4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Velký podvod ministra Dienstbiera

Ministr Dienstbier vypracoval a ve vládě prosadil návrh zákona umožňující osobě žijící v registrovaném partnerství adoptovat děti svého partnera. Odůvodňuje ji právy dětí, tím, aby dítě neskončilo v dětském domově, aby partner mohl vyzvedávat dítě ze školky či mohl vidět zdravotní dokumentaci dítěte.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Novák 21.7.2016 11:18

No a co - tak si lesbička nechá udělat dítě,

ať už umělým oplodněním nebo párkrát "zavře oči a bude myslet na Anglii"... A druhá bude moci dítě adoptovat.

No a co?

J. Tachovský 21.7.2016 11:15

Ono u tech homosexualu to je trochu jinak

Pokud lesby chteji dite. Tak jedna z nich zapre (hlavne pred sebou) svou orientaci a nekde v hospode na zachodcich se necha otehotnet. Pak ma dite "bez otce", tady mi ta adopce pride docela na miste. Jinak pokud je otec znamy, tak je ta adopce samozrejme nesmysl. No a u gayu to je uplne jinak. Gay si v hospode na zachodku dite neporidi.

A. Reček 21.7.2016 10:59

Re: Máte v tom nějaký značný chaos

Jde o to v jaké tzv. rodině bude ten človíček vyrůstat. A to je hodně důležité.

I. Schlägel 21.7.2016 10:59

Re: No a právě proto

Pokud bude vedlejším produktem více dětí, byť v péči milujících registrovaných partnerů, nemám s tím problém. Heterosexuální dvojice se k plození dětí mají čím dál tím méně.

J. Gutvirth 21.7.2016 10:53

o ZLÝCH MACECHÁH

MÁME plno pohádek - vy jste je nečetl? nebo věříte na 12 měsíčků? Nebo 7 trpaslíků? Nebo Vám je příjemné týrání? TAK VO CO GO? Vy máte nějaé studie o zlých macechách, které by snad potvrzovaly Vaše vývody?

P. Boublíková 21.7.2016 10:52

Re: Zezdola

Ale neprehledla.

Pokud jde panu H. o problematiku zbavení rodicovskych práv, proč ji u ďasa narouboval na Dienstbieruv zákon tykajici se registrovaných partneru? Vestsina z nas je prece hetero a tak by nas daleko vice zajimalo, za jakych podminek muzeme byt zbaveni rodicovskych prav, jak casto k tomu dochazi, kolik je naopak případů dobrovolného vzdání se rodicovskych prav a umožnění adopce vlastniho dítěte atd. atd.

Už mě to homofobni pisteni fakt nebaví a to si optavdu nemyslim, ze homosexualita je varianta normy :-)

Nechysta se pan H. vstoupit do politiky? Pak bych důvodům napsání toho článku rozumela :-)

J. Gutvirth 21.7.2016 10:50

Máte v tom nějaký značný chaos

Asi si potřebujete vyřešit nějaký SVŮJ problém. Tak buďte statečný. Komu tím, prosím Vás pan Dien... ublíží? Nějaké paní? nebo pánovi? nebo dítěti? Tak VO CO GO?

M. Prokop 21.7.2016 10:42

Zezdola

"V te kauze je nekdo homosexual? No z vas to leze jak z chlupatý deky :-)"

Že tam jde o rodičovská práva a jejich zbavení, to jste zřejmě přehlédla.

M. Prokop 21.7.2016 10:39

Re: Už začím věřit Zemanovi,

Když to "nehnali přes media", tak byl Barnevernet i Norové naprosto "vyzívaní" a srali na vše. Teď mají alespoň trochu starostí. Taky si vzpomínám, jak byli místní komoušové vzteklí, když disidenti něco "hnali přes média".

P. Boublíková 21.7.2016 10:39

Re: Tyto případy jsou smutné a bolestivé,

No ale to je právě duvod, proč minority (obecně) řvou. Zakon má platit pro vsechny stejně.

J. Svoboda 21.7.2016 10:38

Dientsbier - co to je?

Každý ať se ne něj podívá a poslechne si ho a bude mít jasno. Potom nemusí nic v hlavě válet.

