2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vodák 12.6.2006 10:56

soudruh

A už zase Jičínský.

F. Čech 12.6.2006 10:36

Bolševické manýry nám tady ODS předvádí už nejmíň 10 let

Jičínský má naprostou pravdu. Neomalenost vedení ODS a postupné získání totální kontroly této strany nad sdělovacími prostředky je skutečností už dnes. Paroubek se vůbec neměl za co omlouvat - řekl jen čistou pravdu. Omluvit se ale přesto musel protože tisk a televize dirigované ODS nafoukly jeho "zločin" do obludných rozměrů. Všechny !!!! sdělovací prostředky ale cudně pomlčely o idiotském prohlášení profesora Klause čtvrt hodiny před Paroubkem (ve chvíli , kdy mezivýsledky ukazovaly poměr poslanců 101 : 99 pro ODS, lidovce a zelené). Pan Profesorisimus propadl jednomu ze svých úletů a prohlásil, že občané dali tímto volebním výsledkem "jasně" najevo, že si přejí změnu a tomuto "výraznému" přání občanů se musí vyhovět.  Ptám se: Co bylo tak jasného na 101:99, které se navíc už za chvíli jevilo jako 101:99 pro levici, aby se pak o 338 hlasů (které dělily levici od volebního vítězství) vše ustálilo na 100:100. Jak si vysvětlit toto mlčení všech sdělovacích porstředků o idiotském prohlášení "prezidenta všech" (hlavně ovšem presidenta všech bolševiků) a hysterické nafukování Paroubkova logického odsouzení všech předvolebních podrazů vůči jeho straně? Vysvětlení je jen jedno - sdělovací prostředky jsou už teď pevně v rukou ODS a demokracie ve státě je silně ohrožena modrou totalitou. (Mimochodem bolševici v Rusku se začali nazývat bolševiky poté co prohráli hlasování s druhou frakcí ruských socialistů, které pak nazýval "menševiky"). Odpůrce antikomunismu a "nekomunista" soudruh Klaus nepředvedl tedy svým prohlášením nic nového - prostě VŘSR v modrém vydání. V historii se totiž nic neopakuje úplně stejně.

Malý Aston 12.6.2006 11:17

Re: Bolševické manýry nám tady ODS předvádí už nejmíň 10 let

Proletáři všech zemí spojte se a vyhrajete.Tak jako v roce 1948 převzali moc bolševici i menševici,tak chtěl převzít moc i Paroubek jako bolševik. Ale voliči řekli ne,ne. A můžet hlásat co chcete. Občané Vážený pane nechtějí vládu ani komunistů ani bolševiků v ČSSD.

Ladislav N. :-))) 12.6.2006 11:31

Re: F. Čech: "...demokracie ve státě je silně ohrožena modrou totalitou..."

To máte naučené z předvolebních letáků ČSSD? Ale argumentace a příčinné souvislosti žádné. Podrazákům z ČSSD to jako "argumentace" pro hlupáky stačí...

Ada 12.6.2006 11:43

Re: Bolševické manýry nám tady ODS předvádí už nejmíň 10 let

Když už používáte výrazy typu idotský, snažte se, abyste tak nemusel být označen. Pokud Klaus řekl, že "občané dali tímto volebním výsledkem jasně najevo, že si přejí změnu", znamenalo to, že volební účast byla vysoká a že současná vláda (ČSSD, KDU, US)  a rovněž samotná ČSSD neobhálily svou pozici. Na tom v té době nemohl jeden nebo dva mandát nic změnit.

milan 12.6.2006 12:10

Re: Bolševické manýry nám tady ODS předvádí už nejmíň 10 let

Naprostý  souhlas a také díky za slušné vyjadřování.

Gandalf 12.6.2006 12:41

Re: Bolševické manýry nám tady ODS předvádí už nejmíň 10 let

A Zeme je placka!

