7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Chacháá.. 12.6.2006 21:45

Nevěřím ani slovo.

  Par. se sice omluvil ale faleš a opovržení z něj jen kapalo.Kdyby nedej Bůh vyhrál volby, všechno a jěště víc by provedl a to hned , jak by asi skončili novináři, Kubice a všichni ostatní, co se před ním neposadili na zadek,.Možná by došlo i na pouliční práskače a LM a pomocné stráže VB, ne, NE, NE!!!Už přece ne!!

VerkaVerkovata 13.6.2006 8:13

Re: Nevěřím ani slovo.

R^R^R^VVVVVV>->->-

Jiřina 12.6.2006 21:40

Wagner

Kde jste byli vy mudrci když si komunisti převlékali kabáty, zakládalí firmy a restituovali majetky? Jsem volič ČSSD a nestydím se za to. Komunisty jsem neměla ráda a dost jsem si od nich užila. Od roku 1991moje rodina  podniká ,řádně platím svým lidem a řádně platím daně. Daří se mi dobře a proto si můžeme dovolit mít sociální cítění. V každé společnosi jsou lidé neúspěšní nebo nepřizpůsobiví. Je však lepší obětovat nějaký peníz než je nechat vyjít do ulic. Navíc je docela možné,že alespoň někdo z jejich dětí se chytne. Musím se smát  když diskutéři povykují,že na nikoho nebudou doplácet ze svých daní. Chtěla bych vidět tu částku. Sociální demokracie jsou standardní evropské strany. Ke které evropské straně se dá přirovnat ODS v čele s Václavem Klausem. Kde byl na státní návštěvě?Kdo ze známých politiků za dobu jeho presidentování přijel za ním?

Křupan 12.6.2006 22:07

Re: Wagner

ODS je ve skutečnosti levicová strana. Má například k bristké lejbrpárty mnohem blíže, než paroubkovi komunisté. Ano, čtete dobře. Paroubkova socdemo, není socdemo. To je komunistická strana jak řemen.

Dále se mi líbí blud o tom, že levice je pro chudé a pravice pro bohaté. Myslíte to tak, že? Je ovšem empiricky ověřeno, že za pravicových vlád počet chudých a nezaměstnaných klesá. Jak to? 

Stejně tak je blud, že pravicoví lidé nemají sociální cítění. Mají, a jaké. Když pravičák pomáhá, tak vždy ze svého. Levičák zásadně z cizí kapsy.

Jara London 12.6.2006 22:39

Re: Re: Wagner

Jo Křupane, bingo! Rád bych věděl, kde a v čem podniká ona madam se sociálním cítěním. Že by něco jako Barková? Jo, a k té Barkové .... V sobotu jsem slyšel argument, který mě fakt dostal. Podle jednoho zuřivého zastánce ČSSD je Barková určitě volič ODS, protože má ODSácké manýry a na ČSSD se jenom nalepila. Tak to už jsem opravdu padl na zadek. Takže vlastně ČSSD je z obliga. Všichni grázli, Rath, Barková, Gross, Tvrdík, sám Bradavčák, Mrázek a další se na ni jenom nalepili, jinak je zcela OK. Až na to kakao. A Svobodu. A Kata. A další a další. Jo jo, strana bílá jako lilie. Tak to má být. A takové ovce jako ona madam se sociálním cítěním tomu snad fakt věří.

VerkaVerkovata 13.6.2006 8:00

Re: Re: Re: Wagner

R^R^R^

VerkaVerkovata 13.6.2006 8:02

Re: Re: Wagner

R^R^R^

Ivan Nový 12.6.2006 22:53

Jiřino,

ČSSD, ale není standardní demokratická strana, a víte proč? Protože nemá někoho jiného než Paroubka.

VerkaVerkovata 13.6.2006 7:57

Re: Wagner

Velmi mne udivuje, že členy ČSSD jsou podnikatelé, během času došlo k zmatení původního poslání politických stran.  Já jsem volič ODS s nevalným příjmem, sociální cítění mám rovněž silné a dělám ze svých sil, co mohu - organizuji i přispívám na sbírky, charitaticní akce, věnuji se práci s menšinami, spolkovému životu. Nepochybuji o tom, že sociální demokracie je standardní stranou pol. spektra, a to demokratickou, všude ve světě, jen ne u nás, pod Paroubkovým vedením zvláště. Protiústavní znásilnění svobody svědomí povinným závazkem poslanců ČSSD soudruhu Paroubkovi je dle mne na úrovni trestného činu. Ztotožňuje -li p. JIŘINA sociální cítění s vydáním určité finanční sumy na dobročinnost, je to směšné, spíš jako jakési uspání rovněž toho svědomí jako u dalších příznivců ČSSD!!! Forma dobročinnosti - čili dobro činiti - by měla souviset i s odstraněním zla a nepravostí z ČSSD a už by vůbec neměla býti mlžena osočováním hlavy státu, který poměrně velmi úspěšně vykonává svou státnickou funkci, je přímý a hlavně čitelný a není nositelem myšlenek a postojů, které bezesporu ohrožují demokracii v této zemi.  www.dostparoubka.cz

kuře 12.6.2006 20:56

tak nevím jestli má smysl , aby bylo tolik poslanců, když....

když všichni poslanci za ČSSD museli přísat na vlastní matku, že budou zvedat ruku,jen jestliže ji zvedne první z nich. Takhle to vypadá na vykastrovaný mozek pánů poslanců za ČSSD a tedy berou plat za to, že podle nařízení budou zvedat ruku jen tehdy, když to dostanou přikázáno od svého předsedy. Je to nedůstojné.

