20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Diskuse k článku

POLITIKA: V Senátu straší!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
astro 13.2.2010 9:38

Nezdá se vám, že je tu jiný problém?

Nemíním tu diskutovat o tom, zda je dotyčný Gruzínec člověkem bez poskvrny atd. Na to mám příliš málo informací. Spíše mě zaráží, že senátor veřejně prezentuje, že nehodlá dodržovat zákony tohoto státu. Uvedu vám příklad z dávné historie:Sókratovi prý nabídli, aby uprchl a zachránil si život. Řekl, že to neudělá, protože sice ví, že zákon, na jehož základě byl odsouzen, je špatný, ale dal by tím argument darebákům, že také nemusí dodržovat zákony, když on se nepodrobil. Že by se mělo usilovat o změnu zákona. No - teď mi začnete nadávat, toho jsem si vědom. Pochopte  - jde o to, že pan Štětina je senátor, tedy ten, kdo  spoluvytváří a schvaluje zákony. Přiznává tedy, že pracuje špatně?Rozhoduje se pravděpodobně na základě vlastních sympatií. Proč bych mu měl věřit, že dotyčný Gruzínec je úžasný člověk, který by tu měl zůstat? Sdělil snad pan Štětina veřejnosti něco konkrétního? Já jsem si ho kdysi vážil. V poslední době mám však pocit, že mu jde spíše o vlastní zviditelnění než o co jiného. Nechci, aby  zákony vytvářel někdo, kdo mě vlastně podvádí, protože sám je dodržovat nebude. Volit pana Štětinu už určitě nebudu

Frank 13.2.2010 8:59

Re: Pane Gabal, vám nestraší?

Jste komik. Takže když vám někdo rozbije hubu, soud by měl zřejmě potrestat vás. A bolševik Štětina má asi hrozné svědomí, když se tak snaží a bojuje za demokracii. Vlastně to byla jedna z mnoha vlastností komunistů. S Gabalem tisíckrát nesouhlasím, ale v tom mu dávám za pravdu.

badaxe 13.2.2010 7:15

Re: Pan Gabal rekl mnoho slov o nicem. Co ovsem nerekl a je podstatne: mlady muz, ...

Zajímavé ovšem na vašem pláči nad "mladým mužem" že jde o podvodníka, který již jednou vyhoštěn byl a požádal znovu o totéž pod falešným jménem. Je tedy irelevantní co soud rozhodne. rozhodne totiž o někom jiném, tedy o tom jehož jméno dotyčný zneužil, nikoli o tom kterého Štětna ve snaze udržet si koryto využívá. A proč se čečen s státní příslušností Gruzie ukrývá před rusy v ČR? Gruzie má s rusy takové styky že by ho nevydala ani kdyby sám potvrdil že zabil kohokoli. Není to poněkud zvláštní? A co třeba jak se sem dostal? pokud nepřiletěl letadlem, nemá tady co žádat, musí dle zákona žádat v první bezpečné zemi, tedy nikoli u nás (jsme uvnitř bezpečné zóny). Ono těch pochyb je kolem toho Štětinova chráněnce zatraceně hodně.

František 13.2.2010 6:31

Pane Gabal, vám nestraší?

Každý může mít svůl názor, pouze s tím s Vámi souhlasím.

K těm soudům:

Macek dal pohlavek Rathovi. Koho soud potrestal? Samozřejmě Macka. Ale myslíte si, že ten trest byl v pořádku?

Zákon je zákon a spravedlnost je spravedlnost. V tom je skutečně obrovský rozdíl, neboť zákony platí proto, aby ti, co mají moc, nám ostatním vládli často také bez omezení.

JOSE 13.2.2010 5:06

Nadbytečný orgán

Senát je pouze slepým střevem české zákonodárné moci. Občasné zápaly mohou způsobit jeho odstranění. Takže jen houšť páni senátoři !

Bruno 13.2.2010 1:48

Re: Pan Gabal rekl mnoho slov o nicem. Co ovsem nerekl a je podstatne: mlady muz, ...

Světe div se už i senator je tak zblbly že porušuje zákony.On ten čečenec bude mit asi zdravou járu Štětina ji potřebuje k transplataci.

strejda 13.2.2010 1:25

Re: Pan Gabal rekl mnoho slov o nicem. Co ovsem nerekl a je podstatne: mlady muz, ...

Vy jste asi článek nečetl. Gabal se diví jak se slučuje ukrývání někoho s tím, že se předvádí jako cvičená opice v televizi. Nevypadá to na ukrývání, ale spíše na ukázání (komu? někomu na kterého nemám kontakt?) kde se dotyčný skrývá. Vzhledem u udavačské minulosti Štětiny bych hledal jeho řídící orgán v KGB a na toho Čečence nevsadil ani zlámanou grešli.

T. Pansky 13.2.2010 0:55

Pan Gabal rekl mnoho slov o nicem. Co ovsem nerekl a je podstatne: mlady muz, ...

... o kterem mluvi, je vyhosten (nebo musi opustit Ceskou republiku), prestoze jeho soudni odvolani stale neni doreseno a ceka na projednani.  To je ostuda.  Co se stane, paklize ten mladik bude vyhosten a nas soud pozdeji rozhodne, ze nase demokracie by mu umoznila setrvat (bohuzel, on by byl kdo vi kde a kdo vi, jeslti jeste zivy).  Jenze v ceskem prostredi nas to nesmi prekvapit.  Je to typicky cesky bordel, kdy na sebe jednotlive slozky statni spravy nenavazuji.  Autora tohoto clanku fakta nezajimaji; jeho cilem je pouze trefit senatora Stetinu svoji slinou.  top0625top@hotmail.com