4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Topolánkovo dilema

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Novák 6.1.2010 7:49

Re: Není pozdě?

Zkrachovalou knihovnici z Vyxočiny, za kterou se tam stydí? To snad nemůžete myslet vážně.

Dedek 6.1.2010 7:49

Re: Topolánkovi kvality

Omlouvám se za 2 hrubky. Příspěvek jsem omylem odeslal dříve , než jsem ho přečetl

Dedek 6.1.2010 7:46

Topolánkovi kvality

Ať se snažím najít nějaký kladný výstup Topolánkovi vlády ,nejde to. Smlouva s občany tetrálně podepsaná v televizním přenosu je bez uzardění neplněná.Rekordně nízký rozpočet v roce 2008 ve výši 19mld Kč (jak pan Topolánek znovu ,i když nesměle ) zopakoval v neděli je prostě lež.

Rozpočet na rok 2009 byl velká lež. Ve svém životě jsem dělal více než 10 rozpočtů pro amerického vlastníka firmy. Udělat jeden z nich takový , jaký byl státní rozpočet na rok 2009 , tak letím z místa na hodinu.  Zprostředkování smlouvy o dodávkách plynu mezi Ruskem a Ukrajinou s tím , že Topolánek dovolil bez vědomí Rusů dopsat Ukrajině doplněk do smlouvy je ostudou celého státu.

Proto je dobře , že ta vláda padla. Každý další den by hrozil průšvihem a ostudou republiky  

horduch 6.1.2010 7:42

Re: A to autor jeste byl k Topolankovi schovivavy

přesně tak ,volba se zaťatýma zubama ,nebo za bukem stojí ještě větší vůl a hovado

derik 6.1.2010 7:39

Ono by ale bylo lepsi nechat delat reformy CSSD

A delat je budou muset. Snizeni ratingu, zvyseni uroku na pujckky, ktitika EU, pripadne omezeni dotaci z EU, atd budou znit dost silne. A jen tak reformy muzou mit nadeji na uspech. CSSD to bude muset vysvetlit obcanum. Jinak padne a pavice bude mit podstatne vetsi sanci na uspech nez dnes. Cssd si v opozici mohla dovoli neodpovednost. Boj proti 30-ti korunovym poplatkum, vyslovovani neduvery vlade, duchody navic, atd. Nech se predvedou. Vnejsi okolnosti je budou tlacit do reforem. V opacnem pripade by jen hazeli klacky pod nohy a tesna vyhra pravice by na nic poradneho stejne nestacila.

ladislav 6.1.2010 7:37

Pane Bartoni,

opravdu si přejete za premiéra tohoto labilního a nekompetentního člověka ? Myslíte, že ODS nevyprodukuje nikoho lepšího ? To je ale opravdová tragedie jak ODS,tak nás občanů.

derik 6.1.2010 7:22

A to autor jeste byl k Topolankovi schovivavy

Opomnel zbytecnou obhajobu Cunka, chovani na verejnosti vuci novinarum. Lhani ze pry v Insbrucku se mesel sejit s velvyslancem, urazeni a ponizovani vlastnich poslancu, vyjadreni ze pry Ekonomickemu programu ODS (ktery pomohl vyhrat volby) nikdy neveril, ignorovani kongresu a prosazovani LS, ochromeni jaderneho programu (s Bursikem), nullove usili v boji s korupci (krome rozpraseni elitniho tymu detektivu). Priblble heslo Evrope to osladime, neschopnost prinest podepsanou smlouvu z Ukrajiny, ostudne radeni Obamovi pres media (nebyl ani uznavany ekonom, ani mezinarodni ponikatel, ani uspesny politik. To mu nemohl napsat dopis kdyz rika ze Obama je jeho pritel?), atd.

Topolanek ma dlouhodobe mensi popularitu nez ODS, takze ji spis tahne ke dnu nez pomaha. Avsak to, ze lide se skripenim zubu voli ODS jen aby se nedostal k moci Paroubek, si privlastnuje jako dukaz sveho vudcovsti. Jak dlouho v tom chce ODS pokracovat? Az ji zustane jen skalni jadro? To ale nebude stacit a duvera ostatnich volicu se bude ziskavat cim dal hur.

akela 6.1.2010 7:15

Topolánek hrobař ODS

rakev ponesou pánové Langr Jančařík Dalík atd bud změna nebo rakev

Jaromír 6.1.2010 7:10

Topolánek žádný tým nepotřebuje, on ho ani nechce, ani by ho neposlouchal

Bartoš napsal : ..... Zdá se mi proto, že Topolánek potřebuje kolem sebe tým, který ho bude neustále umravňovat a zklidňovat. Tým, který bude schopen poradit mu, jak na média. Tým, který z něho udělá kompetentního politika, jakým se jevil po tu dobu, co předsedal Radě Evropy. ....

