28.5.2024 | Svátek má Vilém


Diskuse k článku

POLITIKA: Véčkařské paradoxy

Bylo by nošením dříví do lesa upozorňovat na skutečnost, že politická strana Věci veřejné v posledních sněmovních volbách uspěla díky zdůrazňovanému boji proti korupci a nyní se paradoxně stala příkladem strany, jejíž dva významní představitelé byli soudem (byť nepravomocně) za korupční jednání odsouzeni.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Ptáček 20.4.2012 8:53

Autore, a to myslíte zcela váženě?

Autore, a to myslíte zcela váženě srovnávat tzv. korupci VV, kdy Bárta rozdával dvou- či třísettisícové částky poslancům a to ještě ze svých, zřejmě zdaněných peněz s kauzami jako třeba ProMoPro, kde zmizelo na zahraničních účtech kolem tříset milonů, nemluvě o Drobilově kauze, pandurech. Gripenech, tatrovkách pro armádu, krádežím ve zdravotnictví, školství (internet do škol), krádežím na pražském magistrátu a dalších desítkách kauz? To je jako byste srovnával křivoklátskou pahorkatinu s Himalájemi. Jediný rozdíl mezi kauzami VV a ostatními je ten, že ty řešil a nějak vyřešil soud, zatímco na ostatní kauzy se naše soudnictví zřejmě nevztahuje a přijdou až před soud boží ...

J. Ryba 20.4.2012 9:31

Re: Autore, a to myslíte zcela váženě?

on nesrovnává, vy jste to snad nečetl?

"současná kauza VV odsunula do pozadí mediálního zájmu jiné vládní problémy jiných stran, např. kauzu Promopro"

P. Skřivan 20.4.2012 18:38

Re: Autore, a to myslíte zcela váženě?

Tak to byl jeden z důvodů, proč bylo potřeba VV, ne ? Zn.: Past na hlasy nespokojených a nádoba na odpad, kam se nahází všechna špína a pak se odhodí do zapomnění. Tolikrát opakovaný scénář a národu to není jasné ? ... asi si lepší vládu nezaslouží ... .