14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Diskuse k článku

POLITIKA: Účes Aleny Schillerové

Pokud média uveřejní fotografii ministryně financí s podtextem „jak to, že je stále tak upravená“ a že navštěvuje kadeřnictví, je to „bomba“. Pokud se toho chytne poslanec lidovců, je to důkaz, že hloupost v politice nezná mezí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Novotny 24.4.2020 9:39

Vlasy si upravuje sama, není co řešit.

Akorát se toho pár nul chytlo a rozmazávají to v mediálním prostoru, kde fakta nejsou důležitá.

Š. Hašek 24.4.2020 9:38

Spíše mám dojem, že v ČT09 už všichni manekýni padají na ústa/mají ošoupaná radiopojítka. Protože lid musí mít každou minutu nový soubor keců (pardon, mělo tam být slovo "informací").

Nora hryže tužku, protože ten obrprůšvih s dámskou trvalou nevyčmuchala ona.

Souhlas s tím, že domácím vězením se malinko blbne. Snažíme se být na luftu, na chalupě roste tráva!

D. Müller 24.4.2020 9:35

Tohle mne vždy pobaví, když mají příznivci hnutí a vlády starost o opozici. :-)

D. Müller 24.4.2020 9:30

Pane Koutný, ono šlo spíše o to, jestli proklamovaná nařízení platí také pro ty, které je vyhlašují. Hrad nám dal najevo, že nikoliv.

D. Müller 24.4.2020 9:26

Je vidět, že jsme dlouho doma... probrali jsme to nejedlý prase a teď účes. P. Bartoň už asi okousal všechny tužky a rozhodl se oblažit svět článkem o účesu plnoštíhlé ministryně. Ještě, že už budeme brzo moci ven.

Š. Hašek 24.4.2020 9:21

Ten "pátrací redaktor" asi směřuje do ČT09, tam takové sledovače politiky potřebují. Jen ale nevím, koho z těch místních, zabydlených vyšoupne.

M. Koutný 24.4.2020 9:02

Tahle "gigantická" kauza je jen důkazem zoufalství, bezmoci a myšlenkové prázdnoty současné opozice. Místo, aby v krizi podpořila rozumná opatření a případnou kritiku zaměřila pouze tam, kde se situace skutečně zneužívá (např. nákup materiálu od krachující firmy), rochní se v takovýchto pseudoproblémech, jako je účes paní minystryně nebo Mynářova zabíjačka. Od námořních lupičů mne to nepřekvapuje, ti svůj intelektuání potenciál předvedli už nejednou. Jako bytostně pravicového člověka mne to ale deprimuje od stran, které o sobě tvrdí, že jsou pravicové.

J. Peták 24.4.2020 8:51

Ješte jsre mezi schopnostmi paní ministryně zapomněl vypíchnout, že je úžasnou hadí ženou, které nedělá nejmenší problém úhledně si sestřihnout vlasy i vzadu na hlavě.

P. Kmoníček 24.4.2020 8:41

Priknere, podle Vás ten kdo vyžaduje dodržování zákonů je vychcaný a nenažraný ? Vy se cpete někam nahoru? S těmito názory se Vám to možná povede.

I. Pávek 24.4.2020 8:38

Začnu trochu ze široka. Andrej Babiš nepatří mezi porevoluční bandity typu Krejčíře, Bakaly, Janouška. Vybudoval své impérium tady. Samozřejmě ne sám, potřeboval k tomu spolupracovníky, které si vybíral sám podle jejich schopností. Kdyby vybíral špatně, asi by nebyl tam, kde je. A kupodivu všichni z jeho kohorty mluví česky, což svědčí ze tu máme schopné lidi jen je umět vybrat. To, že si na veledůležitou funkci vedení financí státu vybral pani Schillerovou a která má tak dlouhou dobu jeho důvěru svědčí o jeji vysoké profesní kvalitě. Kdyby objevil někoho profesně ještě lepšího než ona, neváhal by. Vím, podle čeho hodnotí a je mu jedno je li to muž nebo žena. Paní Schillerová je hezká žena, dá se říct ,,krev a mlíko", dovede se obléknout i učesat a navíc si účes i sama přistřihnout a to i v těžké době karantény. Co je na tom špatného? Vím, že by ji mnoho jejich ,,obdivovatelů" rádo vidělo jako hlavu Hydry se svíjejicími se jedovatými hady a oblečenou v zalátaném jutovém pytli. Věřte ale že i tak by byla na své funci díky profesní kvalitě, v tom Babišovi věřím.

Cheche, mě by spíš (rozumějí tady jak bych to řekl ze sběratelského hlediska) zajímalo, jestli a jak paní ministrině pečuje o úpravu střihu a fazóny na jiných ... ale to je jen taková myšlenka vyžilého starého muže mimo hlavní soutěž.

J. Peták 24.4.2020 8:25

Tak Vás vláda s tím dnešním otevřením hranic trochu asi překvapila, ne? A že se paní ministryně pochlubí vlastnoručním novým účesem na fotce, která je čistou shodou náhod vyfocená před kadeřnictvím v Salvátorské, tomu snad může věřit jen naivní prosťáček. A to jsem myslel, že Vy nejste. Ať si zavolá vizážistu, ale ať baba takhle průhledně nelže.

P. Kmoníček 24.4.2020 8:24

Pane Bartoni, a teď vážně. Vy opravdu věříte, že si Schillerová "dělá hlavu! doma sama, nebo že je příslušnice party, pro kterou zákony a nařízení neplatí ?

L. Čája 24.4.2020 8:07

Dobrý den!

*Být učesán, tedy upraven, je součástí (doufám, že stále platné) slušnosti.

L.Č.

K. Oldřich 24.4.2020 7:57

To se nedivte. My plešouni, jakmile zahlídnem nějaký pěkný účes z plného hustého vlasového porostu, máme nervy nadranc.

P. Kubáč 24.4.2020 7:41

Účes Schillerové ? Paruka neodrůstá !

J. Prikner 24.4.2020 6:08

pravicová opozice nemusí být moudrá, ale soudním výrokem městského soudu se ukázala jako vychcaná a nenažraná, když se jím otevřely dveře k souzení náhrad za jakékoliv ztráty a hojení se na úkor našich daní.

P. Victorin 24.4.2020 4:48

Být politikem, nikde ve světě neznamená být moudrý. Pokud jde ale o současnou tzv. pravicovou opozici ČR, spíš je to panoptikum blbů a blbek, než úctyhodný spolek...