7.6.2024 | Svátek má Iveta, Slavoj


Diskuse k článku

POLITIKA: Uznání

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tonevadí 26.5.2008 17:29

Co se Pašku tak blbě ptáš?

Slobodana Miloseviče skončil tak, že ho radši nechali umřít v kriminále, aby je neztrapnil u soudu (podobně na př. nechali před soudem umřít Kenny Boye od Enronů, na to se zeptej svýho prezidenta).

A kdo je to Radovan Mladič? Pašku, prozraď nám. Nemáš to nějak popletený?

J.G. Pašek 26.5.2008 16:57

Kopecký, příště nám napiš pohádku . . . .

jak a proč holubičky míru Srbové v 1995 masakrovali v Srebenici zlé mohamedány . .   jak a proč skončili neviňátka hrdinové Slobodan Milosevič a Radovan Mladič . .  .   

EW 26.5.2008 16:54

Re: Re: Re: Urazky

Netroskarte - DVE spanelske boty, at vidi, ze Svancenberkove nejsou zadna orezavatka.

EW 26.5.2008 16:52

Re: Soudruzi jsou ve vaší straně, v USA rozhodně ne. Komunismus a jeho sestra nacismus jsou evropské speciality.

Protoze tamni obyvatelstvo bylo pilne, vzdelatelne a organizacne schopne. Dtto Japonci po WW2. Obdobne pokusy s obyvateli jineho zalozeni se jaksi nezadarily.

Boleslav 26.5.2008 16:46

Re: Re: Pro A.

Je to tak. F.Čech je vůl.

ignorant 26.5.2008 16:34

Re: Re: Re: Re: KOPECKÝ

Vykazujete výraznou mimoňovitost, což bych toleroval, ovšem hulvátstvím výsledný dojem nevylepšíte. Probůh jaké vazalské země v Latinské Americe?

J.G. Pašek 26.5.2008 16:25

Slované si přece musí fandit, kdyby čert na koze jezdil . . .

VV

Vladimir 26.5.2008 16:25

Re: Pro A.

Ech, určitě se do "řitě" nebo "tlamy" NATO tlačil též Irák někdy v r.2002 a tlačí se dosud. S Afgánistánem to bylo taky tak nějak ...

Předtím do "řitě" či "tlamy" jen a pouze USA, se tlačil také tuším Vietnam, bohužel dopadlo to, jak to dopadlo ... No a Somálsko, ... Chile, ... darmo mluvit.  Na éře před 20 lety bylo dobré (nehledě k naší situační stránce) to, že svět byl bi-polární ! Dnes je bohužel uni-polární a je to s tím podobné, jako v podnikání. Monopol škodí jak na trhu podnikání, bytnysu, tak na poli potickém ! Proto je dobré pracovat pro svět více-polární, než monopol jednoho, jak prohlásila kterási blbka, že radši se mýlí s Bushem než má pravdu s Putinem ! Chtít se mýlit s velkým a mocným je zrovna tak dobré, jako chtít vyrábět kámen mudrců nebo vyrábět zlato ze rtuti. S takovými běž někam do prodloužených zad.

  viz též: www.kosovo.ic.cz

J.G. Pašek 26.5.2008 16:23

Kopecký, ty jsi ale popleta . . .

!!

StandaT 26.5.2008 16:22

plný souhlas

Taky to tak vidím.

karel.smíchov 26.5.2008 16:11

Re: Přínosy aristokracie

Opět  souhlas !!>->-

Buvol 26.5.2008 16:03

Re: Re: Urazky

Jo, cítím... Asi ho, dementa zapomněli přebalit ..... 

karel.smíchov 26.5.2008 16:02

Rek: Pro A.

F.Čech  : Děkuji za výstižný článek  100% souhlasím  D Í K Y  >->-

Robert 26.5.2008 16:00

Slované

Mě stačí pár geografických názvů, jako je Sarajevo, Srebrenica a pár dalších a nemám nejmenší zájem o bratření s nacionalisty, kteří ve jménu Srbska jsou ochotní i vraždit. Tak že autor brečí na nepravém hrobě.

