20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Diskuse k článku

POLITIKA: Trenýrky nad Hradem

Na víkendovou akci aktivistů skupiny Ztohoven můžeme mít různé názory. Ovšem není názor jako názor. Možná jsme si všichni rovni (měli bychom být) před zákonem. Nikoli ovšem společensky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Meisner 6.10.2015 9:33

trenýrky vs. bermudy

Mám za to, že trenýrky zavěšené na tyči na hradě byly méně eklhaft než opakovaně tytéž strakaté zelené bermudy zavěšené na bříšku pana prezidenta když v létě pádloval po rybníku, o pár dní později plaval v rybníku...Jsem pevně přesvědčen, že NY si jistě již pořídil nové.

J. Václavíková 23.9.2015 0:18

Přísně tak!

J. Kyselková 22.9.2015 16:06

Ani jednoho

z těch dvou " hoven" nenapadlo, že by měli být sestřeleni jako teroristé ? To by jejich "umělecké" dílo získalo pikantní gloriolu a česká sranda by se historicky proslavila.

Z. Lapil 22.9.2015 18:39

Re: Ani jednoho

Sestřeleni? Ono je otázka, co se vlastně stalo. Mládenci prošli kontrolou převlečeni za kominíky. Předpokládám, že prošli nějakým skenovacím rámem, bez problémů, protože kus hadru není flinta. Dokonce předpokládám, že někde nějací ostřelovači možná i sedí, ale ti měli v mailu nebo kde zprávu "tehdy a tehdy dva na střeše". Takže nestříleli, protože jejich věcí je střílet na "narušitele", nikoliv na ohlášené techniky. A už vůbec by nejspíš nestříleli bez varování, to nesmí ani policajt na vraha.

Že asi bude nutná nějaká důkladnější prověrka (nebo někdo něco odflákl? I na méně hlídané střechy se coby technik hlásím 24 hodin předem a s občankou a vrátný si pak kontroluje seznam a pošle se mnou někoho z ochranky), to mám za evidentní, protože ano - trenýrky jsou přese všechno sranda a hochům patří naplácat na zadek, ale přesně tímhle způsobem se dá vyvěsit třeba černá vlajka s pečetí prorokovou, a to už by bylo hodně špatné.

J. Kyselková 22.9.2015 20:35

Re: Ani jednoho

Pro trenýrky by naše bystrá  Hradní stráž jistě nestřílela, (a  tento prezident prý nosí dokonce  slipy) - horší by pro "hovniváře" bylo kdyby takovým způsobem zatoužili zesměšnit např. Bílý dům. A taky by ani nebylo dobré nechat si zbořit Hradčana - pro případnou výstavbu velké mešity.

Chlapci to jsou prostě samá sranda i v době, kdy je svět civilizací v pohybu.

J. Lepka 22.9.2015 15:46

Kdo je sem pustil?

V souvislosti s trenclema na hradě jsem si vzpomněl na jeden svůj starší blog - taková drobná glosa.

http://cranion.eu/cs/blog/28-programatorske-poklesky/66-kdo-je-sem-pustil

P. Selinger 22.9.2015 12:34

Hrad pošpinili vyvěšením vlajky roce 1939 nacisté

A podle Ovčáčka se od té doby nikdo toho neodvážil. A co bylo vyvěšení vlajky EU ?

J. Šimek 22.9.2015 13:13

Re: Hrad pošpinili vyvěšením vlajky roce 1939 nacisté

NIc, vlajka EU nevisí místo prezidentské standarty.

E. Erat 22.9.2015 15:53

Re: Hrad pošpinili vyvěšením vlajky roce 1939 nacisté

To by bylo ještě hnusnější než ty trencle.

P. Selinger 22.9.2015 12:32

Hrad pošpinili vyvěšením vlajky roce 1939 Nacisté a podle

Ovčáíčka se od té doby ni

J. Kalina 22.9.2015 12:27

už když se Zeman objevil jako šéf ČSSD

a začal prasácky bojovat proti tehdy vládnoucí koalici, ale hlavně ODS a Klausovi, všichni ti co na něj nyní nadávají mu to tolerovali, ba se to od něj učili tu jeho politickou kulturu neb Klaus jim ležel v žaludku mnohem více.

Tehdy jsem prorokoval, že až se stane šéfem vlády všem ukáže tu jak zvelebí to prostředí v němž se odehrává politika. Takže ten pán co píše už o Bamberku a jiných věcech i vy všichni ostatní pláčete na špatném hrobě. Místo Klause máte Zemana vaší zásluhou. Co se týká těch trenek, vajíček, střílení na Klause z pistolky co vypadala jako pravá pistole zlehčují stále ti samí. Vyhrazují si totiž "právo" nerespektovat pravidla, když se jim to zrovna hodí ale u jiných jim to vadí. Ostatně taková Merkelová, EU ve vztahu k Maďarsku a imigraci předvádějí to samé. Předem daná pravidla je nezajímají. Snažím se představit si chování našich politických elit 1938-39, jak se vypořádali s Háchou i jak skokan Jan Masaryk a pár dalších zvládli 25.únor. Prostě k zblití. Nyní je vidět to samé.

