17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

POLITIKA: Uprchlíci a dvě Sobotkovy zásadní chyby

Česko chce do roku 2017 přijmout 1500 uprchlíků. Nebudu zde šířit nenávist a ani „sluníčkářství“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Moravcová 14.7.2015 8:41

Oni ti panáci

žijí za vysokou zdí, odděleni od ulice a náměstí vysokými ploty a zdmi. Oni se s běženci nesetkají, maximálně se s nimi nechají vyfotit, aby se mohli prezentovat v Bruselu.

Tu dennodenní zkušenost bude mít 10 mil. občanů, ne však těch 10 tisíc mluvících a kývajících panáků a úředníků. |Nějaká odpovědnost za vlastní občany neexistuje.

R. Tichý 14.7.2015 8:17

Sobotka bojoval s hlasovacím zařízením?

Ale kdeže, maximálně se Sidolem, aby naleštil správné kliky. Hlasování má v malíku - podle toho odkud fouká vítr.

;o)

R. Tichý 14.7.2015 8:14

Re: Podřezal důvěru občana ve vlastní stát?

Josef Vyskočil, Putim

;o)

P. Lenc 14.7.2015 8:13

Ano,

a je to poprvé, co si konečně někdo všimne na co jsem zde několikrát upozorňoval, na roli Chovance, který na plnou hubu řekl, že vytvoří mantinely ve kterých se bude pohybovat ta správná demokracie.Po takovém prohlášení by v jiném státě musel okamžitě podat demisi, ale u nás to prošlo prakticky bez povšimnutí.A to nejen mezi občany ale především mezi novináři, těmito "hlídači demokracie".Takže občánci, až vám zaklepe na dveře Chovancova policie protože jste si pustilli hubu na špacír mimo dovolenou "demokracii", tak se nedivte.I vy jste byli hluší.A pokud by to nám starším něco připomnělo....

Z. Švrček 14.7.2015 7:57

Můj návrh dopisu vládě.

Vážená vládo.

    Děkuji za péči, s jakou zacházíme s uprchlíky, mezi kterými je jistě nezanedbatelné procento bojovníků Islámského státu, či jiných radikálních hnutí. V souladu s vaším zájmem  a dobrovolným slibem tyto lidi přijmout navrhuji, abyste si každý jeden vybrali jednoho z nich i s rodinou a umístili je do své rodiny. Je pravděpodobné, že si budete muset najít i nějaké pomocníky. Naše veřejnoprávní TV se u vás jistě každý týden zastaví, abychom si my občané ověřili, že stále máte na mysli principy dobrého zacházení, které jste společně se slibem Evropské Unii také přijali. Musím upozornit, že někteří z nich mohou být extrémně nebezpeční, ale věřím, že s vnímavostí, kterou jste dosud prokázali, se vám podaří překonat i tuto obtíž. Připomínám, že se podobní hosté podle dosavadních zkušeností jeví extrémně efektivní v boji muže proti muži a bývají vycvičeni i jako experti ve výrobě výbušnin z věcí běžně dostupných. Proto prosím mějte pod kontrolou tyto věci, i když - podle všeobecného humanistického  a eurokonformního přístupu – musíte dát pozor, abyste se tím snad nějak nedotkli či neurazili osobnosti přijatých uprchlíků. Zjevně se nebudou s vámi ani s vašimi dcerami chtít příliš bavit nebo nějak spojit (s výjimkou sexuálního spojení), jelikož oni považují obecně ženy za prosté předměty. Toto je velmi citlivý aspekt a protože u nich byly pozorovány násilné tendence k ženám, které nedodržují islámská pravidla oblékání, věřím, že ženám ve vašem okolí jakož i ministryním vaší vlády, jenž jak doufám, půjde v péči o uprchlíky příkladem, nebude vadit nosit burku. Tím zvýšíte respekt k jejich kultuře a víře, který jako praví Evropané jistě plně cítíte a podporujete. Na naši většinovou kulturu neberte ohled. Je zjevné, že se přežila a je třeba ji oživit.

      Ještě jednou vám vážená vládo děkuji za váš zájem a soucítění, vážím si osob, jako jste vy a pro příští volby slibuji alespoň za sebe, že vaše činy poctivě ohodnotím a k témuž vyzvu i své široké okolí.

T. Pansky 14.7.2015 5:06

Re: Pan Sobotka se chova jako evropsky socialista !!! Proc?

Zdravim Vas.  Muzete se mi ozvat na top0625top@live.com  Odpovim.  Preji hezky den.

P. Dvořák 14.7.2015 2:16

Kdo je to onen "hlasatel nenávisti" ?

Není to náhodou občan, který zde má domov, živí se vlastní prací, ze které mu polovinu seberou daně, které jsou vesměs použity na věci nebo za projekty, do kterých by on sám nikdy nedal ani korunu?

Není to náhodou občan, který zde má domov a idiotským rozhodnutím profesionálních politiků, kteří většinou nikdy nepoznali nic, než vlastní nedotknutelnost a z toho plynoucí pýchu, má být jeho domov použit jako skládka špíny a semeniště nemocí hladových, nevzdělaných a líných hord odkudsi z jiného kontinentu? Jako by tady nebylo čtvrt milionu vlastních hord, které již čtvrtou generaci nic nedělají.

Není to náhodou občan, který zde má domov a když jde protestovat proti smrtícímu přívalu, tak na něho jeho vlastní vláda pošle zakuklence s obušky, slznými granáty, tasery a vodními děly? A při vší hrůze, když jednomu zakuklenci spadne helma, tak občan zjistí, že to je sousedovic Tonda, který ještě včera nadával v hospodě na ty samé věci, jako každý jiný občan.

P. Dvořák 14.7.2015 2:14

Re: Pan Sobotka se chova jako evropsky socialista !!! Proc?

A koho jste volil vy, tam u vás?

T. Pansky 14.7.2015 0:36

Pan Sobotka se chova jako evropsky socialista !!! Proc?

S nikym se neni schopen domluvit, respektive, neni schopen branit Ceskou republiku a jeji zajmy proti nikomu, nebot ne mnoho evropskych politiku mluvi cesky.  Ale to socialistum nevadi.  Evropsti socialiste se prijimanim imigrantu upevnuji svoji pozici.  Vsichni imigranti jsou jejich budouci volici.  Ze to vycerpava evropske staty?  To socialisty nezajima.  Rikaji, ze je treba byt solidarni.  Socialiste si pletou solidaritu s ozebracovanim vlastniho obyvatelstva.  Ale to je jim jedno. ... Ale prod se rozcilovat?  Vetsina Cechu volila tento socialismus.  Takze je vse v poradku.

F. Lesniak 14.7.2015 0:22

Podřezal důvěru občana ve vlastní stát?

A on se ještě najde občan, která má důvěru v tento stát? Kde se nachází?

H. Lukešová 14.7.2015 0:18

Takové hezké multikulti obohacení.

Znásilňování bílých britských dívek pákistánskými muslimy

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/13991-hruza-v-britanii-hromadna-brutalni-znasilnovani-bilych-skolacek-sexualni-otroctvi-tisice-znasilnenych-deti-muslimy-oficialni-zprava-vlady-a-policie-predklada-desiva-fakta-o-imigrantech.aspx

M. Pechr 14.7.2015 0:14

...shoda...

...asi není náhoda, že s Vámi souhlasím, když jsem Svobodné volil...