2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Tomio Okamura, hlas Česka v Evropě

Čtyřicet českých stran bude bojovat o 21 míst v Evropském parlamentu. Šanci uspět má asi deset z nich.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Uzel 10.5.2019 10:33

Re: No, tak důležité

Přesně tak, Charanzová je přímo prototyp eurohujerky.

J. Elias 10.5.2019 6:53

Slovník jako z Rudého práva soudruhu.

F. De Winter 10.5.2019 6:44

Koho volit?

Původem arabské jméno Mohamed se všemi jeho pravopisnými variantami se řadilo mezi nejoblíbenější „křestní“ jména pro chlapce narozené v roce 2018 v šesti německých spolkových zemích. V Berlíně se samostatně dokonce umístilo na první pozici, vyplývá z průzkumu Společnosti pro německý jazyk. iDnes převzalo tuto zprávu od deníku Berliner Morgenpost.

Ti lidé, kteří sem přišli během migrační krize nikam nezmizeli. Deportován nebyl nikdo a imigrace z Afriky a Arábie pokračuje dál, i když se trochu zpomalila. Skutečné problémy s imigranty teprve přijdou.

Proto to ve volbách dám SPD.

J. Uzel 10.5.2019 10:31

Re: Koho volit?

SPD je podle mě parta pomatených nevzdělanců, ale je potřeba do brusele hodit vidle, nasypat písek do zrychlujícího se soukolí kravin a nebezpečných blbostí, takže jim to hodím.

S. Donát 10.5.2019 10:58

Re: Koho volit?

Jo, asi tak.

M. Martinelli 10.5.2019 13:44

Re: Koho volit?

nejste sám, kdo to tak vidí...

asi ani mě nic jinýho nezbyde, aby můj hlas nepropadl, i když ten okamura si neumí ani vybrat nejbližší spolupracovníky - nejdříve se mu rozpadl poslanecký klub úsvitu a nyní i spd, vždy šlo o peníze v první řadě a tak kdo mi zaručí, že se členové za spd ve volebních komisích nenechají při sčítání hlasů uplatit, když tam jsou buď socky nebo chamtivci..., ale ty ostatní partaje, co v tom štrasburku jsou, předvedly tolika hnusu, že bych si o ty jejich vlastizrádce neopřel ani vidle od hnoje, čili pro mě je to taková masochistická obdoba sofiiny volby...

P. Grigar 10.5.2019 22:23

Re: Koho volit?

.. obdobný personální problém řešila FPÖ v Rakousku, postupem doby se z něho vymotali a dnes mají vicekancléře ve vládě.