26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

POLITIKA: Útěk ze Senátu

Miloš Zeman utekl ze Senátu se stejnou ostudou, s jakou před lety utekl vedlejším vchodem z Pražského hradu po neúspěšné první kandidatuře na prezidenta. Jenomže nyní prezidentem je.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vyhnalík 23.8.2013 16:22

Re: Dalo se čekat něco jiného?

Jenže ani Miloš s tím nezačal v lednu, ale "přikládá pod kotel" už také pěkně dlouho. Vzpomeňme jenom na jeho nucené zdravotní dovolené na konci jeho premiérské kariéry. Už tehdy byl fakticky nucen odejít z politiky ze zdravotních důvodů.

E. Sevrát 23.8.2013 17:07

Re: Dalo se čekat něco jiného?

Pane Vyhnalíku,já jsem přece nikde nenapsal,že Miloš s alkoholismem,tabakismem začal v lednu 2013.Jako Václav Havel s tím "přikládáním pod kotel " nezačal v roce 89 potažmo 90.Důsledkem životního stylu rodiny V.Havla byla předčasná smrt jeho ženy Olgy (té jediné jsem si v jeho svazku opravdu vážil,o Ďule nemluvě),která se prokouřila k rakovině.Vašek taky,ale díky tomu že byl president tak nadstandardní zdravotní péčí (to je v pořádku,každý demokraticky zvolený president si jí zaslouží-i kdyby jenom kvůli funkci) přežil i když v podstatě jako invalida.Pokračování jeho životního stylu byla operace tlustého střeva v Rakousku,kde už byl skoro  na marách.Zažil jsem V.Havla při letu do Portugalska se společností TRAVEL SERVICE - asi rok 98-99 a to bych vám opravdu nepřál,v těchto charterových letech je tzv. první třída oddělena pouze nějákým lantuchem,takže když procházely letušky, tak jsme všichni viděli presidenta ČR a vrchního velitele vojsk s kyslíkovou maskou,který sotva dýchal.Opravdu povzbuzující,Příjemným zpestřením letu byly  dva boxeři (ky) paní Dáši,kteří samozřejmě nerspektovaly první třídu a ekonomickou a tak volně pobíhaly po letadle,Mimochodem zcela v rozporu s předpisy pro letackou dopravu.Přímé ohrožení v případě nějáké turbulence atd.Proti tomu je Milošův "popelníček"  opravdu marginální záležitostí,

J. Vyhnalík 23.8.2013 17:20

Re: Dalo se čekat něco jiného?

Však já jsem tak nehájil VH. U něho se nejednalo jenom o kouření a alkohol. Kdyby se mu naši "hlídací psi demokracie" věnovali z poloviny tak intenzivně, jako jiným politikům, asi by byl jeho světový věhlas ještě mnohem větší než takových žabařů, jako je třeba Berlusconi.