4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Topolánkovo dilema

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
lucinapes 6.1.2010 13:27

Re: Ani bazén Sava...

hlavně v tom Topola nechali s potěšením vymáchat - jako v ostatních aférách - sami ODS píáristi na pokyn ... no, čí? Paroubek by k tomu ani nemusel nic přidávat, utopili bychom si ho sami! Naopak, kdyby se Paroub aspoň na oko zdržel, ušetřil by si ta vajíčka.

lucinapes 6.1.2010 13:23

Topolánek je otloukánek obou stran

ODS si Topola nezaslouží - měla ho nastrkovat na bilboardy a umetat mu cestičku, zatímco by si za jeho zády dělala své kšefty. Je to jeden z mála pohledných CHLAPˇU v politice, a kdyby vedení ODS za svým předsedou stálo aspoň zdánlivě, většina afér by se nekonala a Topolánkovo charisma by u nerozhodnutých voliček udělalo své. Ale už první místopředseda mu mydlil schody, kde se dalo,za pokřiku On může za všechno, já nic, já horolezec!! o ostatních nemluvě. Přitom by bylo tak snadné a líbivé mu ten titul prvního muže ODS, navíc z Moravy+Slezska dopřát už z reklamních důvodů, ale to by muselo v ODS fungovat něco jako týmová hra. Takhle to vypadá, že mu ty gule závidí i v ODS.

cca 6.1.2010 13:03

Re: Ani bazén Sava...

správně, cestu hradili tajně socjálisti a to tak že zúčastnění našli ve schránce zaplacené poukazy na rekreaci a Randák je fotil v momentě kdy se bavili na tému to je ale náhodička vy jste zde taky ???

R. Divín 6.1.2010 12:55

Re: Ani bazén Sava...

Je pravda, že Topolánek si mohl vytáhnout od cestovek seznam lidí, kteří také trávili dovolenou v Toskánsku, k tomu plácnout vymyšlené číslo turistů a říct " podívejte pane redaktore, co je na tom Toskánsku divného, vždyť i moje sousedka, svobodná matka paní Mašlíková tam byla také" a kauza by byla u ledu.

Obrovská Topolánkova chyba byla, že nenechal paroubka, A´t se v tom vítězství vymáchá a dopustil Pecinu. Už mají poštu a to si paroubek nemusí ani špinit ruce, natož, aby byl zodpovědný za národní pochod smrti do bankrotu. To je nevyhnutelné a je to tak dobře. My Češi si nejsme schopni sami udělat nápravu. Musí to udělat MMF a my pak můžeme svorně nadávat, jak nám všichni ubližují.

R. Divín 6.1.2010 12:54

Ani bazén Sava...

pane Bartoň v mnohém s vámi souhlasím. Jenže pácháte chybu, že hodnocením důvodů Topolánkova propadu nezmiňujete paradoxy konspiračních her Altnerova domu. My na internetu nemusíme být přece vedeni autocenzurou, jak já říkám "alibistickou korektností". Naopak my bychom měli burcovat naše "investigavce" a odhalovat jejich povrchnost v honbě za senzací.

