2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
frank 16.1.2007 13:23

Re: Socanské zvěrstvo

že by nás chtěli sledovat, to je ptákovina. Jinak že je to archaizmus a že to bylo schváleno tím podařeným ministrem, tak to musela být korupce, vyjádřená v  desítkách MEGA!!! Však se to z našich daní zaplatí!

ptájk rosomák 16.1.2007 8:43

Petře H.,

měl byste pravdu, kdyby část Pravdylásky v těchto volbách ODS nevolila. Ta Vám do toho taky nemá kecat? Dobře, nekecá, ale určitě pozorně sleduje, jestli pro značku "ODS" (copyright Klaus, Topolánek, Vy nebo kdokoli jiný) je nebezpečnější levice "pravdolásková" nebo socialistická. Vondra se Schwarzenbergem, nebo Kato-Kavan? Podle toho se možná rozhodne příště. Má na to v demokracii právo, ne?;-P

takypivnipo(li)tik 16.1.2007 6:30

Re: Vážení pivní potici.

Mohu jeste to pivo rychle dopit, pane Halabala?

Nejste snad Vy ten bytovy architekt Halabala? Jiz jako dite jsem spojeni tohoto jmena s touto profesi povazoval za velmi prilehave (neco jako kozel zahradnikem).

HALABALA 16.1.2007 0:15

Vážení pivní potici.

přestante kecat nesmysly. Víte přece,že ten co rozumí všwmu podobá se pohlouplému. raději spěchejte za manželkou do postele a ráno budete oba veselejší a hovadiny o politice  pustte z hlavy. Jste těm lumpům pro legraci.

Joska 15.1.2007 23:31

Kdo je p. Jaklová?

Není ona manželkou poradce ( nebo co  je) profesorissima Václava Klause Velikého?

Joska 15.1.2007 23:16

Re: Klaus a Zeman - nebetyčný rozdíl v motivacích

S takovým komentářem se ztotožňuju!R^

takypolitickynespravny 15.1.2007 22:46

omluva sovinistickeho kance

Omlouvam se predem a je mi za sebe az stydno. Lec priznavam, ze jeste pred doctenim tohoto clanku jsem si v duchu pomyslel: "Who wrote this garbage?"

Abych jenom hlasite dodal, vsimnouce si jmena puvodce clanku, po jeho docteni: "No jo, zenska!"

Holt, stare zvyky pomalu umiraji a stare zvyky starych asi pujdou s nima az za hrob.

miroslavb 15.1.2007 19:55

Re: Re: Socanské zvěrstvo

pane "ludek" - samozrejme! a tak se deje ve vsech kulturnich statech, svedskem pocinaje a prakticky vsemi staty evropske unie konce.

jirka.s. 15.1.2007 19:17

Re: Miluji prasata bradavičnatá. Jsou inteligentní a vědí co chtějí.Re: Re: Začíná rok, který je v čínském horoskopu vyhrazen vepři.

Však si mezi nimi taky rochníš, jen co je pravda!

Ladislav N. :-))) 15.1.2007 16:13

Re: K pousmání

To ona ráda a s nadšením... ;-P

Vodák 15.1.2007 15:39

srovnání

Vážená paní, stavět na stejnou úroveň chování a rozepře socanů se Zemanem k chování a odéesáků ke Klausovi je trochu silné kafe.

Kkk 15.1.2007 14:28

Re: Re: Socanské zvěrstvo

Já zas věřím tomu, že ti co by si zasloužili, jak píšete odstřelit, těm se nic nestane ale ti co udělají přestupek jednou za dva roky a to se stane občas každému, neříkejte, že |Vám ne, tak ti na to tvrdě doplatí.

gebosch 15.1.2007 14:13

K pousmání

je tento článeček paní Jaklové. Předně její tvrzení o přebírání postů předsedů stran po silných vůdcích. Pokud vím, p. Paroubek přebíral stranu "komunistické béčko" po vskutku nejsilnějším vůdci p. Grossovi. Dostat se k p. Zemanovi znamená odstranit ještě p. Špidlu. A vlastně, béčko KSČM ze stany udělal až p. Paroubek. Za překlep se omlouvám! A o tom, jaký pocit po silném vůdci p. Klausovi v ODS zůstal svědčí fakt, že byl za předsedu zvolen právě p. Topolánek. A též skutečnost, že se páně Klausovi pohrobci ke svému "guru" ani neodvažovali hlásit. To, že p. Topolánek prakticky prokázal, že nechce pokračovat v břídilské politice svého předchůdce jej, podle mého názoru, v očích většiny členů ODS i té části občanů, která nabubřelé jednání p. Paroubka zrovna nemiluje ctí.

