23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M.S. 6.2.2009 19:10

Re: To je stále dokola!

Jenže Topolánek chce především a pouze vládnout a to bez ohledu na nějakou čest a názory. Nedávno byl zvolen do čela strany. Může tudíž spojit hlasování o smlouvě s hlasováním o důvěře a tím by ji prosadil. Ztratil by však u některých straníků ODS na popularitě. Jenže on chce být uODS populární i pro budoucno a z tohoto důvodu je mu smlouva šuma fuk. Když někdo něco chce musí za to bojovat. Přemýšlejte!!

gerontusinza 6.2.2009 11:24

Paneš Vernere souhlasím s vámi z hlediska závěrů o dominující straně......

ovšem s vašimi závěry o LS se  nemohu srovnat........ a není to jen o tom, že jsem v referendu dal ne, mohl jsem se splést..... |Dnes vidím jediné, měl jsem bohužel pravdu..... Pokud nás to stojí, to co to stojí, tak jsou ty naše svobodné zájezdy za hranici všedních dnů  to nejdražší co si dovolujeme..... to že to necítíme  tolik v přímých platbách zatím (on ten kurz to upraví..), ale  o to víc to pocítí moji vnuci.... jinak ovšem velmi hezký den

Vodák 6.2.2009 11:20

co to je

Noviny jsou plné Lisabonské smlouvy ale nikdo neví  co v ní vlastně je. Dovedové jako pan Verner píši o tom, jak kdo hlasoval, jak měl hlasovat, kdo s kým hlasoval ale o tom o co ve smlouvě jde, se v záplavě nicotností nikdo nic nedozví. Přitom pan Paroubek se ohání veřejným míněním ve chvíli, kdy je úplně jasné, že nikdo z občanů, kteří se vyslovují pro nebo proti, nemá díky našim mediím o věci ani páru. Nepochybuji o tom, že smlouvu nečetl ani pan Verner. Jediný kdo mluvil konkrétněji a jehož vystoupení v parlamentu mělo nějakou cenu byla paní Dundáčková. Vykulené oči pana Zaorálka nikoho rozumného o vhodnosti smlouvy nepřesvědčí

No... 6.2.2009 12:51

Natož objasnění a polopatické pana Železného:Dopis Karlu Schw.....

Na dnešním psu je článešek od pana Železného, doporučuji! Srozumitelně napsáno, tesat do kamene (hnedle)...

kmet 6.2.2009 14:40

Re: Ano, pokud by to bylo na hrobě

p. Železného, pak souhlasím!

M.S. 6.2.2009 13:37

Re: co to je

Není důležité co je v Lisabonské smlouvě, důležité je to co v ní není. Například to, že v Evropě mocné státy si stejně budou dělat co chtějí, jak je tomu již dnes.

Sam48 6.2.2009 15:46

Použijte selský rozum

O tom,jak by měla ,,smlouva" vypadat ,hovořil velmi srozumitelně poslanec Prosek

frrantišek 6.2.2009 11:08

Jsem volič pravice

A bohužel jinou stranu než ODS nemáme. Po opoziční smlouvě jsem volil Cibulkovce, ale za rok jsem se vrátil pokorně k ODS. Zelené volí jen primitivové a katolíci jsou věrolomní. Vládnou s kýmkoli. Jenže problém není v politice, ale v politicích. A ti jsou dílem zbabělí a dílem nenažraní. Až na nepatrně výjimek. Lisabonskou smlouvu bych nepodepsal. Je levicová

gerontusinza 6.2.2009 11:27

Františku není levicová, je jenom maličko vyčůraná.....Re: Jsem volič pravice

ale to vy ve své zabedněnosti nepochopíte..... myslete si dál co chcete a zdůvodňujte si to taktéž....;-D

No... 6.2.2009 12:54

Ona je vyčůraná a směřuje vše pod jedním pánem k levici.

Takhle je to asi líp vyjádřené. Proč se patlat s jednotlivými zeměmi, když je mohu "sjednocené" všechny najednou nacpat nalevo. Asi takhle.Možná špatný pohled...??

