18.6.2024 | Svátek má Milan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 31.10.2009 12:07

Re: Dlouholetý matador ODS Říman.

Nikoliv, ten jeho spolek je daleko nebezpečnější! Ovšem připouštím, že jedno nevylučuje druhů!!! ;-)

steppenwolf 31.10.2009 11:23

Kandidatura Gandaloviče

působí takovým dojmem, že schválně přišel s takovým sebevražedným programem, aby bylo jasné, že nevyhraje. Topolánek bude mít v případě, že kongres bude volební, sparringpartnera, a na pozadí Gandalovičova programu nebude moci nevyhrát.

Ludva 31.10.2009 11:23

Re: Jedině velká koalice

To je pravda, ale chce to udělat v době prosperity. EU se na nás složí. My taky půjčujeme Lotyšsku.

realista 31.10.2009 10:59

Re: Jedině velká koalice

reforma ovšem půjde daleko rychleji a lépe po státním bankrotu!

VOLTE ČSSD !!!

realista 31.10.2009 10:57

Re: Něco tak pitomého

neboj! ještě jedno, dvě takovéhle prohlášení, Topolánek dále předsedou... a volby rozhodně nebudou patové:Paroubek s Filipem bude mít ústavní většinu.

Ludva 31.10.2009 10:43

Re: Topolánek je úspěšný politik

Jistě, tam nás dostala ODS spolu s tatíčkem zakladatelem. Měli to osolit.:-(

Joe 31.10.2009 9:56

Re: Dlouholetý matador ODS Říman.

Spolek blbů?

Vydra 31.10.2009 9:47

velká koalice může být dobrá

ale hlavně jako záchrana pro ODS. Po přijetí LS, které protlačila ODS naprosto sebevražedně, nebude ani ve státě,ani v Evropě žádný prostor pro pravicovopu politiku, ani pro pravicovou rétoriku (ta bude ještě více nevěrohodná, než dosud). "Pravice" bude povinně dělat politiku levicovou. ODS tak v podstatě ztratí opodstatnění. Její pravicové sliby jdou proti trendům v Evropě, které jěště dlouho přetrvají. ODS si sama podřezala větev pod sebou, neboť protlačením LS zlikvidovala vlastní program a vlastní identitu (stačí přeččíst novou preambuli zakl. smlouvy). Píši to s lítostí, jako její bývalý volič.

PETR 31.10.2009 9:20

Něco tak pitomého

jsem už dlouho nečetl.  Předně - z ODS se stále ozývají hlasy, jestli by měl být kongres volební, zda má zůstat Topolánek předsedou a Topolánek sám prohlásil, že "chce mít silný mandát " do voleb. Což samozřejmě neznamená volby, ale semlít se na kongresu může ledacos. Do této situace vpadává Gandalovič s oznámením, že by v případě, že by se volil nový předseda, byl ochoten na tuto funkci kandidovat. Někdo by přece kandidovat musel a je lepší, bude-li známá alternativa. A jestliže rozvíjí myšlenku, co po volbách, dopadnou-li opět patově, a navrhuje velkou koalici, svědčí to o uvážlivé rozvaze. V době krize a kdy jsme zadlužení, jak pravil pan Schwarzenberg " jak carský oficír", je lepší vtáhnout populistického a rozhazovačného Paroubka do zodpovědného místa a říct mu: " Chceš rozhazovat ? Tak na své vlastní triko!" a ne ho mít neustále v zádech. Poslanci ČSSD a KSMČ dělají líbivou politiku a dluhy a pak ze zadluženosti viní vládu.  Tolik vyvozuji ze stupidně napsaného blábolu pana Bartoně. Pokud je to jinak a on celou věc špatně interpretoval, pak sorry a prosím o bližší informace.  

jirka.s. 31.10.2009 9:01

Re: Dlouholetý matador ODS Říman.

Vsadím se, že uhádnu, čeho že jsi dlouholetým členem ty, fanóšu !!! ;-(

Frank 31.10.2009 8:48

Dlouholetý matador ODS Říman.

Nevadí, že je blbý, důležité je, že je dlouholetý. Byl to jeden z největších pitomců na úřadě ve F-M. V ODS jsou zřejmě jiná kritéria.

občan 31.10.2009 8:40

Re: Gandalovič je socialista, měl by přestoupit do ČSSD

Gandaloviče znám. Socialista není. Je tam malý problém s charakterem a IQ. Ale asi mám příliš vysoké nároky.

Jinak, váš krátký příspěvek podepisuji.

Ludva 31.10.2009 8:10

Jedině velká koalice

A to proto, že jiné koalice nic pozitivního nepřinášejí. Teď s nožem neudržitelných státních financí na krku je třeba se dohodnout a reformovat. Ovšem nikoliv jednostranně ve prospěch pro pravici, jak jsme to zažili za Topolánka, ale vyrovnaně. Jinak bude zase další koalice reformovat znovu opačným směrem.

ascari 31.10.2009 7:28

Re: Kdo je Gandalovič?

velmi výstižný je v tomto směru článek v Reflexu o poměrech v Chomutově,jak si tam obě strany rozdělily vliv.A taky je tam hezké přirovnání jednoho místního podnikatele."Socani kradou a když něco ukradou,čekají že se to bude vyšetřovat a nasadí páky,aby se to nevyšetřilo.ODSáci taky kradou,ale tak,že to vypadá jako legální operace,takže vyšetřovat se ani nezačne."Tak to by byla velká koalice v našich poměrech.

