozdíl

od pana jirky. s., který po tom, co mu redakce zatrhla jeho známé sprosťárničky, a který se díky tomu zmáhá již jen na grimasy, okopírované a všechny stejné se domnívám, že odchod vlády je skutečně pro většinu lidí této země určitým vítězstvím.Odchází vláda antisociální se spoustou nekompetentních ministrů jejichž jedinou kvalifikací byla jen stranická legitimace!Vláda, kterou tvořili lidé podezřelí z korupce,lidé, které získaná moc přetvořila v diktátory, kteří své oponenty bezohledně likvidovali metodami značně nedemokratickými, vláda jejíž ministr zahraničí se zasloužil o uznání státu, založeném na banditizmu a obchodu s lidskými orgány, získávanými vraždami unesených  lidí.Vláda, jejíž předseda vyznamenával prokazatelné vrahy a jehož vrcholným argumentem byl zdvižený prostředníček!Netřeba ničeho litovat, protože žádná následující vláda, byť "úřednická", nemůže být horší!

Sheldor Dobyvatel 17.4.2009 8:39

Prodejnej blbec

Astone, hanba. Pes s jelínkem je jako když si ráno uvařím dobrý kafe a mám v něm smradlavý hovno.

Luboš 17.4.2009 8:28

Omlouvám se,

ale málokdy dokážu vaše nesmysly číst až do konce, obvykle mám chuť jako v Černých baronech pan Postránecký zvolat: "už zase se mi chce zvracet"..........!!

Karel 17.4.2009 8:15

jelínku, Jelínku,

v maďarštině máš vhodné označení - Fas

Karel 17.4.2009 8:12

jelínku, Jelínku,

v maďarštině máš vhodné označení - Fas

Vilda 17.4.2009 7:41

Re: Co takhle zřídit novou rubriku?

Chechtavej tygr už jen, tak zbývá už jen ten k pláči. Jen nevím co je víc k pláči, jestli think-tank Lihového domu nebo čtenáři mu tleskající:-/!!

Sauron 17.4.2009 7:10

Co takhle zřídit novou rubriku?

Vítězem není občan, ale oranžoví a rudí komanči a ekonomické struktury na ně a penězovod napojené. Mnohé z jejich aktérů bylo možno vidět pohromadě na "podzimním paroubkově kočkování". Pan Jelínek se zjevně těší, až budeme ročně místo 40 miliard dluhu splácet opět 140 miliard socanských! Může být klidný, dočká se velmi brzy!

Články pana Jelínka na NP nikdy nevynechám. Bývají začasté vtipnější než třeba absurdárium. Jenom nevím, proč je sem pan Nef cpe. Působí jak pěst na oko. Možná by stálo za to, zřídit jim speciální rubriku. Mohla by se jmenovat kupříkladu OKÉNKO DUŠEVNÍHO MASOCHISMU...

Podotek: Název Masarykova Dělnická Akademie ve mě budí hrůzu. Už jen zvolení si tak "impotentního" názvu instituce o lecčems svědčí. Na podobné názvy bývali experti komunisti (Okresní Ústav Národního Zdraví - místo prosté polikliniky nebo nemocnice). Kým bude nahrazen Masaryk v názvu, až se korouhev otočí, budu s napětím sledovat. :-)

Vendy 17.4.2009 3:59

Re: Obávám se, že občan prohrává na celé čáře.

Anti Masarykova dělnická akademie se ostře ohražuje proti mýtům, bludům a mistifikacím MDA. Dělníci nepotřebují vzdělané trdla. Umí se řídit sami. Boj, boj a boj.