6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Už víte, že bude špatně?

Nevíte? Jak je to možný!? Vy snad nekoukáte na večerní zprávy na ČT1! Tam byste se to dozvěděli. Každý den tam od jisté doby začínají „Poplašné zprávy“. Ze světa – kromě revolucí a povstání – hlásí, jak a kde a kdo bude propouštět a zavírat továrny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Reček 13.12.2019 6:33

U autora článku nikdy nesmí chybět podpora Babiše a Klause !!

V. Mokrý 13.12.2019 6:27

Jenom další přiklad toho, že je konečně načase, začít rovnat ČT do jejího zadání - veřejnoprávní médium.

A to se samozřejmě neobejde bez kontroly hospodaření NKÚ a výměny vedení ČT a mnohých jejích zaměstnanců, nejen mluvících hlav. To samé se týká i Rad nad ČT.

R. Vacek 13.12.2019 5:45

Existuje nějaká nabídka bytů. Pokud nabídne banka levné peníze, stoupne poptávka po bytech (více lidí má na hypotéku) a cena nemovitostí vám začne růst. Čím levnější peníze, tím víc lidí s holým zadkem hledá byt na hypotéku.

R. Langer 13.12.2019 5:41

Jo, a kdy nebyl stát zadlužen? Za komančů? To si děláte srandu, nebo jenom tak trolíte?

R. Langer 13.12.2019 5:40

Kdy šlo "vydělat" na byt. A proč to teď "nejde"? Co je to za nesmysl? 8-o

P. Dvořák 13.12.2019 5:30

Televizní informační paradoxon:

Nepochybně bude mnohem hůř, až Německo dojede na svůj šílený plán Energiewende, tedy zavření všech uhelných a jaderných elektráren.

Jenže ti hlupáci v ČT, co hlásí obecně, že bude hůř, vůbec neví proč. A už vůbec netuší, že jednou v životě říkají pravdu.

J. Bruner 13.12.2019 3:49

proč se dnes nedá vydělat na byt a dříve to šlo? Proč dříve nebyl stát zadlužen a nyní je módou mít dluh a přesto se celku daří lépe? Čím to je? No právě oněmi nekrytými penězi, které na jedné straně rozbíhají ekonomiku a na druhé straně rozevírají nůžky mezi lidmi. Ti nahoře horují pro dnešek, ti dole pro včerejšek.

J. Novak 13.12.2019 3:14

No, on pan Kubáč i pan Vlk stojí na stejné straně barikády. Pokud p. Kubáče neznáte .. zkuste jej poznat. Přítel Google Vám napoví ..

M. Krátký 13.12.2019 2:12

taky to tak vidím - a děkuji za shrnutí - R^R^R^

S. Moc 13.12.2019 2:08

Nežiji v republice už mnoho let a proto se neodvážím posoudit zda má pravdu V.Vlk nebo P. Kubáč, ale faktem je že oba stojí na obrácených pólech sledování ČT a reakci lidí. Když uvážím, že oba třeba mají pravdu do určité míry, pak bych potřeboval vysvětlení od diskutujících a v republice žijících, jakou trochu pravdy kdo z nich má? P.Kubáče neznám, ale článků pana V.Vlka si cením a většinou s ním souhlasím. Což nic neznamená pro tuto diskuzi. Podotkl bych však a rád, že pan Vlk, za ten čas co jej čtu, projevil dle mne neobvyklý cit, rád bych napsal čuch, pro danou chvíli a dění ve společnosti. Také obdivuji, že v minulosti neváhal stát na straně pravdy a za normalizace projevil odvahu. Vzdávám mu tímto hold... a díky za psaní!

J. Brunner 13.12.2019 1:56

Máte sice pravdu, ale obávám se , že ČT to dělá z jiného důvodu. Chce to omlátit o Babišovu hlavu.

P. Kubáč 13.12.2019 0:52

Nesouhlasím s článkem .

Současný růst je umělý a nezdravý udržovaný nulovými úroky a pumpováním nekrytých peněz do evropských ekonomik.

Lidi to velice dobře cítí, protože na životně důležité věci jako je bydlení, nebo penze se dnes prakticky nedá vydělat - kvůli úchylné hospodářské politice států, která vyrábí konjunkturu pro oligarchy - nikoliv pro lidi.

Takže bych uzavřel zcela naopak - buďme rádi, že ČT nepatrně ustupuje od "thymolinových zpráv" jak všichni máme práci ( z kategorie bullshit job ) a proto ( nominálně ) ukrutně bohatneme,