17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Luděk 27.2.2008 8:20

Účet za VK bude drahý

Na současném politickém a morálním marasmu v zemi má Václav Klaus svou nezpochybnitelnou "zásluhu".Politická i ekonomická korupce,útoky na nezávislost justice a policie,polarizace společnosti a nenávist mezi lidmi rozdílných názorů - to vše je vizitkou našeho pana prezidenta.Za celý jeho politický život nezvedl ani jednou hlas proti těmto praktikám,naopak je aktivně rozvíjel,neboť mu tento stav vyhovuje .Nepřátele hledá i tam,kde žádní nejsou.Jeho nepřáteli jsou EU,Al Gore a ekologové,nevládní a neziskové organizace,významní čeští umělci/filmaři,spisovatelé/ atd. prostě všichni,kdo se mu neklaní a neobdivují jeho ego.ODS ve snaze o jeho udržení použila tolik špinavostí,že to vyburcovalo i značnou část apolitické  veřejnosti.Účet za Klause zaplatí ODS v nejbližších volbách.

PROKOP BUBEN 27.2.2008 8:41

Re: Účet za VK bude drahý

Vykládejte to  zarytým Šmoulům, kteří jak vidno, účelově, nebo z fanatizmu - nevidí a neslyší.....

inocent victim 27.2.2008 8:52

Re: Účet za VK bude drahý

...kéž by to byla pravda, bohužel, nesmíme zapomenout, že klausovská ODS nemá ruce jenom od shitu, ti se moci nevzdaj jen tak lehce a už vůbec né nějakýma prohranýma volbama. :-(

Xury 27.2.2008 10:47

Re: Účet za VK bude drahý

To jako, že Zeman, Paroubek a Rath tu kulturu politického prostředí pozvedli? Jestli to myslíte vážně, tak je mi vás dost líto. Osobně mám pocit, že v tomto ohledu si levice a pravice nemají co vyčítat. A nejen na politické scéně, ale i na diskuzních fórech.

karel-smíchov 27.2.2008 13:10

Re: Účet za VK bude drahý

Musím opět souhlasit  Luděk --100%  pravda  !!>->-

jojo 27.2.2008 8:17

jake kvality?

jeste vbyste mohl napsat, jake kvality ma teda Svejnar, usvedceny lhar.

Klaus jej nshazoval, jen rekl, ze Svejanr zadne nazory neprojevil. Coz je rpavda, nemohl projevit nazor, neot byl kandidatem vsech...

Opatrný 27.2.2008 8:48

Re: jake kvality?

Šv ejanr ať se stará o prospěch ČSOB. V současné době podala další žaloba na ČR, k vůli zrušení tendru. Mít Švejnara prezdentem to by se ČSOB líbilo, nestranně by hájil zájmy ČSOB. KDO ví kým a jak byl Švejnar zaúkolován.

loula 27.2.2008 9:06

Re: Re: jake kvality?

Vaši poznámku lze obrátit. Snem každého manšaftu je získat klíčového hráče soupeře. Svejnar jako detailně obeznámený se strategii CSOB, jejími záměry ve sporu se státem a pod by mohl být velice cenný ve službách státu. Prostě jako nejvyšší státní úředník by mohl celkem bez problémů snahy CSOB eliminovat. Nemyslíte? 

Opatrný 27.2.2008 9:20

Re: Re: Re: jake kvality?

Kolik takový jsme měli ve službách státu. Také STB pracovala ve službách státu. Že by  se  snad ČSOB začala chovat jako charitativní společnost, když by byl Švejnar prezidentem?? že by Švejna jako prezident přemluvil, aby se vzdala ČSOB možnosti vysoudit miliardy??Tomu snad uvěřite jen vy sám!!  

loula 27.2.2008 9:33

Re: Re: Re: Re: jake kvality?

Samozřejmě nevěřím, ovšem pokud Svejnar znal strategii, jakou CSOB chystala na stát, tak s pomocí právníků může připravit efektivní protistrategii státu. Vy nevěříte, že pro jednu stranu sporu mají informace o chystaných krocích protistrany cenu zlata? Že není snem každého právníka podívat se do dokladů protistrany? Samozřejmě, že by se z CSOB nestala charitativní organizace, pouze by se posílila posice státu a oslabila posice CSOB v tomto sporu. Nic vic, nic mín. A tomu věřím.

Koloděj 27.2.2008 10:08

Re: Re: Re: Re: Re: jake kvality?

