26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tomáš Kubín 20.1.2006 10:29

neuvěřitelné

Je neuvěřitelné, co se lze v diskuzi dočíst. M.Šejna nás přesvědčuje, že je normální NEkritizovat, opět se dozvíme spoustu přiblbých výhrad proti Štěpánkovi, dozvíme se pár masážních pitomostí od psychicky narušených bijců ODS, vše korunují Cibolkové. Nářez! Fakt je to tady výživné.
Mirek Šejna 20.1.2006 10:41

Kubíne, Kubíne

čtení vět Vám dělá asi velký problém. Já jsem napsal že normální je nekritizovat? A kdepak jsem to napsal? Mohl byste mě citovat? Jestli všichni modroptáčníci mají problém se čtením stejný, jako Vy, tak pak se nedivím, že ODS je dnes v takovém stavu, v jakém se nachází.
pefben 20.1.2006 12:57

Re: Kubíne, Kubíne

Soudruhu Šejno! (Nejste příbuzný toho generála?) Píšete, že "nikdo nikomu nezakázal hovořit s médii. Každý si může říkat co chce . Může se mu ale pak přihodit, že nebude moci kandidovat do parlamentu za partaj, kterou kritizuje." Takže v partaji je normální nekritizovat, jinak jsi vyhozen. Chápu, že mocensky niko nelze zakázat (zatím), říkat, co chce. Ale jsem-li člen strany a za kritiku je vyhazov, pak se o zákaz uvnitř strany jedná. Pardon.
Vy, rudí lotři, máte problém ne se čtením, ale s pochopením toho, co sami nablábolíte. To je v souladu se schopnostmi členů KSČ.
A neříkejte mi něco jako, že jsem modroptáčník. Nejsem členem ODS a nebudu. Mimo jiné i proto, že až to tu KSČSSD vezme pořádně do ruky, tak političtí oponenti skončí jako v Bělorusku!
valec 20.1.2006 10:55

Re: neuvěřitelné

Nejsem zadny bijak na ods ci co , jen mam jiste naroky na kvalitu textu, ktere ctu v novinach a Psa mam sklon pokladat za neco jako noviny  
Vladik 20.1.2006 11:28

Re: neuvěřitelné

Jo, co jineho muzes ocekavat pod clankem od Stepanka
valec 20.1.2006 10:28

kricet kazdy den, jak je ta socdem spatna,

to nic neresi (notabene pro autorovu stranu ODS) a informacni hodnota takove zpravy se blizi nule bitu :-) - mozna se to ale pise spis jen kvuli ukajeni skalnich fanousku, nevim ...
Vladik 20.1.2006 10:17

Proboha, o cem je ten clanek?

Pak Stepanek opet objevil Ameriku. Koukam, ze u nas se muze publicistou nazvat kazdej chudak. Nechapu, proc tyhle cinty vubec NP zverejnuje.
Saša 20.1.2006 10:08

V ČSSD proběhl velmi negativní vývoj.

Pozoruji to jen zvenku, ale dospěl jsem k názoru, že Gross změnil vnitrostranickou demokracii v ČSSD na demokratický centralismus. A Paroubek vede tu jejich stranu od demokratického centralismu k führerprinzipu.
Gross také zavedl hlasovací pokyny pomocí SMS, ale jen na sociálně demokratickém sjezdu k zajištění vlastní volby. Paroubek to zavádí jako celostranický způsob řízení a postrkování členů strany.
Projevem a výsledkem toho je nejen umlčení vnitřní oposice a zastrašení kritiků, ale například i vpravdě šílená personální politika ČSSD, kdy místo aby šikovní lidé zdola postupovali po stranické hierarchii vzhůru a byli též využíváni pro obsazování politicky obsazovaných funkcí, jež ČSSD ovládá, bere si ČSSD na obsazování funkcí lidi z venku, lidi bez sociálnědemokratické minulosti a bez sociálnědemokratických postojů a názorů. Jandák a Rath jsou jen nejviditelnějším projevem mnohem rozsáhlejšího a hlubšího procesu.
Tento vývoj ohrožuje nejen tu stranu, ale stát.
A mám takový divný pocit, že ČSSD je dnes málo demokratickou i pro komunisty (někteří z nich se tak vyjadřují).
 
Petr 20.1.2006 11:38

Šašo, nevěřte komunistům

když mluví o čemkoliv. A pokud o demokracii, tak oni myslí jen na tu jejich. Co ta znamená jsme mnozí dlouho zažívali.
Žulový Aston 20.1.2006 9:55

A Štěpánci a Dolleschálci píšou a preference ČSSD rostou....

A další klenot je dnes v MfDnes od Topolánka, mezi kamarády zvaného antivulgární Shit. To je fakt, dobrý, si přečíst, v...e, ten je teda zabejčenej. 
František 24.1.2006 22:00

Re: A Štěpánci a Dolleschálci píšou a preference ČSSD rostou....

Čím víše vystoupají tím hlouběji spadnou při volbách.
Ivan Nový 20.1.2006 9:41

Jsou to projevy krize vládnutí,

takto se chová slabý manažer bez přirozené autority.
Mirek Šejna 20.1.2006 10:44

Ivane,

pokud si i vedení ODS myslí, že Paroubek se chová jako slabý manažer bez přirozené autority, pak Vám sděluji, že volební výsledek ODS bude katastrofální.
OBČAN XY- 20.1.2006 9:37

VŠECHNY PARLAMENTNÍ STRANY

By měly mít obavy,že občanům konečně dojde trpělivost ,prozřou a účastí ve volbách podpoří program stran neparlamentních....Značně pošramocenou pravici,může vzkřísit Pravý Blok na levém spektru se nabízí  strana Zelených.....www.cibulka.net
Albireo 20.1.2006 9:18

Byl smutný tento stát...

