3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vladimir 15.2.2008 7:45

uciliste

Pokud jsem pochopil z prehledu publikaci profesora S., uci jeho uciliste s vysokou urovni ktere "zorganisoval" o tom ze by podniky mely ridit odbory. Takovych profesoru mame dost, nektere i s Radem Prace.

Lagron 15.2.2008 6:37

Opravdu,

z volby prezidenta se už asi všichni zbláznili! Jak bude pan Švejnar nezávislí, jde-li do volby jako kandidát proradných stran ČSSD a Zelení? Rovněž komunisté, dají-li mu hlasy za to budou něco hodně důležitého požadovat. A jak se pan Švejnar zachová? Ať tak či onak, popře to, co hlásá.:-(Pan Švejnar vsadil na špatné koně.:-D

ferdík 15.2.2008 6:36

těplý

Bóže, Teplý, nejsi teplý? To máš ale smůlu, socdemacky přihlupek Pablbek si už koupil Petru!

pol 15.2.2008 5:43

Klausuv PODVODNY doktorat !!!

Na strance http://www.hrad.cz/cms/cz/prezident_cr/klaus_vyznamenani.shtml stoji, ze AmerAsian University v Colorado v USA udelila Klausovi "doktorat" v roce 2005. Zadna universita "AmerAsian University" v USA neexistuje. Firma "AmerAsian University, Inc." za poplatek udeli "takydoktorat".   Kdo Klausovi tento "doktorat" zaplatil? AmerAsian University, Inc. rozesila "takydoktoraty" jenom za financni prispevek.   Stal ten "takydoktorat" 10 tisic dolaru?  Nebo vic? 

Ze AmerAsian University neni zadna universita je jasne na jejich strankach http://www.haleluyaministry.com .  Tam stoji: For the time being, AmerAsian University is accredited by  the  American Asian Universities Association. Jinymi slovy:  kdyz nas nikdo neuzna za universitu, uzname se za ni sami!   Ze stranky haleluja je jasne, ze tato “takyuniversita” nema radne studenty (nikde nestoji jestli jich je 10 nebo 1000 nebo 10000) a nema zadne profesory (ani jedno jmeno), natoz “KATEDRY”.

Koho vubec napadlo, ze je dustojne, aby si president republiky a vrchni velitel armady KUPOVAL bezcenny "takydoktorat" a timto se pak chlubil na svych OFICIALNICH strankach?  Co si o tom mysli zahranicni partneri presidenta?  Nekolika diskutujicim na tomto foru se tento "takydoktorat" libi, ale skutecne, opravdu skutecne to je ... well, embarassing.

Klausovi v sobotu chybel 1 hlas.  Bylo by zahodno, aby mu pristi patek chybelo hlasu nejmin 50.  Parlament a senat maji sanci vratit dustojnost posici hlavy ceskeho statu.

Lagron 15.2.2008 6:41

Re: Klausuv PODVODNY doktorat !!!

Napiš také, co ty jsi za exota, ať o tobě také něco víme! Nebueš ty agent s teplou vodou:-D

tosek 15.2.2008 11:17

Re: Re: Klausuv PODVODNY doktorat !!!

A nějaký argument byste do diskuse neměl?

BADAXE 15.2.2008 12:32

Re: Re: Re: Klausuv PODVODNY doktorat !!!

no ono čerpat informace z něčeho jako je stránka zmíněná v příspěvku spíš ukazuje že autor původního příspěvku je osoba duševně poněkud slabší, jde totiž o komerční firmu nabízející služby (především v tropickém zemědělství) nijak nesouvisející s nějakou universitou. Majitelem a provozovatelem je "Bambang Cahyono, Ph.D" (tedy "diplomovaný philosoph") jestli je i jediným zaměstnancem jsem nezjišťoval, z části to tak vypadá. Argumenty založené na podobné stránce (i kdyby tam zmíněné věci bylo možno nalézt což se mně nepovedlo) jsou asi na úrovni toho kdyby někdo argumentoval o tom že pán xy je třeba gay protože to píšou na stránce nějakého klempíře. To že někdo svůj veb nazve XYuniversity" neznamená že má cosi společného a universitou (jakoukoli). Přiznám se že osobně mi přijde že na VK se dá najít mnoho mnohem doložitelnějších věcí a jen jedinec ducha mdlého se pustí do věci tak hloupé a snadno ověřitelné jako je "universita alelujá" :-)

BADAXE 15.2.2008 12:39

Re: Re: Re: Re: Klausuv PODVODNY doktorat !!!

mimochodem správnější odkaz je : http://www.haleluyaministry.com/visa.html

pol 15.2.2008 13:53

Re: Re: Re: Re: Re: Klausuv PODVODNY doktorat !!!

