23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Diskuse k článku

POLITIKA: Úspěšná vzpoura Evropanů

Před týdnem se ve Švédsku volilo. A stejně jako v Rakousku a v Itálii oslabily zavedené a posílila protestní strana.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Zinga 17.9.2018 13:06

Re: Němci jsou v pohodě

Tak za prvé: oproti Africe a mohamedánským zemím byla v ČSFR přímo zahrada rajská a co se Sýrie týká, rozvorali si ji jako divá prasata sami.A vlastně všude tam, odkud teď proudí.

V. Kain 17.9.2018 13:34

Re: Němci jsou v pohodě

Polanský, lžete jako správný eurohujer.Ty davy negrů nepřijeli pracovat (také co by tak asi mohli dělat s tím co umí),ale pěkně vysávat soc systém.Ono se tam takových jako jste vy najde dost a ti jim poradí jak bezpracně sosat.

J. Jurax 17.9.2018 15:39

Ano. Jako ve Francii.

J. Kanioková 17.9.2018 18:08

Němci NEjsou v pohodě, pane Polanský

J. Vintr 17.9.2018 10:12

Jisté zlepšení tady je

ale drtivá většina občanů stejně pořád volí hrobaře evropské budoucnosti. Lidé, kteří většinou pořád věří masovým médiím, jsou zpracovaní propagandou, která z každého, kdo nesouhlasí s politikou současného establishmentu, dělá fuj,fuj, krajního pravičáka, nacistu, fašistu, populistu, xenofoba, islamofoba a kdoví co ještě, takže takový občánek, aby sám před sebou nevypadal jako takový vyvrhel společnosti, to raději pořád hází těm starým profláknutým partajím, které ho zdárně vedou do análního otvoru.

V. Braun 17.9.2018 10:51

Re: Jisté zlepšení tady je

Nic proti kritickému myšlení a ověřování si informací z "masových médií" a hledání pravdy. Jen si nejsem jist, že zrovna tohle jste měl pane Vintře na mysli. Spíše to vidím tak, že lidé, kteří "nevěří masovým médiím", masově konzumují texty a videa z ještě méně věrohodných zdrojů.

J. Vintr 17.9.2018 11:58

Re: Jisté zlepšení tady je

Jestliže pro většinu evropské polulace není otázka zaplavování Evropy muslimskými vetřelci prvořadým tématem a stále většinově volí politiky, kteří toto podporují, tak se nechávají samozřejmě ovlivňovat státem řízenými médii, které tuto problematiku soustavně a programově bagatelizují.

V. Braun 17.9.2018 12:43

Re: Jisté zlepšení tady je

Otázky k zodpovězení: kdo jsou politici, kteří "podporují zaplavování Evropy muslimskými vetřelci"? Jak je definováno "zaplavování", existuje nějaká hranice, kdy je to běžná migrace a kdy "zaplavování"? Co je považováno za zmíněnou "podporu"? Podle jakých charakteristik zařazujete médium do kategorie "státem řízené"?

Takto bych se ptal pokud bych sdělení podobné vašemu viděl někde v médiích. Podle vašeho příspěvku soudím, že se nenecháte jen tak ovlivňovat a tak předpokládám, že se podobně kriticky zabýváte i informacemi z vašich zdrojů.

P. Zinga 17.9.2018 13:08

Re: Jisté zlepšení tady je

Pane Braune, nedělejte ze sebe blbce většího, než jste.

V. Braun 17.9.2018 22:55

Re: Jisté zlepšení tady je

Argument hodný morálního velikána, děkuji.

J. Vintr 17.9.2018 21:24

Re: Jisté zlepšení tady je

Dá se říct, že v případě muslimů je o jeden moc. Islám je absolutně neslučitelný s naší civilizací. Pokud v ní žije muslim, musí buď přestat být opravdovým muslimem, nebo se musí přetvařovat. Čím více je v Evropě muslimů, tím méně si jich dovolí být "vlažných ve víře" a tím menší mají ti druzí důvod se přetvařovat. Je jen otázkou času, kdy nastane situace, kdy oni postaví Evropany před rozhodnutí - buď my nebo oni.