Nakonec ještě pousmání nad tím, jak si paní autorka zahrála na vědmu. Dokáži si ji představit, kterak zírá do křišťálové koule a věští...  

PRASI DENT 15.1.2007 12:34

Re: Miluji prasata bradavičnatá. Jsou inteligentní a vědí co chtějí.Re: Re: Začíná rok, který je v čínském horoskopu vyhrazen vepři.

 Dokáží se postavit i lvovi, natož valachovi.....

jerry 15.1.2007 11:40

Re: Začíná rok, který je v čínském horoskopu vyhrazen vepři.

No dobrý by nebylo, ani kdyby byl vyhrazen krávě. Napadla mě jedna zelené barvy.

JH 15.1.2007 11:39

Ale to je běžný syndrom

Když už tam nejsem, tak to nemohou dělat tak dobře jako já, z toho plyne, jsou špatní, z toho plyne, budu jim házet kalcky pod nohy - běžný akt pomsty :-)

gerontusinza 15.1.2007 11:23

Miluji prasata bradavičnatá. Jsou inteligentní a vědí co chtějí.Re: Re: Začíná rok, který je v čínském horoskopu vyhrazen vepři.

R^

PRASI DENT 15.1.2007 11:14

Re: Začíná rok, který je v čínském horoskopu vyhrazen vepři.

 Kdo umí  -  ten umí......

Luděk 15.1.2007 10:57

Re: Socanské zvěrstvo

Zkuste si zajet do USA,vypůjčte si auto a jet tak,jak jste zvyklý na našich silnicích.Pokud překročíte tamní dopravní předpisy a rychlost jako mnoho řidičů u nás,skončíte roztažený a s hubou na kapotě,poté co vás dopravní policie vytáhne z auta a prohledá kapsy.Až  zjistí,že jste cizinec,uslyšíte,že takto jezdí v USA jenom gangsteři.Pokuta bude mastná a budete vzpomínat na silniční pirátění v ČR.Se socanskými zvěrstvy se běžte vycpat.

Štváč 15.1.2007 10:57

Re: Klaus a Zeman - nebetyčný rozdíl v motivacích

V celku je to tak a tou "státotvorností" nám budou chtít utřít hubu. Snad si to alespoň média nenechají líbit, jinak bysme si museli najmout demonstranty. Platili by Zelení a Lidovci.

Jan Daniel 15.1.2007 10:10

Klaus a Zeman - nebetyčný rozdíl v motivacích

Mezi Klausem a Zemanem je nebetyčný rozdíl. Klaus je posedlý touhou po znovuzvolení a z toho pramení jeho umanutost velkou koalicí, i když je jasné, že spojenectví s ČSSD ODS uškodí (ostatně Klaus to už jednou sám experimentálně prokázal). Jeho spojenectví s Paroubkem je zjevné a vychází z hmatatelného společného zájmu. V rozhovoru pro sobotní MFD Paroubek nepokrytě naznačil, že za velkou koalici dostane Klaus prezidentský post. Otázka je, jestli je třetí do party (pátá kolona v ODS vedená hadem na tři) dostatečně silný, nebo se mu strana v pudu sebezáchovy postaví.

Naproti tomu, Zeman nemá zájem o konkrétní post. Je realista: ví, že část ČSSD ho nenávidí a jedna blamáž mu stačila. Jeho motivace nejsou tak konkrétní a evidentní jako Klausovy. Může to být nějaká touha stále tahat z povzdálí za nitky (proto si zvolil nástupcem Špidlu, ve kterém se spletl, že bude jeho loutkou), může to klidně být i zájem strany. Také zjevně nejde proti zájmům ČSSD: odchod do opozice a výměna Paroubka není proti dlouhodobému zájmu strany jako takové, ale pouze proti zájmu konkrétních straníků. 

