30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Divino 19.12.2006 20:30

Koukám.....

Poprvé jsem zabloudil na NP a hned jsem narazil na článek pana Jelínka. To je teda děs. Ten člověk je snad blázen. Rychle pryč z NP.

tolan 19.12.2006 20:27

Soudruhu řediteli Jelínku, z Vás ta třídní nenávist k ODS přímo teče, nekape

Takhle nepokrytě zaujatý článek jsem už dlouho neměl příležitost číst. Mám pocit, jako by k nám promlouval ještě čerstvý, totálně zpitomělý absolvent VUMLU, šťastný za získání zápočtu po prodání hovadiny, které snad ani sám nemůže věřit. Pozdravujte kamarády  Zaorálka a Paroubka, předpokládám, že jsou přednášejícími Vaší akademie, až si půjdete pro pohlazení. Myslím, že by se z Vás Masarykovi, jehož jménem se Vaše akademie s dělníky Zaorálkem a Paroubkem zaštiťuje, udělalo po přečtení článku mdlo. Čest Vaší snaze, soudruhu.

Melein 19.12.2006 20:29

Re: Soudruhu řediteli Jelínku, z Vás ta třídní nenávist k ODS přímo teče, nekape

Co byste chtěl od think-thanku blízkému ČSSD?:-D

P.I.Tomec 19.12.2006 18:28

Chce to trochu zalovit v paměti....

Usedl tam již v létě a ne a ne se rozloučit, přestože od té doby spravuje zemi bez důvěry Sněmovny. Kdo mu tuto možnost poskytl? Topolánek stál od r.1996 šestkrát  v čele volební kandidátky ODS ( čtvery senátní, evropské volby a Poslanecká sněmovna ) a vždy tato strana zvítězila. Paroubek od roku 1998 vedl kandidátku ČSSD v šesti volbách ( troje komunální, dvakrát senátní a Poslanecká sněmovna ) a vždy prohrál... Možná jsem to špatně spočítal a na nějaké volby zapomněl, ale na výsledku by se nic nezměnilo. Chcete mi, pane Jelínku, namluvit, že Paroubka premiérem zvolila Sněmovna? Co je pro mandát k politikově činnosti důležitější - přízeň voličů nebo pletichy dvou set mameluků?

čtenář 19.12.2006 19:59

Re: Chce to trochu zalovit v paměti....

Nejdůležitější je selektivní paměť Lukáše Jelínka. ;-D

vládík 19.12.2006 16:58

Dluhy podle Paroubka

Proč si velevážený superředitel superakademie (vychází z ní RSDr?) dělá problém s dluhy jakékoliv vlády. Státu přece žádný dluh nevadí (viz vystoupení Paroubka v ČT v rámci předvolební kampaně).

Mně vadí více dluhy z vysokých poplatků nemakačenkům a množství nezaměstnaných (těch nechtěných), kteří museli opustit práci z důvodů výše minimální mzdy.

LV 19.12.2006 16:45

mimořádně chucpe je, když socan mluví o dluzích

Všeliké vábničky na dluh jsou přece vlajkovou lodí sociální demokracie! A její JEDINOU, skutečnou politikou je přímočará úvaha drogového dealera - vnutit dávku pokud možno do každé rodiny. Až si zvyknou, slíbíme zvýšení, když...

K vládnímu "provizoriu" a dlouhému trápení se sestavením vlády: je to hnus, ale : RADĚJI BUDU 100 DNÚ V TOPOLÁNKOVĚ PROVIZORIU, NEŽ JEDINÝ DEN v PAROUBKOVĚ SOCIALISTICKÉM ŠIBALISTÁNU !!!!

volič 19.12.2006 15:39

Další blábol ředitele "Masarykovy" dělnické akademie.

Bez Jelínka a Doležala se pes prostě neobejde. !!Rv

PetrH 19.12.2006 17:20

Re: Další blábol ředitele "Masarykovy" dělnické akademie.

Chudák Masaryk, když se za něj může schovávat každý slouha, který v životě nezavadil o poctivou práci. Pokud hledal název pro svůj "myšlenkový tank" - spíš buldozer, ne? - měl se odvolávat radši na Šmerala. Když ke kořenům, tak k vlastním. I když Šmeral byl pořád ještě příliš slušný a příliš chytrý. Co takhle Fierlingerova akademie?

čtenář 19.12.2006 20:02

Re: Re: Další blábol ředitele "Masarykovy" dělnické akademie.

Fierlingova akademie je dobrej název ! ;-D 

Místo "myšlenkový tank" by bylo lepší "smyšlenkový tank ". 