Toskánská aféra. Stejně jako v kauze Čunek, Morava, Wolf chybí jakákoliv fakta. O to víc fabulujeme. Randák a jeho skupina, ve které jsou dokonce příslušníci současné rozvědky, podsunul novinářům MfDnes fotografie "turisté na molu". Nic na nich nepotvrzuje sugestivní výklad Randáka samotného, který jako mediální hrdina vnucuje národu konspirační teorie o setkání a jednání Topolánka s lobysty. Kde? S kým, Kdy? O čem? Nevíme nic. Dodnes nevíme ani to kdo to objednal. I když tušíme. Osobní spolupráce Randáka s paroubkem byla zaznamenaná už v kauze zavraždění Mrázka. Mrázek byl zastřelen profesionálním "neznámým" policejním ostřelovačem, po kterém se země slehla. Proč? Paroubek svým mafiánským kumpánům položil kdysi otázku " a to se nemůžeme toho hajzla zbavit?". To bylo v době, když Mrázek sbíral materiály na paroubka. Při domovní prohlídce u Mrázka našli odkaz, že některé dokumenty jsou u Pitra. Tak se stal Pitr nepřítel národa a štvanec. Náhončím byl Randák. V tisku jsme si přečetli, že šéf rozvědky Randák zatkl v Rakousku Pitra a přivezl ho domů. Jenže pozor. ŠÉF ROZVĚDKY NEMŮŽE ZATÝKAT ANI DOMA, NATOŽ V RAKOUSKU. Na celnici nebyl nikdy sepsán protokol o předání uprchlíka, v žádných policejních záznamech ani v záznamech rozvědky není zpráva o této akci. Pravda ani cesťák. Soukromá akce! Ptejme se proč je Pitr na svobodě? Jaká byla dohoda? Totéž kauza Savoy.

ppp 6.1.2010 12:42

Re: Topolánkovi kvality

S tímto názorem se lze plně ztotožnit. Žvásty agitátorů typu pana Bartoně už dneska moc nezabírají.

:-. 6.1.2010 12:42

prašíváku Bartoni,

tohle myslíš vážně? "Lidé najednou zjistili, že Topolánek je věcný, že vedle ostatních předních politiků EU z Německa, Francie či Velké Británie vypadá možná i líp a že pracuje"

tady je uvedeno něco jiného:

Švédský ministr zahraničí Carl Bildt označil ve vysílání tamního veřejnoprávního rozhlasu končící české předsednictví Evropské unie za "nedobré". Jedná se o hodnocení dosti neomalené a nediplomatické, zejména s ohledem na to, že právě Švédsko přebírá předsednickou štafetu.

http://www.rozhlas.cz/cro6/komentare/_zprava/602459

Petr K. 6.1.2010 12:37

Proč by musel nutně vyhrát volby Paroubek?

Znám několik (málo) lidí, kteří dříve Paroubka volili, dnes je to ovšem jejich hlavní nepřítel. Především kvůli svržení vlády a nekonečným dluhům. Topolánek je ovšem také mimo naděje na výhru ve volbách, celá ODS se jeví jako strana, která má 1. bod programu korupci. Nevím koho volit, ale vybírat jistě budu - podobně jako mí přátelé - z těchto lidí (stran): Věci veřejné, TOP09 a paní Bobošíková.

ppp 6.1.2010 12:37

Re: Mu he he

Harry,můžete nám konkrétně,ale opravdu konkrétně vyčíslit a vyjmenovat,jakým způsobem pád Topolánkovy (slaboučké jak čajíček) vlády poškodil tuhle komickou republiku?

ladik53 6.1.2010 12:32

Re: Mu he he

Měli se nechat shodit už předtím. Je jen jejich chyba, že to nechali až na to předsednicrví!!!

. 6.1.2010 12:28

Re: Není pozdě?

Naprosto trefně popsané. Souhlas.

jj 6.1.2010 12:10

nemocenská

Myslím, že se mýlíte. První 3 dny neplatí nemocenskou nikdo, pak 11 dnů zaměstnavatel, pak ČSSZ.

jj 6.1.2010 12:07

Re: Za co Topolánek může ?

Vinnej, nevinnej, berte to po řadě. /Vodička/

Nejde o to, jestli je vinnej, jde o to, co dělá veřejné mínění.