Diky za upominku.  Vedle PODVODNYCH "takydoktoratu" ten podnik haleluyaministry v Aurora, CO taky zarizuje, pochopitelne za poplatek, studentska visa.  Alespon to tak z te stranky vypada. 

Za universitu se uznavaji pouze oni sami.  Nejsou uznani jako universita zadnou kompetentni autoritou. 

PROC SE KLAUSE NIKDO NEZEPTA, JAK DOSTAL TENTO "TAKYDOKTORAT"?   Tuto ostudu dela za penize nas vsech.

JW 15.2.2008 1:15

Švejnar není zavázán?

Milý pane, pokud nebyl, tak bude. Komunisté chtějí slib, co všechno musí odmítnout a co musí slíbit, a to dokonce veřejně. A to nebude zavázán? Kde jste pobýval poslední týden?

 

Jirka 15.2.2008 0:59

Pan Teplý

by si měl dát obklad. Studený.;-D

lookas 15.2.2008 0:58

Pan Teply

Pan Teply je teply :)

REAL ISTA 15.2.2008 0:39

NEMÁME VOLITELE ALE POSLANCE A SENÁTORY

tak neopakujte omyl Švejnara, nejsme v USA !!!   Možní tu jsou VOLI ale ne VOLITELÉ ...

baltahsar 15.2.2008 0:51

Re: NEMÁME VOLITELE ALE POSLANCE A SENÁTORY

Jsou obojí, tedy i volitelé, ať se vám to líbí nebo ne. Akorát ti co se zdržej hlasování budou nevolitelé ;-)

Jura Jurax 15.2.2008 10:19

Re: Re: NEMÁME VOLITELE ALE POSLANCE A SENÁTORY

no, i u nás  jsou to volitelé ... u nás se to telé ovšem přidává jen kvůli slušnosti ... :-D

jiný franta 15.2.2008 0:10

Ha, ha .ha - Švejnar není nikomu zavázán

Pane Teplý, vy jste mě fakt rozesmál: "Pro občany má V. Švejnar jednoznačnou přednost, že není zavázán žádné politické či hospodářské skupině.." Ha, ha, ha. O skupině jménem ČSOB jste nikdy neslyšel, Vy vtipálku jeden? A komunistotočivost jeho názorů asi z Nizozemska také nevidíte. Tak si kupte dalekohled.

Pavel Pávek 15.2.2008 0:21

Re: Ha, ha .ha - Švejnar není nikomu zavázán

Též jsem, pane kolego, nabyl dojmu, že se pan Teplý pomátl. Že by ČSOB nebyla  hospodářská skupina se mi nějak nezdá... Že by v Holandsku udeřila náhlá vedra?

S.P. 15.2.2008 5:31

Co je pod mavanim praporem?

KBC - materinka CSOB dnes vlastni cca 1/3 hypotek v CR - Slovensku - Polsku castecne uz i v Madarsku, Rumunsku a dal na Balkane. CSOB jakozto exekutivni skupina vybrala za minuly rok od CT na penaltach a procentech 184 miliard (opet asi 1/3 statniho rozpoctu CR) - pan Svejnar jakozto zdatny CEO ma prijem nekde kolem pul mega USD v navaznosti na dalsich nekolik mega .... clovek takoveho kalibru se rozhodne nezajima o prezidenstvi 10 milionu lidi a statu velikosti Nebrasky(?) z jakychkoliv entusiastickych duvodu :o/.

Jesitny zakladatel ODS nema ani 10 stejnych rovin k dispozici jako jeho oponent! Otazka je co vede pana Svejnara k tomu aby delal v CR prezidenta? A co jeho prezidenstvi prinese narodu a statu .... mozna likvidaci ve forme administrativni spravy EU? Z praktickych duvodu Cechy stat jsou uz na odepsani dnes....

Koloděj 15.2.2008 19:58

Re: Co je pod mavanim praporem?

S.S.   ČECHY jsou stát na odepsáni, ale ČESKO s Klausem ani náhodou. Když si nepomůžem sami, nepomůže nám nikdo, jen nás každý oškupe. Takových mesiášů už tu bylo, jako Fischer, zůstala tady po něm dluh, nebo sekera a penízky jsou kde? za horami za hranicemi.

Vjertuch 15.2.2008 20:17

Re: Re: Co je pod mavanim praporem?

¨Blahopřeji USA, že prof Švejnar, nebyl zvolen českým prezidentem a USA tím pádem nepřijde o tak vyjímečného občana, jakým Švejnar je, Přeju jim ho z celého srdce.