29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tomfuk 9.6.2008 9:43

Kdo to je....

Kdo to je ta většina v KSČM,která si postupně přivyká kouzlu demokratické pluralitní společnosti.?To je jedna malá demagogie autora.Pokud v KSČM vládne myšlenka nastolení socialismu podle Marxe , Lenina je naopak ji nutno dusit o to víc a ze seriozních pozic vyloučit. Komunisté nejsou zastánci demokratického pluralismu je to jen pro komunisty  prostředek k ohlupování voličů          a uchopení moci.Oni dobře vědí,že ve svobodných volbách,nikdy nemohou dostat mandát             k vládnutí natrvalo.!!

emersonskej 9.6.2008 9:43

Re: Re: Re: Re: Pohled

R^

MLOK1 9.6.2008 9:43

Re: Re: Re: komunisté dnes..

Slyšel jsem tento, do značné míry pravdivý vtip. Potkají se dva přátelé a jeden se ptá druhého: "Kolik máš dětí a co dělají?" Druhý odpoví: "Ani se neptej. Mám tři syny, ale nepovedli se mi. Jeden je darmožrout, druhý je darmošlap a ten třetí - to je taky komunista."

Jura Jurax 9.6.2008 9:38

Re: Dělnická třída vedoucí silou pracujících - nemožné kdysi i dnes...

R^R^R^

Jura Jurax 9.6.2008 9:36

Učinit komunisty užitečnými?

To je nemožné. Pro slušné lidi mohou být užiteční leda jako hnojivo.

Ovšem pro socany jsou potenciálními koaličními partnery - jen co ti socani odhodí zbytky studu.

m.l. 9.6.2008 9:33

Re: ne ne

Jenže to by musel při prosazování tohoto hesla rozpustit i svou vlastní stranu.

m.l. 9.6.2008 9:31

Re: Nebezpečí demokracie

Prakticky všichni lidé prosazují především své zájmy, tak jak je chcete rozpoznat?

m.l. 9.6.2008 9:30

Nebude to dlouho trvat

a komunisté se užitečnými stanou, alespoň pro ČSSD, až podpoří její sociální hyenismus maskovaný za dojemnou péči o blaho svých bližních.

Cato 9.6.2008 8:53

Re: Re: ODS je nejlepší spojenec komunistů

Na radaru mi vadí že to chce rozhodnout vláda, která nemá voličský mandát, bez referenda.Navíc jsem velmi silně proti jakékoliv jednostranné vojenské přítomnosti na území ČR. A co se těch "spojenců" týče, asi mi uniklo, že bychom měli s USA dvoustrannou obrannou smlouvu, takže to ani žádní spojenci nejsou.

Harry 9.6.2008 8:49

Re: Re: Re: Pohled

"v podstatě žádný komunistický vrah (t.j. člověk, který by vraždil jiné pro jejich politický nesouhlas s režimem) nebyl." No to je sila. Takze ty stovky lidi, kteri se nevratili z Jachymova nebo byli popraveni (nepocitam Slanskeho, to jeden komous vesel druheho, to je OK) ty stovky zastrelenych na hranicich - ti asi umreli tak nejak sami od sebe. No Vy jste opravdu zajimavy pripad.

Harry 9.6.2008 8:46

Re: Pohled

"Po r.1945 prostí lidé poznali, co je získání lidské důstojnosti, která byla dříve nejchudším, ale nejpočetnějším vrstvám upírána" V cem ta dustojnost spocivala? Ja v ni zil hezkych par let a nic takoveho jsem nepozoroval. Akorat nejdrive strach, ze vas zavrou za politicky vtip, pozdeji nekonecne fronty na vsechno, neustaly strach aby se deti dostaly na skolu, aby nas pustili na ovolenou v zahranici...... Jedinou kladnou strankou byvaleho rezimu bylo, ze jsem byl mladej, nevrzaly mi kolena a nezlobil zlucnik.  Nic jineho. 

Gregory 9.6.2008 8:43

Re: Nebezpečí demokracie

Můžete mi prozradit , kdy komunista ( jakéhokoli zabarvení )  jednal v souladu s demokratickými princiny ?  Pokud by tak učinil, popřel by sám sebe a celou komunistickou ideologii .

Malý Aston 9.6.2008 8:40

Jelínek má pravdu,slučovací sjezd je na pořadu dne.

Komunisté chtějí být moderní,socani již moderní jsou tak se zase mohou sloučit.Komunisté bez diktatury proletariátu jsou vlastně socani.A Jelínek je hodlá využít pro posílení členstva ČSSD,které není.Je jen otázka zda se budou jmenovat KSČMČSSD nebo ČSSDKSČM. To ještě Jelínek promýšlí.:-D

Šerlok Homeless 9.6.2008 8:26

Právě mi přišla e-mailem zajímavá nabídka

Bacheelor, MasteerMBA, and Doctoraate diplomas available in the field of your choice that's right, you can even become a Doctor and receive all the benefits that comes with it! Our Diplomas/Certificates are recognised in most countries

No required examination, tests, classes, books, or interviews. ** No one is turned down ** Confidentiality assured CALL US 24 HOURS A DAY, 7 DAYS A WEEK For US: 1-718-989-5740 Outside US: +1-718-989-5740

Pane Jelínku, co vy na to? Nechcete další být doktor bez zkoušek? Uznáváno ve většině zemí! No nekup to! ;-D;-D;-D

"Just leave your NAME & PHONE NO. (with CountryCode)" in the voicemail

our staff will get back to you in next few days

Ašek 9.6.2008 8:23

H......................

