29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Luky Strike 15.4.2006 12:13

"Normální" lidé vzbuďte se

V současné společnosti neexistuje "rovnost-volnost-bratrství",na výběr je pouze první nebo druhá strana barikády. Kde první je komunismus,který snad víme co znamená a druhá je kapitalismus,který alespoň nás normální lidi nechá žít,tj. nechá nás pracovat, nekrade nám většinu majetku šílenými daněmi, nechá nám alespoň špetku občanských svobod atd. V Čechách již začal třídní boj, kde na jedné straně stojí plebs, tedy dělníci, utahnutí na namazaném rohlíku hrstkou chytráků v ČSSD, KSČM a Odborech, a na druhé staně zbylá část společnosti. První skupina má Haló noviny, Právo a hromadu bulvárů. Ke druhé skupině snad patří Lidové noviny a MF dnes a snad dále internetové servery, i tak je to tragická nerovnováha. Proto by všechna tato média měla zásadně zpřístupnit diskuze - odkaz dát na hlavní stránku,zavést politické diskuze, umožnit,aby čtenáři zadávali diskuzní témata,umožnit neomezenou velikost přístévků. A všichni by sem měly masivně přispívat - uvádět  příklady ze svého okruhu, oboru, činnosti, života. Jen tak se podaří zamezit vítězství výše uvedeného "plebsu" a ustavovení komunismu v Čechách.

š.s 14.4.2006 20:52

š.s

Bohužel nemůžu se ubránit pocitu, že pan Bartoń vidí naši budoucnost moc černě. poze vlastně chytá za slovo. přeci jen samotné použití slova přestavba nemusí znamenat návrat ke komunistické ideologii.

Sch.glosátor 14.4.2006 20:48

Perestrojka nepomůže.

Podobnný  problém jako u Windows. Redundanci lze jen zpomalit. Čas od času je nutná úplná reinstalace systému. S nepříznivými vedlejšími účinky v podobě ztráty dat ale zejména části hardware.

dvd 14.4.2006 19:26

2 etapy

Nejprve perestrojka, nakonec perestrelka.

huhu 14.4.2006 19:19

Re: Temelin

přečtěte si vysvětlení ještě jednou. Nejedná se o rez ale,krystaly té kyseliny...Rv

kamil 14.4.2006 18:11

vševěd-pane barton vy jste ...

petr 14.4.2006 16:37

Re: Přestavba byla odporná finta komoušů k tomu, aby se vyhnuli převratu, Nepodařila se. Ani nemohla, svět je totiž spontánním řádem a nemůže být organizací. Jen za těch obřích lidskýh a materiálních ztrát, které komunisté přivodili. ! Dzp.

Vyhnuli? Oni ho sami udělali.

Jiri Tichy 14.4.2006 15:29

Temelin

    Pane Bartoň,chcete říct,že rezavé víko reaktoru je prkotina,obávat se netřeba?Když to malá velká žena Drábová odsouhlasila?8-o 26.4. uplyne 20 let od havárie Černobylu.;-OTehdy vynálezce glasnosti Gorbačev se týden snažil záležitost ututlat.Nebýt švédského poplachu,tak bychom se pravdu hned tak nedozvěděli.Nemyslím,že dnes by se ČEZ choval jinak.V klášteře Františkánů na Jungmannově nám. v Praze je výstava fotografií 3 českých fotografů,ukazují,jak to vypadá dnes.Otřesně.                                                                                                                                                                                             Zapomeňte na rezavé víko nebo jímku plnou přeteklé kyseliny borité. Dokud nezačnou hořet gfafitové tyče,pořád dobré. Horší je to s odpadem. Nechcete si ho dát ovézt na svůj pozemek? Když se vám "jádro"líbí? Nebo ho doručit důchodci z Vysočiny, který dostavbu s Drábovou prosadil?                                    A přestaňte nás strašit revanšisty.Na to byli nejlepší komunisti. Já bych také protestoval,kdyby mi soused za plotem stavěl nějaké mostrum,plné radioaktivního odpadu s kterým si nikdo neví rady.     J.T.                         

                                                                                                            

           

Františkánů 

                                              

Miloš 14.4.2006 14:32

stará dobrá novinářská manipulace

Autor článku se zcela nepokrytě snaží vytvoři negativní obraz o člověku a stačí mu k tomu slovo z celého odborného vystoupení. Chová se stejmě jako komunistické novinářské hovada za hlubokké totality, když bylo třeba správně vyobrazit třídního nepřítele.