David 19.12.2006 15:17

No ty trpytivy

vabnicky zaved pokud vim nejaky predak CSSD. Mozna uz Zeman a po nem se to dedilo, jak pekelne dedictvi. Uplatky pro volice, prebendy pro "Socialne potrebny" a hlavne, valit pred sebou dluh, ktery je kazdym rokem vetsi.

Stale lepsi Topolanek, nez predstava, ze by tretim pokusem do akademie opet vstoupil Paroubek.

Ten, kdo napsal tenhle clanek, si jaksi poplet rocni obdobi. April teprv bude, i kdyz pocasi tomu neodpovida.

jeff 19.12.2006 15:05

Jelínku, tvoje žvanění nestojí za diskuzi

AeroKarel 19.12.2006 14:52

Rukojmím dvou mužů?

Minimálně ještě zapomněl pan "ředitel" na třetího, Paroubka. Třetího, který zanesl do politiky nevídanou bezkoncepčnost, populismus a sprostotu. Nedůvěru k jakémukoliv slovu a jako nejhorší ze všeho DRátha, který ho v tom všem ještě překonává.

Ale on pan "ředitel politolog" zřetelně asi ví, proč na tento podtatný faktor mizérie místní politiky zapomíná. Koho chleba jíš ........

Jen ten Masaryk k tomu přišel jak slepý k houslím, bránit už se nemůže. Ale my ano. Pokud si ho bude do huby, nebo do názvu, dávat takovýhle ksindl, bude jen pro srandu. Ten ksindl.

zloch 19.12.2006 14:38

Vtipný Aston!

Vtipného Františka Vízka nahradil vysoce vtipným Jelínkem. Z think-tanku "blízkého" ČSSD R^

jerry 19.12.2006 15:00

Re: Vtipný Aston!

Myslíte, že nahradil? Mně tento učitel, jemuž bylo rozsudkem číslo 6335 zakázáno učit, na Psu dost chybí.Jen mu chyběl smysl pro humor.

jirka.s. 19.12.2006 18:37

Re: Re: Vtipný Aston!

Omyl, jerry! To nebyl rozsudek číslo 6335. To jenom soudruh Vízek se domnívá, že je jedním z 6335 "odsouzených", jak se nám snažil vsugerovat, ale i to je pouhá mystifikace. Je pouze jedním z 6335 pit*mců, kteří nenasáli včas ten správný vítr ve straně a nechali se z ní vyloučit a tudíž prý následně persekuovat. Žádné soudy s těmito soudruhy neprobíhaly, to byla jenom taková "vnitrostranická demokracie".

čtenář 19.12.2006 20:03

Re: Vtipný Aston!

Jen si koleduj a dostaneš ho ve vánočním balení ! ;-D

kaca 19.12.2006 13:25

Že by bylo apríla?

Vážně to snad autor myslet nemůže a nebo za to už nemůže...

Byg 19.12.2006 13:09

Nejkratší vtip

Think-tank ČSSD.

:-))

JE 19.12.2006 12:37

Jelínku, zalez zpátky do svého blink tanku blízkého Puchejřovi a vyndej už konečne

z huby toho Masaryka!

jerry 19.12.2006 12:32

Jelínkovy Vánoce na dluh

Jelínek seděl ve své kanceláři v Lidovém domě a tvářil se zamyšleně. Napsal zrovna do PC další článek, pošle ho do Práva i do Psa, ale mladá sekretářka mu dělala starosti. Od začátku odmítá všechny jeho milostné návrhy. ,,Co si sakra o sobě myslí? ", pomyslel si v duchu.,,Vždyť jsem přece ředitel." Z rádia hrály koledy, když vtom se otevřely dveře a dovnitř se jako velká voda přihrnul samotný předseda ČSSD. ,,Jdu se podívat, co tady vyvádíte." ,,Jaká čest,pane předsedo.", zablekotal překvapený Jelínek.,,Kafíčko?Nebo něco ostřejšího?" Ale Paroubek jen mávl rukou.,,Ukažte mi, co jste napsal." Jelínek se začal potit  a Paroubek začal při čtení vraštit čelo. ,, Právě jsem zkritizoval ODS a hlavně Topolánka, pane předsedo." Ale všemocný šéf ČSSD spokojen nebyl. ,,Cos to napsal za brimborium, ty sykofante? Kde je napsáno, že jediné řešení má ČSSD? Kde je tam zmínka o mně? A poslyš, ty řediteli, víš , že nám dlužíš už půl roku za nájem? Kdy hodláš zaplatit?" Jelínek rudnul.,,Ale pane předsedo, Masarykova dělnická akademie je v současné době v poněkud horší finanční situaci.Čekáme na sponzorské dary..." ,,Tak to já ti něco povím. Do konce roku buď zaplatíš, nebo se sbalíš i s celou svou akademií." zakončil předvánoční rozhovor Paroubek.;-(:-(:-)

VESELÉ VÁNOCE A MNOHO ŠTĚSTÍ V NOVÉM ROCE PŘEJE MDA I PANU ŘEDITELI JERRY

Byg 19.12.2006 13:15

Re: Jelínkovy Vánoce na dluh

Zdá se, že by si Jelínek měl zamést nejdříve před vlastním prahem, potom buldozerem odstranit bilionový nános smetí z prahu vlastní strany a jejího předsedy a pak teprve kafrat o ostatních :-)).