Tomas Pansky 31.10.2009 6:45

Budouci velka koalice ... a co ta soucasna?

Pan Barton pise o budouci velke koalici.  Ale co ta soucasna?  Pan Paroubek bil na poplach pro udajnou necinnost pravicove vlady v dobe krize a proto ji shodil.  Obe velke strany se dohodly na spolecnem vladnuti (velke koalici) a ted se tvari, ze soucasna velka koalice neni velkou koalici, ze pripadna (dalsi) velka koalice by byla jina???  Paklize by spolu tyto dve strany monly spolupracovat, proc to tedy nedelaji ted???  Proc Fiser osobne prohlasil, ze toto je plada pouze udrzovaci???  O CSSD si neni treba delat iluze: tato strana ma snahu pouze udrzet sve "ovce" v chudobe, aby jim potom mohla naslibovat "zradlo" zadarmo.  ODS se vsak stala naprosto necitelnym houfem individuii, ktery si silou setrvacnosti rika pravicova strana.  Tady skutecne drzim palce TOP jako mozne sile prinasejici zmenu.  top0625top@hotmail.com

Ladislav N 31.10.2009 5:39

Re: Velkou koalici?

 ;-PR^ !!

Ladislav N 31.10.2009 5:38

Gandalovič je socialista, měl by přestoupit do ČSSD

Pokud by opravdu v ODS získaly Gandalovičovy snahy o koalici s Paroubkovými bolševiky převahu, přestala by být ODS pro velkou část voličů volitelná. ODS už si vůči voličům dovolila leccos, ale tohle by byla asi její poslední kapka hlouposti vedoucí do zatracení a bezvýznamnosti.  Je však možné, že samotnému Gandalovičovi by takový krok přinesl nějaký významný osobní prospěch ve formě ministerského křesla. Úspěšný pokus, jak podobným postupem zničit Unii svobody jako volitelnou stranu, předvedl Mlynář s Němcem. Oni si polepšili, stranu kolaborující s bolševiky tím potopili.

Prosím, řekněte to někdo v ODS tomu pitomci Gandalovičovi, třeba to neví... ;-P

M.S. 31.10.2009 5:36

Re: Kdo je Gandalovič?

Vy nic nechápete? Pravo-levé vidění světa má většinou zideologizovaný politický plebs. Pro skutečné politiky je to pouze prostředek k získání moci. Proč Topolánek nyní mluví o Gandalovičovi (když mu konkuruje) jako o "velrybáři" a když byl jeho spojencem tak mu to nevadilo? Copak Topolánek  někdy upřednostnil pravicové zásady na svůj úkor? Proč je sakra Topolánek v ODS, když je bývalý lampasák z komunistické rodiny? Protože by v KSČM velké štěstí neudělal.

Ladislav N 31.10.2009 5:29

Re: Kdo je Gandalovič?

Komunisti čestní lidé? ;-D To tedy opravdu jenom proti Paroubkovi a jeho věrným... ;-)

MV 31.10.2009 5:24

Topolánek je úspěšný politik

idnes dnes:Vypadalo to na švédskou pomstu za českou Entropu. Na summitu evropských státníků se v pátek rozdávala bonboniéra Eurodream (Eurosen) – chuť Evropy. Bylo v ní 27 čokoládových bonbonů s příchutěmi. Čajová pro Británii, šampaňská pro Francii, lékořicová pro Finsko, skořicová pro Slovinsko, meruňková pro Rakousko. A pro Česko? Bramborová! Nikdo jiný nemá méně chutnou přísadu. 

realista 31.10.2009 2:44

není tam to " směrem vzhůru do Evropy. " přebytečné?

Vždyť je to jedno kam.

Úplně by stačilo:"..., že by Paroubek i Topolánek měli být společně „ vykopnuti.“ 

realista 31.10.2009 2:40

Re: Kdo je Gandalovič?

"Proč si nezaloží takzvanou stranu "koaliční",...."

proč by ji zakládal? Stačí přestoupit k lidovcům....

lucinapes 31.10.2009 0:41

Re: Kdo je Gandalovič?

pokud to Gandalovič myslí doopravdy, měl by spáchat koalici s komunisty. Proti Paroubkovi jsou to čestní lidé - a to je co říct. 

Eva D. 31.10.2009 0:39

Velkou koalici?

Pokud chce ODS přijít o dlouholeté členy a voliče v počtu větším než malém..Rv

Gaston 31.10.2009 0:20

Kdo je Gandalovič?

Tak je to ODsák, nebo ČSSdák? Jestliže uvažuje již nyní o koalici, neměla by jej ODS vykopnout? Jaký názor mám mít na ODS reprezentovanou těmito lidmi, když tedy nyní už vím, že to není ani pravičák, ani levičák, neboť výsledná koalice tyto rozdíly setře.  Tak proč je sakra v ODS? Proč si nezaloží takzvanou stranu "koaliční", jejímž cílem bude být za každou cenu ve vládě a v koalici s kýmkoliv ( třeba i s marťany), hlavně u lizu. Navrhuju ústeckou ODS rozpustit!