2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 13.9.2007 9:35

Re: Mít tohle arogantní, falešné a prázdné a hloupé hovado za presidenta, by bylo naprosté popření vážnosti tohoto úřadu!

Tak mně tak mimoděk napadá, co je asi buvol bez "gulí"?

Buvol 13.9.2007 9:47

Re: Re: Mít tohle arogantní, falešné a prázdné a hloupé hovado za presidenta, by bylo naprosté popření vážnosti tohoto úřadu!

Podívej se do zrcadla ....

jirka.s. 13.9.2007 10:12

Re: Re: Re: Mít tohle arogantní, falešné a prázdné a hloupé hovado za presidenta, by bylo naprosté popření vážnosti tohoto úřadu!

Ale no tak, ..vole! Já sice nepředpokládám, že jsi absolvoval více jak tři obecné, ale přece jenom v tvém věku používat repliky na věkové úrovni té třetí třídy, no nevím, nevím !!!;-(;-(;-(

Buvol 13.9.2007 10:24

Re: Re: Re: Re: Mít tohle arogantní, falešné a prázdné a hloupé hovado za presidenta, by bylo naprosté popření vážnosti tohoto úřadu!

To dělám kvůli tobě, abych měl jistotu, že mi budeš rozumnět ....

emil 13.9.2007 9:41

Re: Mít tohle arogantní, falešné a prázdné a hloupé hovado za presidenta, by bylo naprosté popření vážnosti tohoto úřadu!

To jste si nevšimli, že tím hovadem je Vízek, který si udělal nesmyslnou fabulaci, aby mohl vyzvracet obsah svého rudooranžového mozku ? To je, jako bych napsal článek, že duševní chudák Vízek chce být prezidentem a vše co by mi špatného napadlo bych na něj nahrnul. Bože chraň nás před blby typu Vízka a Jelínka.

jirka.s. 13.9.2007 10:17

Re: Re: Nemusíte nic hrnout! VÍZEK NA HRAD !!!!

_____________________________________________________________________

Autor: F.VÍZEK IP: 88.100.57.xxx Datum: 27.04.2007 20:43

Sebevědomí mi jistě nechybí. Proč taky:  dvě maturity, dvě vysoké školy, akademický titul, výuční list, polovinu pracovního života člen vládnoucí dělnické třídy, po "sametu" ředitel, senátor, předseda výboru přes vědu, kulturu, vzdělávání a lidská práva, poté poradce, také sexuálne zdatný a pořád ještě udržím moč...  Tak co bych se nepochlubil ?   Kolik lidí v Česku může nabídnout tak bohatý curriculum vitae ?

Tomáš Kubín 13.9.2007 8:45

VÍZKU ...

JDĚTE DO  P R D E L E.

Astone, už tady bylo čisto a nesmradlavo, proč sem zase musíte pouštět to tupé rudé demagogické hovado?

Jiří 13.9.2007 8:40

Kecy, keci kecičky

Tento článeček je jen jedovatou slinou se kterou nelze vzhledem k její ubohosti polemizovat na nějaké rozumnější úrovni.  Autor je asi vyznavačem dialektického materialismu, prostě bolševik.

Realista 13.9.2007 8:16

Alespoň přestaneš chlastat s těmi tvými kamarádíčky komunisty..

a vést hloupé plky po hospodách, protože na to nebudeš mít. ;-P Přestaneš nás krmit podobnými články, které představují selanku a změť všeho od třídní nenávisti k obyčejné sociálně demokratické závisti. ;-D A začneš dělat něco užitečného, třeba hlídače, abys poznal jak žije ten tvůj dělný lid mimo senát.;-D

huhu 13.9.2007 8:20

Re: Alespoň přestaneš chlastat s těmi tvými kamarádíčky komunisty..

soudruh Vízek se svým senátorským důchodem Vámi uváděné starosti jistě nemá. Leda by solidárně ze svého důchodů přispíval podstatně na nějakého nezaměstnaného souseda...:-)

eTony 13.9.2007 8:21

Re: Re: Alespoň přestaneš chlastat s těmi tvými kamarádíčky komunisty..

nebo na Křečkovo bydlení, taková malá soudružská výpomoc v hmotné nouzi.

huhu 13.9.2007 8:14

předpokládám, že p. Vízek ODS volil

jestliže je p. Vízek zklamán z realizace volebného programu ODS, předpokládám, že ODS volil. Nicméně bohužel bylo i hodně jiných, kteří volili jiné strany, zejména ty s programem pro zloděje a vyžírky - ksčssd - takže ODS nemá bohužel dostatečný počet poslanců, aby svůj volební program mohla prosadit. Ale aspoň něco p. Vízku. Jinak by hrozilo další prožírání budoucnosti ksčssd šibaly a hňupy. Ještě, že nejste jeden z nich. (Y)

Kojak 13.9.2007 7:56

Pane Vízku, kde jste žil poslední roky ?

