3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pourová 18.1.2006 17:19

blahoslavení chudí duchem

Vyzýváme všechny, kteří mají zdravý rozum - udělejme tyto kroky:
1) Zbavme politiky jejich imunity
2) Zaveďme jim osobní hmotnou zodpovědnost za výsledky jejich rozhodnutí
3) Zaveďme odvolatelnost politiků
Ostatní již půjde samo!!!! 
Politická strana Pravý Blok - strana za ODVOLATELNOST politiků, NÍZKÉ daně, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii WWW.CIBULKA.NET tyto kroky bude vždy prosazovat bez ohledu, zda se prostřednictvím voleb dostane do parlamentu nebo ne.
pavel 99 17.1.2006 18:33

Vážně to ještě někomu není jasné?

Pan ministr pochopitelně moc dobře ví co dělá. Za podpory komunistů vede (nebo spíš tlačí?) zdravotnictví zpět k socialistickým "OUNZům" a nedostatku všeho (pouze pro některé DOSTATKU všeho) ovšem "ZADARMO".
Ladislav N. / oběžník 16.1.2006 1:34

Petice za profesora Černého

Vážený pane premiére,
my, níže podepsaní občané České republiky a plátci zdravotního pojištění, prohlašujeme:
Dne 5. ledna 2006 odvolal ministr zdravotnictví David Rath celosvětově uznávaného odborníka, kardiochirurga, pana profesora Jana Černého, kapacitu ve svém oboru, z jeho pozice přednosty brněnského kardiocentra. Ostře se ohrazujeme proti tomu, aby byl tento vynikající člověk a specialista takovýmto neuctivým způsobem zbaven funkce a požadujeme, aby byl zpětně ministrem Rathem znovu jmenován přednostou. Rovněž se dožadujeme omluvy pana ministra. Pan profesor Černý zachránil desítkam lidí život a způsob, jakým se k němu naše země zachovala, je hanebný a nepřípustný. Uvažte prosím, že mezi námi podepsanými je i spousta příbuzných těch, kterým pan doktor daroval život, vyléčení samotní, pe rsonál dotyčného oddělení a další solidární občané ČR. Zdůrazňujeme, že v demokratické zemi je nemyslitelné, aby byl člověk odvolán kvůli svobodnému projevení svého názoru nebo dokonce svému věku. Je obecně známou skutečností, že u lékařů je vyšší věk pozitivem, vzhledem k nabytým zkušenostem. Ve jménu níže podepsaných: Zjednejte prosím neprodleně nápravu!
 
Marťan 15.1.2006 9:42

Dotaz

Prosím vážené čtenáře, kteří mají spisovatelské ambice, zda by nemohli zkompletovat dílko z článků v periodickém tisku na thema Rath. Vyhledávač, jenom v Neviditelném psu, našel odkazů 6 stránek. Člověk v tom ztrácí přehled. Myslím, že dotyčný by mohl potom aspirovat na Nobelovu cenu za literaturu!
Rathprýnapravilapřitom 14.1.2006 6:44

Nuceného správce žena měla 200t.na rehabilitace a Musílkové úředníci to odhalili 2002

Rath to zveřejnil jako případ VZP a přitom ten průsšvih udělala manželka Pečeňky-bývalá- a odhalila kontrola VZP v roce 2002 a teď Pečeňka dělá nuceného správce....to je druhý kozel zahradníkem po Ráthovi, to snad ani v kocourkově takoví blbci nebyli. Kdo sledoval tiskovku nejdřív Ratha  pak Musílkové, musel si připadat jako šílenec, protože První bylo tak akorát hajlování a druhé věcné argumenty. Musílková měla ještě navíc tolik taktu, že průsšvih Pečeňkovo ženy zmínila jen tak na okraj a bez toho, aby se oprávněně dožadovala čehokoli, co by tento paranoidní stav mělo změnit. Dáma versus spratek.Asi tak.
Thyronx 13.1.2006 23:40

DRath se stara o preference.

A podle toho co tu ctu....bude to pro premiera i jeho tym docela sokujici.
mct 16.1.2006 15:11

Re: DRath se stara o preference.