J. Rojšl 22.9.2015 11:54

Jó a za křivé hovado považuji Hašku tebe!!!

Za to, jak Milouš rozděluje naši společnost na přijatelné rudé a ostatní z pražské kavárny, si tuhle nádhernou a vtipnou recesi zasloužil ...

Už jeho článek v "Technickém magazínu" v srpnu 89´ o tom jak v něčem jsme na 47. místě a v něčem třeba na 54. místě vás komouši pomohl dostat na kolena a on si proto aby ty jeho informace byly "třeskutější" to jenom a podle jeho slov VYMYSLEL a vy mu za ty jeho současné další manipulace jak vidno podle vašich reakcí lezete zase do otvoru - to nechápu - asi jste "hloupé" ...

Ty umělce s trenýrkami obdivuji a závidím jim a to už proto, že by mně něco tak vypovídajícího a vtipného ani nenapadlo ...

Jó a za křivé hovado považuji Hašku tebe!!!

P. Švejnoch 22.9.2015 14:42

Re: Jó a za křivé hovado považuji Hašku tebe!!!

Možná by to chtělo trochu toho pověstného klidu a nohy v teple, pane Rojšle, protože se mi zdá, že Váš příspěvek postrádá elementární logiku...

Tak on si ten filuta Zeman nejdřív vymyslel nějaké třeskutější informace, aby (vás? Kdo je "vás"?) komunisty pomohl dostat na kolena... A teď rozděluje českou společnost na "přijatelně rudé a ostatní z pražské kavárny"... Proč tedy vlastně, podle Vás, chtěl dostat ty komunisty na kolena, když jsou pro něj "přijatelně rudí"???

Dále se z Vašeho výroku dá vyvodit, že buď "kavárna" není rudá, a nebo je ještě jedna možnost: Totiž že "kavárna" je i pro Miloše Zemana rudá nepřijatelně.

Můj názor je, že poslední možnost je správně. "Pražská kavárna" je nepřijatelně rudá - se vší svou nenávistí a pohrdáním cizím názorem. Jména jako Kocáb, Uhl, Šabatová či Dienstbier jsou pro mě synonymy pro výraz "neobolševik".

A příspěvky pana Štěpána Haška považuji za trefné a místy vtipné, Vy hovado! :-)

Š. Hašek 22.9.2015 15:30

Re: Jó a za křivé hovado považuji Hašku tebe!!!

Ale pane Rojšle!

Šetřte si tykání a nadávky až třeba právě "trenýrkoví multikulti umělci" budou volit třeba někoho ze svého okruhu. Třeba již zmíněného Dienstbiera.

Podle Vašeho příspěvku (nadávky, dedukce, že jsem podržtaška současného presidenta a dále pravopisné chyby v každém druhém řádku) bych Vás tak typoval na čtyřkaře z osmičky základní školy.

No nic.

D. Green 22.9.2015 10:52

Vrtění psem

Pan autor si smlsnul na panu presidentovi atd. Hanobení státních symbolů se jaksi vytratilo. Pane Stejskale, dovedu si představit vaše kvílení v případě, kdyby na velvyslanectví státu Izrael, někdo vyvěsil trenýrky místo vlajky.

Někdy lituji, že z Trestního zákoníku vypadlo hanobení presidenta republiky. Mnozí zdejší deprivanti, blbci a partyzáni by si nadělali do kalhot. Vadily mi házené vejce na presidenta Havla i presidenta Zemana, řev a červené lístky také. Milá demokratická lůzo, neučte se prohrávat a příště zajistěte hlasy pro svého kandidáta nejen na "xichtoknize".

J. Šimek 22.9.2015 11:19

Re: Vrtění psem

Hanobení? Oni standartu zapálili nebo jinak zhanobili?

A. Sedláčková 22.9.2015 12:51

Re: Vrtění psem

No oni ji "jenom" ukradli

L. Novák 22.9.2015 13:11

Re: Vrtění psem

A to máte odkud? :-)

E. Erat 22.9.2015 15:56

Re: Vrtění psem

Pokud jim odlétla při jejich trestném činu, tak je to jejich vina. A škoda je stejná jako kdyby ji ukradli.

J. Šimek 22.9.2015 13:12

Re: Vrtění psem

Dole na ně čekala policie a hned je zadržela. Jestli ji ukradli, tak jim ji přece policie měla hned zabavit. Vy mě bavíte :o)

J. Podešva 22.9.2015 11:47

tři poznámky, pane Green

1. O hanobení státních symbolů se nejvíc stará Zeman sám. 2. Nepovažuji se za deprivanta ani blbce a partyzána, přesto nemám rád Zemana. Přesně z toho důvodu, že hanobí Českou republiku. A vzhledem k tomu, že máme svobodu slova (zaplať Bůh), tak tento svůj názor svobodně publikuji. Konečně 3. vaše poznámka "naučte se prohrávat" je poněkud mimo. Především nepíšete, co tím myslíte. Pokud tím myslíte Schwarzenbergovu neúspěšnou kandidaturu, tak vás upozorňuji, že vidíte svět hodně, ale opravdu hodně zjednodušeně. Schwarzenberg kandidoval, neuspěl a tím to skončilo. Tečka ! Nikdo pro něj nebrečí a všichni respektují vítěze voleb (i když ho nemilují). To jen vy zemanovci všechny Zemanovy hnusárny omlouváte tím, že poserplína spací pytel by byl horší. Dost ubohé.