J. Jurax 17.9.2018 15:41

Ehm ... takže masová média jsou podle Vás taky nevěrohodná?

Souhlasím, ale jsem trochu překvapen.

K. Janyška 17.9.2018 8:54

Houby s octem. Tato témata určuje spontánní řád lidského

světa, ne lidé. Na to nemají. To, že reagují na jeho tlaky je jiná. Reagují na nesmyslnost existence EU, která je spontánního řádu v Evropě napadením a opakem... Dzp.

J. Koroptvička 17.9.2018 8:47

Plagiátora Robějška

nejprve zaměstnali v Hamburku jako ředitele politologického ústavu a

když se provalilo jeho plagiátorství tak ho vyhodili. Od té doby kope do západních elit.

S. Netzer 17.9.2018 10:14

Re: Plagiátora Robějška

Kopání do elit patří do základní výzbroje každého populisty.

Mentor Robejšek se sice snaží, ale pouhá snaha nestačí (0,71%).

V. Braun 17.9.2018 4:30

Nesnadnost dle pana Robejška

Dle pana Robejška je starání se pouze o současnost, o ekonomiku a bezpečnost, nesnadné a proto se politici věnují tomu, co možná nastane až za desítky let, dle pana Robejška je to esoterika. Poněkud mi to připomíná argumetaci pana Kremlíka, který plynule přechází od kritiky jakékoli snahy o předcházení globálního oteplování ke kritice nedostatku klimatizací.

Ještě men zaujala myšlenka pana Robejška, že politici nemají přicházet s politickými tématy, ale mají se řídit vůlí občanů. Zatím to funguje tak, že politici, dlouholetí i noví, přicházejí s

politickými tématy, a voliči vyjadřují svou vůli a zájem o tato témata zejména ve volbách.

Zajímalo by mne, jak si tuto novinku pane Robejšku, že se politici mají řídit vůlí občanů, představujete? To jako, že si zvolení politici budou každý kvartál dělat průzkum vůle občanů a podle toho se řídit? Něco jako permanentní Brexit referendum? Docela by mne zajímalo, jak by dopadla Druhá světová, kdyby Churchil nepřišel s politickým tématem "pot a slzy" a místo toho uspořádal referendum.

M. Mikulec 17.9.2018 5:26

Re: Nesnadnost dle pana Robejška

To jsem rada, ze jste pochopil, ze jsme ve valce. :-)) Prinejmensim s islamem, I Kdyz se tomu samosebou politicky korektne prezdiva “krize”.

Z. Čábelka 17.9.2018 6:16

Re: Nesnadnost dle pana Robejška

To se mýlíte :o), pan Braun je příznivcem bezzásahové léčby monokulturní evropské civilizace Islámem na stejném principu jako byla a je zelená léčba "monokulturních" lesů kůrovcem. Hnědí, Zelení, černí a rudí jsou stále stejní levicoví giganti toho nejsprávnějšího názoru určeného všem a to v "jejich" zájmu.

V. Braun 17.9.2018 10:05

Re: Nesnadnost dle pana Robejška

Ve válce? Osobněbych to takto nenazval, i když některé projevy se opakují jako před druhou světovou. Stále doufám, že se lidé poučili a zachovají se trochu jinak, více s nadhleden například, ovšem na rozdíl od pana Robejška jsem realista a tak vím, že chování lidí se za nějakých sedmdesát let nezmění.

J. Kanioková 17.9.2018 18:57

"na rozdíl od pana Robejška jsem realista"

ha ha ha, Robejšek JE FAKTICKÝ realista, na rozdíl od zdejší páté kolony jako Netzer, často vy, apod.

P. Zinga 17.9.2018 12:38

Re: Nesnadnost dle pana Robejška

Pane Rudohnědý, teď jste vyjevil svou elitářskou ideologii: lid je blbec (mimo Vás) a neví, co je pro něj dobré. Do p*dele s Vámi a s Vaší zvrhlou ideologií. Už vás všech mám dost, táhněte do Bruselu, odkud vás zřejmě platí. Anebo jste tak blbí, že to děláte zadarmo?