Ladislav N. :-))) 13.6.2006 0:25

Re: tak nevím jestli má smysl , aby bylo tolik poslanců, když....

Mečiar a Sládek to dělali taky, proč by nemohl Paroubek? ;-)

Tomas 12.6.2006 17:36

Konstanty socialismu...

Vzhledem k tomu, že neznám osobně žádného voliče soc. dem. (nebo alespoň nevím, že bych jej znal) jsem schopen posuzovat směr myšlenek socialistických voličů toliko na základě diskusí, jako je tato. Z této diskuse mi vyplývá že:

1. Socialističtí voliči považují za nejlepší možné současné uspořádání vlády v ČR menšinovou vládu socialistů s komunisty v zádech.

2. Jakákoli jiná možná vláda je pro socialistické voliče tragédií - očekávají totální rozvrat hospodářství, možná i ozbrojený státní převrat... Všichni politici s výjimkou představitelů ČSSD jsou zkorumpovaní a nedůvěryhodní.

3. Veškerá obvinění socialistických politiků z propojení s organizovaným zločinem a obvinění z nejrůznějších trestných činů jsou podle socialistických voličů vykonstruovaná a nepravdivá. Existuje rozsáhlý komplot nepřátel ČSSD a to jak novinářů, tak politiků a nejvyšších složek policie. Ať vyjde v budoucnu najevo cokoli, bude to vždy vykonstruované a nepravdivé, tak jako dosud.

Pokud tedy socialističtí voliči skutečně takto uvažují, žijí ve státě, který je jen malý krůček od katastrofy, ve státě, kde jsou ostouzeni a pronásledováni nejvyšší představitelé státu (navíc jejich vlastními státními úředníky), ve státě, který se blíží k fatálnímu krachu... Jediná hráz, poslední stéblo naděje, které dělí socialistické voliče od zoufalství a zmaru je cocialisticko-komunistická koalice. Je zvláštní, že si socialističtí voliči podle všeho přejí, aby zemi spravovali povětšinou ti samí, kteří tak činili do roku 89... Ale tak to podle všeho u socialistů prostě je.

Petr 12.6.2006 20:50

Re: Konstanty socialismu...

R^R^Není co dodat.Já znám soc.dem.jenom z televize.:-D

Viktor 12.6.2006 16:08

Už zase ta pravá Paroubkova tvář

Upřímně děkuji za článek, který mi mluvil z duše. Mohu říci, že znám mnoho sociálních demokfratů, kteří po sobotním projevu pana Paroubka velice litují, že mu dalli svůj hlas. Jeho samolibost  a snaha zablokovat jednání, aby si upevnil svou moc je víc než zřejmá. Není to státník, ale politikář, kterému záleží jen na sobě.

IS 12.6.2006 17:21

Re: Viktore Který politik nemá zájem upevnit svoji moc ?

aljav 12.6.2006 15:45

nevidím v tom článku nic

co by nebyla pravda. Paroubek se neomluvil, pouze řekl že lituje výrazových prostředků, nikoli obsahu. Novináři pracovali proti němu atd. ... . Jak o tomhle chtějí rudí NEVLASTNÍ bratři polemizovat, nechápu.

Martin 12.6.2006 16:08

Re: nevidím v tom článku nic

Jednoduše - jako vždy. Rudoši podporují korupci uvnitř a navenek tvrdí, že korupci působí ti ostatní. Rudoši ukradnou banku a navenek tvrdí, že za to může někdo jiný, že oni jí zachránili. Rudoši jsou usvědčeni z lumpáren a navenek tvrdí, že je to spiknutí. Rudoši mluví o modré totalitě a místo toho se těší na rudou totlaitu tak, že si ani nepočkají na definitivní spočítání voleb a už se prořeknou 8-o

IS 12.6.2006 17:23

Re: Re: Martine, rasisto, Vinetou byl rudý genteleman.

Valentina 12.6.2006 21:39

Re: Re: Re: Martine, rasisto, Vinetou byl rudý genteleman.

