1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

POLITIKA: Velká pravda odborů

Je snadné posmívat se odborům. Působí jako položivý relikt z industriálních časů, křičí ztuhlým jazykem socialismu a vyjadřují zoufalou touhu po zanikajícím pečovatelském státu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Filek 30.4.2012 8:49

Re: To se dobře poslouchá, ale:

Podle vás soudruhu,by to měli dělat komouši nebo socani,kteteří tento stát do tohoto průšvihu zatáhli?Chtěl bych vidět kolik jste toho pro tento stát udělal vy.

J. Vaníček 30.4.2012 7:46

železná lady :D

Dědové, taťkové, za kapitalismus, za bílé, pochodem vpřééd!!

Z. Rychlý 30.4.2012 7:29

Re: To se dobře poslouchá, ale:

Buď jste zapomněl na celou řadu figur ze socdem vlád, nebo máte místo brýlí filtr. Pak ovšem zní Vaše rozhorlení velmi falešně. Co se třeba argumentů týká, jste zřejmě mladík, který nezažil Dlouhého ODA.

H. Grúbr 30.4.2012 5:15

To se dobře poslouchá, ale:

Proč se na reformách má podílet vláda, jejichž důležití - právě ti, kteří ty reformy prosazují - členové, se na příčinách vzniku reforem velmi podíleli? Pan Nečas: ministerstvo sociálních věcí, pan Kalousek - ministerstvo obrany a financí - během celých 23 let - on to tady položil a my ho to máme nechat po sobě uklidit? Oni to tady zrujnovali, a my to teď máme platit - toto je snad pravicové? Ne prosím, to je feudální, nebo fašistické. Ať jdou od válu. Takový pan Nečas udělal z člověka, který prokazatelně kryl korupci - pana Drobila - ideového náčelníka ODS. Aha, takže oni budou korumpovat, oni budou předražovat výdaje státu, oni si budou nechat přeposílat přes panamské účty miliardy, které vytunelovali ze státních zakázek a dotací - pan Dlouhý z ODS - a my to pak budeme chápat a platit. Tak to ne, broučku!!!

D. Šimáček 30.4.2012 1:17

hezky napsane