Robert 26.5.2008 15:57

Slované

kolku 26.5.2008 15:28

Re: Soudruzi jsou ve vaší straně, v USA rozhodně ne. Komunismus a jeho sestra nacismus jsou evropské speciality.

zkuste vymyslet, proč zase jiné země pod okupací nebo vměšováním  USA nikam neodskočily. Je mi líto, ale vaše hloupá rétorika  není k věci.

Radši zkuste vymyslet důvod, proč nebyli potrestáni albánští váleční zločinci a obchodníci s bílým masem, heroinem, zbraněmi a lidskými orgány?

kolku 26.5.2008 15:25

Re: Re: Re: KOPECKÝ

Vazalství pod Ruskem si nepamatuji, ani o něm nevím. Pokud vím, byli jsme pod SSSR v němž obyčejní Rusové trpěli nejvíc. SSSR už neexistuje a komunismus v Evropě jako zřízení už taky ne, Asi jste senilní, že to nevíte. To za prvé.  

 Za druhé lžete, že jste něco poznal. Nic jste nepoznal, nikde jste nebyl. Jen řečníte, abyste něco řekl.  Zkuste jít se svými názory do vazalských zemí USA, třeba někde v Latinské Americe nebo v Iráku vykřikovat. Uvidíte, co vám lidé řeknou.

Jste blbec, jak jsem říkal.  To , co tu předvádíte je komunistická ideologie, jenže převrácená. Touha po  Vůdci a vazalství za každou cenu. Vazalů si nikdo neváží a zadarmo vám nikdo nic nedá. Celý život jste se ohýbal tak se bojíte stát zpříma a na vlastních nohou.      

PS: co se týče Kosova, jeďte do multietnického tamního ráje. Nemáte morální zábrany k jejich zločinům dokázaným - zkuste nabídnout  kosovským Vůdcům orgány svých dětí, když se s jejich zvěrstvy tak ztotožňujete

Rybák 26.5.2008 15:19

Re: Děkuji autorovi za článek.

Vás někdo z " jedné zádele vypudil"? To jste si tolik přál tam zůstat?

brána 26.5.2008 15:10

Re: Díky pane Čech

Poučení pro mne je: úspěšná transformace feudalismu do liberální demokracie se dle vašeho úsudku uspokojujícně uskutečnila zásluhou kultivovanosti  aristokracie a to 1776 pouze v USA?

mlg 26.5.2008 15:01

Re: Slovanská vzájemnost?

K "napadení Chorvatska srbskou armádou" bráno čistě historicky (dle mého spolupracovníka historika, který se dlouhodobě zabývá onou oblastí) ještě během jednání v Bělehradu první zaútočili tanky Chorvati /na což se museli nějakou chvíli taky připravovat/.

Ony ty oficiální verze holt nejsou většinou tip ťop.

Pepa 26.5.2008 14:51

Re: Re: Bez ohledu na obsah

Co na tom chcete komentovat, pokud by autor napsal dva řádky:  nemám rád USA a bezmezně obdivuji slovanskou vzájemnost.

Nemám z uznání kosovské džamáhírie pražádnou radost, ale autor semlel co mu na jazyk přišlo. Baví mě zejména názorové veletoče dogmatických zastánců byrokracie EU a zároveň prosrbských pochlebovačů... Boj o uznávání kosova skončil rozhodnutím EU a USA, bohužel

emil 26.5.2008 14:47

přiblblo

Jinak nemohu autora nazvat. Stále omýlané opoziční kecy. Kdyby byla vláda Paroubkova, postupovala by naprosto stejně. Teď jen vše negují a používají k tomu od vše Jelínka po Kopeckého.

A. 26.5.2008 14:41

Re: Pro A.

Milý sudokopytníku F. Čechu! Pletete si hodinky a holinky, anžto se obojí natahuje. Když už nemáte argumenty a přecházíte na osobní věci tak prosím: Já bolševiky nikdy nevolil ani jsem nikdy bolševikem nebyl. Mnoho let jsem pracoval pro antikomunistickou organizaci. Byl jsem vyhozen za zaměstnání, mnohokrát vyslýchán  atd. Co jste proti bolševizmu dělal vy - soudruhu!?!?  Události roku 1948 a 1968  jsou přímým důsledkem výsledku svobodných voleb v roce 1946, kdy Češi dali nejvíce hlasů bolševikům. To byl celosvětový unikát. Tak proč to házíte na jiné? Ostatně dodnes dostávají v ČR nejvíce hlasů bolševici spolu s jejich odnoží ČSSD. To hodláte svést na koho? Kdyby se Rusové nezbavili svých bolševiků, tak by bolševici vládli v této zemi dodnes. 

