28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pepa1zdepa 24.10.2009 22:40

Re: malej problém

blbec jsi  ty,protože ničemu nevěříš. Hlava  je na přemýšlení a ne na česání vlasů.

Novák S. 23.10.2009 20:56

Re: malej problém

To není žádný problém, ale velký rozdíl. Lidé se mohou združovat v jakékoliv straně, jenom její název nesmí obsahovat slovo komunistická. Čeští komunisté argumentují tím, že v západní evropě ba dokonce i v USA jsou komunitické strany legální. Rozdíl je v tom, že pod názvem "komunistická" KSČ vraždila, posílala lidi na leta do koncentráků, vyháněla lidi z jejich domů aby se v nich mohli usadit  komunisti atd. Proto by měl být název KSČM zakázán. Ať se přejmenují třeba na stranu dělníků, rolníků a pracující inteligence, SDRI. 

pepa1zdepa 24.10.2009 22:51

Re: malej problém

Novák-co to meleš-za bývalého režimu,tak jako za současného, kdo nerespektuje zákony je je trestan.Vraždy jako název si vymyslel Pepek vyskoč, aby oblbnul takové debily jako jsi ty.

Dříve byl za velezradu a vraždu, trest smrti-dnes je doživotí. Přemýšlej-jestli to dovedeš-co je humánnější.

pesfilipes 25.10.2009 8:56

Re: malej problém

 pane Novák Vy jste hláva.........

Kite 23.10.2009 11:10

Paroubek si nenechá vzít svoje Marťany!

janoryna 23.10.2009 9:51

strana, která jako jediná

podporuje pan prezidenta v boji proti přijetí LS, že je neústavní. a tento odpor má podporu většiny obyvatelstva !

-ferry- 23.10.2009 9:26

Slov jak na hlubokou podestýlku ...

... ale ani jediné,které by mně,nezasvěcenému vysvětlilo,v čem ti zatrolení komunisti porušují Ústavu. Předpokládám tu dnešní ...

 Na druhé straně je evidentní,že Ústavu mnohdy porušují ti,kteří se tváří jako demokracie futrál.Např pan Klaus,takto prezident republiky,se nijak nenamáhá plnit rozhodnutí Ústavního soudu.Ten mu už dříve nařídil,že musí jmenovat soudcem jisté čekatele.Leč Klaus ne a ne ... trucuje snad ...? Co na to říká Ústava? Je Ústavní soud výše,než prezident ? S tím podpisem LS je to podobné.Co je ústavního na tom,že si pár senátorů stále a stále vymýšlejí důvody pro podávání ústavních stížností, Jak dlouho to můžou dělat? Do skonání světa? Nebo do nějakého toho převratu? V téhle zemi je už dávno anarchie a v čele jí je prezident republiky.

 Takže pane Bystrove. Potěšil byste mě,kdybyste se někdy rozepsal,v čem ti zatrachtilí komouši tu ústavu porušují.Bod po bodu.a ne jen domněnky nějakého Štětiny,který už dovno neví,co říkal kdysi.

Chris Kelvin 23.10.2009 9:34

Re: Slov jak na hlubokou podestýlku ...

Když jsem se na podzim roku 1989 poprvé v přímé debatě setkal činovníky KSČ, dost nepříjemně mě překvapilo, jak snadno dokáží původní téma diskuse shodit a hned poukázat na něco jiného. Bylo jisté, že to byli školení rétoři, úplně jiného kalibru, než jejich tehdejší hlavní šéf Jakeš. Dost mi je, Ferry, připomínáte :-(

jirka.s. 23.10.2009 9:42

Re: Slov jak na hlubokou podestýlku ...