Mimochodem: v neděli u Otázek Moravce jsem pochopil jak se zpátky do hry vrátí "zásadový reformátor" Vlasťa Tlustý. Ten, který kritizuje trojkoalici, za to, že jde o přílišný programový kompromis, klidně vstoupí do vlády velké koalice, která si s programem ODS vytře p.del. Co mu to umožní? Obě strany se dohodnou, že vytvoří pro sporné otázky včetně daní "Bezděkovy komise" a budou je řešit později. Vlastík a spol.tak nesleví z modré šance a socani nesleví ze svého programu nedělat nic. No a později vše vyšumí do ztracena. Tímto blábolem ostatně nevábnou velkou koalici zdůvodní i Bém před voliči a straníky: obě strany se "státotvorně" dohodnou, že se později "nějak dohodnou v komisích" a tímto špatným řešením bude odvráceno "katastrofální řešení" KSČM + ČSSD + xy.   

hum 15.1.2007 9:44

Re: Re: Re: Paní Jaklová,

Predpokladam, ze mate na sve jmeno zaregistrovany copyright na pismena ODS nebo alespon ze mate autorsky ochranene logo modre straky.

hum 15.1.2007 9:40

Jara1 prekracuje rychlost

Za to, ze Jara1 prekracuje rychlost muze prece Paroubek! Vy jste to nepochopili?! Kdyby CSSD podporila trojkoalici, Jara1 by urcite povolenou rychlost neprekracoval!

jirka.s. 15.1.2007 9:33

Začíná rok, který je v čínském horoskopu vyhrazen vepři.

Tak je to jasné! Prase bradavičnaté se zase dostane k lizu!

MF 15.1.2007 8:46

Re: Socanské zvěrstvo

No, mně takovéto "špehování" vůbec nevadí.

Halama 15.1.2007 8:29

Re: Socanské zvěrstvo

Socanské zvěrstvo ?? jára1 poněkud pozapoměl jaké je datum a kdo je u vlády.A kdo s tím nápadem o kamerách na mýtních branách přišel. járo1 plačete na nesprávném hrobě.A jestliže nedokážete dodržovat povolené rychlosti - choďte pěšky.:-/:-/

Aleš P. 15.1.2007 7:58

Re: Socanské zvěrstvo

Toto socanské zvěrstvo přeji všem neukázněným idiotům za volantem jako je Jára.Některé bybylo lépe ihned odstřelit.Volant auta je v jejich rukou nebezpečnou zbraní ohrožující normální lidi.Zavedmě střílení šílených volů za volantem a začněme u Járy 1.

trp 15.1.2007 7:09

Re: Socanské zvěrstvo

Asi jsem natvrdlý, ale vůbec netuším jak to souvisí s článkem. Jedině že -  vše souvisí se vším. Dost hodně odtažité od věci. Navíc jsem tento příspěvek našel i na jiných debatách. O co vám go? Sebrali vám řidičák? To je jen dobře!

loula 15.1.2007 6:46

Re: Socanské zvěrstvo

Járo, pokud Vás kamera chytne při dopravním přestupku a jste následně  šikanován! úředníky, tak Vám pouze přeji, aby Vás nešikanovali, ale podle vyhlášky Vám napařili přislušnou pokutu a basta. Špehování občanů by to bylo, kdyby se ty snímky používaly k něčemu jinému, např. k prokazování nevěry a pod. Pokud se používají k dohledu nad dodržováním dopravních předpisů, potom si pouze přeji, aby takovýchto stanic bylo více. Občas se totiž na cestách setkáván s neuvěřitelnou arogancí a drzostí (zejména rychlost, předjíždění, řazení se na křižovatkách, předjíždění po tramvajovém pásu ).

Petr H 15.1.2007 5:39

Re: Re: Re: Re: Paní Jaklová,

Samozřejmě,vy jste ten,co vůbec žádná Pravda láska není a jen tak si po internetu brouzdáte a komentujete náhodně věci.A kdo si myslí něco jiného je paranoik.Nechcete mi doporučit nějaký ty prášky,to je taková klasika.Ale ne ty,co vám nezabrali,abychom v tom nelítali spolu.:-P