6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Útěk ze Senátu

Miloš Zeman utekl ze Senátu se stejnou ostudou, s jakou před lety utekl vedlejším vchodem z Pražského hradu po neúspěšné první kandidatuře na prezidenta. Jenomže nyní prezidentem je.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vyhnalík 23.8.2013 16:28

ČSSD se zoufale snaží předvádět svaly

Šanci, kdy mohli Zemana ještě zastavit propásli a teď Zemana fackují chudákem Sváčkem, kterým předtím fackovali Klause.

Ovšem Zeman má dlouhou paměť.

V. Bok 23.8.2013 12:06

Hmm sedm s deviti

to je docela úspěch. A Dinsbier s Sobotkou masírovali senátory hrozbou, že je už do dalších voleb nenominují, když ..

Ale Sváčka je škoda. Je to soudcovská první liga a mezi těmi ústaváky bez praxe by byl opravdu přínosem. A dokonce i oni to uznávali.

J. Dvorská 23.8.2013 8:39

president

Jestli toto je president na úrovni, tak ti ,co ho volili jsou na stejné úrovni jako on. A ti prodejní umělci, co ho podporovali , tak to je ubohost sama.Měli by této osobě presidenta více nalévat....ostatní si domyslete.

F. Vejr 23.8.2013 9:23

Re: president

Paní Dvorská máte pravdu, jen si myslím, že tito voliči to jako vždy nedomysleli, když to vhodili Zemanovi, nečekali takovou vlnu návratu bývalých komunistů do funkc. myšlenem nemluvě. Měli by tuto zkušenost využít v nastávajícich volbách a vzít rozum do hrsti.               Co se týká tváří umělců na štítech politických stran, tak včera na radiožurnálu mluvil umělec David a říkal, že proč by se neměli angažovat? Já říkám takto se angažovat? Ať se angažují, mají možnost být členy stran, tam ať se angažují, ale ať neprostitují v reklamách stran neb spotřebních předmětu. Před lety jsem si koupil zařízení propagované v reklamě Jiřinou Bohdalovou a za pár dní bych ji to nejraději omlátil o hlavu. Tito tipy v reklamě za prachy jsou schopny snad všeho. Je to od většiny z nich falešné a připojují se tak k  dnešní mediokracii, co nám kazí vkus. (Bohdalová je furál těchto všehoschopných).

E. Sevrát 23.8.2013 9:36

Re: president

A oni se umělci nebo tzv. umělci angažovali jenom pro Zemana ? Naopak,velká část jich propagovala bezmezně Karla.A co se týče reklamy,všude ve světe herci atd. propagují řadu výrobků a proč by to nedělali,když jsou zato špičkově zaplaceni.A že, jste si naběhl s výrobkem propagovaný Jiřinou je váš problém a nikoho to nezajímá.Příště budete aspoň opatrnější a nepodlehnete známé tvářiččce a pro nákup výrobku budete mít sofistikovanější kritéria.

J. Dvorská 23.8.2013 10:43

Re: president

No to jo, ale většina "umělců" si nechala zaplatit za podporu Zemana , to je hnus.

V. Bok 23.8.2013 12:08

Re: president

No jo, Takový Dejdar by mohl vyprávět.

E. Sevrát 23.8.2013 14:06

Re: president

Dostal 10 mega,pošlete to dál.Pravda a láska,konečně zvítězí Havlovi navzdory.

E. Sevrát 23.8.2013 14:02

Re: president

A jak to tak dobře víte? A co je většina ? Zeman jich měl opravdu velmi málo proti Karlovi.Jiste, já je chápu,pánové Hřebejk,Svěrál,Fenič atd. (poslední dva komunisté) jsou přísáti na veřejnoprávní TV či dotovaná divadla atd. již minimálně od roku 93.To je hnus.Karel by jim šel,stejně jako neblaze proslulý Havel na ruku a tak vítězství Zemana byla pro ně opravdu životní katastrofou,Hřebejk se z toho zlískal do "zemanovské" němoty a pak v TV blábolil jako Kalousek při povodních.

E. Sevrát 23.8.2013 8:35

No fuj,on ten Hůlka ma vytetovaného

pavouka.Autor článku je opravdový zoufalec a je jenom dobře,že má minimální možnost  prezentovat  své zastydlé názory.

I. Schlägel 23.8.2013 8:42

Re: No fuj,on ten Hůlka ma vytetovaného

No, pan Hůlka umí dobře zpívat. Zda bude nebo nebude dobrým politikem, o tom kvalita zpěvu nerozhodne, ta maximálně pomůže jeho popularitě. Pokud vycházím z jeho občasných občanských postojů, nemyslím, že se pan Hůlka hodlá obětovat pro blaho národa. Jde si do politiky vydělat nějaké peníze. Nic proti tomu. Je to naprosto v pořádku, dokonce i na sofistikované české politické poměry.

E. Sevrát 23.8.2013 8:59

Re: No fuj,on ten Hůlka ma vytetovaného

Pan Hůlka umí dobře zpívat,ale taky si nemyslím,že bude v politice nějákým přínosem.Souhlasím s Vámi.Mě jenom vadí to kádrování ze strany autora,které mi připomíná,že ve stejném duchu psalo Rudé Právo o Ludvíkovi Vaculíkovi-neuspořádané rodinné poměry,divoké mejdany atd.Je  opravdu hrozné,když se bývalý disident sníží ke stejnému stylu novinařiny.

