4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
www.jiri 24.11.2009 14:17

Re: Pane Fasulisi, nevím kdo jste, ale

Jaký věci v poslední době řešil a vyřešil ????

Jaka 24.11.2009 14:16

Re: opatrný

R^R^R^

Jaka 24.11.2009 14:14

Re: Příliš mnoho písmen na to, že skoro nic nevypovídají. Kdyby autor netrpěl záštíší, zjistil by, že je to normální:

R^

Majda 24.11.2009 14:09

Zapomenul vyznamenat

disidenty k 28. říjnu.  Bez nich by byl bezvýznamným ouřadou v bance. Ale aspoň by neškodil

Jaka 24.11.2009 14:09

Re: Demon

R^R^R^

RosPerot jr 24.11.2009 13:57

co je nam do toho?

Jen se z toho nepos....  Tvoje averze vuci prezidentovi je tvoje soukroma vec a nevim proc nas tady s tim krmis. Na tom ze te potesil, jak vyplyva z tveho clanku neni dulezite to ze te potesil, ale ze potesil "TE"!!. Quos ego? Snad abys take vyhledal lekare ze nevis proc te baby nechteji?

vltava 24.11.2009 13:54

Re: Několik poznámek

Ano. Co se týká ústavy, je trochu divná.

Práva, která dává, jsou většinou omezena zákonem. Takže např. máte

právo na osobní svobodu, ale jenom, dokud Vás nezavřou. Máte právo

vlastnit majetek, ale jenom dokud Vám ho ve veřejném zájmu stát nevyvlastní. Máte

svobodu projevu, ale jenom dokud nezahajlujete. A tak je to se vším.

Karel K 24.11.2009 13:43

Za co ještě autor bude hodnému Klausovi děkovat?

Podepsání Lisabonu byla víceméně povinnost, dání milosti bylo populistické  gesto a pochválit Havla bylo jen pokrytectví - všichni přece víme, jak ho Klaus nenávidí. Naše hradní mumie,    která před svou zákonitou smrtí stačila ještě shodit vládu, bránit podepsání LIsabonu (než mu to Rusové dovolili) a udělat nám ostudu ve světě, by se konečně už měla dostat tam, kam patří, do muzea.

vltava 24.11.2009 13:43

Re: Pane Fasulisi, to vyjadreni radosti

Ano. Jak říkali Vikingové:

Meč chval až po bitvě, pivo až ho vypiješ, ženu po smrti.

vltava 24.11.2009 13:28

Demon

Myslím, že autor pana prezidenta zbytečně démonizuje.

1) VK řekl, že podepíše, až LS bude schválena ÚS. ÚS schválil, VK podepsal. Jenom kdyby i ostatní politici drželi své slovo aspoň tak, jako VK.

2) Milost pro Kudrika - bohužel se vracíme do doby, kdy se odměňuje ne za vlastní schopnosti nebo zásluhy, ale za prožité ponížení a útlak od těch druhých, těch zlých. Tedy kdyby rodině pana Kudrika ublížil "dobrý" stát, např. tím, že by ho nespravedlivě poslal do vězení, neštěkl by ani pes. Ale protože jeho rodině ublížili ti "zlí" neonacisté, tak je odměněn. V podstatě je to jako v absurdním dramatu od Havla.

3) Václav Havel byl opravdu v polistopadové době nezastupitelný. Nikomu jinému než levcovému intelektuálovi, který sice navenek nemá komunisty rád, ale v podstatě je stejného smýšlení, by totiž komunisti moc nepřenechali. Díky za to.

Nicméně to je minulost. To, že po 20 letech máme komunistu za předsedu vlády a druhého za EU komisaře, to už je jenom naše vlastní ostuda.