Jak říkají má vnoučata-fakt hustý-já dodávám-to je pane náš vůl.

VLK 9.6.2008 8:22

Nebezpečí demokracie

Největším nebezpečím demokracie jsou komunisté přebarvení na modro.Takoví lidé v každé době budou prosazovat jen svoje zájmy.

Komunisté,kteří jsou stále členy nejsou tak nebezpeční pro demokracii jak rádo by demokraté,kteří mluví o nebezpečí komunismu a tím zakrývají vznik fašistického podhoubí a zločiny vládnocích stran.Demokrat není ten kdo mluví o demokracii,ale ten kdo jedná v souladu s demokratickými principy.

Ašek 9.6.2008 8:12

Re: Re: komunisté dnes..

Při jednaní s komanči není soucit  ten správný lidský cit.Stačí si vzpomenout,na jejich soucit se nikdo nemůže spoléhat.Mam to vážený- posluchači -za sebou a bylo to kruté s následky do dnes.Aby jste neargumentoval věkem,tak jsem se narodil v první polovině dvacátého století a soudruhy znám jak své boty.Když jde o komanče tak jde vždy o svobodu jedince.Pro mne to není prázdné slovo,je to životní postoj-nejsem kus ze stáda,vy dozajista ano.

Gregory 9.6.2008 8:08

Re: Re: komunisté dnes..

Jestli je někdo zlý a zaujatý člověk , tak je to bezpochyby komunista . Pokud dáte na hromau závist , nenávist , sobectví , zločinecké myšlení , nedostatek inteligence , podlost , bezcharakternost , podrazáctví , vražedné myšlenky , sadismus , patologickou panovačnost , netolerantnost a všechny další špatné vlastnosti na které si vzpomenete , důkladně promícháte . Vznikne komunista .

Gregory 9.6.2008 7:56

Re: Re: Re: Pohled

Mašíny nemusím , ale proti komunistům to byli lidumilové a zcela bezůhoní lidé . A zkuste si zjistit kolik lidí bylo umláceno u výslechů a kolik se jich nevrátilo z koncentráků . Asi byste se zděsil . A také byste zjistil , že Horáková nebyla zdaleka jediná . Ale ty ostatní , to bylo ve skrytu a utajeně . Výsledek byl ale stejný . Ale to byste musel věnovat čas studováním materiálů , a to jsou desítky hodin . Raději žijete ve svém vysněném světě hodných komunistů . Přečtěte si dobové materiály a ten Váš svět se rozpadne . A mimochodem norimberské zákony byly ve své době také platné .

Amigo 9.6.2008 7:40

A to mne desi ....

"KSČM má skoro milion voličů, s více než osmdesáti tisíci členy je nejpočetnější politickou stranou, má dvacet šest poslanců, tři senátory a stovky starostů, obecních a krajských zastupitelů."  - A to mne desi .....

Vladimir 9.6.2008 7:38

ne ne

Je potreba ucinit vsechny druhy komunistu neexistujicimi.

Myslete na to, Lukasi Jelinku, rano kdyz vstavate, v poledne kdyz pisete nejakou agitku, i vecer kdyz jdete spat.

Anellus 9.6.2008 7:36

Re: Re: Pohled

 Jestli ono to nebude tím, že v podstatě žádný komunistický vrah (t.j. člověk, který by vraždil jiné pro jejich politický nesouhlas s režimem) nebyl. Ani nám neustále do hlavy vtloukaná protiprávnost  při procesu s M.Horákovou, z pohledu tehdy platného práva a prokázané skutečnosti špionážní práce pro cizí mocnost, nijak protiprávní nebyla, spíše šlo o to, zda po uvalení nejvyššího trestu, jí z  důvodu lidskosti dá tehdejší president milost,což se nestalo. Na druhé straně bylo dost různých vraždících mašínů a jim podobných před kterými má každý režim právo se bránit.

promirul 9.6.2008 7:28

Dík...

Jsem šťasten,že tady diskutuje většina rozumných lidí,kteří poznali bezprostředně zrůdnost  bolševismu a hájí pozice trvalé svobody.

