19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Josef 20.1.2006 2:48

Je třeba bít Štěpánka

pokrytce a člověka duševně zpozdilého morálně pochybného. Nemá kam vylévat své hloupé tlachy, tak stále otravuje  na NP
Doktor 20.1.2006 2:15

No to je starostí

Jako kdyby se anděl staral o to, jestli Lucifer nepíchá čerty vidlema do zadku. Jestli spíš nemáte z Paroubka strach v ODS?
Virtuál 20.1.2006 10:05

Doktore,

máme strach z Paroubka, a to nejen v ODS.
Ladislav N. 20.1.2006 1:53

Štěpánek sám nadhání svými bláboly voliče k ČSSD.

Jeho činnost coby člena/funkcionáře ODS se jeví být poněkud "kontraproduktivní"... ..... ..... .... .... .... .... .... .... .... LEŽ má stále krátké nohy, byť až v delším časovém období.
zoch 20.1.2006 16:40

Re: Štěpánek sám nadhání svými bláboly voliče k ČSSD.

Ladislave N.,
raději to ani nezmiňujte,at se to neuřkne. Pro nás,kteří chceme mít minimálně pravostředovou vládu je důležité heslo : ČÍM HŮŘ-TÍM LÍP. Proberou se po volbách a snad pak už vezmou rozum do hrsti a zbavějí se těchto provařených nul. Skrze jiné řešení se toho lepšího nedočkáme.
Bubik 20.1.2006 1:06

pane štěpánku, já bych tedy radil spíše bít na poplach v ODS

protože jestli vedení necítí, že zmatený útěk z bojiště není tím správným způsobem jak vyhrávat bitvy, tak je něco špatně.
raptor 20.1.2006 1:21

Mno, my se aspoň navzájem neškrtáme z kandidátek.

My vo tom aspoň hlasujeme, synu. ;-)
Bubik 20.1.2006 1:26

raptore, jenže problém je, že ta škrtající a škrtící se strana

ňák má (BOHUŽEL) větší šance, než by bylo vhodné
Mirek Šejna 20.1.2006 9:18

Raptore,

no tak o tom hlasujte dál. Na volebním bojišti, které dnes ovladla agresivní média a dost tvrdý boj mezi partajemi je to ta nejblbější metoda, jak vyhrát volby. Na bojišti se nehlasuje, ale válčí. V červnu si pak můžete odhlasovat, že volby jste prohráli.
Žulový Aston 20.1.2006 9:57

Re: Mno, my se aspoň navzájem neškrtáme z kandidátek.

A ještě taky bojujeme proti vulgaritě, vole.
Jan 20.1.2006 0:32

V ČSSD vládne strach, aneb DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!

V ČSSD vládne strach, aneb
DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!
Jan 20.1.2006 0:29

V ČSSD vládne strach... A proč jenom v ČSSD??? Strach vládne po 16-ti letech budování právního svobodného a demokratického státu všude! A v mnoha případech naprosto oprávněně! Viz:

V ČSSD vládne strach... A proč jenom v ČSSD??? Strach vládne po 16-ti letech budování právního svobodného a demokratického státu všude! A v mnoha případech naprosto oprávněně! Viz:
1) KRIMINÁLNÍ CAUSY JUDr.PAVLA RYCHETSKÉHO, NEJDŮLEŽITĚJŠÍHO LEGISLATIVCE KRIMINÁLNÍHO STÁTU, DNEŠNÍHO PŘEDSEDY ÚSTAVNÍHO SOUDU A PŘÍŠTÍHO PRESIDENTA!
2) ORGANIZOVANÝ ZLOČIN, NEJMOCNĚJŠÍ STÁTNÍ REZORT: Policie České republiky -stále pod ruskou kontrolou- jako největší skupina čs organizovaného zločinu!
3) KRIMINÁLNÍ STÁT: CENTRALIZOVANÁ, UZAVŘENÁ, NEPRŮHLEDNÁ A NEKONTROLOVATELNÁ VÝKONNÁ, ZÁKONODÁRNÁ A SOUDNÍ STÁTNÍ MOC NAD OBČANY – DAŇOVÝMI POPLATNÍKY V RUKOU NEVOLENÉ A OBČANY PLACENÉ, ALE JIMI NEODVOLATELNÉ STÁTNÍ BYROKRACIE, JEJÍ INSTITUCE, REPRESIVNÍ ORGÁNY TAKOVÉ STÁTNÍ MOCI, JEJICH PŘEDSTAVITELÉ, SPOLEČNÉ METODY A CÍLE:
4) DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!
Klaun Parafin 20.1.2006 0:22

27.1. v 18.00 u Vodičky. Keramická 3, Praha 7.

Přijde Štěpánek na džbánek?