Š. Hašek 22.9.2015 8:50

Milí ztohovennaři,

naprosto naivně jsem myslel, že jste všichni noví, nepolitičtí demokraté, lepší než mi staří političtí demokraté (aspoň to tvrdil president Václav Havel).

Jste docela zamindrákovaní lidové, kteří nerozdýchali volby a nedokáží čekat na nové, a též si myslím, že president republiky Miloš Zeman není tím hlavním problémem ČR.

Dle Vás asi ano. A také Vás asi naštvalo, že jasně řekl, že hranice republiky jsou pro drzé přivandrovalce bez špetky slušného chování uzavřené. President není multikultiblázen, to jest nežádoucí při Vašem mudrování o "nové Evropě". Zjednodušeno, zkráceno.

L. Novák 22.9.2015 9:28

Re: Milí ztohovennaři,

Ožralu a senilního nemocného starce jste si zvolili na Hrad vy. Vás reprezentuje a ostatní občané se za něj stydí. Rudé trenýrky místo prezidentské standarty by na Hradě měly vlát, dokud Zeman nebude z Hradu vymeten. Ten si ale nejspíš libuje, že ho jednou povezou na lafetě... :D

Š. Hašek 22.9.2015 9:47

Re: Milí ztohovennaři,

Pane Nováku,

přeji Vám tedy novou nepolitickou demokracii, kdy budou vybíráni pouze ti správní voliči, ti potom vyberou ty správné politiky, nesprávní presidenti budou vymetáni, nesprávně zvolení politici budou nějak označeni (třeba  malinkými trenýrkami na klopě). A o všem budou on line rozhodovat výbory revoluce (samozřejmě nepolitické).

Pak budou zvoleni/nadekretováni konečně ti praví. A už se nebudete muset za žádného politika stydět. Asi tomu rozumíte mnohem víc než já.

Děkuji za věcnou připomínku, polepším se. Nebylo lepší rovnou napsat, že mám příště volit podle Vás?

L. Novák 22.9.2015 13:10

Re: Milí ztohovennaři,

Podle mě volit nemusíte. Ale to neznamená, že kdejaké hovado musím mít v úctě jenom proto, že zastává nějakou "váženou" funkci. Ta funkce je možná vážená proto, že se jedná o nejlépe placeného (?) státního úředníka. Nebo možná taky proto, že na prezidentském křesle usedli v minulosti moudří a vážení občané této země. Podle mých znalostí to ale bylo spíš výjimečně. Ten "zbytek", do kterého Zeman zcela nepochybně patří, dělal naší zemi spíše ostudu, než že by pro ni něco dobrého vykonali. Zeman je dobře placený vejminkář, který si za drahé peníze léčí neduhy, které si sám svou hloupostí způsobil. Viz jeho vstup na Hrad a zpráva lékařského konzilia...

Mimochodem, považujete funkci Generálního tajemníka ÚV KSČ za váženou? :-P

I. Bičiště 22.9.2015 9:53

Re: Milí ztohovennaři,

tenkrát při prezidentských volbách nebyl lepší výběr.Jeho proti kandidát, Rakouský kníže,také senilní dědek,uslintaný ,kterému nebylo rozumět a na více neuměl česky.Tenkrát se volilo menší zlo.

B. Köhlerová 22.9.2015 11:16

Re: Milí ztohovennaři,

Senilního, narkoleptického a ještě zdegenerovaného starce jste chtěli na hrad vy. Sklaplo Vám, bohudík. Zeman není ideální, to není nikdo, ale vy a vám podobní mu nesaháte ani k podrážkám.

J. Šimek 22.9.2015 11:21

Re: Milí ztohovennaři,

Čekat do dalších voleb? Proč? Kritika a jiný názor není přípustný? Bolševický klid na práci, to by bylo žůžo, že?

Š. Hašek 22.9.2015 12:26

Re: Milí ztohovennaři,

Výborně, pane Šimku, teď ještě přibržděným občanům vysvětlete jaký názor (stran uprchlíků, brusele, řepkaře Babiše, ..........................................................) říkají trenýrky. To bude nějaký asi univerzálně všedobrý, všenázor. Zatím mám dojem, že dnešní kulturní avantgarda má k bolševikům docela blízko, ostatně jako vždy v historii. Snad mi nechcete namluvit, že trenýrková Šiklová, či Dienstbier jsou nebolševici a demokraté?

S Vámi jest diskuse ..............

J. Šimek 22.9.2015 13:16

Re: Milí ztohovennaři,

Váš pokus reagovat na něco jiného, než jsem napsal, je úžasný. Hotovej Švejk.