P. Boublíková 21.7.2016 10:37

Re: Opravdu netuším, jak jste na to všechno přišel

Ja se nedurdim, durdi se autor clanku, který oznacil náhradní mateřství za neetické.

Jak jsem psala výše - i kdyby tento zakon neprošel, děti budou v homorodinach žít dál, pouze bez adopce.

M. Prokop 21.7.2016 10:36

Re: Máte pravdu, pane.

Vcelku bych souhlasil, že klasická a funkční rodina je pro dítě či děti nejlepší.

Ovšem hluboce pochybuji, že to dokáže zařídit stát. Nakurwit jo, třeba extra penězi pro svobodné matky, ovšem za(na)řídit ne.

A. Alda 21.7.2016 10:35

Tyto případy jsou smutné a bolestivé,

ale naštěstí je jich velmi málo - na prstech jedné ruky se ty případy dají spočítat. A to rozhodně není důvod, aby na tyto praktiky zákonodárce přistupoval. Již Její císařská a královská milost Marie Terezie von Habsburg kladla svým legislativcům na srdce, že casus rariores mají býti ponechány stranou.

P. Boublíková 21.7.2016 10:33

Re: Vlastní zájem paní Boblíkové.

A teď tu a Karkulce.

A. Alda 21.7.2016 10:32

Ten slib neřešit adopce vůbec není dávný.

Je to z doby Paroubkova premiérování. Paroubek ten zákon o homosexuálním quasimatrimoniu protlačil v domnění, že mu za to vlivná homosexualistická loby podrží židli. Jenže zapomněl, že i homosexuál má jen jeden volební hlas.

P. Boublíková 21.7.2016 10:32

Re: Válel jsem tu myšlenku pár dní v hlavě

Jenze je vylouceno RP.

P. Boublíková 21.7.2016 10:31

Re: Máte pravdu, pane.

Jenže realita je taková, že deti jednoho z partnerů homo páru v homo rodině ziji a neudelate s tim vubec nic, ledaže byste jim to dítě sebral.

Zakon by kolem toho jen zmenil "administrativu".

A. Alda 21.7.2016 10:28

Tak jest, pane Moravo.

Napsal jste to dobře, ale slyším, jak se hrách od zdi odráží.

A. Alda 21.7.2016 10:26

Hlavní cíl je už vidět.

Když si k tomu přidáte úsilí Marxové umělé oplodňování žen bez muže a o státní alimenty, je to přeci zcela zjevné, kam směřují a co chtějí docílit.

A. Alda 21.7.2016 10:22

No a právě proto

upozorňuje pan Hasenkopf na to, že jde o právní přípravu výroby dětí na zakázku homosexuálních dvojic.

A. Alda 21.7.2016 10:20

Máte pravdu, pane.

Ten zákon vůbec není na pomoc dětem, ale naopak proti dětem. A to velmi silně proti dětem a jejich přirozeným potřebám.

Dítě má přirozené právo na oba rodiče, jichž je potomkem. V průběhu vývoje se identifikuje s rodičem téhož pohlaví a na základě jeho interakce s rodičem opačného pohlaví se pak učí rozumět "druhé polovině lidstva" a vycházet s ní.

Je-li dítě zbaveno jednoho z rodičů, zejména dojde-li k tomu v útlém věku, je v celoživotním maléru, neboť mu tato vývojová zkušenost chybí. Protože těchto dětí v popoluci od 60. let postupně přibývá, projevuje se již dnes vážná krise schopnosti párového soužití jak mladých žen, tak mladých mužů. Vyrůstá-li dítě jen s jedním s rodičů, je jeho vnímání světa dospělých pokřiveno. Zejména vyrůstá-li chlapec jen s otcem a dcera jen s matkou, nemohou v dospívání a v dospělosti nemít vážné problémy s nastavením svého chování vůči druhému pohlaví.