Argumenty k vyvrácení skutečností, doložených v odkazovaném filmovém dokumentu, nejspíš nemáte žádné.  Vypálené kostely a kláštery  z 12. století, znásilněné ženy, spalování žen a dětí ve vápenkách, to je OK. Jen když to prospěje zájmům ropného koncernu.  Podpora "Humanitárního bombardování" civilistů aby mohla být v Kosovu postavena vojenská základna Camp Bondsteel, financovaná ropným koncernem a následně budován ropovod AMBO. Typický přístup fanatického bolševika, který obrátil modlitební kobereček o 180 stupňů. Je mi z vás šoufl. 

kolek 26.5.2008 14:35

Re: Re: KOPECKÝ

Ale já si to vazalství pod Ruskem velmi dobře pamatuji. A vzhledem k nynějším možnostem jsem měl možnost poznat i státy, které jsou "vazaly" USA. Řeknu Vám, to je rozdíl!!  A že urážky patří k Vašim typům, to je zřejmé i z jiných diskusí.

KLOBOUK 26.5.2008 14:25

co je to

"pokračující balkanizace Balkánu" ?

F. Čech 26.5.2008 14:24

Soudruzi jsou ve vaší straně, v USA rozhodně ne. Komunismus a jeho sestra nacismus jsou evropské speciality.

V USA si žádná totalita nikdy neškrtla.A zkuste si vymyslet nějaký důvod proč Západní Německo a Jiřžní Korea pod protektorátem USA tak rychle odskočily svým bývalým spoluobčanům ve Východním Německu a v Severní Koreji? A to jak v lidských právech tak v ekonomice a kvalitě života. 

lada 26.5.2008 14:21

Re: Re: Pavlu Kopeckému

Tím  nazváním Esmeralda kreténem jste mu spíše   p o l i ch o t i l  !  Ve skutečnosti je to s ním mnohem horší!  Ten jeho slovní průjem se nedá číst !

F. Čech 26.5.2008 14:18

Pro A.

O cenzuře vy bolševici nepište. Buďte rádi, že jste z toho 40 letého zotročování 15 miliónového státu a zbídačení našeho bohatého národa na úroveň lepších rozvojových zemích vyšli tak jak jste vyšli. A poklonkování vašim šéfům v Kremlu, které nakonec vedlo k napadení našeho státu sovětskými hordami v roce nespojujte s žádostí USA o bezplatnou instalaci části obranného zařízení, které nejspíš bude vašimi poskoky v parlamentu tak jako tak zamítnuto.Zkazili jste život celé generaci našich otců a teď byste nás chtěli strčit do ruského nebo čínského chomoutu podruhé a zkazit život i našim dětem. Nestačí vám to co už jste provedli vy bolševický zmetku!!! Jedinou zárukou proti našemu zotročení je spojenectví s USA a čím užší to spojenectví bude tím lépe. Vysvětlete mně vy troubo, proč se všechny státy tak tlačí do NATO a tak málo stojí o nějaké spojenectví s Ruskem. Je to proto, že každý kdo se obrátil k Rusku se nedostal do jeho zadku, ale do jeho tlamy! A všichni to dobře ví a víte to i vy. Vy ale nemůžete zapomenout na vaše výsadní postavení v nqašem bývalém bolševickém státě. Na ty ale rychle zapomeňte. Rusko je sice pořád imperialistické, ale už není bolševické. Vám už pšenka může kvést leda tak na Kubě a nebo v Severní Koreji!

kolku 26.5.2008 14:10

Re: Přínosy aristokracie

nedokázal jste, bohužel, nic říct, nijak argumentovat k věci.  

S vámi to soudruzi ve Washingtonu nevyhrají. Podle nicku jste Čech, podle psaného zastydlý důchodce, žijící studenou válkou před 20ti lety, používající komunistickou třídní rétoriku a spodina českého národa.

Standa 26.5.2008 14:08

Dosti

často jsou aristokraté degenerováni. Není se co divit výrokům Schwarzenberga.