Tomu já nevěřím !  ČSOB  asi velmi kopala za Švejnara, a věřím, že měla zájem ho na hrad dostat, prezident sisce nemá pravomoce, ale sféra vlivu je důležitá, pro peněžní ústavy  na celém světě.

helman 27.2.2008 8:15

Jaký krám, takový pán

Ta diskuze, zda je lepší Klaus nebo Švejnar je trapná. Jeden za 18, druhý bez dvou za dvacet, říkala moje babička. Klause jako člověka opravdu nemusím, ale ani Švejnar mne nijak nenadchl. Když si navzájem nadávají, tak vlastně říkají pravdu o tom druhém, škoda, že nepíší pravdu o sobě. Třeba o spojitosti Grossových miliónů s předchozí volbou nebo proč vůbec chtěl být Š.  naším presidentem. Na kolik by si při tom kšeftu přišel? Chraňme se toho, aby tu vstoupil do naší politiky, i když může být  vůbec ještě horší?

lary 27.2.2008 11:48

Re: Jaký krám, takový pán

Nebyla tvoje babička teta Kateřina ? Ta také říkala takové blbosti. Já zase říkám, že jablko nepadá daleko od stromu.

DS 27.2.2008 7:53

?

Pane Čermák účel vašeho článku je jasný.Odvést pozornost od toho hnusu co o V.Klausovi a České republice šíří po světě Švejnarovi kamarádi.To je něco tak nehorázného,že ani to největší kydání špíny na V.Klause to nemůže přebít.Ten včerejší článek šířený po Americe,Evropě a nevím kde ještě,poškozuje naši zem a dokazuje to vztah Švejnara k České republice.

sinatra 27.2.2008 7:40

Pane Čermák...

Při čtení vašich článků mám pořád pocit že žiji v jiném státě čtu jiné články v novinách sleduji jiné zprávy a hlavně pan Klaus má zřejmě jiná vyjádření pro Vás a pro mě.Nebo si myslíte že nevím ocogou?

Vlali 27.2.2008 8:33

Frankie

Skutečně asi nevíte vocogou. Špinavosti na kandidáta místo polemiky zavedla OdS (po listopadu předím o byla KSČ). Slyšel jste nějaký kritický hlas ze strany OdS na názory prof Svejnara já ne jen jsem četl není Čech, není profesor a podobné špíny.   

sinatra 27.2.2008 13:24

Re: Frankie

Asi nevím ocogou Vlali a zrovna tak nevím čím se Švejnar zasloužil o stát když se dere na pozici presidenta,čím se zasloužil o región že se dere na pozici senátora,čím se zasloužil o kraj,okres,obec o své nejblížší okolí?Niv Vlali jedna velká 0.Pomluvy a napadání presidenta ČR s kterým prohrává od roku 1990 to by mu šlo.Ale coby radil při transformační privatizaci opět jedna velká 0.Ani nechtěj vědět co je s Havlem napadlo.:-/

Ale 27.2.2008 7:32

Měřit stejným metrem

Klaus si po volbě odfoukl s tím, že soupeř byl salát. Říkat to nemusel, ale měl pravdu. V dané situaci soupeř, který by salátem nebyl - nebyl. Zdramatizoval fakt, že šlo o další střet s lidmy, jejichž představy o demokracii jsou hodně divoké. Taky nemusel, ale taky měl pravdu.

Ze Švejnara a jeho okolí tečou splašky uraženého ega, nepochopitelné ublíženosti a apokalyptické nenávisti k vítězi. Taky zbytečně, leč v intenzitě, která je s Klausovými štulci nesrovnatelná -  a navíc teď už pomlouvá Česko v cizině.

PROKOP BUBEN 27.2.2008 8:51

Re: Měřit stejným metrem

Je patrno, že vás tato opět podivná volba Klause za prezidenta řádně vzala......Činy a skutky vytváří renomé, nikoliv nějaký možná špatně přeložený dopis, který Jan Švejnar nepsal ani neaktulizoval.......Činy a mafiální způsoby, jakými se drží u moci váš VELKÝ KORMIDELNÍK z něho dělají nevěrohodnou postavu DOMA  i v cizině....Toho účelového dopisu si krom kLausmodrých agitátorů nikdo nevšímá a nepřikládá mu žádnou váhu.....

jirka.s. 27.2.2008 11:13

Re: Re: "...dopis, který Jan Švejnar nepsal ani neaktulizoval...

Mám takové neblahé tušení, děravej měchu-prasečí zube, že ač Švejnar není žádný lumen, tak veškeré své dopisy a rozhovory nebude aktualizovat, ale autorizovat. Nebudu se ti ani snažit vysvětlit rozdíl mezi těmito dvěma "termity", jelikož je mi známo, že bys ho při své duševní kapacitě  stejně nepochopil! Měl bych ovšem takové jedno skromné přání! Nezkusil bys ty své slinty tady na psu třeba také malinko aktualizovat? Pochopitelně nepředpokládám, že by ti je někdo autorizoval!