Šokující? To těžko. Lidi jako premiér jsou naprosto splachovací, ty ani nevědí, co to je šok.
AeroKarel 13.1.2006 23:15

Stanine,

docela Vám věřím, ale nebyl on ten podvodník DRáth lékaři zvolen presidentem komory? A nehrozí nyní zvolení jeho poskoka a klona Kubka?
Těžko se pak divit následkům takové volby .......
AeroKarel 13.1.2006 23:13

" rath ma tolik drzosti ze to na nej neplati."

Drzosti a arogance má vskutku víc než dost. To, co postrádám je jakýsi program, vize.
Populistické až propagandistické flikování zdravotnictví asi nevylepší.
Pokud jste někde nějaký náznak programu zaznamenal, děkuji za link.
Stanin 13.1.2006 22:50

platy 2

Ještě k tomu zvyšování platů: To je jenom bouda, vpodstatě podraz na nás lékaře. V mediích se roznese, že nám budou zase přidávat, my samozřejmě vímě, že na to peníze nejsou, že je to jen způsob jak nás vpodstatě očernit před občany, protože "nám pořád přidávaj a my jen nadáváme,že se nemáme dost dobře". Jsem zaměstnanej ve státní nemocnici, kde oficiálně došlo ke zvýšení platů, naposledy v září o 8%, ale na výplatní pásce vše při starém. Nejvíc mě samozřejmě sere, že se z novin dočtete jen samé desinformace.
Nyní v lednu nám mělo být dle toho kokota Rátha zase přidáno 15%, pak se z toho udělalo 5%  a upřímně řečeno, ja s žádnou změnou nepočítám..Nicméně díky mediím jsme opět zafixování jako vyžírkové co dostávaj neustále přídáváno a jen remcaj.
..
pavel 99 13.1.2006 22:59

Re: platy 2

no Vy jste si tam DRRáta zvolili, nevšiml jste si?
Nejste v tom sami 14.1.2006 6:51

Re: platy 2...učitelé taky dostali "přidáno" a vzápětí jim sebrali osobní, mínus je výsledek

Ono to přidávání musí někde sehnat peníze, takže se vezme osobní a dá do základu, přičemž se dvě-tři stovky uberou a výsledkem je ročně mínus 4 000, což je vydáváno za zvýšení platu učitelům. Nebojte se, budou volby. lékaři, učitelé a další lidé vt éto zemi snad nejsou blbci a snad se něco změní...
pavel 99 14.1.2006 18:32

Re: platy 2

No a teď místo Ratha jste si zvolili dalšího odboráře. O lékařském stavu (tedy jeho většinové části) to vypovídá opravdu hodně.
ziralek 13.1.2006 22:49

vi ministr rath, co dela?

 no jiste.
AeroKarel 13.1.2006 22:06

"to zaprdeny teplicko v nasem zdravotnictvi chce zbourat"

Jo, určitě.
Jenže tak, aby místo něj stála útulnější a logičtější stavba.
Po DRáthovi tak akorát ruiny.
Toužíte-li po něčem takovém ......
ziralek 13.1.2006 22:19

Re: "to zaprdeny teplicko v nasem zdravotnictvi chce zbourat"

zatim nevim ze by neco zruinoval. kazdy ministr zdravotnictvi ktery si dovolil s tim neco delat, byl ukricen. rath ma tolik drzosti ze to na nej neplati.
Thyronx 13.1.2006 23:38

Re: Re: "to zaprdeny teplicko v nasem zdravotnictvi chce zbourat"

Ale bude platit na tabe idiote "ziralku".. protoze az onemocnis, poznas jak te Tva strana a vlada rychle vyleci (z optimismu).
ziralek 13.1.2006 23:42

Re: Re: Re: "to zaprdeny teplicko v nasem zdravotnictvi chce zbourat"

 pan je chytry a ty perly.
zvědavec 13.1.2006 21:49

Jsem zvědavý,

zda Paroubkovi dojde, že namísto hasiče nasadil, jak psaly onehdy HN, na zdravotnictví pyromana.
Kája 13.1.2006 21:10

Přítelkyně MUDr. Ratha zcela jistě výrazný objem zaměstnaneckých akcíi obdrží. Za dobrou práci dobrá odměna, anebo to budou přímo akcie nominální?

