29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Už zase tady někdo šíří dobro

Výzvu, aby jeho pravděpodobná jednobarevná vláda, bez důvěry poslanecké sněmovny, nečinila zásadní a nezvratná rozhodnutí, Andrej Babiš odmítl s tím, že budou dělat všechno, co je dobré pro lidi, a nenechají se nijak omezovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Valenta 30.11.2017 9:14

Souhlas.

Babišovi snad už jenom chybí vousy alá Franz Josef.

I. Mertl 30.11.2017 9:06

Re: Z kontextu je vcelku jasné, že se "zase"

Vám určitě.

L. Severa 30.11.2017 9:01

Re: " V rozhovoru pro Právo Babiš řekl, že jeho

Zajímavá logika. Když bude mít v kabinetu deset nestraníků, je to důkazem, že není usurpátorem ? Matičko skákavá!

L. Němec 30.11.2017 8:47

Pozor na docenta Chocholouška

Docenta Chocholouška vymysleli pro svůj film "Jáchyme, hoď ho do stroje" zarytí příznivci pana prezidenta Havla a roznašeči dobra a dobré nálady , pánové Svěrák a Smoljak. Uvádím to pro příznivce trojspolku ANO-Vokomůrkovci-bolševici, aby s užíváním tohoto pojmu neměli ve svých centrálách zloserství a zloby potíže. Těší mě, že pojem zlidověl a tak ho vlastně můžou používat, jak páni, tak kmáni, a nakonec vlastně i ti ...ostatní. Hurá.

F. Houžňák 30.11.2017 8:40

Z kontextu je vcelku jasné, že se "zase"

vztahuje na "šíření dobra", nikoliv na kritizované metody. Ale to je nakonec jedno.

J. Anděl 30.11.2017 8:22

Re: No, ty hnusné Babišovy metody samozřejmě

Ano, proto je v názvu článku "už zase". To dá rozum.

J. Anděl 30.11.2017 8:21

Re: Je tu rozpor.

Tak, jak jste to napsal, to vypadá, že lidi buď volili Babiše, nebo zůstali doma. Volilo ho necelých 20%, 30 z toho udělali ti, co nepřišli. 70%těch, co přišli, volilo někoho jiného. Většina z nich má v parlamentu taky své zástupce. Volební systém pak poměr upravil a vítěz má více než 30% křesel, pořád však méně, než 50%. A je to :-)

A. Hrbek 30.11.2017 7:57

Re: Pane Bejlku, mate naprostou pravdu. Pan Babis chce ...

Nezadržitelný vzestup AH a AB

AH Odešel z rodné země do země příbuzné, stal se jako demilitarizovaný voják spolupracovníkem rozvědky, založil hnutí které přeměnil ve stranu a stal se jejím vůdcem, prohlásil, že chce zničit prohnilou demokracii, zkorumpoval a zblbnul masy, ve svobodných volbách získal třetinu hlasů, koupil si podporu dalších stran, využil všechny prostředky k získání majetku a moci včetně medií, bezohledně likvidoval všechny odpůrce, napsal Můj boj, stal se neomezeným vůdcem země, obsadil svou rodnou zem, po dlouholeté známosti se oženil se svou milenkou, skončil.

AB Odešel z rodné země do země příbuzné, vyhnul se základní vojenské službě a jako vedoucí pracovník exportní společnosti se stal spolupracovníkem rozvědky, založil hnutí a stal se jeho vůdcem, prohlásil, že chce zničit prohnilý parlamentární systém, zkorumpoval a zblbnul masy, ve svobodných volbách získal třetinu hlasů,koupil si podporu dalších stran,využil všechny prostředky k získání majetku a moci včetně medií, bezohledně likvidoval všechny odpůrce, napsal Můj sen, oženil se se svou dlouhodobou milenkou.

Co ještě chybí?? Stát se neomezeným vládcem země (premiérem s parlamentní většinou), obsadit svou rodnou zem, skončit.

Historie se opakuje - jednou jako tragedie, podruhé jako fraška. A ještě jednou se opakuje. Na český hnůj se hrne další slovenský Gustáv a chtěl by také práskat bičem.

F. Houžňák 30.11.2017 6:53

No, ty hnusné Babišovy metody samozřejmě

dřív v politice nikdy nikdo nepoužíval, to je naprosté novum. A že předseda partaje má poslední slovo při sestavování kandidátek - co že si to nedavínko nechal od své partaje schválit Kurz v Rakousích?

J. Fridrich 30.11.2017 6:20

" V rozhovoru pro Právo Babiš řekl, že jeho

" V rozhovoru pro Právo Babiš řekl, že jeho menšinový kabinet bude kromě premiéra mít 14 dalších ministrů, z toho devět bude nestraníků " - že by se takto choval nějaký uzurpátor moci, tedy tvůrce babišizmu ? Chyby při tvorbě nového parlamentu a vedení naší země se jistě nějaké objeví, kdo je nedělá, at' první hodí kamenem.. Vidím zatím dvě - soudruha Skálu a toho pomateného okamurovce věřícího neuvěřitelným konspirativním hloupostem - tito potížisti by měli být spíš na klinice u docenta Chocholouška. Je zajímavé, že tito skutečně problémoví nominanti našim mediálním mágům až tak moc nevadí.. Co to je za nesmysl ten pojem " válcování ?" Všechny ty PIDISTRANY křičí, že musí ke své legitimitě získat ANO většinu - a když ji získá a uplatní tak VÁLCUJE ? Nejsou náhodou do postele na kliniku k Chocholouškovi ?