Vinetou jo.

elf 12.6.2006 15:02

nesvobodný tisk

Vážený pane Wagnere, za totality neexistovala svoboda tisku - s tím jistě souhlasíte. Projevovala se tím, že oponenti názorů v tisku uveřejněných nedostali možnost svůj vlastní názor uveřejnit. Nevidíte určitou paralelu se současným stavem? Jste jistě vzdělaný člověk a musíte uznat, že někdy až nehorázná neobjektivita většiny našich tištěných medií je do očí bijící. Všude jsou jen hodní Topolánkové a zlí Paroubkové. Tomu už se lidé smějí. Může to bý t až kontraproduktivní.

lumek 12.6.2006 15:19

Re: nesvobodný tisk

Opravdu? Hmmm, zajimave, a me prislo, ze jsou media, ktera fandi Paroubkovi a Topolanek je z jejich pohledu nejvetsi jelito a naopak. Nicmene pravda je nekde uprostred(takze jsou jelita urcite oba ;) A soucasne politicke situaci moc smat opravdu nemohu a nejake clanky na tom nic nemeni.

Martin 12.6.2006 16:05

Re: nesvobodný tisk

O Hitlerovi taky média nepíšou moc hezky, všude jen zlí Hitlerové. Tomu se už lidé smějí ;-D

VerkaVerkovata 13.6.2006 8:12

Re: nesvobodný tisk

Svoboda tisku u nás je taková, že média doposud nikde neinformovala o tom, že dnes v 17 hod. u Koně se koná povolené shromáždění proti totalitním praktikám soudruha Paroubka. Už o tom cvrlikají vrabci.  Paroubek sem znovu zatáhl fenomén strachu. Proto dík za každý odvážný článek.  Nevím, že by se někdo moc smál, spíše panují obavy, ale fakt je že Parub je spíš komická figura, jako byl kdysi A.H.  Samozřejmě po prohraných volbách se o něm píše asi méně, měl by se se ctí ztratit z politické scény. Jinak musíme bojovat ústavními a zákonnými prostředky, abychom se nevrátili před r. 1989!  www.dostparoubka.cz

IS 12.6.2006 14:59

Strach z Paroubka?

Psychologové by pravděpodobně dovodili z většiny příspěvků, že jejich autoři potlačují v sobě frustraci z energické osobnosti, jakou je Paroubek,. tím, že se odreagovávají vůči němu hrubými  výpady, což platí i pro autora článku.

V mnohých japonských formách prý mají místnost  s figurinami šéfů, kam si může zaměstnanec o přestávce zajít, nafackovat  či nakopat figurinám nenáviděných nadřízenýchj  dle libosti. U nás k tomu asi slouží chaty.

VerkaVerkovata 13.6.2006 8:16

Re: Strach z Paroubka?

Ty figurino, už se běž někam postavit a udej souřadnice!

Viktor 13.6.2006 15:50

Re: Strach z Paroubka?

Psychologové by asi dovodili, že autoři mají dost svého vlastního rozumu, aby odlišili energickou osobnost od ješitného hulváctví.Zatím hrubými výpady oplývá pouze pan  Paroubek, zatím co autor článku říká velice zdvořile prostou pravdu. Pokud v některých příspěvcívh jsoui hrubé výpady, jsou zcela jistě od obdivovatelů pana Paroubka, kterého poslouchají na slovo a kterému se dokonce musí písemně upisovat A demokracie? Ta jenom pláče....

troll 12.6.2006 14:46

svoboda tisku

Vážený pane Wagnere,

svoboda tisku nespočívá jen v tom, že redaktoři mohou psát co chtějí, ale také v tom, že i oponenti jejich názorů dostanou na své vyjádření prostor.  A v tomto smyslu u nás svoboda tisku neexistuje stejným způsobem jako neexistovala za totality. Sám jsem se o tom přesvědčil. Vaše komentáře jsou neobjektivní a vy to určitě sám víte.

ahasver 12.6.2006 14:56

Re: svoboda tisku

Již jsem u několika článků, a tento pana Wagnera nevyjímaje podotkl, že mají bohužel stejně nenávistnou rétoriku jako úvodníky Rudého Práva. A ultrapravá propaganda je stejně odporná jako byla ta rudoprávová. Dívám se na Vás proto pane Wagnere  stejným pohledem nako na Kojzara a spol.  Je proto vskutku  jen na škodu NP, že se i díky Vám z něho stala novinářská stoka

Jiří 12.6.2006 15:00

Re: Re: svoboda tisku

poznal jsem tě Donalde(paroubku):-D

Modrý pták 12.6.2006 15:00

Řekl bych, že se Vám podařilo

střelit kozla. Právě to, že existuje svoboda tisku, tak si majitel tiskne, co považuje za správné. Žádný nárok na zveřejnění svých názorů v jeho periodiku nemáte. Máte svaté právo si založit vlastní periodikum a v něm si publikovat cokoli Vás napadne (samozřejmě v souladu s platnou legislativou :-)))), pokud ještě žije někdo, kdo to stačí sledovat). Pokud Vám tento základní rozdíl není jasný, tak ve světle věty, že "A v tomto smyslu u nás svoboda tisku neexistuje stejným způsobem jako neexistovala za totality" budete považován za "císaře pána a jeho rodinu". Naprosto oprávněně.