Honza 6.2.2009 12:55

Re: Jsem volič pravice

tak s tím bych se nechlubil:-D:-D no a kdyby byla LS levicová,tak to by nebylo to nejhorší,ale ona je pro většinu států (kromě Francie a Německa) nevýhodná - tedy jednostranná a nespravedlivá.

Sunny 6.2.2009 10:44

Rozporuplný pocit

Souhlasím s názorem, že naše politická reprezentace je až na vyjímky ostudná. Ovšem tu cukaturu kolem LS bych jim nevyčítala. Nevím, co by chtěli ratifikovat, když nebylo dosud nic projednáno a většina poslanců z toho nepřečetla ani řádku. Leda by to proběhlo jako v Maďarsku, kde to rovnou podepsali v dobré víře, že velký EU bratr by jim přeci nepředhodil nic nedobrého. Doufám, že pokud si poslanci dají tu práci a smlouvu řádně rozeberou, dojdou k názoru, že v této podobě to prostě podepsat nelze.

Saul 6.2.2009 10:47

Re: Rozporuplný pocit

Výborně, Sunny. Jen se obávám, že Vaše doufání bude liché.

kmet 6.2.2009 14:45

Re: Souhlasím, že ji

málokdo četl a z těch, kteří měli tu trpělivost, málokdo plně porozuměl. No jo, když ji nečetla naprostá většina poslanců, jak někdo může, jako čeští nacionalisté s komunisty chtít,  aby se k LS vyjádřili občané, kteří ani nevědí, kde nějaký Lisabon vůbec leží? Není to divné, není to jen doufání, že člověk z ulice uvěří blábolům a bude hlasovat proti?

senior 6.2.2009 10:01

Moje představy

asi jde o vnitřní chybu, ale já si trapnějšího novináře představit docela dovedu. Ale- dá to fušku !Rv

DS 6.2.2009 9:35

Vernere,

z lidí vašeho ražení jde hrůza.Nenávist ke každému,kdo má jiný názor než je ten můj jediný správný,to už tu bylo 40let.Už jen chybí zřídit lágry a ty neposlušné tam pozavírat a oni si ti ostatní už dají pozor říkat svůj názor nahlas

Pamětník 6.2.2009 10:35

Re: Vernere,

Jsem také pamětník,ikdyž možná trochu jiných názorů,než ten co už příspěvek zveřejnil.Nevím jak se autor DS vzrušuje,že z pana Vernera jde hrůza.Přečtěte si příspěvky u většiny zveřejněných článků a zjisíte,že lidé,kteří neuznávají jiný názor než svůj,nejsou vyjímkou.Taková už je lidská vlastnost,že si většina lidí hájí svou pravdu.Nemyslím,že to není demokratické,pokud tuto pravdu nehájí vulgarismy,či sprostým nadáváním.Když srovnáte řadu příspěvků,které píší desítky novinářů,tak podle nich jenom zjistíte,která strana patří mezi jejich oblíbené.Pokud zachovávají novinářskou etiku,patří to k diskusi.Tak si myslím,že jsme to často my,kdo vnímá názor jiného jako hrůzný.Nemyslím si,že i cílem pana Vernera je zřizovat lágry a tam zavírat ty neposlušné.Ale tento názor jsem už mnohokrát slyšel od jiných lidí.8-o8-o

Vladimír Berrnard 6.2.2009 11:04

Re: Vernere,

Jak vás tak čtu, DS, vidím, že DS jen zkratka Dělnická Strana. Vzhledem k tomu, co jste vyčetl (ale je otázka, zda vůbec umíte číst, když čtete, co tam vůbec není) v textu, navrhuju ještě zkratku Duševně Sešrotovaný.

Pamětník 6.2.2009 13:02

Re: Vernere,

Ctu od pěti let a navíc o přečteném přemýšlím.Ti ,kteří text nechápou,se vyžívají v urážkách.Většina článků v diskusi,končí nadávkami na bolševiky,socany a z druhé strany na modré ptáky.Vždycky se pokouším položit otázku:"Kde je pravda?"Duševně jsem víc v pořádku,než řada našich politiků.

Malý Aston 6.2.2009 9:35

Lisabonská smlouva může být i podraz od Paroubka!