I. Schlägel 23.8.2013 9:20

Re: No fuj,on ten Hůlka ma vytetovaného

Možná má pocit, že se v tom české sajrajtu začíná topit. Já už mám tenhle pocit delší dobu. Pořád si říkám, To chce čas, to chce čas... Přestává to fungovat.

E. Sevrát 23.8.2013 9:23

Re: No fuj,on ten Hůlka ma vytetovaného

Možná ten pocit má jako vy,nebo z části i já.Akorát si myslím,že ničemu nepomůže-spíš naopak,když budeme do toho sajrajtu ještě přilévat.

I. Schlägel 23.8.2013 9:25

Re: No fuj,on ten Hůlka ma vytetovaného

Možná už nastal ten čas přestat se vyjadřovat politicky korektně :-)

A. Novák 23.8.2013 6:52

prohrál bitvu ale ne válku.

politika je běh na dlouhou trať a Zeman zatím má skóre spíš pozitivní, z jeho vlastního pohledu :o)

P. Götze 23.8.2013 8:15

Re: prohrál bitvu ale ne válku.

Tak ona taky nikdo netvrdi, ze uz je po valce. valka bezi, tudiz nidko zadnou valku jeste vyhrat/prohrat nemohl. Tady jde o to, ze nejakou stopku Zeman dostat musel a tady ji dostal. A ze Zeman porazky neumi prijimat. A to je hodne velka prohra.

O. Strýček 23.8.2013 5:52

Demokracie pláče ...

Zeman je typickým příkladem, kterak nelze bourat "idiotskou" demokracii. Příznačné a očividné pro jeho působení je rozdělení národa na dvě poloviny, z nichž časem a poznáním zůstanou z jeho poloviny trosky. Čas je neúprosný. Jinak podobně pracovali jiní"slavní" mužové, kterým se dařilo zpočátku ještě lépe."Nemá být úkolem vedoucího státníka plodit tvůrčí myšlenky, namísto aby tento úkol spočíval v umění vysvětlovat genialitu svých návrhů stádu beranů s dutými hlavami a pak si vyžebrávat jejich souhlas?" A.Hitler:MEIN KAMPF. Jiným slovem se jedná v podstatě o "idiotské zvyky".

E. Heusinger 23.8.2013 4:26

Jeho Jasnost

prohrála volby. Búúúú, béééé, fňuky fňuk.

I. Schlägel 23.8.2013 8:37

Re: Jeho Jasnost

Vaše schopnost pochopit psaný text a rozlišit oprávněnou kritiku u Vašeho oblíbence (nikdo není dokonalý, jak známo),se limitně blíží nule. Jak je u lidí s mentalitou podobnou té Vaší zvykem. Čest.

J. Slanina 23.8.2013 11:10

Re: Jeho Jasnost

Konečně přirozený projev, Šoustale.

Z. Jaromír 23.8.2013 3:44

...

Pan president odešel velmi brzo i z hlasování o důvěře (své) vládě.

S tím Hůlkou to není špatný nápad. Též by se SPOZ mohla obrátit na pana Dejdara. K němu se vztahuje jeden ze Zemanových nejpovedenějších výroků v presidentské kampani : "Štvanice, kterou vůči panu Dejdarovi vyvoval jakýsi pan Stránský a další, mi připadá jako projev závisti neschopných vůči schopnému."

Věřím, že SPOZ dostane maximálně tak dvě procenta. Po těch billboardech a koresponďácích to na víc nevidím...

I. Schlägel 23.8.2013 8:39

Re: ...

Podceňujete "průměrného českého voliče". Vsadím si na 7%. A moc rád bych prohrál.

J. Vyhnalík 23.8.2013 16:23

Re: ...

Obávám se, že prohrajete, ale ne tak, aby se Vám to líbilo.

J. Vyhnalík 23.8.2013 16:29

Re: ...

Měl jsem napsat: aby se to NÁM líbilo :-(

J. Vozábalová 23.8.2013 2:56

Dalo se čekat něco jiného?

Moje kamarádka po presidentské volbě zcela trefně prohlásila "zase jednou zvítězil lid nad lidmi" - no měla samozřejmě pravdu a od toho se nyní vše odvíjí. Od pana Zemana nemúžeme čekat nic jiného, než je popsáno v článku - bohužel minimálně ještě čtyři a půl roku.

Snoubí-li se představa, že přímá volba znamená prakticky absolutní moc, s pomstychtivostí a buranstvím, co se dá čekat?

Jen doufám, že "ůtěky s ostudou" budou u toho člověka na programu častěji, kéž by!

E. Vašátko 23.8.2013 4:49

Re: Dalo se čekat něco jiného?

Nevěřím, že 4 a půl roku. Mezitím se uchlastá.

P. Götze 23.8.2013 8:17

Re: Dalo se čekat něco jiného?

Sdilim s vami tuto nadeji.

J. Dvorská 23.8.2013 10:44

Re: Dalo se čekat něco jiného?

Už teď je pozdě, bohužel!

E. Sevrát 23.8.2013 14:11

Re: Dalo se čekat něco jiného?

Nevěřte tomu,Havlovi to trvalo i se stejnou frekvencí kouření a nezdravého životního stylu cca 20 let.MIloš je větší,hmotnější a tak ta destrukce bude pomalejší.Takže jeho šance,že bude presidentem i v druhém volebním období je velká.