DPH 5% u služeb? Energie? Dopravy? Každý argument je dobrý - ani nemusí být pravdivý, že? Však on se někdo "chytí" - a kdyby ne, tak to zkusíte s nějakým jiným, neméně populistickým.

Nebo to má být levitace v čase? Vzpomínky na doby minulé se tak trochu překrývají se současností a dávnou minulostí zároveň, ze všeho je tak trochu guláš - nicméně důležité je, aby z toho vylezl ideologický závěr. Kupředu, levá!

P.S. Dnes to bylo slabší, chyběl kamenolom a učitelky, soudruhu!

Baba Jaga 13.9.2007 7:54

Vízek, to je řízek!

Ve svém blábolu objevuje dávno objevené. Slibovali komunisté, slibovali socani a slibovali ódéesáci. Jak se říká, sliby chyby, nebo když ptáčka lapají pěkně mu zpívají! Kdyby vládli komunisté, tak se tady dnes máme jako Kubánci. Přídělový systém a hlavními dopravními zastaralá auta a pár volů. Což o to  těch je tady dostatek, včetně pana Vízka (pardón, omlouvám se!).  Komunistickému sloganu všem stejně protiřečil jiný, každému podle jeho potřeb. Někdo má potřeby větší, jiný menší. A to je celá podstata komunistických lží, kterými manipulovali proletariát, který slyšel hlavně na to, všem stejně, ale už nezaznamenal dodatek, podle potřeb! Z uvedeného je vidět, jak snadno se jednodušší lidé dají ovlivnit jednoduchými hesly. Pro soudruha Vízka je také všechno jednoduché. Jestliže je u nás spousta volných pracovních míst, je politika založená na podpoře nemakačenků cestou do pekel.;-€

huhu 13.9.2007 8:18

Re: Vízek, to je řízek!

ksčssd (tj. včetně marťanů) měla 111 hlasů a tedy jinou pozici na přijímání svých zákonů nežli dnešní koalice, kde má ODS 81 poslanců.

MOON 13.9.2007 7:51

Topolánek na Hrad

My cygani budeme volit Topolanka bo se do nas nemontuje a nechá nas robiť čo chceme a všecky sociálky nám vyplatí a s Čunkem nám budů byty dávat a děcka budů chodit do normální školy a aji svačinu jim budů zadarmo dávat a naše invalidní duchody nám zvednů a nebudů nás furt buzerovat bo oni nesů rasisti tak jak všichni bílí poj*baní gadžové a Džamila zarjadí aby i cygani robili na uradě a nie enem bílí a ak budů naši robiť na uradě to teprve češi uvidíte ak s vámi zatočime,budete robiť až sa z vas bude kuryť a až zčernate beloši zas*aní.Hezký den MOON;-D

jerry 13.9.2007 7:50

Pane Vízku, jednu věc ale nedodáváte,

totiž, že někdo takový jako Topolánek může být v čele ODS a vyhrávat volby jen proto, že v čele ČSSD je ještě otřesnější Paroubek.Je to skutečně souboj myšlenkových titánů, proto spousta lidí se pak rozhodne jako já: nechodit k parlamentním volbách. Výběr mezi 2 trapnými přerostlými puberťáky není zrovna lákavý.;-(Rv

Karel 22 13.9.2007 7:47

Speciální graf pro soudruha Vízka

Pro soudruha Vízka a další členy KSČSSD, kteří blábolí a používají demagogii jako nástroj pro vedení diskuze - http://volby.kategorie.cz/statement-26-1.gif ;-€;-€;-€;-O;-O;-O

Tak co na to říkáte, komouši a socani?????

Karel 22 13.9.2007 7:50

Re: Speciální graf pro soudruha Vízka

Ještě dotaz na soudruha Vízka : Může za to ODS nebo KSČSSD? Prosím Dubčekovce o odpověď - připouštím, že dotaz může být pro soudruha složitý, neboť si nemusí pamatovat, od kdy socani vládli.