Alfa27 12.6.2006 13:03

Re: Bolševické manýry nám tady ODS předvádí už nejmíň 10 let

proč raději nepíšete do Práva lidu? Když píšete o 338 hlasech,které udělaly pat,neměl byste zapomenout na těch 200 000,které byly "zarovnány do plichty" pouze kvůli způsobu přepočtu na mandáty.Jste vůbec ochoten si přiznat,že to byla ČSSD,která ve větší míře než konkurence začala provádět negativní kampaň? Jste ochoten se zamyslet kde vzali balbínovci peníze na své bilboardy,proč se těsně před volbami pan Paroubek setkal s levicovou frakcí zelených?proč si vlastně myslíte(spíš to jen předstíráte) že důvodem postupu plk.Kubice byla zakázka ODS a ne zásah inspekce ministra vnitra 16 května 2006!!!Že všichni občané jsou nesvéprávní nebo v žoldu ODS tvrdili sociální demokraté již dávno před volbami o zdravotnících, byla to oblíbená metoda Dr.Ratha -stokrát opakovaná lež.Byl to sám premiér Paroubek, který nařknul svého soka Gandaloviče ze zpronevěry 5000 USD.Když mu dotyčný vyčítal v diskusním pořadu, že nepravdivost toho tvrzení si mohl snadno ověřit u osoby, které měly být peníze zpronevěřeny, pravil pan Paroubek arogantně "tak to dejte k soudu!" Je li terčem on sám patrně se mu takové doporučení nelíbí.Zkusíte si odpovědět?Hřímá li dnes dotyčný expremiér o aroganci, pak brojí proti tomu co sám na politické scéně užívá a dokonce se v tom vyžívá.Podotýkám,že nejsem členem ani příznivcem ODS, jen se místo sranických dogmat snažím používat vlastní mozek.

malstok 12.6.2006 14:23

Re: Re: Bolševické manýry nám tady ODS předvádí už nejmíň 10 let

Mohu jen souhlasit

Michal 12.6.2006 17:56

Re: Bolševické manýry nám tady ODS předvádí už nejmíň 10 let

Sdělovací prostředky přestaly být nezávislými informačními zdroji,píší oslavné tirády o genialitě V.K. a lídrů ODS. V.K. bojuje nesmyslně proti EU,proti nevládním a neziskovým organizacím,vetuje zákony,uznává jen své modré soukmenovce,neví,co je nadhled a úcta k člověku,který má jiné politické přesvědčení.To vše média V.K. tolerují.Jak psala MF dnes a Lidové noviny o Paroubkovi a ČSSD před volbami,bylo vrcholem novinářské zaprodanosti.Tučné honoráře za porušování novinářské etiky přicházejí zprava.

tetka 12.6.2006 21:25

Re: Bolševické manýry nám tady ODS předvádí už nejmíň 10 let

Pane, vy z ČSSD zapomínáte, že orgány, v nichž má ODS jasnou převahu, byly řádně zvoleny, čili jste vy několikrát pohořeli. Co je na tom nejasného?

L.Rob 12.6.2006 10:28

sudy/lichy pocet poslancu

Pane JICINSKY,

myslim si, ze Jste autor (nebo spoluautor) Ustavy CR. Domnivam se, ze pocet poslancu mel byt lichy (treba 201 nebo 199) aby nemohlo dojit k patu po volbach. Lichy pocet je ve stanovach vsech spolku (i Holubaru apod). Myslite, ze jste pochybil?

Petr Ž. 12.6.2006 11:32

Re: sudy/lichy pocet poslancu

Je pravdou, že dokud Jičínský a spol. - tvůrci ústavy - nevysvětlí, proč do ní dali sudý počet křesel, je je nutno považovat za amatéry, se kterými nemá cenu rozvádět jakékoliv složitější otázky.

tom 12.6.2006 10:25

Jičínský

Komunistický demagog.Že mu není hanba.On se musí Paroubka zastávat,jako bývalý člen jediné státostrany to má  tu demagogii zarytou hodně hluboko.Chybí mu vzákoně vedoucí úloha tentokrát ČSSD.Přání socanů je,že když jiné volby vyhrála ODS tak už žádné nemusí být,protože na vládnutí a funkce v parlamentu má nárok ČSSD a to na věčné časy,jak si to Paroubek plánoval na posledním sjezdu ČSSD

tetka 12.6.2006 21:27

Re: Jičínský

Ach jo, zlatej Standa...

