6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Frenky na penzi 25.1.2006 10:05

Kdo je člověk práce? Odpověď je v podádce, kterou socani přímo nenávidí.

Lidé práce jsou, v naší pohádce, pánové číslo 1 až 4.
Kopírování povoleno, ba co více, přímo nařízeno:-)
 
Pohádka na dobrou noc pro socany, kterým jen slovo ODS nahání hrůzu
Milé děti a neznalí, ale naivní socialističtí jedinci, dnes si povíme něco o socanském daňovém systému a daňových úlevách. Nebojte se toho názvu, vysvětlíme si to tak, že tomu bude každý rozumět.
Žilo bylo 10 pánů, kteří spolu chodili každý den do restaurace na oběd. Za oběd měli pokaždé zaplatit dohromady přesně 1 000 korun. Pánové se dohodli na tom, ze se na té tisícovce budou podílet tak, jak platí daně. Takže první čtyři, ti nejchudší, neplatili nic. Pátý zaplatil 10 korun, šestý 30 korun, sedmý 70 korun, osmý 120 korun, devátý 180 korun a desátý, ten nejbohatší, 590 korun. Takhle to šlo celé roky a nikdo si nestěžoval.
Až jednou hostinský přišel s tím, že jim dá slevu a bude po nich chtít každý den za oběd jen 800 korun místo 1 000, protože jsou to stálí zákazníci.
To bylo od něho moc hezké. Jak si ale rozdělit těch ušetřených 200 korun? Kdyby každý z deseti pánu platil o 20 korun méně, prvních pět pánů by dokonce dostávalo peníze za to, ze chodí na oběd.
Hostinský jim navrhl se o úsporu podělit tak, v jakém poměru platí za oběd. Vzal si papír a tužku a začal počít
vita 25.1.2006 10:00

Re: Kurva, kdo je to člověk práce? Co je to zase za hnusný výmysl těch přiblblých socialistů, Cyril Zapletal se jezdil do Moskvy učit zakroutit krkem úspěšným a ti sviňáci ho klidně nasadí na čelo kandidátky.

Slušný pravicový člověk promluvil!
To se hned pozná ta správná noblesa, to se nedá nic dělat, tenhle Kajan je prostě gentleman každým coulem, každou stopu a zajisté i každým yardem.
Závada 25.1.2006 10:00

Re: Re: Zapletal - nic se neděje

Topol se aspoň Prahy nebojí, na rozdílo od zbabělého Paruba!
Evropan (original) 25.1.2006 9:52

Re: hmm, článek a diskuse svědčí o vyvolávání třídní nenávisti, soudím ...

p.Racku, velebny kmete, Vy jste docista ztratil soudnost, za co tady vlastne bojujete, takovy moudry a uvazlivy clovek :-(
Frenky na penzi 25.1.2006 9:49

Re: Re: Já již nedoufám ,ani nevěřím,

A co ty Racku, podnikání už tak nekvete, jako dříve? A tak hledáš, kdo za to může? Tak se podívej do zrcadla.
tom 25.1.2006 9:48

Polanský

A zase pan Polanský jako vždy.Nebýt ODS musel by si nějakého třídního nepřítele vymyslet.ten se určitě učil u komunistů.To je přeci jejich taktika.Bojovat proti nepříteli
Frenky na penzi 25.1.2006 9:45

Re: Re: Zapletal - nic se neděje

Většina leadrů stran, které chtějí vyhrát volby, tak kandiduje v Praze. Kromě salámového posery.
Frenky na penzi 25.1.2006 9:42

Re: No to musí být pro podnikatele "jejich muž"

A ty máš v 9 hodin volno a nebo krafáš za státní (tedy naše) a nebo okrádáš toho zatraceného podnikatele? Ten kapitalismus, to je prevít, viď?
www racek 25.1.2006 9:40

Re: Kurva, kdo je to člověk práce? Co je to zase za hnusný výmysl těch přiblblých socialistů, Cyril Zapletal se jezdil do Moskvy učit zakroutit krkem úspěšným a ti sviňáci ho klidně nasadí na čelo kandidátky.

kajane, mistře, nějak ztrácíte glanc .... tohle hayek určitě neučil ... 
www racek 25.1.2006 9:38

Re: Re: Kurva, kdo je to člověk práce? Co je to zase za hnusný výmysl těch přiblblých socialistů, Cyril Zapletal se jezdil do Moskvy učit zakroutit krkem úspěšným a ti sviňáci ho klidně nasadí na čelo kandidátky.

