3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Em 25.1.2006 10:14

Re: Re: Re: Zapletal - nic se neděje

Nemusi se bat. V Praze vyhrava Klausova tenisova raketa . Vzdy
www racek 25.1.2006 10:21

Re: Re: Re: Re: Zapletal - nic se neděje

no, klaus kandidoval vždycky na moravě severní ... sakra, asi byl zbabělý nebo co ...
Em 25.1.2006 11:19

Re: Re: Re: Re: Re: Zapletal - nic se neděje

Zbabely rozhodne neni. Mozna ho nebavi soutezit tam, kde to ma jisty. On je soutezivy typ. Obrat o Kl. rakete se pouziva pro Prahu, kde to maji modroptacnici jisty(neboalespon doposud meli).
gerontusinza 25.1.2006 10:28

Pane mluvíte jako hlupák, kterým nejste.,Re: Re: Re: Zapletal - nic se neděje

Praha je natolik specifická, že tam má socdem malou naději vyhrát (a vy to přes své tvrzení velmi dobře  víte). Te není zbabělost, ale realita. Zde má daleko větší šanci ODS (pokud ovšem si to svou hloupostí nepos..re),  ale já bych na vašem místě specielně Ratha příliš nepodceňoval. Má daleko větší šanci než kdokoli z ČSSD, tedy i Paroubek.
Dušan Polanský 25.1.2006 7:49

Pracující inteligence, no,

spíš tady máme hodně nepracující inteligence. Posedím hodinku v správní radě a je z toho 100 000 Kč. Na tohle jsou kabrńáci hoši kolem ODS. Ti zavedli nepracující inteligenci do praxe. Pak tu máme různé pseudohumanitní výzkumné ústavy apod., no to jsou spíš flákači. Takže pokud jste pracující inteligent, ničeho bych se nebál ani v případě vítězství ČSSD.
Křupan 25.1.2006 7:54

Re: Pracující inteligence, no,

S váma ale lomcuje závist ubohý člověče.
www racek 25.1.2006 9:34

Re: Re: Pracující inteligence, no,

z tebou ne, za takovýto podmínky ...
Ladislav N. 25.1.2006 8:15

Re: Pracující inteligence, no,

pane Polanský, někdo sedí ve správní radě - a vy zase třeba na vojenské akademii v Brně... :) A ve správních radách sedí jenom "hoši kolem ODS"? ;-)
gerontusinza 25.1.2006 10:48

Pane Dušane,Re: Pracující inteligence, no,

kde berete to přesvědčení, že se jedná utěchto lidí o inteligenci? To jsou jen hoši, kteří spolu mluví. Ale máte pravdu v jednom. Ten kdo o práci příliš nekecá ji většinou umí. Opak platí taky.
Petr 1 25.1.2006 11:30

Polanský jeden

že Vás není vidět na netu v sobotu a neděli.
Petr1 25.1.2006 7:15

Já již nedoufám ,ani nevěřím,

že zvítězí pravice. Prostě přes polovinu tohoto národa jsou levicoví bastardi. Odbory zakázat! Toto jsem udělal v mé firmě a je klid.
M.Slon 25.1.2006 8:29

Re: Já již nedoufám ,ani nevěřím,

Nejhorší na tom je, že pokud by zvítězila pravice podle současného stavu volebních průzkumů, bude to v konečném součtu prohra, protože KSSD (Komunistická strana sociálně demokratická) bude cokoliv pozitivního blokovat a budou vykřikovat, že za nich bylo líp. Fakt nevím, která varianta volebních výsledků by byla horší.
picc 25.1.2006 8:44

Re: Já již nedoufám ,ani nevěřím,

ano, ano pokud nezakroutíme krkem dělnické třídě/ zde obrazně řečeno/ udělá to ona nám stoprocentně./ zde bezobrazně řečeno/ Mají už to nacvičené. Nevolit nikoho kdo smrdí komunismem a sosanismem !! jsou to jen lenoši a tlučhubové a dle potřeby i vrazi !!
www racek 25.1.2006 9:34

Re: Já již nedoufám ,ani nevěřím,

hmm, zakázal jsi to oboum zaměstanacům nebo jen jednomu???
Frenky na penzi 25.1.2006 9:49

Re: Re: Já již nedoufám ,ani nevěřím,

A co ty Racku, podnikání už tak nekvete, jako dříve? A tak hledáš, kdo za to může? Tak se podívej do zrcadla.
www racek 25.1.2006 10:23

Re: Re: Re: Já již nedoufám ,ani nevěřím,

ale kvete, příteli, kvete. nemám se tak špatně, dividendy jsou,  to víš , moje investice z počátku let devadesátých nejsou tak špatné..... racek se staral, racek má...
Taraszátaras 25.1.2006 10:18

Re: Já již nedoufám ,ani nevěřím,

Takových jako jste Vy víc, a diktaturu proletariátu a pracovní převýchovné tábory pro Vám podobné tu máme natotata.
gerontusinza 25.1.2006 10:37

Petříku, to udělalo pár obchodních řetězců taky, a podívej se jaké mají "drobné" potíže. Těš se taky.Re: Já již nedoufám ,ani nevěřím,

Kajan 25.1.2006 6:54

Kurva, kdo je to člověk práce? Co je to zase za hnusný výmysl těch přiblblých socialistů, Cyril Zapletal se jezdil do Moskvy učit zakroutit krkem úspěšným a ti sviňáci ho klidně nasadí na čelo kandidátky.