jirkammm 6.1.2010 12:00

Re: Topolánek

ano, máte téměř pravdu, jako demagog je Topolánek nekompetentní, v těchto vodách přenechal žezlo Paroubkovi a Klausovi

jirkammm 6.1.2010 11:51

Re: říkejte si o Topolovi, co chcete

milý pane dio, každý máme právo na to sestavit si svůj žebříček, nicméně na tom svém - Gross, Paroubek, Klaus - trvám. Samozřejmě tam nemám komunisty, protože od nich se ničeho pozitivního stejně nedočkáme, proto teď nemají na úroveň české scény tak devastující vliv jako ti tři výše jmenovaní. PS: pískající Dagmar (ostatně ten dobytek, na kterého pískala, zasloužil něco podstatně horšího, třeba vylít fekální vůz na hlavu) beru pouze jako trošku ujetou fanynku svého muže a Kalousek je pouze sprostý podezřelý. Zvednutý prostředník vůči naší novinářské bandě (pořád hladám nového Čapka, ale asi se nedočkám) případně vůči rudooranžové sebrance je rovněž velmi mírné gesto, myslím, že po papuli by bylo vhodnější, ale to už vyzývám k násilí, které se mi jinak docela příčí :) Takže mé osobní hodnocení Topola je docela vysoké

dia 6.1.2010 11:39

Re: říkejte si o Topolovi, co chcete

pane jirkammmane, tím jsem pochopil, že po převratu naši politici stáli za kulové. Já jen dodám pana Havla samo sebou kultůrní vložku, ( pískající Dagmar ), spícího knížete, horolezce Béma, Jůlinka s trpaslíkem. Prostě garnitůra jako hrom. Ale Topolánek tam patří i naše prstová jednička Kalousek, který se na ní povýšil. Také chudák. Prostě je to hvězdná pěchota, která nemá v dějinách naší poltiky obdoby.

jamna 6.1.2010 11:24

Re: Topolánkovi kvality

Výstižné.

I-Worm 6.1.2010 11:16

Re: vážený autore,

víte, i kdyby se Topolánek pokakal, tak se najde vždy dost lidí, kteří vám budou tvrdit, že to lejno je Paroubkovo.

Senior 6.1.2010 11:15

Re: Za co Topolánek může ?

To PETR:

Naprostý souhlas. Lépe bych to nevyjádřil.

I-Worm 6.1.2010 11:13

Tak to jsem fakt netušil

že toho Melčáka navedl Paroubek! Ten je ale rafinovanej!

PROKOP BUBEN 6.1.2010 11:04

Re: Za co Topolánek může ?

Někdo, kdo krom mnoha mnoha jiného negativního slouží Vladimíru Vladimíroviči, Beruskonimu a jiným za kašpara, zkrátka nemá ve vedení strany, natož státu co pohledávat....

Jiří Heincl 6.1.2010 10:47

Re: Za co Topolánek může ?

Tak nevím, kdo se odnaučil myslet a nevidí, že p. Topolánek je hulvát, který téměř dovedl ODS na úroveň ČSSD. Páně Topolánkovo pěstní napadení fotografa ukázalo jeho úroveň velmi zřetelně. Kromě hulvátství se vyznamenal bývalým ministrem dopravy, tuším, že se jmenuje Řebíček, a svým neoficiálním pomocníkem či poradcem p. Dalíkem.

vládík 6.1.2010 10:45

Jen dodatek

Nejen Paroubek zjistil, že nemůže nechat Topolánka růst.  Někomu vadil fakt, že by se mohlo ukázat, že Topol není (podle jeho prognóz) prázdný.  Tento důvod byl mnohem důležitější (přispěl mj. i k tomu, že Topolánek nedořídil Unii v demisi, což bylo optimální řešení).

Harry 6.1.2010 10:30

Re: Mu he he

"opozice je od toho, aby šla vládnoucí straně (koalici ) po krku" Za kazdou cenu? I za cenu podstatneho poskozeni republiky? Shodit vladu v dobe predsednictvi EU je proste svinarna, ktera nasi republiku poskodila. Mame ted povest silencu, kteri jsou schopni nechat potopit spolecnou lod jenom proto, ze nemam rad kapitana.

PETR 6.1.2010 10:28

Za co Topolánek může ?