JIrka 24.11.2009 13:26

Jo,jo pravda veliká

Cítím z vašeho článku trochu ironie, která nikoho nezabije. Václav Klaus je pragmatik a veliký manipulátor. Až na to, že je prokouknutelný, dobrý terč kritiků. Ví, že pokud se nebude o něm mluvit, je mrtvý. Tedy kritici tvoří jeho image, které on chce. Je to takové skočení na špek. Zkuste o něm nemluvit a dočkáme se zajímavých kultovních trháků. Vím, že k tomu nedojde, protože novináři se nedomluví, ale představit si to mohu.

gerontusinza 24.11.2009 13:18

- k- vole -K- Re: Blbost......Re: Klaus podepsal něco, čemudle vlastních slov nevěří

gerontusinza 24.11.2009 13:17

Blbost......Re: Klaus podepsal něco, čemudle vlastních slov nevěří

kdyby měl jakýkoli politik abdigovat když dle vlastních představ prohraje, tak by zůstali jenom Topolánek a Parkanová..... ti vítězí vždy a fšude.....;-D

V.K. 24.11.2009 13:15

Jak jiste vite...

 ....pani Klausova oslovuje sveho manzela "Klausi". Vite,kdy a proc ,toto oslovovani

vzniklo ?  Uz v davne minulosti,kdyz byli oba studenti VS ,pan V.K. snasel resp. nesnasel

osloveni Venco,Vasku,Vendo ,je to pro neho obycejne. A tak mu jeho spoluzacka a divka se

kterou chodil musela zacit rikat Klausi.   Jak bu bu asi rikala,kdyby se jmenoval

 Vaclav  (  Volek,Slepicka.Kohout,Sedlacek atd.)? 

Štváč 24.11.2009 13:14

Je nad slunce jasné,

že Klaus jinak jednat nemohl.

1) Hradu, by se nikdy tento uzurpátor moci nevzdal. Takže mimo vás mu nikdo nevěří, že o tom vážně přemýšlel, co se týká podpisu LS.

2) Vzhledem k rasistickému činu, byla milost pro otce popálené holčičky samozřejmá a tušil, že bude přijata kladně. Nic nedělá s myšlenkou ve svůj prospěch.

3) Ocenění Havla vyplývalo ze situace, kdy byl na pokraji zhroucení, když viděl nesympatie vůči své osobě a Havel mu přesto prokázal čest, pozval jej, nechal mu zahrát fanfáry a posadil jej na velmi čestné křeslo, prakticky místo sebe. To by tento mocichtivý srábek nikdy neudělal a vždy by usiloval z pozice síly okamžiku, Havla shodit. Sám samozřejmě žádnou oslavu neorganizoval, nikdo by se s ním nezahazoval. Snad komunisti a ti nemají co slavit.

Jinak jsem nikdy od vás nečetl kritiku Klause, tak si příště nevymýšlejte, byl byste stejně nedůvěryhodný, jako je ve světě náš hradní vejtaha.

V.Mlich 24.11.2009 13:11

Re: opatrný

Mne na tom nejvic fascinuje, kolik lidi si mysli, ze LS je pro Evropu dobra vec. Lidi, neblbnete, do TAKOVE Evropy jsme chteli? Kde zustal volny pohyb osob, sluzeb a kapitalu?

gerontusinza 24.11.2009 13:09

Pane Fasulisi, nevím kdo jste, ale

tč. mě ovšem hovoříte z duše..... nejsem  fanda pana presidenta, a ani nikdy nebudu vzhledem ke své kritičnosti, ale vážím si jeho přístupu a hlavně to že řeší věci s nadhledem bez ohledu na křiklouny..... ano, je to i můj prezident a bude vždy, protože mu nejde o vlastní popularitu, ale zájem státu ( i když se mě třeba nebude líbit..) hezký den přeji:-)

lordpavka 24.11.2009 13:04

Havel

jako první se jednak nechal zvolit 99,9% komunistickou chátrou(to mu nesmrdělo),jako druhý čin zatáhl do vysokých funkcí komanče a estébáky a komanče nechal i ve vedoucích funkcích největších podniků a bank.Ty pak následně byly vytunelovány a hodilo se to na Klause.A Havel ještě prodal Lucernu estébákovi Junkovi,toho času šéfovi Chemapolu. Holt miliony nesmrděj a on je tak chtěl!!! ;-D;-D;-D