velice zlý a neobyčejně hloupý příspěvek, příteli. ani se mi nechce to vyvracet. zamysli se sám a zvidíš co jsi napsal.
třeba se zeptej zaslepených rodičů či prarodičů ... nebo si vzpomeň, kdo platil kampaně ods ... říká ti něco maroušek, šrejbr či ppf?
www racek 25.1.2006 9:34

Re: Já již nedoufám ,ani nevěřím,

hmm, zakázal jsi to oboum zaměstanacům nebo jen jednomu???
www racek 25.1.2006 9:34

Re: Re: Pracující inteligence, no,

z tebou ne, za takovýto podmínky ...
www racek 25.1.2006 9:33

hmm, článek a diskuse svědčí o vyvolávání třídní nenávisti, soudím ...

měla by se zakázat, he he he ...
no, jak to vypadá, většina lidí zde jsou podnikatelé a zaměstnávají stovky a tisíce líných nemakačenků, neb jim to socani nařizují ...
vzpamatujte se, drazí, jedni bez druhých jsou jaksi naprd. resp. makáči si nějak poraděj, zavedou komunismus třeba ... což jakž takž funguje, ale ti managoři si mezi sebou nevystačí, he he he ...
 
www racek 25.1.2006 9:29

Re: Zapletal - nic se neděje

eště že rodilý pražák topolánek kandiduje v praze, že ...
Křupan 25.1.2006 9:23

Re: No to musí být pro podnikatele "jejich muž"

Kdyby nebylo podnikatelů, nebudou chrápat pod ponkem, ale ve frontě na pracáku.
 
Ten váš "člověk práce" se nadře úplně stejně jestli vyrábí neprodejnou pitomost nebo úžasný a skvělý výrobek. Má smysl se bavit o tržní hodnotě výrobku a ta je dána především duševní prací, jak je vymyšlena, schopností zorganizovat výrobu v pravý čas na pravém místě, ... A TO JE PRÁVĚ TEN PODNIKATEL.
Vy socialisté znáte jen hodnotu suroviny, lidské fyzické práce a cenu výrobní linky. To není dnes ani zlomek toho, co je potřeba.
 
Lebowski 25.1.2006 9:22

Re: MAFIE VLÁDNE ráda POMOCÍ ODBORÚ

Možná by nebylo od věci,kdyby nám vládla klasická mafie se svými zákony,které dodržuje narozdíl od Brouků Pytlíků z ODS,ČSSD a ostatních bezvýznamných organizací.Kdyby to hodilo dobrej balík,klidně bych pro ně dělal.
Hnyk 25.1.2006 9:03

No to musí být pro podnikatele "jejich muž"

Neboť jak známo podnikatelé jsou ti praví " lidé práce " . Podnikatelé přece pracují neúnavně v potu tváře 23 - 26 hodin denně a to až osm dní v týdnu, aby za odměnu mizivého zisku opatřili lenivým dělnickým hňupům práci a živobytí. Zatímco podnikatel se pachtí, tak dělňasové chrní celý den za ponkem a proberou se jen když si jdou pro výplatu. A ještě mají tu drzost organizovat se v nějakých odborech.
Daneš Burket 25.1.2006 9:00

Re: Zapletal - nic se neděje

Jiří Paroubek nejen že není místní politik, ale řídí ČSSD přesto, že zatím nebyl zvolen předsedou.
Martin 25.1.2006 8:48

Re: Re: Nezbývá než věřit, že ta naše pravice nezvítězí

Já myslím, že pravice jsou Ti kteří prosazují liberální přístupy a omezování úřadů a úředníků, a tím pádem je v podstatě nemá kdo volit....takže - i když ODS se vždy profilovala jako "výtah k moci" - je dneska asi jediná z těch které se do parlamentu dostanou a dá se jim tak říkat.
picc 25.1.2006 8:44

Re: Já již nedoufám ,ani nevěřím,

ano, ano pokud nezakroutíme krkem dělnické třídě/ zde obrazně řečeno/ udělá to ona nám stoprocentně./ zde bezobrazně řečeno/ Mají už to nacvičené. Nevolit nikoho kdo smrdí komunismem a sosanismem !! jsou to jen lenoši a tlučhubové a dle potřeby i vrazi !!
Martin 25.1.2006 8:44

Re: Kurva, kdo je to člověk práce? Co je to zase za hnusný výmysl těch přiblblých socialistů, Cyril Zapletal se jezdil do Moskvy učit zakroutit krkem úspěšným a ti sviňáci ho klidně nasadí na čelo kandidátky.