"...... ale ani jediné,které by mně,nezasvěcenému vysvětlilo,v čem ti zatrolení komunisti porušují Ústavu. "

;-D ;-D ;-D ;-D ;-D 

BTW: Mohl bys mi, fanóšu, hezky pěkně bod po bodu, vyvrátit alespoň polovinu z těch 76, které sesbíral ten "nějaký" Štětina???

muf 23.10.2009 10:44

Re: Slov jak na hlubokou podestýlku ...

tuším, že nějakého Štětiny "argumenty"  už kdosi posuzoval...a kdyby našel jen jeden jediny opravdu relevantní důvod proč komunisty zrušit, už by se tak dávno stalo..mimochodem, už někdy někde zákaz něčeho  něco vyřešil?

A teď trochu zauvažuj - dobře, podařilo se KSČM zakázat..co to udělá s jejich voliči resp. členy... založí novou stranu, s jiným názvem nebo voliči KSČM přejdou k nejbližší levicové straně - třeba ČSSD...a rázem - kde jsou pak preference ČSSD, resp. volební zisk? Černá noční můra pravice - sjednocená levice ..zatím se pouze hádají mezi sebou..

jirka.s. 23.10.2009 11:04

Re: Slov jak na hlubokou podestýlku ...

Ale to jsme si nerozuměli, mufe! Já netvrdím, že by dnes, po dvaceti letech, bylo nějak zvlášť produktivní zakazovat bolševiky! Jen ať jsou pěkně pohromadě na jednom hnoji, alespoň jsou ihned a daleko cítit! Lze jenom tisíckrát litovat, že jsme podlehli onomu mámivému Havlovu: "Nejsme jako oni" ! Dnes už pozdě bycha honit!!!

Mne jenom srdečně rozesmála ona fanóšova "nezasvěcenost". Ausgerechnet tenhleten zatvrzelý bolševik je prý nezasvěcený!!!! ;-(

pepan 23.10.2009 19:46

Re: Slov jak na hlubokou podestýlku ...

Často žasnu, jak puncovaní demokraté nemohou vystát jiný názor nežli svůj, jak argumenty nahrazují hrubostí a papouškují to, co jim ve školeních předkládají naše monotónní media.

sekyra 23.10.2009 22:40

Re: Slov jak na hlubokou podestýlku ...

Štětina je senátor a  byl to vynikající  novinář zejména z dob a míst Sovětského svazu. Jeho reportáže byly erudované. Zvláště si pamatuji na  jeho reportáž z  imperialistického tureckého vězení ze kterého nechtěl být propuštěn. Byl tam zavřený ještě s jednou československou reportérkou Liškovou. Vzácný charakter a vynikající člověk.

magi 23.10.2009 12:27

Re: Slov jak na hlubokou podestýlku ...

komunisti na jakoukoliv ústavu odjakživa s...i! Komunismus pane přeci není strana,ale spiknutí. Spiknutí proti obyčejnýnu člověku. Když některý soudruh něco provedl,tak nikdy neřekl : já to udělal,protože to byl můj nápad,ale vždy prohlásil : strana mi dala přízkaz a já konal jejím jménem. Komunistickou ústavou se oháněli soudruzi,aby mohli trestat obyčejný chudáky,že neplní kontigent a oni pak nemají co žrát. Čest práci!

Petr 26.10.2009 1:00

Re: Slov jak na hlubokou podestýlku ...

Bohužel - ale přesně řečeno...

akela 23.10.2009 9:19

z jakého hnízda jste vylezl

podle jména stoho rudého na to co chcete je již pozdě a pak kámoši amíci by to nedovolilí  jim to vyhovuje to měl udělat alkoholík Havel a ne pořádat chlastačky na hradě všichni novínáři to věděli ale bálí se o tom psát tak začala v ČESKU DEMOKRACIE HNUS ato jsou následky           

jirka.s. 23.10.2009 9:24

Re: z jakého hnízda jste vylezl

Jojo, správně, to jsou holt ty následky demokracie! Dneska i absolvent celých čtyř tříd (samozřejmě během devíti let) jako ty může napsat cokoli, kamkoliv a hlavně jakkoliv !!! ;-(

Mistr Jan Hus 23.10.2009 8:58

Tak jak, ty starý kádrováku?