Jack 19.12.2006 12:31

Dotaz

Mě by jenom hrozně zajímalo, jestli je Jelínek vážně takovej debil, že věří tomu co říká, nebo jestli jenom čeká, že "pojede zase v čele, jen co se vítr obrátí" ((c) K. Plíhal)

svet 19.12.2006 13:10

Re: Dotaz

Řekl bych, že B je správně. Jinak by to snad ani nebylo možný.

míša mýval 19.12.2006 11:41

Jelínek nezklamal

Když přestal dělat Zaorálkovi poraděnka, měl jsem strach, že v naší vrcholné politice zavládne nuda. Opak je pravdou: vznikli dva svébytní blbové. Na pana Jelínka sice musím zabrousit na Neviditelného psa, ale Zaorálek svůj Sraz přátel irácké opery chtěl nacpat přímo do Parlamentu. Jen tak dál hoši.

demokrat 19.12.2006 11:30

chování ODS je už nechutné

Ačkoliv socany nemusím, tak to, co předvádí ODS a Klaus je nechutné. V tom má Jelínek pravdu. Topolánek a ODS nejsou schopny dohody a kompromisů. Připadá mi to, jako rvačka supů nebo hyen o ohlodanou kost, kterou je náš stát a zbytek jeho vlastnictví, která ještě není rozkradena (pardon zprivatizována). Ústava je jim šumafuk a vykládají si jí jak se jim hodí a jejím znalcům (jako je Cepl...) vstávají vlasy hrůzou na hlavě. Podobně se chovají i vůči právu obecně (viz žádost o milost pro managery Nomury). A že nebudou rozhazovat jako socani ? Tomu může věřit jen bláhovec. Tlustý se ani náznakem nepokusil snížit schodek rozpočtu, ačkoliv na to měl měsíce. Páralová z porcování medvěda dává miliony hokejistům a Langer miliony golfovému klubu. A to nemluvím o jejich refomách, které nemají an i propočítané a podle odhadů by také zasekly pořádnou sekeru do hospodaření státu i našich kapes. 

Mirek Šejna 19.12.2006 11:41

demokrate

dovolil bych si malou opravu. Nikoli "by zasekly" ale "už zasekly". Letošní rozpočet byl do konce srpna téměř vyrovnaný. Teď už se pochybuje ve schodku kolem 60 mld. Loni byli za toto rozhazování viněni socialisti. Letos je ticho po pěšině, protože teď rozhazují modráci. Rozpočet na rok 2007 se schodkem 100 mld. už připravovalo Tlustého ministerstvo. A Tlustý pokračuje v tradici socialistických rozpočtů se vším všudy. Tlustý nakonec s rozpočtem nesouhlasil pouze proto, že odmítl hlasovat pro poslanecké pomníčky, které ale měly na celkový schodek minimální vliv. Ono už to tak bývá, že v opozici se to dobře kritizuje, ale vládní odpovědnost vás nakonec nutí dělat to samé, co dělali ti, které jste kritizovali.

martas 19.12.2006 12:22

Re: demokrate

vis co to jsou mandatorni vydaje? specialne se zamer na to slovo mandatorni, najdi si ho ve slovniku a pak si zjisti, za ci vlady se tyhle vydaje zvedly nekolikanasobne :o)) pak slintej neco o tom, kdo muze za schodek rozpoctu.

svet 19.12.2006 13:08

Re: Re: demokrate

Ani jim neodpovídej jsou to sice umírněnější , ale asi stejný blbci jako je pan Jelínek

Ladislav N. 19.12.2006 13:09

Re: Miroslav Šejna - to není lež z naprosté blbosti, ale záměr.

Šejno prolhaný, příště raději napište, že tu sekeru zaseknutou (naposledy) Paroubkovou vládou chtěla ODS převést do vyrovnaného rozpočtu snížením mandatorních výdajů, ale veškeré návrhy v parlamentu zablokovala KSČSSD..... Budete pravdě mnohem blíž. ;-)