Avšak nemyslím si, že autor je placen pravicí - pouze je správně ideologicky zmanipulován a nenávidí kohokoli kdo projeví jiný názor než nejlepší ekonom světa z Pražského hradu.

Gruntorád 14.4.2006 14:24

Re: Re: Re: Re: Re: přestavba

je nutno uznat, že jenom 70% českých MuDrů je pohodlných-líných,atd., ostatní jistě ne, je to jen průřez národem (podnikatelé rovněž) ovšem u lékařů navíc je zbytnělé sebevědomí! Nejste Dr?A s tou poctivostí úředníků prosím PRRRRRRRRRR! tam je to 100%

Gruntorád 14.4.2006 14:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: přestavba

Ano už jsem tam byl, i tak vám však došla věcná argumentace a proto urážíte. Zdravím

conqueror 14.4.2006 14:12

Re: Re: Re: Re: Re: Nevládnou, nesedí ve vládě,

Jsem zdravý jako ryba,  nic lepšího než hezké pomilování po ránu a zařádění si tady není. Je to hezký den a zde na psu pěkné divadlo. Takže si tu na netu tlachejte, neříkám, že hloupě ale hlavně zbytečně. Ideologické bitvy se vyhrávají jinde. Toto zde na NP jsou kafíčkové debatky Neffovi do archivu. Tím chci jen říci, že neberu vážně to co zde napíšu. Tarasi jsem pohodář a buď taky, nekoukej na svět pořád přes třídní mantinel, ONI x MY. To obstarají jiní za tebe, nevzrušuje mne to, nebojuji se zápalem a ani nebudu. Postarám se o sebe sám a nepotřebuju k tomu ani socany, ani ODS a ani nikoho jiného. Proto to se mnou nesekne, nepotřebuji je a proto nemám důvod být s nimi spokojen nebo naopak. Prostě tu tak sedím v přední řadě a občas hodím do jeviště plechovku od koly..., to když na jevišti moc anebo zase málo prskají, jinými slovy, když se berou moc vážně. Přeji všem tak skvělý den jako mám já..

Balů 14.4.2006 14:08

Re: Re: Re: možná nám vládnou "skoro komunisti"

Přál bych Vám k velikonocům alespoň desetinu inteligence a pracovitosti pana Tlustého. Víc ne, protože to byste se samou radostí mohl ještě víc zbláznit.;-P

conqueror 14.4.2006 13:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: přestavba

A proč by měl mít někdo podíl na řízení něčeho co mu nepatří? Přesně to dělají nyní socani se státem, hlavně Parouback-já zařídil, já dohodl, já rozhodl, já jsem se zasloužil, protože já jsem povolán vyšší mocí, mám poslání. Ať žije mezigalaktický pánbůh a jeho nejvyšší posel a ředitel(zatím) jen České republiky , RaJe a expert na průšvih a ztrátu v pražské městské bance.

Taraszátaras 14.4.2006 13:34

Re: Re: Re: Re: Nevládnou, nesedí ve vládě,

Poslouchej, myslím to s tebou dobře: jsi opravdu nemocný, taková hromada nenávistnosti se musí projevit na tvém fyzickém zdraví. Jsi v těžkém stresu, to ti nabourá imunitu, a vážné choroby si tě podají. Rád bych ti na něco odpověděl, ale není na co, s tím Braunem máš pravdu, vítězné mocnosti si rozebraly nacistické vědce, ti na Floridě na tom byli pochopitelně líp. Ale opravdu se jdi léčit, než to s tebou sekne.

Fafa 14.4.2006 13:31

Conquerore,

jeste je tady navic takova drobnost. Von Braun se ve Statech nepodilel na politice. Docela bych se divil, kdyby byvaly clen nacisticke strany byl clenem kabinetu pripadne Kongresu.

