1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

POLITIKA: Uznání

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
cb 26.5.2008 6:35

Re: Slovanská vzájemnost?

R^

Pišta 26.5.2008 6:12

Slovanská vzájemnost?

Kde byla slovanská vzájemnost v Katyni? Kde byla slovanská vzájemnost při napadení Chorvatska jugoslávskou, to znamená srbskou armádou? Že válku v bývalé Jugoslávii začali Srbové snad není potřeba zdůrazňovat. Že pro ně nesrbové byli nepřátelé a že slovanskost jim byla ukradená je jasné každému, kdo má všech pět pohromadě. Teď sklízejí co zaseli.

Bobyzboby 26.5.2008 5:37

Bohužel, příliš to do sebe zapadá!

Americký radar, zdravotnictví šité na míru americkým firmám, daňový systém zvýhodňující velké firmy, uznání Kosova podle USA.

Toto jsou nejdůležitější body vlády fialové mafie.

Body které prosazují pokradmu ale bleskově.

Komu to splácejí jaký dluh? Není za tím něčí pomoc už v době těsně před volbami? Všichni přece víme, jak se tito bazilišci dostali k moci!

A hned od upečených voleb musejí tuto lichvářskou půjčku splácet! VV>-

ja 26.5.2008 3:35

Re: Pavlu Kopeckému

Souhlasim. Napsal jste to pekne.R^

Esmeralde nepos... se 26.5.2008 2:57

esmeraldovi

Aby ses v tom Holandsku v Amsterdamu nepodělal. Nakecal jsi toho plno a nic jsem se nedověděl. Schwarzenberk jen karikuje českého ministra. Svým chrápáním a nezájmem je odpuzujícím zjevem české politiky. Co je na něm obdivuhodného to by mě zajímalo. Snad jen silný žaludek a hroší kůže, neb se jej žádné vládní svinstvo netkne a jeho odolnost je velká, vždycky si nějak obhájí proč zůstat ve vládě. Tak se z toho esmeralde nepos....

Esmerald 26.5.2008 1:59

Pavlu Kopeckému

" Zatímco sousední Slovensko neztratilo představu o tom, co znamená etnická nestabilita státu...."  ( a proto ji chtějí snad ze strachu před realitou raději zachovat či ututlat ) , "....uznalo je ( Kosovo ) posud přes čtyřicet států včetně Spojených států amerických a většiny členů Evropské unie". Co je zde to pro Vás, pane Kopecký, za ETICKÝ problem ? Vytknu Vám naopak několik propagačně-idiotských plagiátů z komunistické rétoriky : "... tento dobře vychovaný žáček USA " se rovná ve svém idiotismu karikatuře strýčka Sama v Rudém "Právu" 1953; toho bachratého kapitalistu s cylindrem v amerických barvách, s tlustým doutníkem a třímajícím svazek raket ( různého doletu ) v pravé ruce, klopýtajícího přes "srp a kladivo". Usvědčím Vás snadno z hlouposti, jelikož tento " dobře vychovaný " premier dobré vychování naopak víceméně postrádá a to právě vinou vzdělávacích metod zmíněné doby . Ale přesto PREMIEREM JE a proto byste měl projevit své vlastní dominující vychování a status quo respektovat  !!! Překvapuje mne, že  " ... vědomí slovanské národnostní a jazykové spřízněnosti..." převládá ve Vaší mysli nad prostým LIDSTVÍM (!!!!) bez hranic, barier a předsudků. Ať si ONI řeší své problemy, Miliševičem fermentované, dejme jim náš pokoj našim uznáním, čas vytříbí jejich vlastní důvody tak, jak vytříbil naše a slovenské. Sám jsem i slovan i čech a jsem štěstím bez sebe jak se nemusím dále zabývat slovenskými mindráky. A pokud se jedná o PANA Schwarzenberga jako takového, na toho prostě, s odpuštěním, nemáte ! Nechte ho být, byl to ON, ne VY, kdo investoval SVOJE peníze do téhle věci a i kdyby Vám měly vzteky kšandy prasknout, já si raději počkám na jeho rozhodnutí a že " to bylo vysíláno ", to váhu argumentu skutečně nepřidá.

  

   

   

Joff 26.5.2008 1:53

Co takovejhle looserskej nácek může vědět o "aristokratickém duchu"?

?