PROKOP BUBEN 27.2.2008 11:44

Re: Re: Re: "...dopis, který Jan Švejnar nepsal ani neaktulizoval...

Proč by jej měl s prominutím - neurvalý hovězí kastráte autorizovat, když dopis nepsal....Ovšem připomínky k němu, pokud  tento výplod vůbec četl, mít mohl a k tomu se vyjádřit......Jsi blb a myslíš si, žes sežral všechnu moudrost světa, jako tvoje VŠECHNO t.č. opět za použití mafiánských praktik na Hradě.....

jirka.s. 27.2.2008 13:44

Re: Re: Re: Re: "...dopis, který Jan Švejnar nepsal ani neaktulizoval...

Jestli sis nevšiml, děravý měchu-prasečí zube, já jsem neobviňoval Švejnara z toho, že by neautorizoval nějaký jeho, údajně podvržený, dopis, ale jenom a pouze jsem poukazoval na tvou debilitu a neschopnost rozeznat dvě cizí slova začínající na stejnou samohlásku!  V souvislosti s tím pak netuším, proč bych měl být ausgerechnet z nás dvou  právě já ten blb, co nerozezná autorizaci od aktualizace! Ale budiž tvému učiteli z obecné školy země lehká! ;-D

PRASI DENT 27.2.2008 15:08

Re: Re: Re: Re: Re: "...dopis, který Jan Švejnar nepsal ani neaktulizoval...

UBOHÝ BLBEČKU, POKUD MÁM připomínky, či doplním text, který se dotýká mého problému, tak jej mohu aktualizovat....Takže aktualizuji mou připomínku, žes obyčejným modrým blbem.....

jirka.s. 27.2.2008 16:03

Re: Re: Re: Re: Re: Re: "...dopis, který Jan Švejnar nepsal ani neaktulizoval...

No konečně, děravá měchuřino-prasečí zube, jsi přišel na to, že naše diskuze se týká jednoho tvého velkého problému, takže pokud aktualizuješ právě tento tvůj problém, nemůže se jednat o nic jiného než o tvou blbost! Já osobně bych ji zaktualizoval až na debilitu ! Nu ale to už není moje starost, to by ti měl zaktualizovat hlavně tvůj ošetřující lékař! ;-D;-D;-D

ll 27.2.2008 7:30

Takže vlastně za to opět může Klaus

Jak jinak, pane Čermáku.

A ty pindy o vynikajících Svejnarových vlastnostech si prosím nechte.  Každé jeho vystoupení Vás usvědčuje ze lži.

Opatrný 27.2.2008 9:03

Re: NE-mocní z moci

Jaké zájmy vlastně jako prezident ČRchtěl Švejnar hájit, ČSOB? Už utichli ti huraŠvejarovci. Na první pohled to byl pro mě NEDůvěryhodný člověk. Je to on, kdo nám kazí pověst ve světě, nikoliv Klaus, jak všichni řvali.Švejnar je pro ČR persona non grata. Sjednotitel???Bzbarierová republika??? Blábol kopirovaný sliganem Evropa bez hranic, Chce to změnu podobmost čisě náhodná--Cesta změny. Kdo za tím stojí URAŽENí pravdoláskovi, kterým vůbec nejde o tuto zemi. URAŽENÍ s Havlem jsou Ne- mocní z moci 

Opatrný 27.2.2008 9:06

Re: Takže vlastně za to opět může Klaus

R^Souhlasím, lže. A Švejnar, ? Jen houšť takových jedovatých slin, vždyĎ jen dokazuje kdo je, a co jsou ti kteří ho chtěli mít za prezidenta.

milkom 27.2.2008 7:21

Pokud si vzpomínám

Al Gore se neprohlásil morálním vítězem voleb ...

Vlali 27.2.2008 8:38

Re: Pokud si vzpomínám

A pokud si já vzpomínám, tak po přepočítání hlasů by byl presidentem právě Gore. Tehdy republikánka ukončila kontrolu hlasování a vyhlásila vítězem Bushe. Al Gore byl skutečným nejen morálním vítězem. Nešlo mu ale jen o moc (jaký to rozdíl oproti ČR) a tak popřál vítězi i když ve skutečnosti vyhrál on.

J.B.Marconi 27.2.2008 6:19

Antiklaus Švejnar

jen naběhl na vidle Paroubkovi a šlápl na EKO hrábě Brčálovi k tomu byl podporován veřejnoprávními odboráři z ČT a ČRo a jinými pohrobky pravdy a lásky. Hold se to nepovedlo dosadit na hrad nemehlo.