gerontusinza 14.4.2006 13:29

Samo Kajane, samo. Ani za to nejsem placen jako vy. Já se vykecávám (a někdy i rád) za sebe a na své náklady.Re: Re: Pane agitátore, Re: Přestavba byla odporná finta komoušů k tomu, aby se vyhnuli převratu, Nepodařila se. Ani nemohla, svět je totiž s

conqueror 14.4.2006 13:22

Re: Re: Re: Nevládnou, nesedí ve vládě,

Maďarovi docházejí argumenty tak tu přihlouple sprostˇačí. koneckonců příkladů má kolem sebe u rudých a oranžových dost. Potrfená husa kejhá, chcípající kobyla kope a taraszátaras nám tu v předvečer jejich prohraných voleb předvádí, že je blbej jak taras. Taraszátaras je jaksi vyšší stupeň. Umí aspoň psát. Von Braun sice pracoval v USA a nebyl sám a v SSSR pracovalo německých odborníků na rakety 150 a byli to taky nacisti . Vidíš zatarasenej mozečku, prezentuješ jen to, co se ti hodí do krámu. Dělali to komunisti, dělají to oranžoví socani, sělají to prostě lháři. A to si představ, že to nemusejí být takoví blbci jako ty. Tobe totiž nic jiného než socanství nezbývá, neboť je to strana pro blby, zloděje a vyžírky kteří ani nevědí komu posílat SMS když k tomu dostanou stranický příkaz. Proto nevyhrajete volby, prezentujete se jako strana pro nemakačenky a blby až jste se těmi blby stali sami. Lišíte se od nich jenom tím, že máte možnost krást a korumpovat a bohatě toho využíváte,  proto prohrajete a vaše blbost vám k tomu dopomůže. Další diskuze s tebou je házení perel víš komu...

lLea 14.4.2006 13:01

Re: Re: Re: Re: přestavba

A že ten Mirek Topolánek tak úspěšně podnikal! Dopodnikal se až k exekuci.

Taraszátaras 14.4.2006 12:57

Re: Taraszátarasi,

Víry vznikají jako důsledek snahy systému (počasí) mít místo uspořádané soustavy (krásného počasí) v pokojíčku bordel (bouřky). Že se ale ten Kajan zasek?! Dzp!

Pepa 14.4.2006 12:48

PŠM

Díky za PŠM Vážený antisoudruhu.

Taraszátaras 14.4.2006 12:43

Re: Samaeli,

Jsem odborník, tak vysvětlím: technologický postup při omítání je dost odlišný, zejména v začátku, i když jednoduchým povahám připadá výsledek stejný.

Taraszátaras 14.4.2006 12:41

Re: Re: Re: Re: Nevládnou, nesedí ve vládě,

Velmi správně, ale Hašek byl autorem výroku. Pokračování známe, ale neřekneme, Vileta by měl radost.

random 14.4.2006 12:23

Re: Re: Re: Nevládnou, nesedí ve vládě,

To není podle Haška, to je podle Matěje Kuděje - Ve dvou se to lépe táhne.

ikar 14.4.2006 12:19

Re: perfektní...

Co ČSSKČM činí, dobře činí! Proti tomuto snažení, je  každý kritický článek označeny za novinářskou bídu,  povl a podobné další zemanovské skvosty.  Argumentů, pro toto označení, rovněž není třeba. Měsíc a půl před volbami je většina kroků vládnoucí strany jen křečovité počínání, motivované obavami z výsledku voleb. Proto se navrhují různé věci, které je předtím, za 8 let vlády, ani nenapadly. Už aby tu byl červen, protože podobné návrhy  postupně učiní z normálního občana, občana  úplně otupeného. A takový občan, je vhodným materiálem pro toto politické duo. 

ivan Nový 14.4.2006 12:04

Taraszátarasi,

ale, víry v ovzduší vznikají spontánně.

ivan Nový 14.4.2006 12:03

Každý absolvent kvalitní západní školy

by měl od našeho státu dostat firmu, aby firma mohla státu odvádět více daní :-))) Iluze o kvalitnějším zahraničí může mít jen ten, kdo tam nebyl :-))))

ivan Nový 14.4.2006 11:59

Samaeli,

jak se liší omítka v novostavbě a v přestavbě?

Kajan 14.4.2006 11:42

Re: Pane agitátore, Re: Přestavba byla odporná finta komoušů k tomu, aby se vyhnuli převratu, Nepodařila se. Ani nemohla, svět je totiž spontánním řádem a nemůže být organizací. Jen za těch obřích lidskýh a materiálních ztrát, které komunisté přivodi

Gerontusinzo, a to Vy jen tak plácáte pyskem. To nemá žádnou vnitřní logiku, ani vnější dopad. Vy jste jen takový řeča ! Dzp.

ivan Nový 14.4.2006 11:38

Co byste čekali od šibala?

Přestavbu.