stachanov 12.6.2006 10:02

dvojí metr?

před Paroubkem tu někdo něco říkal o agentech-přisluhovačích a diktatuře? takový slovník měli jen mnoho let před Paroubkem komanči

zeby 12.6.2006 9:53

Uložte si do svého archívu

Kubiceho zprávu pro parlamentní komisi (2,5 MB)

http://rapidshare.de/files/21711486/UOOZ_060529.rar.html

a Paroubkovo povolební vystoupení na videu (65 MB)

http://rapidshare.de/files/22133186/Paroubek_po_volb_ch_20060603.avi.html

Vondráček 12.6.2006 9:50

A ještě naléhavě připomínám,

že Jičínský chtěl DOOPRAVDY po převratu vyměnit vedoucí úloh strany v ústavě za větu "vedoucí úloha pracujícího lidu"!

Marat 12.6.2006 11:56

Re: A ještě naléhavě připomínám,

A kdo je pracujíci lid,tak o tom rozhodne strana se soudruhem Jičinským.Takže pracujícím lidem nemusí být nikdo z řad dělníku ani rolníku,ale bude jím celoživotní funkcionář.Kdo že to byl pracujícím lidem a jeho předvojem za vlády bolševiku?

Vondráček 12.6.2006 9:47

Už zase ten Jičínký!

Vážená redakce NP, prosím, vzpamatujte se! Dobře, ať kvetou všechny květy, ale tohle je opravdu příliš!

Bedřich 12.6.2006 9:38

Pane Jičínský

Opravdu věříte tomu co jste napsal? Ptám se proto, že nedokážu pochopit tu zabedněnost, se kterou hájíte zájmy člověka, který lže!

Emil 12.6.2006 9:34

To je hrůza

Stále jsem toleroval soudruha Jičínského díky jeho věku. Už nebudu, protože ty jeho gerontové bláboly,to je hrůza. Jak může člověk na určité úrovni být postižen stařeckou demencí, to je jasná ukázka v jeho případě. Navíc tento "perspektivní " poslanec se opět dostal do Sněmovny. To je šílenost. Když někdo varuje, aby k něčemu nedošlo (k únoru 48) a někdo druhý řekne, že demokratické volby byly přirovnány k únoru 48, to je úplně stejné ? Proč jako člověk v podzimu života nemůžete alespoň chvíli mluvit pravdu, proč musíte pokračovat ve své komunistickobolševické činnosti. Jsem zvědav, jak na smrtelnéposteli se se svým prolhaným životem vyrovnáte. Je mi špatně z toho, že takovýto celoživotní lhář bude i mě zastupovat ve Sněmovně !!!

Malý Aston 12.6.2006 9:28

Bolševik pan Jičínský!

Že je pan Jičínský bolševik,dočasně působící v ČSSD to známe,víme a není to pro nás žádné překvapení.To že občané nedopustí,aby se tady únor 1948 opakoval,to jest převzetí moci bolševiky v ČSSD a KSČM to víme a také jsme to vyjádřili ve volbách.Jeho strach,že by mohla vládu a věci veřejné řídit i jiná demokratická vláda například ODS nebo KDU nebo Zelení,to je pro bolševika typu Jičínského osobní prohra,že občané ho nechápou,ale občany on nemůže vyměnit,občané mohou vyměnit Jičínského a jeho soudruhy.Když psal Ústavu České republiky,měl tam hned zakotvit vedoucí úlohu ČSSD a byl pokoj.Já ho chápu,čím déle bude Paroubek,Bublan,Husák,Vesecká a jiní u moci,tím více času jim zůstane k tomu,aby všechny činy,které šibalové jejich strany učinili nebyly vyšetřeny,případně čas na zametení stop,které by pro ně znamenali cestu do kriminálu. Čeho se bojí? Je demokracie,občané nesmí hlasovat jak chtějí? Občané nesmí volit dle svého rozumu? Musíme volit jen ty,které si přeje Jičínský a Paroubek? A když volíme jinak tak ohrožujeme demokracii? Vážený pane Jičínský,my občané České republiky si můžeme svobodně zvolit koho uznáme za vhodného a lepšího. A Vaše vyhrožování si můžete strčit za kloubouk.