Ale teď si představme, jaký guláš se vytvoří ve vzorcích chování dítěte, které vyrůstá s dvěma osobami stejného pohlaví. Také dítě vůbec nebude vědět, jak se chovají muži k ženám a muži mezi sebou, ani jak se chovají ženy k mužům a ženy mezi sebou. V reálné společnosti dospělých se vůbec nebude schopno zorientovat. A tento malér z dětství se v dospělosti překonat nedá ani s týmem psychologů. Takové dítě bude zcela ztracené a jeho naděje na normální vlastní rodinu bude ještě mnohonásobně menší než naděje těch chudáků a chudinek, co vyrůstali jen s matkou nebo jen s otcem.

I zlá macecha je lepší než párek vzájemně se eroticky milujících mužů, i zlý otčím je lepší než párek vzájemně se eroticky milujících žen.

R. Morava 21.7.2016 10:04

Re: Opravdu netuším, jak jste na to všechno přišel

Paní Boublíková, máte pravdu že nejhorší z toho jsou samozřejmě interrupce zdravých dětí. O tom není sporu.Jenomže i ten homosexualismus (ideologie nepřirozené podpory homosexuálů) je spojená nádoba femisnismu (toho který vyvolává nepřátelství mezi ženami a muži - nemám na mysli ten oprávněný v předminulém století), nevázaného sexu, potratů...

Tyto nesmysly propaguje poměrně malá menšina s nadměrným vlivem na většinu. Nejhorší je že šroubují víc a víc. Dáte jim prst a za chvíli chtějí celou ruku. Proto je správné říct dost a je správné to veřejné podráždění než skončíme u sexu s dětmi a příbuznými (I takové úvahy už někdo začíná prosazovat). Lidé u nás na rozdíl od západní Evropy pochopili, že tyto věci se nás v konečném důsledku týkají. Protože vedou právě k těm potratům = kultuře smrti, vymírání Evropské civilizace a nahrazením středověkými migranty. Takže je třeba říct dost!

Sex patří do soukromé sféry a adoptovat děti mají heterosexuální páry. Co se týká umělého oplodnění, nebo náhradních matek, nechápu proč se durdíte. Naše zákony jsou v tom dost liberální a nemám pocit, že by se v tom něco měnilo.

M. Valenta 21.7.2016 9:51

Už začím věřit Zemanovi,

že Hazenkopf je právnický amatér. Důkazem je i to jak zvojtil ten případ pí. Michálkové tím, že všechno hnali přes média.

Jak přišel na to, že se nemusí s adopcí čekat než se zákonný rodič vzdá svých práv? Pochopitelně to je předpoklad každé adopce.

A k těm lesbám. Ty si většinou pořídí dítě ze zkumavky nebo od anonymního známého a nebo musí počkat jako každý jiný až se otec vzdá svých práv.

J. Hruška 21.7.2016 9:47

Re: Vlastní zájem paní Boblíkové.

Pozdrav pán Bůh Pavlo. Již v dávnověku lidské svévole porodila "otrokyně" Hagar do klína Sáře Izmaela, syna Abrahamova - co z toho vzešlo cítíme na vlastní kůži dodnes. Sbohem. Josef.

J. Hanzal 21.7.2016 9:47

Re: Má vůbec Dienstbier ženu ?

Spíš bych řekl, že ne - může a proto vymejšlí takový kraviny.

B. Rameš 21.7.2016 9:46

Válel jsem tu myšlenku pár dní v hlavě

a došel k tomu, že nový zákon je zcela zbytečný a účelový. Podmínky pro žadatele o adopci jsou jasně dané a heterosexualita k nim nepatří. A je to tak v pořádku.

K. Janyška 21.7.2016 9:23

Má vůbec Dienstbier ženu ?

Nebo muže ? Dzp.

I. Schlägel 21.7.2016 9:17

Aby mohl někdo někoho adoptovat,

musí se žijící rodič dobrovolně vzdát rodičovských práv, případně by musel být rodičovských práv zbaven soudně (pokud to vůbec jde, asi ano). Dle nového zákona rozhodně není možné adoptovat dítě bez výše uvedeného. V čem je problém?

P. Boublíková 21.7.2016 9:06

Re: Vlastní zájem paní Boblíkové.

Naučte se číst a pak můžete blekotat.

Ano, dcera má DM1, možná bude hledat náhradní matku. O duvodech se dal nebudu sirit, beztak byste pochopil pendrek.

A co byste chtel promijet? Je to snad zakazane?