MOON 13.9.2007 7:55

Re: Speciální graf pro soudruha Vízka

Nemáš někde tu křivku ještě o pět let dozaděj ? Jakej byl dluh v 92,91,90,89,88 a tak ? Co by tomu řekli komouši?Hezký den MOON;-)

huhu 13.9.2007 8:51

Re: Re: Speciální graf pro soudruha Vízka

za komoušů dluh státního rozpočtu nebyl. Zato byla stále více rozbitá města, zastaralé továrny atd. Tzv. vnitřní dluh. Čili jinou formou totéž, co předváděla ksčssd posledních 8 let.

Petr Kohout 13.9.2007 7:36

Pan Vízek si patrně také nedokáže představit plat menší než 25.000 hrubého

Rád bych mu prozradil, že lidí s platem POD 25.000 hrubého je v národě hodně. Kdyby po něm každý 15.února 2008 (kdy dostane první výplatní pásku a plat podle nové reformy) hodil jedno sknilé rajče, zmizí pod obrovskou hromadou zeleniny.

Novák 13.9.2007 10:01

Re: Pan Vízek si patrně také nedokáže představit plat menší než 25.000 hrubého

Myslím, že půjdou tu zeleninu raději házet na Tupolánka a jemu podobné a dobře udělají.

LOJR 13.9.2007 7:31

Jo jo Vízku.

Je to fakt divné, že místo aby se dál prožírala budoucnost, tak se začíná šetřit, stejně jako to, že konečně někoho napadlo, že příjmová nivelizace, která i díky daňovému systému patří mezi největší v Evropě, by měla být zmírněna. Když chtějí socky víc peněz, ať přestanou natahovat ruce ke státu a samy si je vydělají. A pohřebné? Proč bych proboha ze svých daní měl přispívat na pohřeb někoho jiného, než jsou mí příbuzní nebo přátelé?! Ale to jste celí vy sockomouši - natahovat pracky po cizích peněženkách a ještě vřeštět o lhářích, ač jste v tomhle oboru velmistry. (Y)

jirka.s. 13.9.2007 9:40

Re: Jo jo Vízku.

No, co by se mne týkalo, na funus franckovi bych klidně pětku poslal!

xx 13.9.2007 7:25

Nějak jsem si nevšimnul, že tu vládne ODS.

Dokonce ani po revoluci. To ještě ani neexistovala a V.Klaus dělal reformu z pozice ministra financí. A vždycky se jednalo o vlády koaliční, kde se hold musí brát ohled i na zájmy koaličních partnerů (teda v těch slušnějších případech). To jenom pan Paroubek se nestyděl během svého období odstavit koaličního partnera a spolupracovat s opozicí, i když mu to sjezdy jeho vlastní strany zakazovaly. Tak o čem ten článek vlastně je? O tom, že na základě volebních výsledků a povolebních vyjednávání nelze naplnit celý předvolební program? Ale to snad je mezi slušnými lidmi normální. Takže buď pan Vízek  preferuje nemravné chování nejsilnější vládní strany vůči koaličním partnerům nebo si stýská, že volil špatně a spoluzapřícínil tak situaci, kdy nelze všechny předvolební sliby jediné strany uskutečnit.

Pavel 13.9.2007 7:16

Měl jsem za to, že tato osoba plná žluči už není.....

že se diskuze bude vyvíjet  k úctě k jednotlivci. Ale není to tak!  Že by pan Vízek začal kandidovat za ČSSD. To ale zaspal dobu, jestli si nevšiml, celá ČSSD začíná couvat z konfrontační linie. Asi zjistili, že jim to již klidi nežerou.

Standa 13.9.2007 7:13

Jiný názor,

než ten vhodný, se nesmí nosit  jak dokazují komentáře. Smutné.

ucitelas 13.9.2007 7:35

Re: Jiný názor,

pane budu-li souhlasit s tím, že komunismus a její odnože zavraždil 50 000 000 lidí tak je to názor který musí ostatní tolerovat ?Nebo je to názor opovržení hodný? Já myslím,že tento názor je názo kreaturní. Proto byl mů příspěvek útotem na tento názor.

ucitelas 13.9.2007 6:50

koministická kreaturo

ubohá hloupá stará vyčpělá a nevím co ještě ,co to píšeš ty zmetku.Podíve co jste za těch 40 let udělali.nejen ekonomicky ale také s myšlením ,kulturou a morálkou lidí.Jakým právem tz * ovno můžeš takhle někoho kritizovat.posledních osm let nás opět vrátilo spátky .H *jzle. Fuj tys mne nasra*l.