Borek@exil 9.6.2008 7:26

Re: Re: Mor, neštovice, ebola, komunismus

Vrstva komunistů, vrsva vápna, vrstva komunistů, vrstva vápna, vrstva komunistů, vrstva vápna.....

promirul 9.6.2008 7:22

Re: ODS je nejlepší spojenec komunistů

Milý CATO,vaše bláboly jsou vskutku jenom bláboly,vždyť ani nevíte co mluvíte.

promirul 9.6.2008 7:19

Re: Pohled

A BBBB,pletete si pojmy,19 let po pádu komunismu nebyl potrestán žádný komunistický vrah a KSČM se hlásí k nejzrůdnějšímu zločinnému systému v dějinách.Je veliká chyba,že právě mladý člověk je málo seznamován se zločiny komunismu,spíš vůbec ne.Máte pravdu,že velká část našeho národa stála v roce 45 na vaší straně,ale  nejtěžší zločiny komunismu ji z toho velice rychle vyléčily.Tyto prožitky opravdu zůstávají v našich myslích a vaše bolševická agitace tomu opravdu pomáhá.A privilegia,ty jste nejvíce používali vy,v době vašeho panování,byli jste nedotknutelní,nadřazení,privilegování,materiálně podstatně lépe zabezpečení,než ti dole.Používáte demagogie,jak bylo kdysi u nás  v republice,ale že za vaší vlády nás předeběhl téměř celý  svět, ve všem co se týká slušného života všech lidí,k tomu se již nehlásíte.

mirek 9.6.2008 7:19

Dělnická třída vedoucí silou pracujících - nemožné kdysi i dnes...

Tato základní mantra komunistů je základním omylem všech řadových komunistů, jakéhokoliv ražení a zbarvení, vnucená lež, které hodně lidí uvěřilo.  Při vší úctě k lidem v dělnických profesích není reálné řídit společnost tak, že je dělnická třída vedoucí silou. Stačí si vybavit  reálné prostředí socialismu za jeho 40 let u nás. Jak zanedbatelný, až směšný, podíl měly dělnické profese na jakémkoliv řízení státu, jak byly i stranické schůze a stranické výbory KSČ výlučně pasivními účastníky rozhodovacího procesu, schvalující plány, vytvořené v ústředí ( mám na mysli samozřejmě období po opuštění experimentu s dělnickými "řediteli" ) a rozpitvané pak nižšími hospodářskými pracovníky na konkrétní podnik ( avšak stále to byly jen jednoduché součty, kdy bylo známo zadání a podnik se "musel vlézt" realizací )... Rovněž tak ideové vedení státu prostřednictvím "demokratického centralismu" mělo naprosto identický průběh. V ústředí se připravily teze, schválil je sjezd a všichni, komunisté i nekomunisté, je pak postupně na schůzích KSČ a ROH odsouhlasili. Ve vedení státu a strany nebyly dělnické profese, byli to vysokoškolsky vzdělaní lidé, kteří si doslova užívali svou absolutistickou moc.  Řada politiků by ještě i dnes uvítala tento stav, kdy by se celé organizace a s nimi i snad celý stát točil kolem jejich názoru. Nemyslitelné. Proto nechci využívat komunisty k ničemu a nikde.  Není to lidská a pro lidi pracující ideologie, je to demagogický nástroj moci.

posluchač 9.6.2008 7:12

Re: komunisté dnes..

Mě Váš článek vůbec nepřesvědčí,jste zaujatý a zlý člověk !

promirul 9.6.2008 7:00

komunisté dnes..

Pane Jelínek,máte pravdu,musíme jim pomáhat,všichni co nejvíce,ale do hrobu zapomnění.Našli si terminus Havlofašismus,nemohu mu také přijít na jméno  z jiných důvodů,ale nemohou stále pochopit,že jejich strana je dnes jen a jen fašisticko-komunistická.Proto musíme mít stále na paměti,že ty polonacistické bojůvky u nás,nejsou žádné nebezpečí pro tuto republiku,ti se dají rozehnat čepicemi slušných lidí.Největším nebezpečím pro demokracii,pro tento stát,je a bude stále fašisticko-komunistická strana,která to denně dokazuje svou politikou a chováním,přesto,že ukazuje milou tvář a někdy i koná bohulibé činy.Vlk v rouše beránčím,zůstane vlkem a je jen otázka,kdy bude demokracie ukolébaná a vlk vycení své krvelačné zuby.Komunista chce vždy moc jen pro sebe a nějaký parlamentarismus je pro něj jen chvilková vějíčka.

RiFl 9.6.2008 6:58

Jenom analogie?

Lukáš Jelínek zcela bez ostychu napsal: "Hledání cest, jak komunisty zrušit, by tak mělo vystřídat pátrání po

způsobech, jak komunisty ve prospěch demokratického systému využít."

Pro ujasnění si toho,co vůbec pan Jelínek ve skutečnosti napsal, stačí malá úprava textu: " Hledání cest, jak neonacisty zrušit, by tak mělo vystřídat pátrání po

způsobech, jak neonacisty ve prospěch demokratického systému využít."

Názor na pana Lukáše Jelínka a to, co svým psaním representuje, nechť si každý učiní sám a dle svého svědomí.