Svaťa 24.11.2009 12:23

NENÍ TŘEBA CHVÁLY,PRESIDENT JE TO NEJLEPŠÍ NA NAŠÍ POLITICKÉ SCÉNĚ

Dlouho to trvalo než jste presidenta ČR pochválil,ale podívejte se na Juru bradavicu, ukecaného neekonnoma,vozíčkaře sociála,hulváta doktora,lháře právníka z další rudé strany,nenažraného modleníčkáře předsedu/proti charitě!!!/,zkorumpovaného bývalého předsedu a další a další.Ti jsou mimo Váš zájem?Měl byste se věnovat těm zářným POLITIKŮM,kteří patří do kriminálu,a ne jako reprezentace ČR.Doufám,že se Vaše kritika obrátí směrem,který je díky dalším zlodějnám zajímavý,a abychom se my normální,slušní a pracující "spodina" taky něco dozvěděli,co se v té naší rozkradené a zhuntované republice děje!!!!!!!

V. 24.11.2009 11:41

Doufám, že máte radost i z

"ministryně zahraničí EU" Cathy Ashtonové, šikovná dáma.!!

REX 24.11.2009 11:41

Klaus měl 4 možnosti

1. podepsat a odstoupit / 2. nepodepsat a odstoupit / 3. nepodepsat a dál bojovat / podepsat a přestat kritizovat a pomlouvat to co podepsal. 

Klaus udělat toto: podepsal, neodstoupil a kritizuje a pomlouvá dál to co podepsal. Je to ubožák.

Ota First 24.11.2009 11:29

ota.first@seznam.cz

Slint zůstane slintem, ať je blogu iDnes nebo na Neviditelném psu. Rv

šakal 24.11.2009 11:16

...Chi, chi, chi,...

...rozkošné, co?! Ještě ten trubka mohl napsat, že prezident měl jedinou volbu: podepsat a zastřelit se ;-P  ;-D

šakal 24.11.2009 11:14

...AMEN!...

...:-)

j 24.11.2009 11:11

Re: Kdyby byl pan president muž, který si stojí za svým názorem

tu radost ti neudělá, chytráčku:-)

para 24.11.2009 11:03

Václav Klaus je potěšen vždy - postačí pokud je středem pozornosti.

Prakticky při tom už tolik nezáleží jeli ta pozornost kladná nebo záporná a jakých skutků "náčelníka" se týká - takže bezpochyby jej potěšil  pan G.F.  i dnes!;-)

takyimunolog 24.11.2009 10:57

Kdyby byl pan president muž, který si stojí za svým názorem

tak buď nepodepsal a odstoupil nebo podepsal a odstoupil. Takhle vejde do dějin jen jako trapný kašpar a vyžírka.

Pete Brich 24.11.2009 10:54

Příliš mnoho písmen na to, že skoro nic nevypovídají. Kdyby autor netrpěl záštíší, zjistil by, že je to normální:

1) Řekl, že podepíše hned, jak Ústavní soud pošle ČR do kopru - což učinil. Nebylo to na výhrůžku Rychetského, protože Ústavní soud nemá jako melouch dodělávat Ústavu.     2) I arcilotr jako Klaus je člověk a nechal se obměkčit. Otázka je, jak dlouho bude trvat, než p. Kudrik bude znouvu u soudu.     3) A tady to bylo vidět velmi zřetelně. Zatímco ten, kterého nám celý svět závidí, celý svůj projev bojoval vnitřní boj, zda Klausovi dát slovo či ne a nakonec z něj vypadla holá věta jak blesk z čistého nebe: "promluví prezident", prezident zcela klidně a zřetelně vysvětlil, proč mu děkuje. Je to holt slušný člověk na rozdíl od Pravdy a Lásky.

PB

PROKOP BUBEN 24.11.2009 10:50

NO VIDA

Velmi účelové činy mohou být i chváleny, ovšem nevidět podstatu je krátkozraké....Jak známo Klaus vždy prosazuje něco za něco a prohlášení ihned po podpisu, že republika ztratila suverenitu a hlavně jeho výzva k odporu je důvodem k rezignaci či odvolání z funkce a není bohužel jediným....

Mára 24.11.2009 10:28

Nejsem žádný Váš soudruh, Mejlo.

A Vaše zkazky na obhajobu neobhajitelného si nechte od cesty, neskočím Vám na ně.