1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

POLITIKA: Veřejnosti se to přestalo líbit

O Andreji Babišovi toho bylo v posledních týdnech napsáno dost. Nebylo to nic hezkého a příjemného - ne, že by si to nezasloužil. Od roku 2011, kdy svoje hnutí založil, přes volby do poslanecké sněmovny po pádu vlády, který následoval po přepadení sídla vlády ČR policejním komandem, přes volby krajské a další sněmovní. Vždy jeho koblihy zabraly.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Martinelli 6.6.2019 8:19

Re: ...

i já budu volit menší zlo, jednoho chamtivého estébaka babiše, než znovu sto tisíc dobráků z václaváku, kteří jej chtějí odstranit jen proto, aby sami mohli na těch dotacích parazitovat, já totiž výsledky jejich 25 letého vládnutí vidím dennodenně ve svém okresním městě v bývalých sudetech...

M. Marek 6.6.2019 8:16

Re: A to si představte,

Ona jen píše a ví kulové.

P. Lenc 6.6.2019 8:05

Re: Kde ta mladice byla celých 30 let ?

A něco k jejímu článku by nebylo?A vy jste zbožňoval a zbožňujete mladíku koho? Počítám, že to bude svatá Gretka a podobné "veličiny".Rozumný článek, dík!

P. Zinga 6.6.2019 8:05

Paní Kozumplíková,

které veřejnosti? Té Vaší? Chudáčku.

J. Schwarz 6.6.2019 7:56

Dotace jsou svinstvo

bez ohledu na to jak velké podniky je čerpají. A namísto dotací pro ty malé by politici učinili líp, kdyby na základě lobbyingu těch velkých nezaváděli rádoby "moderní" hygienické i jiné "normy" které velkofirmy splní snadno, pro malovýrobu jsou likvidační a z hlediska zdraví obyvatel, což je věc kterou jsou zdůvodńovány, jsou zcela irrelevantní. Také složité předpisy a hlášení velkofirmy zvládne snadno neb na to má právní a administrativní odbory. Pokud má malá firma zvládat prakticky stejnou úřední agendu je to pro ni taky neúměrná zátěž. Pokud tedy chtějí politici a "veřejnost" nápravu, měli by silně seškrtat rozsah některých norem a protestovat především proti "legislativní smršti".

D. Mach 6.6.2019 7:23

Re: Jenom pro pořádek panáčku,

Premiér Babiš posílá svůj plat Nadaci Agrofert, kde působí jako předseda správní rady. Jestli a kolik peněz doputuje k matkám samoživitelkám nikde nelze zjistit.

Možná na tom něco smrdí, možná ne. Ale lhářovi a zlodějovi se bude těžko věřit, i kdyby to byla pravda.

K. Horák 6.6.2019 6:44

Re: ...

Nikdy me nenapadlo, že ho budu volit. Když vidím tu lůzu, tak mu hlas dám.

K. Horák 6.6.2019 6:42

Kde ta mladice byla celých 30 let ?

Na Venuši ? Jistě zbožňovala Havla, když požadoval přepadení Iráku. Co dělala, když tu řádili modří, fialoví a černí mafiáni ?

F. Dido 6.6.2019 6:37

I já bych si šel zademonstrovat,leč nikoli proti Benešové či Babišovi, nýbrž proti těm 30% oprávněných voličů, kteří hází tomu lotrovi své hlasy. Lze pochopit, že jej volili poprvé z rozčarování nad ostatními politickými subjekty,ale hodit mu hlas podruhé,kdy víme vše co víme je buď masochismus nebo blbost. PS: ANO, Babiš si ten plat nestrká do šuplíku,posílá jej na charitu, což je jistě šlechetné. Bohužel mi ostatní budeme dotovat jeho úplatky voličům ve formě vyšších daní, což již tak šlechetné není.

K. Salajka 6.6.2019 6:22

Ty učitele

jste netrefila. Asi se jim už moc slíbilo, tak jim od zítřka vezmeme, co mají. Měli by naopak dostávat rizikový příplatek jako krotitelé šelem dnešní mládež a její rodiče - to je řehole.

V. Kotas 6.6.2019 5:57

Jenom pro pořádek paninko,

premiér Babiš posílá svůj plat na charitu.

Z. Koutecký 6.6.2019 2:48

A to si představte,

paní Kozumplíková, že třeba uvolnění zastupitelé obcí nemají zákonem stanovenu vůbec žádnou pracovní dobu, stejně jako poslanci a ostatní placení veřejní činitelé a přesto berou více než ti učitelé. Ti učitelé ovšem mají stanovenu 40 hodinovou týdenní pracovní dobu jako každý jiný zaměstnanec. Doby, které já ještě pamatuji, že si tehdy "pan profesor" na gymnáziu odučil svoje hodiny a mohl si jít kam chtěl, pokud nebyla porada nebo jiná akce, které se musel zúčastnit, jsou dávno pryč. Kromě toho, víte jak velká je dnes absence v tak femininizovaném oboru jako je školství? Hodně velká. A tak ti ostatní musí suplovat a suplovat. A suply se jako pedagogická činnost všeobecně nepočítají. Chodit do práce na 4,5 hodiny a mít plat za 8 by se asi hodně lidem líbilo. Neudivuje Vás, že o tuhle práci není valný zájem? Zato o 21 míst poslanců Evropského parlamentu mělo zájem 841 kandidátů.

L. Novák 6.6.2019 2:15

Re: ...

Volte Babiše a běžte si ho na náměstí podpořit. Brání vám v tom někdo? :-)

J. Malá 6.6.2019 1:01

...

Tak já nevím, do dneška jsem si myslela, že jsem také část veřejnosti. Ale tady někdo za mne určuje co je dobré a co ne a dokonce si troufá říkat, co se mi líbí a nelíbí. Je to dost přes čáru, ráda bych si to určovala sama. I když podle autora k těm "moudrým" asi patřit nebudu... Nějak se s tím vyrovnám.