Autor vyjmenovává 4 důvody nedůvěry  Topolánkovi: 1) Toskánská aféra, 2) vyslovení nedůvěry vládě,3)Zrušení předčasných voleb, 4) Vzdání se poslaneckého mandátu.Prosím pěkně -  I -Jaká  Toskánská aféra ? Byl v Toskánsku na dovolené a sešel se tam s nějakými lidmi, se kterými se běžně vídává po celý rok. Nic víc a nic míň . Čeští ( i jiní ) paparazi to nafoukli a udělali z toho "něco". V dětství jsme říkali udělat z prxx kuličku. Ale CO BYLO ŠPATNĚ, to nikdo nedefinoval. Takže - proč kvůli tomu, že byl Xtý den v Xtém čase na Xtém místě dělat důvod k  nedůvěře ?       II. - Nedůvěru dobře pracující vládě v ČR i v EU nevyslovil Topolánek, ale Paroubek.  Kdyby to byl Paroubek neučinil, byl by Topolánek neporazitelný.  Ale  - proč je Paroubkova chyba, která jej měla stát propadák až na konec žebříčku jakékoliv popularity, chybou Topolánka ?    III - Zrušení předčasných voleb  nebyla práce Topolánka, ale Paroubka, který si spočetl,že,  kdyby vyhrál, tak  by musel dělat nepopulární politikua to nechtěl. A doufal, že za půl roku bude situace lepší. Což nebude, ale o to teď nejde. Jde o to, že i v téhle věci je Topolánek naprosto bez viny.      IV. - Vzdání se poslaneckého mandátu - za to jediné nese zodpovědnost, ale je přece jasné, že sněmovna je ve vleku Paroubka a Filipa a že do voleb se neudělá nic, co by ti dva nechtěli. Poslanci jsou rozděleni, a kdyby mluvil Topolánek jako Jan Zlatoústý , nic nezmůže, je to ztráta času. Tak šel od toho. 

Takže - Jde o nafouknuté bubliny  neschopných novinářů a ne o špatnou práci pana Topolánka. A o blbost  dotazovaných, kteří se nedokáží orientovat. A to je snad nejhorší dědictví  totalitního režimu. Lidé se odnaučili myslet.  

3směsi 6.1.2010 10:21

Re: říkejte si o Topolovi, co chcete

Souhlasím s Vámi, pane jirkommm.

gerontusinza 6.1.2010 10:15

Jste mě sympatický ....... Re: Topolánkovi kvality

na hrubky se vykašlete, zde není spisovatelská obec ale názorová základna republiky.... stejně za to může jen klábosnice a proto své příspěvky nečtu. Byly by dlouhé a nelíbily by se mě stejně, Jsem jen rád, že zde konečně vidím někoho kdo myslí a nikoli fandí.....

Bokonon 6.1.2010 10:04

a ještě

5) Odchod ODS poslanců ze sněmovny při schválení rozpočtu 2010! To je kiks jak prase.

janoryna 6.1.2010 10:03

vážený autore,

proč by měl pan paroubek dělat věci pro něj nevýhodné. i pan topolánek to co udělal bylo nevědomky. on by se skutčně mělo šetřit na výdajích. ale proč máme souhlasit se snížením mateřských příspěvků, když vím, že vláda bez mrknutí oka nedělá nic proti předraženým dálnicím, vymýšlí ekologické projekty za pakatel 112 giga a usnadňuje podnikání tím, že si firmy mohou odepsat z daňového základu ferari jako služební vůz.  a nebo julínkova vakcína proti chřipce všeho druhu - neplacení nemocenského zaměstnaci a naopak, přenesení této zátěže na zaměstnavatele při delší nemoci (malá firma by se proti tomu měla asi pojistit aby to utáhla). myslím, že tohle je neplacená propaganda pro paroubka !

Bokonon 6.1.2010 10:02

RADAR

Topolánkovi uškodil

1) Radar. To mu komouši mezi námi nikdy nezapomenou.

2) Masivní mediální antikampaň od prvních dnů ("všichni ti Dalíkové" se stal okřídleným obratem) - za tou hledejme EU

3) Mediální kladení rovnítka mezi Paroubka a Topolánka (což je nehoráznost)

4) Klaus(ova klika)