1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

POLITIKA: Uprchlíci a dvě Sobotkovy zásadní chyby

Česko chce do roku 2017 přijmout 1500 uprchlíků. Nebudu zde šířit nenávist a ani „sluníčkářství“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Kočí 14.7.2015 10:49

Re: Můj návrh dopisu vládě.

Vhodné kombinovat s Výměnou manželek a uveřejnit.

P. Dvořák 14.7.2015 2:16

Kdo je to onen "hlasatel nenávisti" ?

Není to náhodou občan, který zde má domov, živí se vlastní prací, ze které mu polovinu seberou daně, které jsou vesměs použity na věci nebo za projekty, do kterých by on sám nikdy nedal ani korunu?

Není to náhodou občan, který zde má domov a idiotským rozhodnutím profesionálních politiků, kteří většinou nikdy nepoznali nic, než vlastní nedotknutelnost a z toho plynoucí pýchu, má být jeho domov použit jako skládka špíny a semeniště nemocí hladových, nevzdělaných a líných hord odkudsi z jiného kontinentu? Jako by tady nebylo čtvrt milionu vlastních hord, které již čtvrtou generaci nic nedělají.

Není to náhodou občan, který zde má domov a když jde protestovat proti smrtícímu přívalu, tak na něho jeho vlastní vláda pošle zakuklence s obušky, slznými granáty, tasery a vodními děly? A při vší hrůze, když jednomu zakuklenci spadne helma, tak občan zjistí, že to je sousedovic Tonda, který ještě včera nadával v hospodě na ty samé věci, jako každý jiný občan.

Š. Hašek 14.7.2015 16:32

Re: Kdo je to onen "hlasatel nenávisti" ?

Ano, i já jsem "hlasatel nenávisti".

Dle chartistů Šabatové, Dienstbiera, atd. Lid je dosadil do vedení státu, za třicet kaček (a slib, že "bude všeho dost"). Novináři a pravdaláska je dosadili.

Ministerský předseda jest bohužel hejhula, který dá dohromady jen stranickou kliku, která ho zas zvolí. Protože jest to pouze povolný slaboch, který se v noci budí strachem z agenta řepkaře a jeho sítě. Na strategii řízení republiky (mimo čerpání a uplácení spodiny) nemá. Spodinou nazývám lidi, kteří do televize vyřvávají, že nemají na život. Pracovitý občan si vždy poradí. Zjednodušeno.

T. Pansky 14.7.2015 0:36

Pan Sobotka se chova jako evropsky socialista !!! Proc?

S nikym se neni schopen domluvit, respektive, neni schopen branit Ceskou republiku a jeji zajmy proti nikomu, nebot ne mnoho evropskych politiku mluvi cesky.  Ale to socialistum nevadi.  Evropsti socialiste se prijimanim imigrantu upevnuji svoji pozici.  Vsichni imigranti jsou jejich budouci volici.  Ze to vycerpava evropske staty?  To socialisty nezajima.  Rikaji, ze je treba byt solidarni.  Socialiste si pletou solidaritu s ozebracovanim vlastniho obyvatelstva.  Ale to je jim jedno. ... Ale prod se rozcilovat?  Vetsina Cechu volila tento socialismus.  Takze je vse v poradku.

P. Dvořák 14.7.2015 2:14

Re: Pan Sobotka se chova jako evropsky socialista !!! Proc?

A koho jste volil vy, tam u vás?

T. Pansky 14.7.2015 5:06

Re: Pan Sobotka se chova jako evropsky socialista !!! Proc?

Zdravim Vas.  Muzete se mi ozvat na top0625top@live.com  Odpovim.  Preji hezky den.

J. Vintr 14.7.2015 10:31

Re: Pan Sobotka se chova jako evropsky socialista !!! Proc?

Pokud si socialističtí politici myslí, že současní imigranti jsou jejich budoucí voliči, tak jsou naprostí idioti. V době, kdy by tihle voliči měli mít volební právo, už bude v Evropě platit šaría a budou tady vládnout ajatoláhové, které nikdo nevolí ...

F. Lesniak 14.7.2015 0:22

Podřezal důvěru občana ve vlastní stát?

A on se ještě najde občan, která má důvěru v tento stát? Kde se nachází?

R. Tichý 14.7.2015 8:14

Re: Podřezal důvěru občana ve vlastní stát?

Josef Vyskočil, Putim

;o)

H. Lukešová 14.7.2015 0:18

Takové hezké multikulti obohacení.

Znásilňování bílých britských dívek pákistánskými muslimy

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/13991-hruza-v-britanii-hromadna-brutalni-znasilnovani-bilych-skolacek-sexualni-otroctvi-tisice-znasilnenych-deti-muslimy-oficialni-zprava-vlady-a-policie-predklada-desiva-fakta-o-imigrantech.aspx

J. Vintr 14.7.2015 12:27

Re: Takové hezké multikulti obohacení.

Že se imigranti z muslimských zemí budou dopouštět sexuálního násilí na ženách je prakticky zákonité. V muslimském společenství platí ohledně styku mužů se ženami velmi přísná pravidla, takže nadržený svobodný muž, kterému ještě příbuzní nevybrali manželku, nemá prakticky šanci ukojit své pudy. Přitom je kolem plno žen, na které jakožto nevěřící se nevztahují žádná islámská pravidla, takže si stačí jen posloužit ...

M. Pechr 14.7.2015 0:14

...shoda...

...asi není náhoda, že s Vámi souhlasím, když jsem Svobodné volil...