Topolánek žádný tým nepotřebuje, on ho ani nechce, ani by ho neposlouchal. Na to je MT příliš velký sólista a buran, že by by to nemělo smysl. Tým by měl smysl jen tehdy,když by Tupola vodil na provaze a zavazoval mu hubu i ruce - jako cvičeného medvěda, což je ovšem sci-fi.

Takže ještě jednou : není potřeba žádný Topolánkův umravňovací tým. Je potřeba tohoto podvodníka, lháře, striptéra, sprosťáka, hrubiána, atd. v jedné osobě jednou pro vždy poslat na politický důchod. Pravici tu zmrvil tak, že se z toho bude oklepávat ještě 2 volební období. A abych mu nekřivdil - pochopitelně s ním musí vypadnout Langři, Gandalovičové, Bémové, Jančíci, Tomanové, Petrušci a podobní ksindli, kteří si z pravicové politiky udělali pouze strojek na peníze bez ohledu na okolí

derik 6.1.2010 6:47

ne podle reci ale podle skutku

Zejmena podle schopnosti dodrzovat sliby. Podle toho jak se chova. Podle metod jakymi prosazuje sve napady. V tomhle se Topolanek snizil.na uroven Paroubka. To ze pak nekde odrika to co s nim dokola probirali poradci kdyz ho pripravovali na besedu neni vsechno.

Kresinka 6.1.2010 5:20

já jsem si taky na počátku

loňského roku uvědomila, jak dobrý politik by mohl být Topolánek. Jenže on má takovou obyčejnou lidskou slabost - neumí tychle přešaltovat, když ho někdo podrazí. Nevím, je-li příliš důvěřivý, ale rozhodně je přímočarý a otevřený člověk. Kdyby neměl proti sobě člověka nemocného touhou po vládě za každou cenu, mohli jsme být jedním z nejúspěšnějších států EU. Bohužel, Topolánka a s ním i naši zemi v rozletu zastavil Paroubek a jestli někdo věří tomu, že k tomu měl jiný důvod než závist, pak je mi ho líto. Ale Topolánek zmačknutý do defenzívy se chová chybně,měl by vědět, že politický kapitál nevytluče ze stýskání co by, kdyby. Zatnout zuby a jít dál. A rovně, on to umí a snad se dočkáme

Honza 6.1.2010 5:16

Není pozdě?

Topolánek už dokázal,že to dokáže.Raději bych uvítal v čele ODS třeba nějakou ženu,např.Miroslavu Němcovou.

JaS 6.1.2010 2:54

Re: Odpovedi na otazky CT24 ... HA HA HA

A podle čeho chcete posuzovat, když ne podle toho, jak odpovídá na otázky? Zatím to vždycky ukázalo hodně. I klaus v takových diskusích (to už je hodně dávno) ukázal dost přesvědčivě, co je zač. Ono docela dobře odpovídá to, jak politik odpovídá na otázky, tomu, co dělá jako politik. Paroubek to takhle ukázal dokonale, Rath taky. Topolánek vždycky mluví k věci a srozumitelně. Pan kníže taky, Kalousek taky.

Josef 6.1.2010 2:09

Odpovedi na otazky CT24 ... HA HA HA

Odpovedi na otazky nedokazuji vubec nic, zrovna tak jako ruzne predvolebi sliby, jako smlouva s obcany ! Otazku ocekaval, byl na ni pripraven, tak to ze sebe jen pohotove vysypal. A tohle jako ma ma byt dukaz nasi skvele budoucnosti pod jeho vedenim ?  HA HA HA !

TG 6.1.2010 1:01

Předsedou vlády přece nemůže být člověk,

který kolem sebe potřebuje tým, který ho bude neustále umravňovat a zklidňovat. Poprvé na mě Paroubek působil lépe (z čehož nemám radost). Topolánek už je úplně marný, patrně si myslí, že snědl šalamounovo hov*no.  Zdá se mi, že s tím otřesným chováním začal, když odešel od své ženy.