... když musel jsi se dívat
jak zakázali psát a zakázali zpívat
a bylo jim to málo, poručili dětem
modlit se, jak si přálo Veličenstvo Kat.
Mirek Šejna 20.1.2006 9:13

Pane Štěpánku,

nikdo nikomu nezakázal hovořit s médii. Každý si může říkat co chce. Může se mu ale pak přihodit, že nebude moci kandidovat do parlamentu za partaj, kterou kritizuje. To je život. Uvědomte si, že ČSSD je už několik let pod tvrdou palbou médií a že metoda, kterou teď vedení ČSSD zvolilo, je formou obrany proti tomuto mediálnímu proti-socanskému šílenství. Nakonec i tady na Psu denně vycházejí útočné články na socany od autorů, kteří jsou zjevně sympatizanty ODS (že pane Štěpánku, Blaho, Doležale, Kovanici atd.). A ona tahle poněkud diktátorská Paroubkova obrana kupodivu zabírá (viz růst volebních preferencí). Média včetně Psa vedou vůči ČSSD válku. Socani se brání tak, jak je ve válce běžné, tj. volební "vojevůdce" pevnou rukou řídí protiútok.
Ivan Nový 20.1.2006 9:44

Mirku Šejno a neměla by ta vystoupení vyplývat z vnitřního přesvědčení?

Tedy kdyby vše bylo v normě? není tato taktika znakem toho, že něco není v pořádku? A média, ta přece nemají dnes už žádný vliv. Všiml jste si, že sledovanost TV zpráv dramaticky poklesla? A kdo čte noviny? Téměř nikdo. Trafiky by bez cigaret zkrachovaly.
Mirek Šejna 20.1.2006 10:00

Ivane,

vystoupení ze strany je celkem běžné z vnitřího přesvědčení. Něco jiného je vzdání se mandátu poslance. Poslanec je placený zaměstnanec občanů. Ten se obvykle nevzdává mandátu z politického přesvědčení. Jde totiž o prachy, víte Ivane? Většina poslanců, co ideologicky transformovala, se mandátu nevzdala (Teplík, Kott, Vrbík). Samozřejmě, že je to špatně. A já se mohu jen zeptat: co s tím hodlají strany dělat?
gerontusinza 20.1.2006 9:08

Pane Štěpánku, nechte socdemáky jejich vlastním problémům.

Mohu vás ujistit, že strach z nich nemám. Jen na nich záleží, budu-li je volit nebo ne. A pokud máte strach z toho, že tzv. mají v průzkumech vzrůstající trend, zamyslete se spíš nad ubohostí ostatních stran a jejich nabídky. ČSSD profituje spíš z toho že její vedení koná a z toho že ostatní strany mají vedení totálně bezzubá nebo přímo nebezpečná (Tlustý).  Hezký den.
Vladik 20.1.2006 10:21

Re: Pane Štěpánku, nechte socdemáky jejich vlastním problémům.

CSSD profituje take z toho, ze ODS se neni schopna zbavit zkrachovalych existenci jako je Stepanek nebo Dedeckova.
Petr 20.1.2006 11:31

K nim bych přidal

Tlustého, Langra, eroskepticismus a nulovou toleranci.
krok 20.1.2006 8:29

Štěpánek

Jak jsem si tak přečetl článek a komentáře, napadla mne taková divná myšlenka: co kdyby si Štěpánek vymyslel nějaký pseudonym a tento článek by jím podepsal. Jak by se asi změnily komentáře, kdyby komentující nevěděli, že autorem je Štěpánek.
Datel 20.1.2006 8:49

Re: Štěpánek

Bingo !
Vladik 20.1.2006 10:20

Re: Štěpánek

Jeho styl bychom stejne poznali. Ty mozna ne, ty ses obycejna ovce, ktera si mysli, ze bude neco vic nez jine ovce, kdyz budes volit ODS.
Gandalf 20.1.2006 12:15

Re: Re: Štěpánek

Vladiku, neplette se. Kdyz budete slusnemu cloveku tykat, nestavate se tim automaticky slusnym.
Vladik 20.1.2006 12:26

Re: Re: Re: Štěpánek

To je mi jedno, daleko vic by me trapilo, kdybych tykal luze a stal se automaticky take luzou. A je jedno, jestli jde o luzu z rad volicu CSSD nebo ODS. U ODS jsou to zejmena priznivci Stepanka a svymi projevy akorat teto strane skodi.
Dušan Polanský 20.1.2006 8:15

A pokračujeme, blbě jsem kliknul

právě proto Vám přeji, abyste jej sám zažil. Takový ten poctivý strach,  tedy když už takové hlouposti píšete. V ČSSD probíhá obyčejný boj o korytá. ODS jej také zažila např. v roce 1997 při sarajevském puči. A podobný boj čeká i ODS v těchhle volbách.  Psát hloupě a demagogicky
to opravdu o něčem svědčí.  
Dušan Polanský 20.1.2006 8:09

Vidět pane Štěoánku, že nevíte, co je opravdový strach, ale

SLAVA 20.1.2006 5:23

Opět Štěpánek a opět špatně

Demagogie je mu vlastní, ale novinářské řemeslo nikoli. Snad by se mohl pokusit opravit, co se dá. Vždyť jsou různé kurzy a možnosti vzdělání. Třeba by pak dokázal sestavit i smysluplnou větu. A možná i celý odstavec.
jeff 20.1.2006 12:39

Re: Opět Štěpánek a opět špatně

myslíte stranické vzdělávání v Lidovém domě? Nebo ve svazu komunistické mládeže? To jsou u vás ty pravé zdroje tvůrčího psaní ne?