 
MUDr. Rathovi lékárníci opravdu nevadí! Ve skutečnosti jde ještě o mnohem víc...
A teď- jak se stát akcionářem Zentivy. Jsem MUDr Emerová a zaměstnám si v Zentivě syna, nebo jsem syn a zaměstnám MUDr Emerovou na ministerstvu zdravotnictví. Již v létě paní ministryně tuto vyhlášku se snížením marží měla připravenou, ale bohužel pro svoji určitou změkčilost a slabost ji neprosadila. Nastupuje tvrdý muž MUDr Rath, který ve stejné firmě má zaměstnanou velmi dobrou přítelkyni. MUDr. Rath tuto vyhlášku prosadil a světe div se, MUDr. Rath může být pochválený, lékárníci se začínají chovat tak, jak on potřebuje. Ocitají se v tak obtížné finanční situaci že, až na pár největších lékáren v republice, začínají vybírat plné doplatky, aby alespoň nějaký čas nemusely nebo oddálily propouštění zaměstnanců a zavírání malých lékáren.
Například 14.1.2006 6:55

. Za léky 280, místo 80 Kč.Už to začalo.Děkujte fackama....

Kozel Rath  a kozel Pečeňka, špičkový předvolební tah.Jen tak dál......alespoň se lidi rozhoupou a půjdou k volbám !!!
huhu 13.1.2006 20:42

z ratha je jen na blití

a stejně tak z Paroubka, Krause, Bublana a celé té sebranky. Jinak je komentovat nelze a ani to nemá cenu..
ziralek 13.1.2006 19:22

urcite vi

to zaprdeny teplicko v nasem zdravotnictvi chce zbourat. proto tolik hysterie.
Stachanov 13.1.2006 19:56

Re: urcite vi

problém je, že i minulá socanská vláda sama přiznala, že situaci ve VZP zapříčinilo ministerstvo zdravotnictví a jeho vyhlášky. Toto přiznání, které by teď Rath nejraději sprovodil ze světa a při jehož připomenutí skřípe zuby, staví jeho hledání vnitřního nepřítele ve VZP (samozřejmě s příslušností k ODS) nevyhnutelně do kategorie šaškáren typu bojů Dona Quijota s větrnými mlýny
Stachanov 13.1.2006 15:15

Rath to ví až moc dobře co dělá

zajišťuje hmotně kamoše a sebe, pořádá hon na modré čarodějnice a odhaluje všude protistátní spiklenecká centra ODS. Sekeru ve VZP zaplatí z kapes lékárníků a dalších podnikatelů, stejně ČSSD nevolí, tak co, alespoň se prohnou. Je to ostatně v zájmu dlouhodobé strategie ČSSD - zlikvidovat střední třídu a nechat lidi závislé na dávkách a několik průmyslových oligarchů. A když se to nepúovede, tak ho Paroubek hodí prostě přes palubu. Právě proto si Rath musí nakrást i pro sebe.
Pavel2 13.1.2006 15:19

Re: Rath to ví až moc dobře co dělá

Naprostý souhlas
frd. 13.1.2006 20:32

Re: Re: Rath to ví až moc dobře co dělá

Taky souhlas.Hejtmani měli dnes kliku že Paruba není cimprlich.U Kramářů dnes muselo být veselo!
Jarda Musil 13.1.2006 13:00

příměr odjinud

Fakt je, že když po nástupu trhu řeší manažeři svou neschopnost zajistit zakázky tím, že propouštějí zaměstnané, je to pro tržně orientované logické a v pořádku - nikdo nenapíše, že s menším počtem lidí to nepůjde. A najednou když seshora sám nejvyšší manažer postupuje v podstatě stejně (jen nepřímo), tržně orientovaným to dělá problémy ... co vy na to - prďolové
Pavel2 13.1.2006 15:11

Re: příměr odjinud

Hm, jiný příměr : Když budete mít na šatech špinavou, mastnou skvrnu, použijete na ní kyselinu sírovou ? Je to velmi účinné !
pepe 13.1.2006 15:50

Re: příměr odjinud

běž do prdele