O co jde Paroubkovi a Rathovi? Znemožnit současnou vládu všemi možnými podrazy.Paroubek byl schopen i neschválit naše vojáky a přikázal nakonec když již hrozil velký průser jen čtyřem socanům  aby hlasovali pro.Pokud Topolánek nemá jisté hlasy z ODS a tříkoalice,což nemá spoléhat že v hodině H a vteřině C nemávne Paroubek praporkem a všichni socani jako stádo včetně KSČM nebudou hlasovat proti je hlasování nutné odložit.Dovedete si představit Paroubka,Zaorálka a Rátha jak by řvali,že to s nimi nikdo neprojednal a vlastně za nepřijetí může ODS? Já prostě tomu lháři a podvodníkovi Paroubkovi nevěřím.:-D

gerontusinza 6.2.2009 11:29

Jasně Astonku ......Re: Lisabonská smlouva může být i podraz od Paroubka!

paroubek ji sám v Lisabonu diktoval a portugalsky k tomu.....;-D;-D

Bořek 6.2.2009 8:57

V článku

autor opomenul dodat,že v Německu se čeká s ratifikací až se k smlouvě vyjádří Ústavní soud.

Pepek Doyle 6.2.2009 8:28

Rudé právo propadá panice, verner už se ani nesnaží alespoň o náznaky logiky

A to je dobře; za chvíli ho i s jelínkem a křečkem Pes definitivně přesune do adresáře Chtip. Odpočívejte v nepokoji, zlolajníci.

ranbow 6.2.2009 7:52

opravdu je to trapné

Opravdu je trapné sledovat, jak všichni poslanci sledují ostřížím zrakem své stranické vůdce, čekajíce pokyn, jak mají jednohlasně v rámci strany hlasovat. No ale to asi nemluvím (jenom) o ratifikaci Lisabonské smlouvy...

A je to 6.2.2009 7:43

K článku

Osobně bych LS nepodpořil,nevím proč se ČSSD tak moc snaží o její přijetí.Jde totálně proti zájmům ČR.Doplatíme na to všichni až budeme vracet majetky sudetákům,až na náš průmysl  zelený ekoteroristi v Bruselu uvalí ekologické daně,viz.schválený energetický balíček.Nebudeme moci dělat vůbec nic.Prakticky bychom pak mohli zrušit ústavní soud,parlament i senát jo a taky prezidenta.Tyto instituce nebudou potřeba ,budou vládnout europoslanci,evropský soud a evropská legislativa.Bohužel jako normální občan s tím nic nenadělá.Je to zase o nás bez nás.

Pamětník 6.2.2009 8:31

Re: K článku

Pan A je to má pravdu

franta tyčka 6.2.2009 9:06

Re: K článku

To je myšlenka. Převést všechno rozhodování na europarlament. Zbavili bychom se nepotřebných institucí.Stejně se všichni řídí podle Bruselu. Jenom by byla potíž, co s těmi nepotřebnými úředníky? Kdyby se měl europarlament nafouknout tak jak doposud česká státní správa byl by největším městem na planetě Zemi.

VL 6.2.2009 9:54

Re: K článku

ČSSD se o ní snaží proto, že žádná levicová strana se nikdy nestarala a nestará o občany svého státu, ale řídí se tím, co dostane za úkol v socialistické, případně komunistické internacionále.

franta tyčka 6.2.2009 11:53

Re: K článku

Pane,  levicová nebo pravicová? Která strana se stará o něco jiného než o své výhody a prebendy?

emil 6.2.2009 7:37

Pitomosti Vernera

Už je tu zase proklamované heslo : Kdo nejde s námi, jde proti nám (kdo nechce diskriminační Lisabonskou smlouvu, je proti nám a musí být zničen, umíme to už od roku 48). A když budu volit něco jako někdo jiný, ale z naprosto jiných důvodů, budu hned Vernerem označen jako všeobjímající kamarád. Spíš bych to nazval Vernerova všeobjímající blbost. Pište Vernere jen do Rudého Práva, tam je vaše parketa, tam vaše bláboly rádi uveřejní a Jyrka ještě pohladí po hlavě.