P. Dvořák 30.11.2017 5:15

Re: Babiš je náš Vůdce, a my Ho milujeme!

Když jste příspěvky v tomto duchu před časem začal psát, bral jsem to jako ironii. Omyl!

Určitě si vás už Velký Bratr zaměřil. Pane, vy půjdete vejš.

V. Kotas 30.11.2017 5:09

Re: Je tu rozpor.

Nějak mnozí zapomínají, že o tom je demokracie. Buď se zvolení předvedou, že umí, nebo při příštích volbách poletí. A konečně si to lidé začínají uvědomovat, že to jde.

V. Kotas 30.11.2017 5:06

Re: Babiš je náš Vůdce, a my Ho milujeme!

Kdyby ti polistopadoví " demokrati " alespoň trochu více pracovali pro lidi, stát, tak se v politice žádný Babiš, Okamura, neobjevil a komunisti by těch 7%, měli už před 15roky. Takže brečíš na špatném hrobě.

Z. Rychlý 30.11.2017 1:37

Je tu rozpor.

Autor má sice více, či méně pravdu - co však s tím, jestliže 30% voličů ho za premiéra chce a ostatním možným voličům je to jedno, a k volbám nešli vůbec. Pokud uplatním rčení o mlčící většině, pak valná většina těch, co zůstali doma, je s Babišem jako premiérem srozuměna.

Vidím jediné východisko, voliči si své chyby musí prožít. Nechte ho vládnout, ať ukáže, co dokáže. Bude-li to dobré, pak se za nos musíme chytit my, nebo to dobré nebude, a jeho voliči si pak snad uvědomí, že volit podivně zbohatlého privatizačního miliardáře se střetem zájmů jako prase se nevyplácí. Dělat z něho mučedníka se nám však hrubě nevyplatí. A obávat se o demokracii je myslím silně přehnané. O tu jsme se měli bát, když se moci chopili aktivisté a jiní dobrotrusové. Už před Babišem vítězil multikulturalismus na celé čaře a politická korektnost udělala z demokracie frašku, na kterou nelze, než koukat s otevřenou ústy. Babiš se jen posune o pár příček v miliardářském žebříčku nahoru, ale jinak bude držet status quo.

L. Bystrý 30.11.2017 1:10

Babiš je náš Vůdce, a my Ho milujeme!

28 let jsme trpěli pod nadvládou Evropy, úpěli jsme v okovech EU a NATO. Naši vlast drtily okované boty revanšistů z Bundeswehru a žoldáků US Army. Naše ÚŽASNÉ Automobilové závody V. I. Lenina v Mladé Boleslavi ovládli Němci, udělali z nich výrobnu podivných aut s motorem vpředu.

Po ulicích našich měst proudily davy vetřelců z celého brutálního západního světa, skupovaly naše zboží, zneužívaly naše ženy a děti. Křesťani vylezli z děr, kde se celá desetiletí schovávali před ocelovou pěstí dělnické třídy, a drze začali opravovat své již skoro zčechizované (= krásně se zemí srovnané) kostely.

Prostě: DĚS & BĚS. Už to začalo vypadat, že nám pomůže jedině nová bratrská pomoc Velikého Ruska – ale pak se stal leninský zázrak: Náš ujařmený lid zvedl hlavu, a začal opět volit NAŠE lidi, členy Strany, poctivé spolupracovníky naší StB, putinisty.

Díky tomuto zázraku máme na Hradě našeho národního Vůdce Miloše, a v čele vlády – po 28 letech konečně NAŠÍ vlády - našeho druhého národního Vůdce Babiše. Naši Vůdcové brzy NEPRODYŠNĚ zavřou hranice naší vlasti s Evropou, aby nás ochránili před běženci a bláznivými nápady na emigraci do Evropy. Náš Babiš nám dá práci a po práci legraci, náš Miloš přivítá v Pražskom kremli Velikého Putina, jenž k nám zavítá brzy po našem osvobození od EU a NATO.

Ano, tak jsme to chtěli, tak to chceme a tak to BUDEME chtít, na věčné časy a nikdy jinak. A útoky poražené proevropské pravice + pražské lumpenkavárny + zrádných emigrantů s tím nic, ale PRANIC nezmohou. Ano, po předlouhých 28 letech stojíme opět na cestě ke šťastným zítřkům: „Vybudování reálného babišismu – úkol 1. pětiletky!“ Čest a Nazdar!

T. Pansky 30.11.2017 1:03

Pane Bejlku, mate naprostou pravdu. Pan Babis chce ...

... zavadet dalsi novoty, napr. zruseni Senatu, omezeni poctu poslancu, atd. Lidem stale nedochazi, ze existuji urcite pojistky v rizeni spolecnosti, aby nedoslo k nasilnemu prevzeti moci jedinou silou. Prave tohle chce pan Babis rozbourat a vetsina spolecnosti si toho zatim nevsimla !!! Zatim to vetsine lidi nedochazi !!! Ja se nebojim tohle prikrovnat k nastupu Adolfa Hitlera k moci po prvni svetove valce ve velmi oslabenem a ekonomicky zdevastovanem Nemecku. top0625top@live.com

J. Matoulek 30.11.2017 0:46

Re: RE

Ani bych neřekl.

P. Götze 30.11.2017 0:08

RE

Teda to je blabol.