Člověk práce podle = volič ČSSD :
a) státní úředník s platem nejméně o čtvrtinu vyšší, než by si za stejné výkony opravdu vydělal pokud by dělal sám na sebe nebo byl zaměstnán u soukromníka (cca 700tis?+ rodiny)
b) nezaměstnaný s příjmy od státu odpovídajícím příjmům zaměstnaného středoškoláka (cca 400tis.+ rodiny)
c) oprávněně naštvaní - protože okradení o práci ve vytunelovaných továrnách  (např. Liberta Mělník (pan ministr Svoboda), Desta Děčín (pan ministr Grégr),... ( ?? kolik jich je??)
d) zaslepení důchodci, kteří se logicky bojí každé změny a nechtějí už přemýšlet o tom kdo má pravdu (??,počty)
Dohromady mi to při cca 5 mio. voličích připadá jako docelůa velký podíl...
 
M.Slon 25.1.2006 8:29

Re: Já již nedoufám ,ani nevěřím,

Nejhorší na tom je, že pokud by zvítězila pravice podle současného stavu volebních průzkumů, bude to v konečném součtu prohra, protože KSSD (Komunistická strana sociálně demokratická) bude cokoliv pozitivního blokovat a budou vykřikovat, že za nich bylo líp. Fakt nevím, která varianta volebních výsledků by byla horší.
Olina 25.1.2006 8:27

Zapletal - nic se neděje

Liberecko je pravicovej kraj,takže i kdyby  ČSSD dostala na kandidátku King Konga nic se neděje.Zaráží mně ale jedna věc.Byja jsem přesvědčena,že na kandidátky vybírají místní politici toho o kom si myslí,že uspěje.ČSSD má ale zřejmě jinou praxi,když rozsévač Paroubek trousí po republice svoje věrné,aniž k dané lokalitě mají jakýkoliv vztah a místní politici jenom sedí a kývají.
M.Slon 25.1.2006 8:22

Re: Kurva, kdo je to člověk práce? Co je to zase za hnusný výmysl těch přiblblých socialistů, Cyril Zapletal se jezdil do Moskvy učit zakroutit krkem úspěšným a ti sviňáci ho klidně nasadí na čelo kandidátky.

No, slušný člověk se sice otřese, ale ti neslušní ho půjdou zvolit, to je ten problém. Myslím si, že Zapletal je ten správný typ pro "lidi nepráce".
Ladislav N. 25.1.2006 8:15

Re: Pracující inteligence, no,

pane Polanský, někdo sedí ve správní radě - a vy zase třeba na vojenské akademii v Brně... :) A ve správních radách sedí jenom "hoši kolem ODS"? ;-)
Křupan 25.1.2006 7:54

Re: Pracující inteligence, no,

S váma ale lomcuje závist ubohý člověče.
Dušan Polanský 25.1.2006 7:49

Pracující inteligence, no,

spíš tady máme hodně nepracující inteligence. Posedím hodinku v správní radě a je z toho 100 000 Kč. Na tohle jsou kabrńáci hoši kolem ODS. Ti zavedli nepracující inteligenci do praxe. Pak tu máme různé pseudohumanitní výzkumné ústavy apod., no to jsou spíš flákači. Takže pokud jste pracující inteligent, ničeho bych se nebál ani v případě vítězství ČSSD.
VH 25.1.2006 7:42

Re: Třídní boj je znovu tady!? Na tohle je pak pouze jediná ÚČINNÁ odpověď: DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komun

Já tam půjdu, škoda, že mám jenom jeden hlas.....Těch zabedněnců je u nás strašně moc. Ještě čekám, že socdemáci slíbí dělníkům, rolníkům a možná i pracující inteligenci pivo za 1,80 Kč.
TOM 25.1.2006 7:34

Re: Nezbývá než věřit, že ta naše pravice nezvítězí

Ale kdo je pravice? Jen nepište takové trapné a omleté žerty, jako že ODS.
Petr1 25.1.2006 7:15

Já již nedoufám ,ani nevěřím,

že zvítězí pravice. Prostě přes polovinu tohoto národa jsou levicoví bastardi. Odbory zakázat! Toto jsem udělal v mé firmě a je klid.