26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: Ubohost, kam se podíváš

Prezident Miloš Zeman je o dva měsíce mladší než já, takže kdybychom spolu vyrazili na tramp, musel by mi chodit pro pivo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Těhanová 25.10.2021 7:23

A vy zase bijete černochy. Skvělé uvažování na obranu vašeho milce.

M. Těhanová 25.10.2021 7:17

No, ubohost vnímám jen v myšlenkových pochodech pana Novotného.

Pro upřesnění, jsem skoro o 2 roky starší než tito dva velikáni.

R. Tesařík 25.10.2021 7:12

A zase jste to zmatlal.

J. Krejčí 25.10.2021 7:04

Ten prezident v tomto blábolu tak vychválený mi připomíná pana krále Půlnočního království ve starém filmu Pyšná princezna, Ten si také vybral poradce podle svého gusta a pak čuměl jak místo něj vládnou. Sám se znemožnil, není třeba ho odstavovat, není už k ničemu.Ty necelé dva roky co mu zbývají ve funkci vydržíme i pod vodou.

K. Salajka 25.10.2021 6:52

Velmi dobré hodnocení. Obávám se, že našim Bruselínům jde o víc, než vyřídit si účty se Zemanem. Musí ovládnout poslední post z mocenského tria /k senátu přidali sněmovnu manipulací se zákonem o volbách, kterou odklepl Rychetský na Ústavním soudu/. Prezident je poslední překážka- už nestačí převzít moc na přechodné volební období, přichází totiž všeobecné zbídačení Evropanů. Tento rok vznikla Jednotná kandidátka (dvou koalic) po vzoru r. 1946, příště už to musí být systém korespondenčních hlasů, které si pošlou kandidáti sami jako v USA. Voliči Pirátů selhali , když neocenili náklady a pracovní úsilí , které Piráti vynaložili, aby zvítězila demokracie vítězně vzhůru směřující říše. lasy příště musí rozpočítat počítačová firma ve Frankfurtu nad Mohanem- vyhrát můžou jen ti správní kandidáti, kteří žerou deep statu z ruky.

P. Jirkovský 25.10.2021 6:47

Novotnýho metr na posuzování intelektuálství, předkládání občanky při rozhodování o tom, kdo v lese půjde pro pivo - další blbosti člověk přečte jen se sebezapřením. Holt se stává, že stáří přichází samo, že moudrost má práci jinde.

D. Stirsky 25.10.2021 6:46

S autorem souhlas na 75 %. Protože za onu veškerou upachtěnost a uslintanost si z valné části může Zeman sám. Rozhodl se bez ohledu na svoji geniální politickou předvídavost po druhé kandidovat i když věděl, že zdravotně je na tom špatně. Nevšiml jsem si, že by se senátoři či poslanci chovali špatně. Nemohli se dozvědět, jak na tom prezident je, nu s tak začali s dnes již floskulí “aktivace článku”. Kdyby zde byly pravidelné a srozumitelné zprávy o zdraví prezidenta, k žádné velké uslintanosti by nedocházelo a pokud ano, byla by výrazně menší.

K. Salajka 25.10.2021 6:32

Blažek, Drobil, Stoka, dříve Libor Novák, Alexandr Novák, Čermák, Íčko, Rittig, Janoušek, - ODS má kompetentní lidi ve straně i za ní, aby vyčistila podnikání od nepravostí. Připomíná tchoře v doupátku zajíčkově z Občana Pupáka.

P. Hák 25.10.2021 6:21

To je hlad po moci... Uvidíme za pár týdnů.

V. Mokrý 25.10.2021 6:21

jsou horší

nedovedou to skrýt

P. Hák 25.10.2021 6:16

R^

P. Hák 25.10.2021 6:15

"Proč se politici bývalé opozice a nyní designované vládní pětikoalice nepřestávají snažit vyautovat prezidenta, který je už stejně mimo hru?"

Odpověď je velmi jednoduchá a Vy ji tušíte, Mroži, dokonce ji i naznačujete. Protože v sobě tutlají pomstychtivost a nenávist, které jim rozleptaly charakter. Přistoupili na Zemanovu hru, už dávno. Jsou jako on.

Trefná je zmínka o Ovčáčkovi, jen bych doplnil, že Ovčáček byl bezvýznamná figura CELOU DOBU svého působení. Takové nanicovaté cosi... Dal se ignorovat od samého začátku, ale tím, že se stal spolupracovníkem Miloše Zemana, na sebe přivolal věčnou nenávist lepšolidí.

Mroži, děkuju, výborný článek.

B. Tattarelli 25.10.2021 5:35

Koukam, kolika lidem v CR se zhrouti svet, az jednoho dne umre lhar, zlodej a rusky sluha Milos Zeman.

Najde pak konecne odvahu PCR, vysetrit kauzy IPB, MUS, Nova hut Ostrava, Rusky dluh, atd., atd...se stejnou razanci, jako kdyz resila kabelky a podivne manyry jedne dominy?

Je zvlastni, jak je cele jeho pusobeni v politice provazeno neuveritelnymi svinarnami, a vzdy s asistenci ruznych obskurnich postavicek ktere pak mizi, oproti kterym jsou Ovcacek a Minar jenom takove tresnicky na dortu.

J. Brunner 25.10.2021 1:36

Hvížďalu jste vystihl pěkně, ale s ostatním moc souhlasit nemohu.

V. Klepetko 25.10.2021 1:18

Dočkáte se kritiky, protože vyčníváte z řady, pane...

Nemyslím, že ta ubohost vyústí v reálnou aktivaci čl. 66. Vystrčil je všehoscbopný primitiv, ale Fiala je vzdělaný člověk s dobrou morální integritou, takže za těchto okolností to celé odvolá!

A pokud ne, tak si to stejně Zeman nedá líbit a raději abdikuje... Což bude mít (zejména pro maločesky provinčního hluponě Vystrčila) zcela fatální důsledky!

Místo Aspen - prezidentky Danuše Nerudové tu již v únoru totiž budeme mít prezidenta jiného..