5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Uražený Nečas jako kouřová clona

Nelze se ubránit dojmu, že se Petru Nečasovi nešťasný Zavadilův výrok hodil do krámu. V pondělí se totiž mělo konat jednání tripartity na téma státního rozpočtu pro příští rok. Premiéra zřejmě neuspokojí fakt, že předseda ČMKOS svůj výrok několikrát následně relativizoval.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
O. Veverka 24.9.2012 17:53

Nečasova vláda je až druhá v pořadí

Soudruh odborář by se měl za svůj neuvážený a odpudivý výrok stydět a rozhodně omluvit. Nečasova vláda je nejhorší až po té Gottwaldově, tedy od 50. let druhá a nikoli první. Jak to, že se proti té lži neozvali sami soudruzi komunisté? Zavadil jim svévolně upře prvenství a oni mlčí, což je trestuhodné. Jen námátkou: Gottwaldovci rozkulačili kulaky, ukradli továrníkům továrny, sedlákům farmy a šmelinářům šmelinu. Zavřeli tisíce zavilých nepřátel státu a desítky z nich popravili, včetně svých vlastních zasloužilých soudruhů.

Kam se hrabe nicka Nečas? Koho například rozkulačil? Kolik nepřátel státu nechal popravit? A tak bychom mohli pokračovat. Je to zkrátka břídil a ani díky členství ve Svazu socialistické mládeže se nic nenaučil. A kromě toho má ve vládě nejlepšího evropského ministra financí. O tom se Gottwaldovi ani nesnilo.

P. Vaníček 24.9.2012 9:29

Umaštěný tvarohový pitoma Rouček

zase vyplodil blbiny.Jak kdokoli může toho troubu brát vážně nepochopím!

P. Lenc 24.9.2012 8:53

Tak nám to Rouček zase nandal.

Nebudu zde rozebírat ekonomické "úvahy" soudruha Roučka, ale zastávat se primitiva Zavadila, tak na to musí mít člověk Roučkovský žaludek.A považovat dnešní odbory, tuto prodlouženou ruku ČSSD za "svobodné" může jen pitomec.

J. Boleslav 24.9.2012 15:47

Re: Tak nám to Rouček zase nandal.

To ovšem souhlasí, nic jiného přece oba nejsou. Otázkou pouze je, kdo větší. Favoritem se za svůj výrok v mých očích stal s. Zavadil.

I. Skolin 24.9.2012 16:00

Re: Tak nám to Rouček zase nandal.

Nevadí, vždyť Roučka zase něco napadne a vyrovná skore. Jedno ale mají společné : oba to dělají nezištně pro peníze.

P. Skřivan 24.9.2012 7:00

Jeliman by si měl uvědomit,

že jeho i tatrmany platí občané a měl by se zamyslet nad tím, jestli také za urážení se a ne jen za řešení problémů. Chápu že s odbory jednat nechce, bo kladou nepříjemné faktické dotazy, na které nemá pádné, ev. žádné, odpovědi. Má holt smůlu, že dnes to není ROH a že s nimi nemůže zatočit po stranické linii. Na druhou stranu by se neměl chovat jako jeliman, který si myslí, že nikdo nezná pravý stav věcí ... .

I. Skolin 24.9.2012 7:15

Re: Jeliman by si měl uvědomit,

Se Zavadilem bych nechtěl sedět ani v hospodě u piva, natož jednat. Váš příspěvek pokládám za stejně hloupý jako článek, na který reaguje.

J. Slanina 24.9.2012 7:36

Re: Jeliman by si měl uvědomit,

Jéžíšmarjá. Sedět s lopatou u piva. Strašná představa.

V. Linhart 24.9.2012 8:00

Re: Jeliman by si měl uvědomit,

Zato váš příspěvěk má odpovídající úroveň... namyšleného arogantního fandy podobně arogantních vládců, kterým kvůli různým protivenstvím nevycházejí jejich tuze dobré a odborně fundované zámysly. Kdyby tak ti odboráři, socdemáci a jiná podobná lůza nebyla, to by se vládlo!

I. Skolin 24.9.2012 10:28

Re: Jeliman by si měl uvědomit,

Z čeho jste si odvodil, že jsem namyšlený a arogantní fanda ? Z toho, že pokládám článek a příspěvek za hloupý ( jako ostatně všechny roučkoviny ), nebo kvůli tomu, že nechci sedět u piva s každým blbem ?

V. Linhart 24.9.2012 11:54

Re: Jeliman by si měl uvědomit,

Nikdo jiný totiž tomu prasečímu spolku,té squadře azuře, už fandit nemůže. Jen skalní omezený fanda, samolibý, egoistický, asociál a nebo jejich klient, který nechce vidět, jak se téhle vládě nic, ale vůbec nic nedaří. A to máme nejlepšího ministra financí v Evropě (pravil Topolánek, a pravičáci přeci nelžou, jenom jsou sprostí). Jak by to asi vypadalo,jej nemít? Hrůza pomyslet!

I. Skolin 24.9.2012 13:47

Re: Jeliman by si měl uvědomit,

Na moji jednoduchou otázku reagujete ještě větším výblitkem bez toho, aniž byste na mou otázku dpověděl. Odpovídat nemusíte, mohla by Vám prasknout cévka.

J. Boleslav 24.9.2012 15:45

Re: Jeliman by si měl uvědomit,

Asi proto, že máme nejhorší vládu od 50. let minulého století, nás investoři hodnotí při prodeji státních dluhopisů jako velmi důvěryhodnou , stabilní ekonomiku, a úrok na 10 letých dluhopisech nám klesl z loňských 3.7.% na 2.4. Soudruh Zavadil by za svůj zoufalý výrok zasloužil facku přes celou jeho idiotskou odborářskou hubu.

I. Skolin 24.9.2012 15:55

Re: Jeliman by si měl uvědomit,

Házíte perly Linhartům...

V. Venc 24.9.2012 1:37

Obvyklý socialistický myšlenkový roj

Závěrem svého článku však p. europoslanec přece překvapil.

Poslední větou konstatuje:

" Arogance moci vůči slabším namísto dialogu bohužel důvěru lidí ve svobodu a tržní ekonomiku neposílí."

Impulzem pro toto brilantní ukončení musel být významný projev samotného předsedy Barrosa o federalizaci Evropy.

J. Boleslav 24.9.2012 15:47

Re: Obvyklý socialistický myšlenkový roj

:-)))

V. Váňa 24.9.2012 22:02

Re: Obvyklý socialistický myšlenkový roj

Vážený pane Venci,

proč vylévat s vaničkou dítě.

Pod Vámi ocitovanou větu bych se bez uzardění podepsal. Vy ne?

Co je pro Vás na ní nepravdivého nebo hloupého?

I. Skolin 25.9.2012 11:03

Re: Obvyklý socialistický myšlenkový roj

Nic proti obsahu citované věty. Z úst socialistického poslance Evropského parlamentu zní jako nehorázná drzost a právě jím zmiňovaná arogance moci.