26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Gregory 9.6.2008 10:10

Re: Tak se mi zdá,

Ne . Já z nich strach nemám , ale hnusí se mi . Vám by nevadilo kdyby třeba vrazi z Osvětimi chodili volně po světě a propagovali svoje názory ?

emersonskej 9.6.2008 10:15

Re: Re: Tak se mi zdá,

R^

m.l. 9.6.2008 10:16

Re: Tak se mi zdá,

Já osobně se komunistů bojím, mají totiž v současné době přes 50 % hlasů (radikální KSČM + umírnění ČSSD). Levý střed (ODS) je v menšině, pravicové strany spolehlivě mimo parlamentní limit. Proto si jich všímám a znepokojují mě voliči, kteří je stále ještě považují za ideál.

RomanL 9.6.2008 11:17

Re: Re: Tak se mi zdá,

Mám stejné obavy... :-P

libero 9.6.2008 13:03

Re: Tak se mi zdá,

No svých potenciálních spolupracovníků si všiml Jelínek a já to jen občas okomentuji.

Öman 9.6.2008 14:08

Re: Tak se mi zdá,

On to zase strach tak docela být nemusí. Prostě odpor (třeba jako obtížný hmyz). Jasné? ;-)

Gregory 9.6.2008 15:35

Re: Re: Tak se mi zdá,

Obtížný hmyz ale roznáší smrtelnou nákazu a proto je zapotřebí ho hubit .

Joj cigán ! 9.6.2008 9:54

A už je to tady,už je to tady....

A plnou "parouback" s Jyřýkem....

-ferry- 9.6.2008 9:49

Vám by Lukáši Jelínku neškodilo...

... kdybyste se občas (ve stylu dávných králů) vypravil mezi lidi a poslechl si,co povídají.Třaba člověk,který pracuje v americké firmě a bere osm tisíc čistého.Nebo jiní by Vám řekli (pokud by nevěděli,kdo jste) jak to v takových cizích firmach vypadá.Jak se šplhá,jak se udává a podobně. Mně říkají : ty vole,ty už tam dvacet let nejsi,ty vůbec nevíš,co se tam děje.... Nebo by Vám můj kamarád (zítra mu  bude 59 let) řekl,co řekli jim,starým lidem : vás nemusíme nijak moc platit,vy nám už neutečete,ti mladí,ti by nám utekli těm musíme dát víc ... Možná byste pak přišel na to,proč komunistická strana je a bude a bude možná silnější a silnější.Podle mne je jediná cesta - socdem a komunisté se musí spojit ve vládě.A prvoplánově potrestat všechny ty zloděje,kteří si za vlády tak zvané pravice nehorázně nakradli.Všichni ti bývalí zelináři,veksláci,pinglové a další lehkoživkové,kteří se stali "Klausovými podnikateli" Jinak přijde další Vítězný únor ...! No,já se ho snad už nedožiju ... Ale Vám,pane Jalínku,i dalším kmenovým psavcům na NP radím : opusťte domácí fotely a vyražte do ulic !

Malý Aston 9.6.2008 10:05

Re: Vám by Lukáši Jelínku neškodilo...

JIstě jste prožil nějakou osobní tragedii a trpíte.Pokud Vám to pomůže,ještě nám něco napiště o blahu které tady komouši předváděli od roku 1948.O těch vraždách,kriminálech,ostnatém plotu na hranicích i o tom,jak všichni měli stejné kulové.A ještě nám napište jak zase se všemi zatočíte pěkně po vzoru Stalina a Gottwalda.:-D

Herakleitos 9.6.2008 12:56

Re: Re: Vám by Lukáši Jelínku neškodilo...

Že si ty troubo pamatuješ na tu dobu Stalina a Gottwalda. Lžeš jak když tiskne. Když zatřepali kopytama, tak ti bylo 9 let, ty lakýrníku.:-P

emersonskej 9.6.2008 10:21

Re: Vám by Lukáši Jelínku neškodilo...

Vážený - pokud onen člověk pracující někde v americké firmě dělá za 8 tisíc čistého, je to buď neschopný lempl, jež na víc nemá, nebo neskutečný magor, že si už dávno nenašel lépe placenou práci !!!

RomanL 9.6.2008 10:26

Re: Vám by Lukáši Jelínku neškodilo...

Jasně, vol komunisty, a ti se o tebe už postarají. Kdepak nějaká americká továrna. ;-D

likuli 9.6.2008 10:27

Re: Vám by Lukáši Jelínku neškodilo...

Komunismus je zločinná ideologie a zde žádné filozofické tanečky nic nezmění.Odvolávat se na to,co kdo v dnešní době nakradl je pláč na cizím hrobě.Komunistická banda ukradla celý stát,vydala pár dekretů a postavila desítky koncentráků a má na svědomí životy tisíců lidí.Komunistům se nesmí nic věřit a to ani v případě,když budou chleba podávat.

Öman 9.6.2008 14:14

Re: Vám by Lukáši Jelínku neškodilo...

milý -ferry-. Pan Jelínek je levicový psavec. Tím, že jej takto odsuzujete, střílíte do vlastních řad (do tohot okamžiku je mi to tak nějak fuk). Nicméně vyhrožovat dalším Vítězným únorem je docela odvaha. Tak jako v roce 1948 by to už dopadnou nemuselo. Nejenom proto, že většina společnosti se má podstatně lépe, neý za vás, ale už třeba jenom proto, že vy staří nostalgikové leckdy stěží udržíte moč, natož pak zbraň (a bez těch to, soudruhu, půjde stěží) ;-).

jirka.s. 9.6.2008 18:35

Re: Ano, ferry !!!

