26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 11.10.2007 9:03

Re: Stropnický je mladé nevycválané pako.

Jednoho podobného debila máme v rodině.Žádné životní zkušenosti,ještě si svou prací nevydělal ani kačku ale hlava plná ideálů.Je to normální,každý normální mladý člověk je revolucionář a životní zkušenosti starších jsou špatné a starší ničemu nerozumí.Potud je to normální.Ale svěřit těmto fanatikům moc ve státě,možnost něco řídit to je pak průser.Jakmile přijdou k rozumu změní své myšlení ale škody které napáchají budeme muset zaplatit my všichni.Takže navrhuji,do politiky patří jen občané kteří prokáží,že se živili nějakou prací nejméně 5 let.Kdo nikdy nikde nepracoval nepatří do politiky.Máme příklady u Standy Grosse,Sobotky a jiných.Po studiu hupky cupky do politické strany a život jako prasátka v žitě.:-D

Mell 11.10.2007 8:52

Stropnický je mladé nevycválané pako.

Pokud zelení názory, které on prezentuje nevyvrátí, tak  u normálních lidí  ztrácí zelení svou autoritu vládní strany  a  hodí se opravdu jen jako terč vtipů. Naštěstí jejich ministr zahraničí je  člověk velmi střízlivý a  tak jim přeji, aby  šanci být vládní stranou využili k profilaci jako zodpovědné strany, bez nebezpečí, že ji ovládnou šílenci a pomatenci.

Mejla 11.10.2007 8:44

Stropnický přece není žádný rebel, ale obyčejný vyžírka z dynastie diplomatů již od bolševických dob.

.

Historik 11.10.2007 8:27

"Zelenou" politiku v reálu prováděl jistý Pol Pot.

Takovou hovadinu, jako zrušení měst a přesun obyvatelstva do "venkovských komun" nevymyslel dokonce ani J. V. Stalin. U nás je propagátorem tohoto šíleného nápadu Jan Keller ve spolupráci s hnutím Duha, která ty jeho bláboly vydala.

Riki 11.10.2007 8:08

Re: Člověče,

Tada ty jsi Stando vážne hovado. Jinak se to říct nedá.

krok 11.10.2007 7:51

Ach jo, Petráčku

Proč zase tvrdíte, že neonacisté jsou pravicoví extremisté; vždyť je to lež! Nacismus=národní socialismus=levice.  Jinak, text dobrý, ale tímto jste to trochu pokazil.

honzak 11.10.2007 6:45

mladej stropnický

je reinkarnací julia fučíka. Jak správně poznamenal autor, dostává příliš mnoho mediálního prostoru.  Abychom zase nemuseli bdít....

Standa 11.10.2007 6:30

Člověče,

Petráček, zapoměl jste, že zelení jsou B-čkem ODS. Jejich rada to ani neskrývá. Stačí si totiž dupnout (Topolánek) a Bursík zařídí co je třeba. Stropnický nic neznamená - nemá sílu na nějaké změny a tak se nemusíte obávat a je zbytečné se zabývat jeho názory. Zelení jsou obyčejnou politickou a závislou stranou. Nic se neděje, vše při starém. Přeji hezký den.

Jenda 11.10.2007 1:41

Mugabeho pozvat i s celou vladou

a majznout necim tvrdym po kebuli. I kdyz pochybuju, ze by to pomohlo. Nebude Mugabe, bude jinej cernousek udrzitelne rozvijejici konecne svobodny africky stat.

DJing cheb pako 11.10.2007 0:29

FREE CLOWNSHOES TWO !!!!

Ti by debatu dozajista zpestrili.