1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
dulcibelka 25.5.2006 8:14

Re: Deset dnů před volbami

A ještě je třeba těm dětem postavit nový fotbalový stadión...

Tutlání volby nahání 25.5.2006 8:05

Ututlat= vyhrát, být upřímný=prohrát.KDE TO ŽIJEME?

TOHLE přece nechceme????CVHceme pravu,čest,spolehlivost a jistotu.Ježišmarjá, pojďte volit, než bude pozdě a hospodští povaleči a "dávkoví specialisté" nám zvolí to, co jako slušní lidé nechceme !!!

Občan 25.5.2006 7:50

Bude to jiné,

bude se tu válet Pepa z Honkongu

BuBu 25.5.2006 7:29

Re: Ty nepotřebuješ . . . .

. . . k rozhodování o tom, koho volit, žádné články. Kvůli Tobě a Tvým soukmenovcům máme v parlamentu bolševiky a socany (tedy vlastně dvě bolševické strany, protože pravá sociální demokracie - západního typu - u nás neexistuje)

Fuj, to je mi po ránu zle !Rv

BuBu 25.5.2006 7:25

Re: Je to přesně tak . . .

. . . jak píšete. Základní krédo Pablbka je : Rychle zareagovat, podezřelého odvolat, respektive uklidit, aby nebyl vidět . . . nu a je to !  Vlk se nažere . . . ale koza zůstane celá ! Vždyť vyšetřování potrvá měsíce - roky . . . do té doby se stopy zahladí, falešní svědci seženou . . . ale hlavně - lidé zapomenou !

Nejsmutnější na této prasečině je, že s úspěchem prochází. U normální demokratické a přemýšlivé lidské společnosti, by tato sebranka post-bolševických zlodějů, těžko přesáhla hranici 5% . . . a Gross, Zgarba, Palas, Schling, Kraus, Doležel . . . . a celá ta plejáda "šibalů" by musela chodit kanálama, protože by od lidí nedostali pohlavek, ale pořádně přes držku !

mil 25.5.2006 7:15

Deset dnů před volbami

pana premiéra nemůže zajímat tak bezvýznamná záležitost, jakou kauza biolíh je. Jsou daleko důležitější věci, třeba kauza dětí paní Krajníkové. K té si  pan premiér vyžádal včera materiály a jistě ji hodlá volby nevolby okamžitě vyřešit. To skutečně nesnese odklad. Co na tom, že soudy jsou (nebo by aspoň měly být) ve svém rozhodování nezávislé.

jeff 25.5.2006 7:10

Kdyby to Paroubka

jen nezajímalo, byl by to ten lepší případ. Ve skutečnosti všechny socanské aféry kryje. Klasickým případem je pošupování Krauze v stranické hiearchii s cílem sejde z očí, sejde z mysli, ale neskončí v base. A to je v podstatě soc.demácká taktika ve všech kauzách o kterých se zmínil Topolánek.

Geo 25.5.2006 7:02

Maličké upřesnění

Pár jich sedí, pár jich visí a ostatní se třesou

Dušan Polanský 25.5.2006 6:53

Jo, jo to za vlád V. Klause,

nebylo co bedlivě sledovat. Dámo, to byly jiné kauzy!  Nějak zapomínáte. Klasický pravicový článek, bez jakékoliv objektivnosti, který mě opět utvrzuje v mém názoru za koho mám a nemám hlasovat.  

honzak 25.5.2006 6:28

Re: autorka je neobjektivní

Pepo, to co máš na očích jsou KLAPKY! Zkus si je sundat, uvidíš spoustu nových věcí. Ne že by Klaus byl dokonalý, ale lepší se to. Z nepoužitelného ministra financí se stal skousnutelným předsedou vlády a nakonec docela moudrým prezidentem. Třeba zmoudřel, nebo mu někdo, na koho dá, řekl, aby přestal blbnout.

Problém tohoto státu je ten, že socani nikoho takového nemají.

zoch 25.5.2006 5:33

Milá paní

Možná by bylo zajímavější vidět Vás bez těch prohraných kalhot,než číst tenhle Váš článek. Ono totiž za deset dní (před volbami ) barákem nepootočíte. A pak nemusíte mít k dispozici tu sílu...Než ten befel dojde dolů a tam jej někdo rozpracuje,je po žížalách a to tím spíše,když  příslušné úřednictvo (z výše zmíněného důvodu urputně rychle se zkracujícího mandátu )  postrádá motivaci k činům.

KutilTim 25.5.2006 4:53

Re: autorka je neobjektivní

Mily Pepo, mysli si co chces, ale lepsiho prezidenta od doby taticka Masaryka jsme nemeli. R^>-

Jaký je rozdíl mezi leninskou, stalinskou a Paroubkovou cestou k socialismu?

Leninská cesta k socialismu je jako tunel - všude okolo tma, zima, a někde v dáli svítí malé světélko.

Stalinská cesta k socialismu je jako pražská tramvaj - pár lidí sedí, ostatní visí.

Paroubkova cesta k socialismu je jako zaoceánská loď - pár lidí u kormidla, ostatní zvrací. (Y)

Josef 25.5.2006 3:15

autorka je neobjektivní

kritika je pomýlená a jednostranná, mnohým vadí jen Paroubek a nevšímají si toho, jakou ostfudu nám dělá za hranicemi prezident

KutilTim 25.5.2006 2:23

Vtip. Vtip?

Předseda vlády Jiří Paroubek si tak prochází svoji poštu, když do jeho kanceláře vejde sekretářka:

- "Pane premiére, zastřelili podnikatele Mrázka!"

- "Jejda! To už je osm..?"

R^ ;-P Tak tenhle vtip, ten miluju!

mak 25.5.2006 2:23

jiz pred mesicem paroubek prohlasil, ze nebude delat nic jinyho, nez volebni kampan

jasna ukazka, ze stat soudruha predsedu nepotrebuje, funguje dal i bez nej. Tak si jirko ten mesicni plat, co sice dostavas, ale nic pro nej nedelas, protoze za volebni aktivity nejsi placen, uzij. Mas to za par.