Jednoho takového, nikoliv v americké firmě, ale v rakouské, který nám říkal:  "Vás nemusíme nijak moc platit,vy nám už neutečete,ti mladí,ti by nám utekli těm musíme dát víc ..."  jsem taky znal. A představ si, že to byl bývalý předseda stranické organizace ve fabrice a účastník XVII. sjezdu KSČ !

Můžeš mi to nějak vysvětlit ? 8-o

Tvrdak 9.6.2008 9:48

na pouceni z krizoveho vzvoje Jelinek nema , i kdyz styl a vule je stejna....

....soudruhu ucit se , ucit se , ucit se

tomfuk 9.6.2008 9:43

Kdo to je....

Kdo to je ta většina v KSČM,která si postupně přivyká kouzlu demokratické pluralitní společnosti.?To je jedna malá demagogie autora.Pokud v KSČM vládne myšlenka nastolení socialismu podle Marxe , Lenina je naopak ji nutno dusit o to víc a ze seriozních pozic vyloučit. Komunisté nejsou zastánci demokratického pluralismu je to jen pro komunisty  prostředek k ohlupování voličů          a uchopení moci.Oni dobře vědí,že ve svobodných volbách,nikdy nemohou dostat mandát             k vládnutí natrvalo.!!

Jura Jurax 9.6.2008 9:36

Učinit komunisty užitečnými?

To je nemožné. Pro slušné lidi mohou být užiteční leda jako hnojivo.

Ovšem pro socany jsou potenciálními koaličními partnery - jen co ti socani odhodí zbytky studu.

m.l. 9.6.2008 9:30

Nebude to dlouho trvat

a komunisté se užitečnými stanou, alespoň pro ČSSD, až podpoří její sociální hyenismus maskovaný za dojemnou péči o blaho svých bližních.

emersonskej 9.6.2008 10:22

Re: Nebude to dlouho trvat

R^

Malý Aston 9.6.2008 8:40

Jelínek má pravdu,slučovací sjezd je na pořadu dne.

Komunisté chtějí být moderní,socani již moderní jsou tak se zase mohou sloučit.Komunisté bez diktatury proletariátu jsou vlastně socani.A Jelínek je hodlá využít pro posílení členstva ČSSD,které není.Je jen otázka zda se budou jmenovat KSČMČSSD nebo ČSSDKSČM. To ještě Jelínek promýšlí.:-D

Šerlok Homeless 9.6.2008 8:26

Právě mi přišla e-mailem zajímavá nabídka

Bacheelor, MasteerMBA, and Doctoraate diplomas available in the field of your choice that's right, you can even become a Doctor and receive all the benefits that comes with it! Our Diplomas/Certificates are recognised in most countries

No required examination, tests, classes, books, or interviews. ** No one is turned down ** Confidentiality assured CALL US 24 HOURS A DAY, 7 DAYS A WEEK For US: 1-718-989-5740 Outside US: +1-718-989-5740

Pane Jelínku, co vy na to? Nechcete další být doktor bez zkoušek? Uznáváno ve většině zemí! No nekup to! ;-D;-D;-D

"Just leave your NAME & PHONE NO. (with CountryCode)" in the voicemail

our staff will get back to you in next few days

Ašek 9.6.2008 8:23

H......................

Jak říkají má vnoučata-fakt hustý-já dodávám-to je pane náš vůl.

VLK 9.6.2008 8:22

Nebezpečí demokracie

Největším nebezpečím demokracie jsou komunisté přebarvení na modro.Takoví lidé v každé době budou prosazovat jen svoje zájmy.

Komunisté,kteří jsou stále členy nejsou tak nebezpeční pro demokracii jak rádo by demokraté,kteří mluví o nebezpečí komunismu a tím zakrývají vznik fašistického podhoubí a zločiny vládnocích stran.Demokrat není ten kdo mluví o demokracii,ale ten kdo jedná v souladu s demokratickými principy.

Gregory 9.6.2008 8:43

Re: Nebezpečí demokracie

Můžete mi prozradit , kdy komunista ( jakéhokoli zabarvení )  jednal v souladu s demokratickými princiny ?  Pokud by tak učinil, popřel by sám sebe a celou komunistickou ideologii .

m.l. 9.6.2008 9:31

Re: Nebezpečí demokracie

Prakticky všichni lidé prosazují především své zájmy, tak jak je chcete rozpoznat?

Öman 9.6.2008 14:31

Re: Nebezpečí demokracie

Tím ale nevyvracíte zrůdnost komunistické diktatury. To, že jsou komunisti ve všech stranách našeho politického spektra je nepopíratelné, ale nejvíce komunistů stejně zůstavá v KSČM, následována ČSSD a až pak, s odstupem, dalšími parlamentními stranami...

Mimochodem, zkuste mi popsat nějaký zločin vládnoucích stran po roce 1989 (nebo jen tak ze setrvačnosti melete?). Ale prosím vynechte ideologii (tím myslím třeba privatizaci, současné reformy a protiraketový radar...)

Amigo 9.6.2008 7:40

A to mne desi ....

"KSČM má skoro milion voličů, s více než osmdesáti tisíci členy je nejpočetnější politickou stranou, má dvacet šest poslanců, tři senátory a stovky starostů, obecních a krajských zastupitelů."  - A to mne desi .....

Vladimir 9.6.2008 7:38

ne ne

Je potreba ucinit vsechny druhy komunistu neexistujicimi.

Myslete na to, Lukasi Jelinku, rano kdyz vstavate, v poledne kdyz pisete nejakou agitku, i vecer kdyz jdete spat.