;-D

jirka.s. 23.10.2009 9:29

Re: Tak jak, ty starý kádrováku?

Opravdu jsi přesvědčen, hnuse, že pan Bystrov by přijal tvoji pozvánku na chlastací dejchánek těch tvých starých mitkämpfrů ??? (Y)

Marat 23.10.2009 12:39

Re: Tak jak, ty starý kádrováku?

Nechtěl by jsi se radějí příhlásít k metařum a přestal cinat na psu, když tě už krmení prasat nebaví Honzo Hnuse?

Mistr Jan Hus 26.10.2009 11:44

Re: Tak jak, ty starý kádrováku?

Podle tvých slov je zasné, že jsi modré pra/se. ;-D;-D;-D

Tx 23.10.2009 7:33

Vážený pane Bystrove,

máte naprostou pravdu, že KSČ(M)  nemá co dělat na politické scéně. Jenže na to už je pozdě. To měl v r.  89 udělat Havel, kdy byl de facto diktátorem, co řekl, to mu hned všichni ve svatém nadšení odsouhlasili, leč on řekl "nejsme jako oni, lid sám je odvrhne", a tak holt máme jako jazýček na vahách komunisty. Jistě, založili by si několik levicových stran, ale neměli by už tu jednotnou sílu (a hlavně název "komunisté", na což staří soudruzi dají). Teď, když mají cca 13% se s tím bohužel už nedá nic dělat. Nedovedu si představit, že by  po válce v Německu zůstala NSDAP. Absolutní demokrat p. Havel zřejmě ano.

Sauron 23.10.2009 10:35

Re: Vážený pane Bystrove,

No, já mám spíš podezření, že s nima měl "tichou dohodu". My Vám bez boje přenecháme kormidlo a necháme vás poblbnout si  při "jako-revoluci" a vy nás na oplátku necháte bez trestu rozkrást republiku. Komanči jsou dnes rozlezlí úplně všude, dokonce i premiér je komanč, v poslanecké sněmovně jich je skoro půlka.

Komanč bohužel zůstane komančem i po roztrhání legitimace. Krásné řešení vymyslel Tarantino v Hanebných Panchartech. Ti taky každému fašistovi, kterého pustili na svobodu, nožem nakreslili na čelo hákový kříž s odůvodněním, že uniforma se dá sundat ale tohle ne... Víte, jakby bylo krásné, kdybyste měl hned na první pohled jasno, s kým máte tu čest?

lucy 23.10.2009 12:39

Re: Vážený pane Bystrove,

R^R^R^

sekyra 23.10.2009 21:33

Re: Vážený pane Bystrove,

Židi to mají taky vymyšleno. Každý má obřízku a to se taky pozná kdo je kdo.

brousek 23.10.2009 22:16

Re: Vážený pane Bystrove,

Milý blbe obřízku mají i arabové.

sekyra 23.10.2009 22:34

Re: Vážený pane Bystrove,

Taky se mezi sebou rubou

Frank 23.10.2009 7:24

No nevím. Zdá se mi to jako zástupný problém.

Mafiáni rozkrádají tuto republiku napříč politickým spektrem a Bystrov chce zakázat KSČM. Skoro bych řekl, že chce odvrátit pozornost. S aktivními bolševiky se měl udělat pořádek hned po převratu, ale to by se s nimi nemohl domluvit ten šašek Havel. A taky nevěřím, že Bystrov je odvozeno od slova "bystrý".

Mistr Jan Hus 23.10.2009 8:59

Re: No nevím. Zdá se mi to jako zástupný problém.

R^;-D

jirka.s. 23.10.2009 11:13

Re: No nevím. Zdá se mi to jako zástupný problém.

Nu, to by mne docela zajímalo, hnuse, jak si asi představuješ, že bys dopadl, kdyby došlo na fanóšovo doporučení "udělání pořádku" s komouši hned po převratu !!!! ;-P