No, doufám, že slušný člověk se "uotřese"! Dzp.
M.Slon 25.1.2006 8:22

Re: Kurva, kdo je to člověk práce? Co je to zase za hnusný výmysl těch přiblblých socialistů, Cyril Zapletal se jezdil do Moskvy učit zakroutit krkem úspěšným a ti sviňáci ho klidně nasadí na čelo kandidátky.

No, slušný člověk se sice otřese, ale ti neslušní ho půjdou zvolit, to je ten problém. Myslím si, že Zapletal je ten správný typ pro "lidi nepráce".
Martin 25.1.2006 8:44

Re: Kurva, kdo je to člověk práce? Co je to zase za hnusný výmysl těch přiblblých socialistů, Cyril Zapletal se jezdil do Moskvy učit zakroutit krkem úspěšným a ti sviňáci ho klidně nasadí na čelo kandidátky.

Člověk práce podle = volič ČSSD :
a) státní úředník s platem nejméně o čtvrtinu vyšší, než by si za stejné výkony opravdu vydělal pokud by dělal sám na sebe nebo byl zaměstnán u soukromníka (cca 700tis?+ rodiny)
b) nezaměstnaný s příjmy od státu odpovídajícím příjmům zaměstnaného středoškoláka (cca 400tis.+ rodiny)
c) oprávněně naštvaní - protože okradení o práci ve vytunelovaných továrnách  (např. Liberta Mělník (pan ministr Svoboda), Desta Děčín (pan ministr Grégr),... ( ?? kolik jich je??)
d) zaslepení důchodci, kteří se logicky bojí každé změny a nechtějí už přemýšlet o tom kdo má pravdu (??,počty)
Dohromady mi to při cca 5 mio. voličích připadá jako docelůa velký podíl...
 
www racek 25.1.2006 9:38

Re: Re: Kurva, kdo je to člověk práce? Co je to zase za hnusný výmysl těch přiblblých socialistů, Cyril Zapletal se jezdil do Moskvy učit zakroutit krkem úspěšným a ti sviňáci ho klidně nasadí na čelo kandidátky.

velice zlý a neobyčejně hloupý příspěvek, příteli. ani se mi nechce to vyvracet. zamysli se sám a zvidíš co jsi napsal.
třeba se zeptej zaslepených rodičů či prarodičů ... nebo si vzpomeň, kdo platil kampaně ods ... říká ti něco maroušek, šrejbr či ppf?
jezevec 25.1.2006 12:12

Re: Re: Re: Kurva

aleale to se nám to růžovoučké straky rozječely!!!
pan martin píchl do pravdy a ona vám moc nevoní, co? člověkové práce  
www racek 25.1.2006 9:40

Re: Kurva, kdo je to člověk práce? Co je to zase za hnusný výmysl těch přiblblých socialistů, Cyril Zapletal se jezdil do Moskvy učit zakroutit krkem úspěšným a ti sviňáci ho klidně nasadí na čelo kandidátky.

kajane, mistře, nějak ztrácíte glanc .... tohle hayek určitě neučil ... 
vita 25.1.2006 10:00

Re: Kurva, kdo je to člověk práce? Co je to zase za hnusný výmysl těch přiblblých socialistů, Cyril Zapletal se jezdil do Moskvy učit zakroutit krkem úspěšným a ti sviňáci ho klidně nasadí na čelo kandidátky.

Slušný pravicový člověk promluvil!
To se hned pozná ta správná noblesa, to se nedá nic dělat, tenhle Kajan je prostě gentleman každým coulem, každou stopu a zajisté i každým yardem.
xpoe 25.1.2006 2:38

MAFIE VLÁDNE ráda POMOCÍ ODBORÚ

tak takhle by to chtěl PaouBack - jako v USA 30, let. Aby lidem vládli zkorupovaní odboráři, kteří minimálně 15 let nesáhli na práci.  Ještě se možná dočkáme povinného členství v ROH a to už je jen krůčk ke státostraně. Jediným cílem a motivací Paroubka je touha pomoci !!
Slava 25.1.2006 4:21

Re: MAFIE VLÁDNE ráda POMOCÍ ODBORÚ

A čí není? ODS že by netoužila po moci?
Lebowski 25.1.2006 9:22

Re: MAFIE VLÁDNE ráda POMOCÍ ODBORÚ

Možná by nebylo od věci,kdyby nám vládla klasická mafie se svými zákony,které dodržuje narozdíl od Brouků Pytlíků z ODS,ČSSD a ostatních bezvýznamných organizací.Kdyby to hodilo dobrej balík,klidně bych pro ně dělal.
Jan 25.1.2006 1:14

Třídní boj je znovu tady!? Na tohle je pak pouze jediná ÚČINNÁ odpověď: DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunisti

Třídní boj je znovu tady!? Na tohle je pak pouze jediná ÚČINNÁ odpověď:
DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!
VH 25.1.2006 7:42

Re: Třídní boj je znovu tady!? Na tohle je pak pouze jediná ÚČINNÁ odpověď: DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komun

Já tam půjdu, škoda, že mám jenom jeden hlas.....Těch zabedněnců je u nás strašně moc. Ještě čekám, že socdemáci slíbí dělníkům, rolníkům a možná i pracující inteligenci pivo za 1,80 Kč.