o-leg 12.6.2006 8:57

homo sapiens?

vždy, když si přečtu něco od soudruha Jičínského, nejenže se mi okamžitě zvedne žaludek, ale zároveň začnu pochybovat o názvu homo sapiens...snad by se více hodilo homo komouš

Tomáš 12.6.2006 8:34

Já myslel, že tenhle bolševik už tu skončil

bitaxe 12.6.2006 8:32

Je zajímavé

Je velmi zajímavé že se po roce 1989 tento stát nevrátil k ústavě posledního demokratického státu na svém území kterým byla první Československá rpublika, ale jen chatrně předělal bolševickou ústavu z roku 1960, kupodivu se nad tímhle nikdo nepozastavuje, byť zde začínají všechny následné problémy. Kontinuita bolševických zákonů je totiž to co drží bolševika u moci a co je pro něj důležité u koryta. Proto někdo kdo dělal bolševickou ústavu v roce 1960 zprasil i tu dnešní a pro takového člověka je jen jedno pojmenování politická stětka, tož ke koryt pane Jičínský. A hezky chrochtat spolu s vedoucím vepřem, nebo vás mladší kusy odstrčí.

Anedápokojanedá 12.6.2006 8:15

Vrať se do hrobu (omylem 16 let mimo)

Pořád jako hrabny, kam vítr, tam plášť, přežije vše a tváří se přitom uásadově, on, strůjce ústavy a pohrobek starých časů. Pane, jděte...až TAM a konečně už TAM jděte a to IHNED !!!

springpeace 12.6.2006 8:05

A čemu se divíte ?

Na Neviditelném psu brouzdám každé ráno.( Stejně jako na Novinkách, ČTK a dalších ) .Televizi nemám a tak informace, které považuji za důležité čerpám z netu.

Do diskusí se zapojuji jen občas, neboť v nich  diskutují většinou  grafomané se slovníkem třetí nápravné skupiny a názory hospodských povalečů . Bohužel, napříč politickým spektrem.

Mrzí mě, že i zde se setkávám s podobnou úrovní.

Kde kdo se moudře vyjadřuje k politice, ekonomice a všem problémům světa. Jak moudrý je český volič ! Všemu rozumí, všude byl a nebo odtamtud dostal alespoň pohled. Nadává na politiky, podnikatele, novináře a bůh ví na koho všeho ještě. A proč ? Protože Češi jsou smějící se bestie. Je to smutné , ale trefné vyjádření. Protože v našich zeměpisných šířkách a délkách je závist a nenávist alfou i omegou konání valné většiny národa.A politici ? Vždyť jsou jedněmi z nás. Jací by měli být, když celý národ, nebo alespoň většina  z nás,   jsou  závistíví a zároveň ubrečení  chudinkové.

Každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží. A tak, ať sestaví tu příští kdokoli, bude pro tento národ až příliš dobrá. 

No a ... 12.6.2006 11:16

Hlavně tu nebydlete,nebo to dopadne ještě mnohem hůř

Pkud by měla vláda kopírovat i Vaši osobnost, tak raději nedomýšlet. Samozřejmě jsou tu tupci i inteligentní lidé, ale ohrnovat nad všemi lidmi v této zemi nos dokáže jenom HŇUP VAŠEHO TYPU. Možná máte u části obyvytel pravdu, ale rozhodně ne u všech. To si opravdu tahle země jako celek nezaslouží a za Paroubka, Rátha a další se stydí...

janM 12.6.2006 12:12

Re: A čemu se divíte ?

Zcela s Vámi souhlasím. A vidím, že ten primitivní slovník a obhroublé vyjadřování plné nadávek mají kupodivu ti, kteří totéž vyčítají Paroubkovi. Skutečně jsou to hlupci.